شانس تیم های انگلیسی برای کسب لیگ قهرمانان ؟
» مـــقدمه «
در فصل گذشته لیگ قهرمانان , تیم های لیگ برتر انگلیس به موفقیت زیادی دست نیافتند . آرسنال و منچستر یونایتد تا مرحله 1/16 بیشتر نتونستن جلو بیان . چلسی پس از حذف در مرحله گروهی به لیگ اروپا رفت و منچستر سیتی بدون پیروزی از دور مسابقات حذف شد .
در این فصل همون 4 باشگاه به نمایندگی از لیگ خودشون در تورنومنت لیگ قهرمانان رقابت خواهند کرد , در حالی که 3 باشگاه مربیان خودشون رو تغییر دادن .
ژوزه مورینیو به استمفورد بریج بازگشت , مانوئل پلگرینی مربیگری منچستر سیتی رو برعهده گرفت و دیوید مویس جانشین آلکس فرگوسن در منچستر یونایتد شد . مویس تبدیل به تنها 2 مربی منچستر یونایتد شد که مربیگری این باشگاه رو در جام اروپا طی دوران '' لیگ قهرمانان '' برعهده داشته است .
آرسنال همچنان توسط آرسن ونگر هدایت میشه و با وجود یک شکست برای کسب قهرمانی , این باشگاه بازهم در جمع تیم های حاضر در لیگ قهرمانان حضور خواهند داشت .
افزایش پول های تلویزیونی و همچنین معاملات سودآور مرتبط با اسپانسرشیپ ( حمایت مالی ) برای برخی از باشگاه ها , به این معناست که اونا در طول تابستان خودشون رو تقویت خواهند کرد و به دنبال بهبود بازی خودشون نسبت به فصل قبل خواهند بود .
آیا مورینیو میتونه موفقیت چلسی در سال 2012 رو تکرار کنه ؟ آیا پلگرینی عملکرد سیتی رو در اروپا بهبود خواهد بخشید ؟ آیا مویس قادره در شروع کار خودش با منچستر یونایتد موفق ظاهر بشه ؟ آیا آرسن ونگر میتونه در نهایت کسب لیگ قهرمانان رو به کارنامه افتخاراتش اضافه کنه ؟
در این لیست به بررسی شانس هریک خواهیم پرداخت :
------------------------------
» آرســـنال «
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تیمی شروع میکنیم که رتبه چهارم لیگ رو به خودش اختصاص داد و با پیروزی مقابل نیوکاسل در آخرین روز فصل گذشته تونست به مرحله پلی آف لیگ قهرمانان صعود کنه .
آرسنال به منظور راهیابی به مرحله گروهی باید به مصاف یک تیم دیگه بره , کاری که در گذشته مشکلات زیادی رو برای باشگاه ایجاد نکرده .
آرسنال تحت مربیگری آرسن ونگر در یکی از فینال های لیگ قهرمانان در سال 2006 حضور داشت که اونا با نتیجه 1-2 به بارسلونا باختند .
برای تیمی که یک فصل شکست ناپذیری در لیگ برتر رو به رخ میکشه و 15 بار تلاش کرده تا برنده تورنومنت بشه , این یک نتیجه ناامید کننده بود .
از بین تیم های انگلیسی که در لیگ قهرمانان حضور دارن , آرسنال دارای کمترین احتمال برای پیروزی تورنومنت هست . آرسنال در 3 فصل اخیر لیگ قهرمانان حضور داشت و در مرحله 1/16 از تیم های بارسلونا , آث میلان و بایرن مونیخ شکست خورد و موفق نشد به مراحل بالاتر صعود کنه .
این باشگاه امیدواره که[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توانایی صرف پول برای بازیکنانی با کیفیت بهتر رو رقم بزنه .
پیش بینی : آرسنال عملکرد خودش رو نسبت به سال گذشته بهبود خواهد بخشید اما در مرحله یک چهارم از دور مسابقات کنار خواهد رفت .
» چلـــسی «
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چلسی فصل گذشته در لیگ سوم شد و در یک فصل عجیب و غریب موفق شد قهرمانی لیگ اروپا رو به استمفورد بریج بیاره .
روبرتو دی متئو , که لیگ قهرمانان رو در می 2012 برای چلسی کسب کرده بود , اخراج شد و رافائل بنیتز که توسط طرفداران چلسی بووو میشد مربیگری باشگاه رو بدست گرفت و یک جام اروپا کسب کرد .
بنیتز برکنار شد و جوزه مورینیو بازگشت , کسی که در 10 سال گذشته 2 بار لیگ قهرمانان رو برده .
چلسی در دو فصل گذشته موفق ترین باشگاه انگلیسی بوده , با بردن لیگ قهرمانان در سال 2012 و لیگ اروپا در سال 2013 .
مورینیو با وجود این که طی اولین دوره حضورش در چلسی موفق بود , اما نتونست پیروزی در لیگ قهرمانان رو همراه با این تیم تجربه کنه . کاری که در حال حاضر فرصت داره با چلسی انجام بده .
