قبل از هر چیزی جا داره تشکر کنم ویژه بکنم از لطف دوستان ...
حقیقتش اینه که شخصا انتظار نداشتم
اولین قسمت چنین استقبالی رو داشته باشه ... تا الان برنامه
بیشتر از 70 بار دانلود شده که این قطعا سنگین تر شدن وظیفه ی من رو به همراه خواهد داشت ...
بازم ممنونم از اظهار لطف شما و سپاس فراوان دارم ... :3:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
نقل قول:
صدای مجری خیلی خوب بود ولی به نظرم دو تا مجری باشه بهتره...
طنزه برنامه هم بیشتر شه بهتره اون صدای زیر مجری هم اخر هر خبر جالب بود......
اکثر اخبار برنامه توی انجمن زده شده بود اگه اخبار جدید باشه بهتره...
درباره انجمن که اصلا صحبت نشد فک کنم بیشتر وقت برنامه باید درباره انجمن باشه...
در کل واسه قسمت اول واقعا خوب بود...
اولا ممنون آرمان جان .
در مورد این دو مجری بودن یه خرده سخته امکانش . چون برنامه یه طوریه که حتی خود من برای این که هر بخش در ادامه و هماهنگ با بخش های قبلی خودش باشه ، چند بار باید برنامه رو ضبط کنم و ببینم کدوم بهتر از آب در میاد .
البته اگر هر کسی از بچه ها بتونه صدای خودش رو با کیفیت ضبط کنه و یه بخشی که خودش به نظرش میتونه خوب اجراش کنه رو برای ما بفرسته خیلی هم استقبال میکنیم :8::5:
در مورد طنز هم تا جایی که به لودگی و سَبُکی نزنه سعی میکنیم پیادش کنیم توی بخش های مختلف ... :3:
با توجه به این که برنامه قراره ( هنوز قطعی نیست ) هر هفته بیاد ، ما سعی میکنیم منتخب و بهترین اخبار هفته رو تا آخرین لحظه ای که برنامه رو ضبط میکنیم ، داخل برنامه قرار بدیم .
از اونجایی هم که انجمن " تخصصی کچ " هستش ، نمیشه اخباری گفت که توی انجمن نباشه :4: . و از اون طرف هم ممکنه افرادی باشن ( خیلی از کاربرای قدیمی که الان نمیرسن خیلی بیان انجمن یا حتی کاربرای جدید ) که نتونن توی هفته اخبار رو پیگیری کنن . اینطوری با دانلود برنامه از آخرین اخبار خیلی راحت مطلع میشن ... اما ما سعی میکنیم اخبارمون به روز باشه و یه طوری هم بگیم که طعم تازگی بده . :4::3:
در مورد انجمن هم اگر صحبت نشد ، من اول تاپیک عرض کردم که این قسمت کلا حالت معرفی داشت ( قسمت صفرم :4: ) و نرسیدیم بحثی رو توی این زمینه آماده کنیم ... از قسمت های بعدی هماهنگی هایی رو انجام میدیم تا در باره انجمن بیشتر صحبت کنیم و اصلا بخش هایی رو مخصوص انجمن اضافه کنیم ... :5:
نقل قول:
ما هم امدیم نظر بدیم:4:
اول اینکه چقدر صدای اون مرده که خبر های تویتر wwe میخوند چه صدای گولاخی داشت:4:
موزیک هم قشنگ بود باعث شد جذاب این پادکست باشه:8:
خب نظری داشتم اینکه اگه میشه اتفاقای انجمن بگید مثلا با اونا تو یاهو مصاحبه کنید سوالات
تو دو قسمت سوال جواب دو مجری جواب بدن.اتفاق های فروم بیشتر بگید تا اخبار کج چون همه اخبار میخونیم تو فروم
اینجا هم باید 10 دقیقه گئش کنیم دوباره:4:
و کلا این پاکدست در مورد فروم باشه:4:
مثلا کریر کاربران بیتشر بگید:4:یا دوره مدیریت مدیران نقد کنید این جوری چیزا:4:
یا پاور 20 فروم بگید.یا پست های تو اسرار بگید مثلا نژاد خداحافظی کرد:4:
بابک مدیر شد فلانی کچل شد:4:(فکر کنم دیگه چرت پرت گفتم)
راستی اینم لازم شد بگم که بعضی وقتا صدای موزیک بیشتر از مجری بود:4:
یه تشکر هم میکنم از تمام دوستانی که باعث شدن این پادکست اماده و تهیه شه
البته ما که نمیدونیم دقیقا کیا توش نقش داشتن:4:ولی فکر کنم سید نقش مهمی داشته:8:
اگه از اون پروژه ها نباشه که وسطاش بیخیال شید خیلی خوبه
سعی کنید بیشتر اخبار موزیک بگید چون زمانی علی جان میذاشت
نمیدونم چرا بیخیالش شد که خیلی خوب بود.اگه بیتشر خبر موزیک بذارید ممنون میشیم:4: چرا خبر اهنگ جدیدی flo rida feat. pitbull ندادی؟) :4:
یکی دیگه هک اخبار سینما هالیود مثلا چه فیلم های قرار بیاد چه فیلم های در حال ساخن هست
اخبار بازیگران و اینکه چه فیلم های مثلا قرار با کیفیت خوب برای دانلود بیان:4: (نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه:4: )
دیگه همین ممنون
ممنون شاهین جان .
در مورد اون بخش مصاحبه اگر بخواد متنی باشه و مجری از روش بخونه که اصلا جذابیت نداره ، مکالمه صوتی و ضبط اون هم یه سری نرم افزار ها و واردی خاص خودش رو میخواد که تا اینجا فراهم نشده . (
اگر کسی از دوستان توانایی انجام مصاحبه و ضبطش رو داره و به حضور در پادکست هم علاقه داره حتما به من خبر بده ) . اما پیگیرش هستیم تا یه کارایی انجام بدیم .
در مورد اون بخش های مربوط به فروم توضیح مختصری عرض کردم .
اما اگر بخوام یه نکته ای رو صادقانه عرض کنم ، برنامه ریزی ، تهیه و اجرای تمام این بخش ها از پس یک نفر حقیقتا بر نمیاد . اگر دوستانی تمایل دارن و هر بخشی که فکر میکنن میتونه جالب باشه رو اجرا کنن ، بدون رودروایسی و تعارف هماهنگ کنن تا کمکشون کنیم این کار رو انجام بدن . هم کمک کنن تا کیفیت برنامه بالا بره و هم خودشون به نوعی سهیم باشن .
به هر حال من تا جایی که از دستم بر بیاد انجام میدم ...
اون مشکل های فنی هم بعضی وقتا به خاطر بی حالی مجری پیش میومد :4: سعی میکنیم دیگه پیش نیاد .
اخبار موزیک رو که قطعا بیشتر میکنیم همون طور که ابتدای تاپیک گفتم ...
برای بخش های دیگه هم ( مثل سینما و فوتبال و ... ) اگر دوستانی میبینن میتونن اخبار رو برسونن ، ما شدیدا مشتاقیم . :6: بخش موزیک و کچ رو هم الان از کمک دوستان دیگه استفاده میکنیم .
نقل قول:
ممد جون خیلی حرکت جالبی بود واقعاً آفرین ، هنوز گوش ندادم اما گوش کردم نظرم رو میگم بهت فقط قبلش پیشنهاد دارم !
حالا که مسابقات لیگ iWE اختصاصی فروم هست ، یه پادکست رسمی برای این مسابقات هم درست کن که به جذابتش مطمئناً دو سه برابر می افزاید :4: یجوری مث خبر ورزشی اختصاصی فروم .
قربانت پژمان جان :3:
این دوره که تموم شد :4: ولی حتما این بخش رو میگنجونیم توی اخبار مربوط به فروم و مفصل تفسیرش میکنیم ... :3:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Of Darkness;26107[B
7][/B]
واااااااااااااااااااااااا اااااااااو
سید جان واقعا دمت گرم با اینکه علاقه زیادی به wwe ندارم ولی اینو تا آخرش نشستم گوش دادم.
