[×] مصاحبه جنجالی گلدبرگ , صحبت هایی در مورد بازگشت ! [×]
× مصاحبه جنجالی گلدبرگ , صحبت های در مورد بازگشت ! ×
بـیـل گلدبرگ کسی که این اواخر در صدر اخبار قرار گرفته است به تازگی مصاحبه ای جنجالی
انجام داده است که در زیر هایلایت هایی از آنرا می بینید :
حریف مورد علاقه ــش برای رسـلـمـنـیـا :
اگر من بتوانم حریف خودم در رسـلـمـنـیــا رو انتخاب کنم , قطعاً حریف انتخابی من فردی به نام رایبک نخواهد بود .
من دوست دارم در یک Streak Vs Streak Match به مصاف آندرتیکر بروم . من تا به حال با او مسابقه نداده ام .
بیاید به هواداران یک مسابقه بدیم که تا به حال ندیدن . من می تونم مثل قبل مبارزه کنم , حـتـی در 46 سالگی !
من عاشق رسلینگ هستم . البته مسابقه با استون کلد هم یک مسابقه رویایی هست اما حقیقتاً من میخوام
آنچه هواداران می خواهند رخ بدهد .
صحبت هایی در مورد رایـبــک :
من فکر نمی کنم که تغییر گیمیک ایده خود او باشد . او فقط از یک نفر جهت می گیرد و اینِ که منو آزار میده .
مردم منو با استون کلد مقایسه می کنند و تو رو با من ! هــی پسر ! بورو توی آینه نگاه کن و خدا ــت رو شکر
کن که مردم تو را به من مقایسه می کنند . استعدادی که من در 1 انگشت دارم بیشتر از استعدادی است که تو
و پـانــک در کل بدن ــتون دارید . من 46 سال توی این زندگی بودم . تنها چیزی که منو آزار میده اینِ که تو بی جا و
بی موقع دهنتُ باز میکنی و هرچی میخوای میگی . یادمِ توی لایو اونت اروپا صحبت های مسخره ای در مورد من
انجام دادی . من دوست ندارم پشت سر من حرف بزنی وقتی من در این بیزنس نیستم ! رایبک , اگر من تو رو این اطراف
ببینم باید خیلی حواست رو جمع کنی . این همه ی چیزی بود که باید می گفتم . اینجا Wwe نیست , اینی که می بینی
اسم ــش زندگیِ !!
Breaking News: گلدبرگ به رینک بر می گردد! - Breaking News: گلدبرگ به رینگ بر نمی گردد!
Breaking News: گلدبرگ به رینگ بر می گردد! - Breaking News: گلدبرگ به رینگ بر نمی گردد!
اولین باری که گلدبرگ مصاحبه کرد از این که پسرم مسابقات مرا در یوتیوب دیده است و ... صحبت کرد. اما آنچه که مهم است، این می باشد که وی هیچ صحبتی مستقیما مبنی بر بازگشت به رینگ نکرد.
ولی بلافاصله بعد از این مصاحبه همه نتیجه گیری کردند که وی در حال بازگشت به رینگ است. حتی با توجه به اینکه بارها از وی به طور مستقیم در مورد بازگشت به رینگ سوال شده بود و وی انکار می کرد.
در ادامه گلدبرگ اعلام کرد که آخر هفته رسلمینیا را با دابیو دابیو ای خواهم بود، که این اصلا معنی کشتی گرفتن نمی دهد. این فقط یعنی حضور در دابیو دابیو ای اکسس و تورهای دیگر، اما معنی بازگشت نمی دهد.
بعد از این مصاحبه اول، باز هم یکی از طرفداران در تویتر از وی در مورد بازگشت به طور مستقیم سوال کرد که گلدبرگ خیلی واضح و روشن پاسخ «خیر» را ارسال کرد.
در مصاحبه فوق گلدبرگ هیچ منظوری مبنی بر بازگشت به رینگ ندارد و فقط منظورش اینست که اگر بر می گشتم، این قصد را داشتم. به هر حال گلدبرگ تاکنون به طور مستقیم اعلام بازگشت به رینگ را نکرده است.
Scott Fishman بعد از مصاحبه در صفحه توئیتر خود این مطلب را ارسال کرد:
@Goldberg wouldn’t mind stepping in ring again. No #[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] talks, but didn’t rule it out. Story soon! #[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلدبرگ هیچ قصدی مبنی بر قرار گرفتن در رینگ را ندارد، هیچ صحبتی در مورد رسلمینیا نداشته است (یعنی مذاکره مستقیم نداشته است)، اما آن را نیز رد نکره است.