هرچند ممکنه این فصل برای جا افتادن مورینیو در باشگاه و استفاده از بازیکنان جدید و قرار دادن اونا در آرایش مورد نظر آقای خاص سپری بشه .
پیش بینی : مورینیو بطور حتم از مرحله گروهی صعود خواهد کرد , یعنی بهبود عملکرد چلسی در مقایسه با فصل قبل و من فکر میکنم آقای خاص میتونه این تیم رو تا نیمه نهایی برسونه اما بارسلونا یا پپ گواردیولا ممکنه دوباره حذف شاگردان مورینیو رو تضمین کنند .
» منچـــستر سیتی «
با توجه به مبلغ سرمایه گزاری شده توسط صاحبان ثروتمند باشگاه , عملکرد منچستر سیتی در اروپا طی دو فصل گذشته یک شکست بزرگ تلقی میشه .
این باشگاه در گروه های سختی قرار گرفت اما به غیر از رئال مادرید , منچستر سیتی در مقایسه با هرکدوم از حریفانی که باهاش روبرو شد از قدرت مالی بیشتری برخوردار بود .
شکست خوردن در اروپا روبرتو مانچینی رو از کار برکنار کرد و مانوئل پلگرینی که قول یک سبک شیک تر و مدرن تر فوتبال رو داده بود بعنوان مربی جدید انتخاب شد .
این مربی اهل شیلی فصل گذشته مالاگا رو تا یک چهارم نهایی رسوند و چند دقیقه تا رسیدن به مرحله نیمه نهایی فاصله داشت اما [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با خرید بازیکنانی مانند خسوس ناواس و فرناندینیو , سیتی کیفیت تیم خودش رو افزایش داده و باید بتونه به مسابقات حذفی تورنومنت امسال صعود کنه .
پیش بینی : سیتی میتونه به موفقیت زیادی برسه , اما با توجه به این که طی قرعه کشی لیگ قهرمانان نام این تیم در یک گلدان پایین تر قرار خواهد گرفت , سیتی احتمالا دوباره با یک گروه سخت روبرو میشه . من انتظار دارم که اونا بتونن بعنوان تیم دوم از گروه بالا برند اما یک اجرای بد میتونه پرونده این تیم رو در مرحله 1/16 ببنده .
» مـــنچستر یونایتد «
قهرمانان لیگ برتر یعنی منچستر یونایتد ریسک بزرگی کردن و مربی ناشناخته اونا کسیه که هرگز موفق نشده از مرحله پلی آف لیگ قهرمانان عبور کنه .
هرچند این نمیتونه دلیلی بر ضعیف بودن تیم باشه , با بازیکنانی مانند روبین فن پرسی , وین رونی و شینجی کاگاوا این یک منچستر یونایتد قدرتمند محسوب میشه .
فصل گذشته یونایتد بدشانس بود . ابتدا قرعه کشی سخت و مقابله با رئال مادرید و سپس تصمیم داوری که منجر به حذف اونا در مرحله 1/16 شد .
در فصل 12-2011 یونایتد در مرحله گروهی از دور مسابقه کنار رفت اما من مطمئنم که بازیکنان این تیم مشتاق هستند که در اولین فصل مویس این اتفاق رخ نده .
قطعا این توقع بزرگی برای مویس محسوب میشه که در اولین فصل حضورش یونایتد رو در لیگ قهرمانان به موفقیت برسونه و این تجربه ممکنه دوره ای برای انطباق دادن و تنظیم شیاطین سرخ در تورنومنت تحت مربی جدیدش باشه .
پیش بینی : من انتظار دارم که یونایتد به راحتی از مرحله گروهی صعود کنه و با یک قرعه کشی آسان میتونه خودش رو در یک چهارم نهایی بینه , اما این تنها چیزیه که من امسال برای یونایتد میبینم .
» آخـــرین پیش بینی ها «
با این که من اعتقاد دارم لیگ برتر در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا بطور کلی پیشرفت خواهد کرد , اما سخته که از تیم هایی مانند بایرن مونیخ , رئال مادرید و بارسلونا چشم پوشی کنیم , با توجه به سرمایه گزاری های سنگینی که این 3 باشگاه برروی ستارگانی همچون نیمار , گوتزه و ایسکو انجام دادن .
بورسیا دورتموند نیز با وجود جدایی گوتزه میتونه امیدهای خودش رو برای قهرمانی حفظ کنه , با توجه به خریدهایی مانند میختاریان و اوبامیانگ و همچنین ادامه دادن به گسترش استعدادهای جوان خودش .
با توجه به اوج گیری دوباره فوتبال آلمان و استمرار موفقیت های لالیگا , پیروزی در تورنومنت بیشتر از هرزمان دیگری مشکل شده .
نمیشه هیچ شانسی رو برای لیگ برتر قائل نبود اما ممکنه کمی زمان ببره تا این لیگ به موفقیت های عادی قبلی خودش برگرده .
نظر شما چیست ؟ به نظر شما باشگاه های لیگ برتر تا چه اندازه شانس قهرمانی دارند ؟
از بین این 4 باشگاه برای کدام یک شانس بیشتری قائل هستید ؟