بدو بدو عروس و دوماد دارن میان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرف نداشت به خدا .
فقط اگه از فوتبال خبر ها رو بگی مخصوصا فوتبال اروپا دیگه بلند میشیم رو دست رادیو ایران :4:
متشکر :3:
چشم ایشالا اضافه میشه این بخش هم .
نقل قول:
اول باید ازتون تشکر کنم و خسته نباشید بگم .
مورد بعدی که خواستم بگم اینه که اخباری که در برنامه مطرح شد در انجمن گفته شده و به نظر من همه از اخبار اطلاع داشتند .
اگر اخبار توی انجمن مطرح نشده باشند این اخبار برای ما تازگی داره وزحمات شما تاثیر گذار تر میشه . ممنون
خیلی ممنون .
در این مورد ابتدای صحبتم توضیح دادم . ما تمام سعیمون رو میکنیم ولی با توجه به موضوع اصلی انجمن یه خرده سخت میشه کارمون .
نقل قول:
خوب بعد از سه بار گوش دادن به این قطعه ( دیشب ، وقت سحر و الان :4: )
میتونم بگم واسه اولین کار فوق العاده بود
تنها کم و کسری که داشت همون کمبود بازخورد مسائل داخلی انجمن توش بود
یه پیشنهاد داشتم اونم این بود که در صورت امکان میهمان هایی رو هم در نظر بگیرید
مخصوصا بچه هایی که تو تهران هستن و با خود سید رفت و امد دارن
فک کنم همچین چیزی یا یه چیزی تو مایه های گزارش تلفنی جذاب ترش کنه
ولی پیشنهادی که امیدوارم بهش رسیدگی بشه :
خواهشا تمام قطعه ها و آهنگ هایی که تو پاد کست بودن رو بزارین واسه دانلود
واسه امثال من که زیاد تو حوزه موزیک خارجی دستی نداریم
تو کف یکی دوتاش موندم :4:
ممنون
مرسی بابک جان :8:
راستش ارتباط شخص من با بچه ها ( به خصوص قدیمی ها ) خیلی زیاد نبوده . به خاطر همین ارتباط تلفنی یا کلا صوتی ( با توجه به شخصیت خود من ) برای من سخته . :4:
اما اگر کسی مایل باشه که این قسمت رو تهیه کنم واقعا ازش ممنون میشم ...
کار خاصی هم نیست ، یه ارتباط و ضبط اون مکالمه یا مصاحبه هست و فرستادنش ...
در مورد مسائل داخلی انجمن هم ایشالا از قسمت های بعدی خیلی بهتر میشه ....
================================================== =
اما همینجا از همه دوستانی که علاقه دارند در این پادکست همکاری داشته باشند و یه بخشی رو مثلا اجرا کنند ، یا اخبار بخش خاصی رو تهیه کنن و بفرستن یا خلاصه هر کاری که بتونه مفید باشه ، تقاضا میکنن تعارف نداشته باشن و با من ( چه در انجمن یا یاهو ) صحبت کنن تا با مشورت به نتیجه خوب برسیم ...
مثلا اگر کسی میبینه میتونه بخش اخبار فوتبال رو تهیه و اجرا کنه ، هماهنگ کنه تا کارهای لازم رو انجام بدیم و استارت کار رو بزنیم .
یا اگر کاربری میتونه با کاربرای انجمن مصاحبه کنه ، بیوگرافیشون رو ازشون بپرسه ، خودش در مورد مسئله ی ای از انجمن صحبت کنه ف یا مثلا شوی راو رو تفسیر کنه یا خلاصه هر کاری که میبینه جالبه . . . حتما هماهنگ کنه تا قسمت دوم برنامه رو خیلی محکم تر و پرمحتوا تر آماده کنیم ...
ضمنا آهنگ های استفاده شده در قسمت اول با کیفیت عالی به پست اول اضافه شد .
موفق و پیروز باشید ... :3: