اخبــــــــــــــــــار مهـــــــــــــــــــــــ م
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد MAMAD قهرمان بی چون چرا فصل قبل در اخرین لحضات برای فصل هفتــــــــم نام نویسی کرد
صلی علا محمد مدافع قهرمانی امد.....:504:
کسی که پوز مزدورانی همانند ابول امیر علی اریان بابولا و.......ما بقی را به زمین ولرم مالید امـــــــــــــــــــد
خوب ارتباط مستقیم داریم با محمد مربی تیم داماش
گزارشگر : خوب جناب محمد چه شد که امدید!!!؟
عرض سلام دارم به تمام بینندگان عزیز جوابتون رو اینطور بدم چرا نیام؟ میدون رو خالی نزاشتم تا به قول امام به دست نا اهلان نیوفته ما قهرمانیم. این afc نمیگه چه گندی کاشتین که قهرمان سال قبلتون نمیخوادشرکت کنه؟؟پس مسئله شان شخصیت ملی بود که پا به میدان گذاشتیم
نظرتون در باره تیم های رقیب چیه:
والا نظر خواصی ندارم همشون امشب خواب ندارن بابولا که سکته میکنه پارسال جام از دست داد امسال هم همینطور
امیر. علی. ابول.هم که تیماشون نقش پیام بازرگانی در لیگ دارند شخصیت قهرمانی تیمشون نداره ارین هم که بازیکنای تیمش شباهت زیادی به اسب پیر دارند وسطای لیگ در جا میزنن
تیم های دیگه هم به جز پژمان شناختی نداریم از سابقشون ,اما از نظر فنی کاملا انالیز شده اند
نکته دیگه ای که به نظرم رسید نبود بهمـن اسطوره و به قولی قدیمیترین نماینده تیم شهر رشت هستش که مسولان سیاسی کار ما ,همین رو میخواستن که 1 شهر 2 نماینده نداشته باشن
(مسولان بدونن که بهمن اگر نیست تفنگ بهمنی هست هنوز: سومان پلانید (ببخشید یعنی ابکش هستین)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب برای شرکت کردنتون در لیگ تلاش زیادی شد هوادارا خواستار حضورتون بودن نظرتون چیه؟
بله از ماه ها قبل اصرار بر این بود که ما حضور داشته باشیم و همونطور که گفتم چون قهرمان بودیم باید برا رو کم کنی و دابل کردن پا پیش میگذاشتیم
که استقبال بی نظیری از طرف مردم و هوادارا انجام شد. تیم های حریف هم از ترس ابول رو به نمایندگی فرستادن جلو تا خوش امد بگه بهمون و برا دستمال زنی هم یه گوسفند هم دادن ابولا بیاره قربونی کنه که میبینین
تشکر میکنیم از جناب محمد عزیز که وقتشون رو دادن اگه نکته ای در پایان هست بفرماین!.
تشکر میکنم از هوادارامون و از شما که وقت برنامتون رو به ما دادین امیدوارم فصل جدید فصل خوب از لحاظ فنی و اخلاقی تیمها باشه
ما فصل قبل با هیچی شروع کردیم حتی ابولا بلخی تیم مارو به تمسخر میگرفت میگفت من لباس مورد علاقم رو عوض میکنم اگه تیمت نتیجه بگیره (دقت کنین :قهرمانی نه فقط نتیجه بگیره !!!!که خوشبختانه نه تنها نتیجه بلکه قهرمان هم شدیم)
نکته دیگه هم این است که دیروز انالیزور های ما که برا نالیز کردن تیم ابولا بلخی رفته بودن اظهار کردن که مربی تیم (ابولا) در زمین تمرین حضور نداشت!!!!!
که بعد از گشت زیر و رو کردن محل تمرین ابولا رو پیدا کردن که در
حالت استتار تیم خود را زیر نظر داشت و لباس مورد علاقه خود را تغییر داده بود تا شناخته نشود!!!
پرسپولیس 1-0 تراکتورسازی
استقلال خوزستان 1 -1 ذوب آهن
پنج شنبه - 3 مرداد - ساعت 22
گسترش فولاد 1-1 استقلال تهران
سپاهان 2-1 فولاد
صبا 0-0 ملوان
راه آهن1-1مس
فجرسپاسی 1-1 نفت
داماش 1-0 سایپا