...
نمایش نسخه قابل چاپ
...
دوست عزیز این روش فقط برای ویندوزxpقابل اجراست
با توجه به این که بیشتر بچه های انجمن به دلایل مختلف از ویندوز های جدید استفاده میکنند
لطفا راهی برای بالا بردن سرعت دانلود در ویندوز7و ویندوز8معرفی کنید
حتما برای اونا هم راهی پیدا میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Show Off [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما یه عکس از سرعت نتت که میگی 9 مگ هست بزار بنده ببینم
با تشکر
خوب همون طور که دوتان گفتند این روش در ویندوز XP قابل اجرا است
خوب من سعی کردم یک راهی بدون نیاز به نرم افزار پیدا کنم ولی دیدم نیست
ولی یک نرم افزاری پیدا کرده ام که خیلی عالی است و میتوان با آن هم پهنای باند را افزایش داد و هم سرعت دانلود را افزایش داد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اطلاعات نرم افزار :
جایگزینی ویندوز ۷ که در نوع خود سریعتر است بجای ویندوز XP و VISTA بهترین و راضی کننده ترین تصمیم می باشد. ولی میتوان سیستم ویندوز را با افزایش سرعت امن تر کرد به همین منظور قصد داریم شما را با نرم افزاری به نام Enhance My Se7en آشنا سازیم ، که این نرم افزار توانائی خاصی در افزایش سرعت ویندوز هفت شما خواهد داشت و میتوانید با این نرم افزار به نوعی ویندوز هفت خود را به صورت سفارشی در آورید.
نرم افزار افزایش سرعت ویندوز EnhanceMySe7en کمک میکند تا کاربران ویندوز۷ بتوانند جنبه های آن را با حداکثر آسودگی کنترل کنند. این نرم افزار ابزارهایی برای مراقبت از رجیستری، فضا و یکپارچه سازی دیسک، نصب نرم افزار، دمای دیسک سخت و دیگر ابزارهای درخور سلامتی سیستم را ارائه می کند. تعداد زیادی تنظیمات برای تقویت کارکرد سیستم در این نرم افزار وجود دارد. این نرم افزار با محیط ساده و دوستانه خود یک ست کامل از ابزارهای قدرتمند و مرتب و تنظیمات سیستمی را ارائه می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قابلیت های کلیدی نرم افزار Enhance My Seven 2.4.2 Pro :
- فرآیند شناسایی نرم افزار های ناشناخته
- مدیریت راه اندازی سیستم برای غیر فعال کردن نرم افزار های غیر ضروری برای افزایش کارایی
- تمیز کردن رجیستری و تعمیر داده های نادرست و حذف داده های نامعتبر به صورت خودکار
- تمیز کردن دیسک پیدا کردن فایل ها یا پوشه هایی که فضای دیسک را اشغال کرده اند با یک جدول
- بازسازی و یکپارچه سازی رجیستری برای کاهش تقاضای زمان پاسخ و زمان دسترسی به رجیستری
- یکپارچه سازی هارد دیسک برای کاهش میزان پراگندگی فایل سیستم
- ابزار سیستم، فایل، شبکه و ابزار امنیتی
- پیکربندی تنظیمات امنیتی برای مدیریت ویژگی های امنیتی جدید در ویندوز ویستا
- بهینه سازی تنظیمات برای حداکثر سرعت و ثبات
- سفارشی کردن دسکتاپ، منو ها، نوار ابزار و تنظیمات اخطار
- بهینه سازی اتصالات و سرعت اینترنت دانلود
مشخصات نرم افزار :
هاست : مدیافایر
حجم : 9 MB
نوع فایل : زیپ
لینک دانلود از مدیافایر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک دانلود از تران بیت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من این روش رو تو ویندوز اکس پس انجام دادم هیچ تغییری نکرد سرعت دانلودم:7:
مشکل از رایانه ات استنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliq71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه مدرک نشون بده که بدونیم واقعی هست و سرکار نیستیم:22:
من تو 3 تا سیستم امتحان کردم نشد
...
یه چیزی یادم رفت بگم
با ای دی اس ال دارید انجام میدید
عکس از دانلود منیجرت موقع دانلود بزار. سرعت دانلودت رو ببینیم....
تو ایران اگه 9 مگ وجو داشته باشه من خودکشی میکنم:15: . اون 9 کیلو بایته عزیـــز:4:
یه عکس بگیر
ول کن داش isp شما نقش بوق رو داره مگه ؟!!!! سرعت من 128 اسمشه اما دانلود واقعی 30 کیلو بایت هستش حالا خدا نکنه 30 بشه 35 تا 4 روز بعدش باید تاوان اون 5 تای اضافه رو بدم سرعت میشه 15
ما زیر ساخت 9 مگ نداریم تایپیک کاملا اسپم
تایپیک ببندید اقا 9 مگ کجا بود !!!!
میشه طرز عکس گرفتن را دقیق یاد بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط bomb5 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A . M . I . R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صفحه رو باز میکنی دکمه Print Screen یا Sys Rq رو بزن بعدش توی Paint برو (برنامه نقاشی کردن) بعد CTRL + V رو بزن بعد سیو کن :22:
اقا میشه همینو تصویری بزاری خدایی من هیچی نفهمیدم
سر کاریه ؟
:121:
دوست عزیز زود تر عکس بفرست وضعیت این تاپیک رو مشخص کنیم الکی با احساسات بچه های مردم بازی کردی :4:
اولین اجرای ناظمی:61:نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی اگه این قضیه راست باشه دیگه تو اینترنت چیزی نمی مونه دانلود نکنم:4:
حالا ما داریـم حسرت نت 9mb رو میخوریم بـعـد نت کُره 8gb ـه :2802: !
یــَـنی با این سرعت چیکار میکنن ؟ :12:
اینی که میگی که فقط برا ویندوز xp هس .
ویندوز سون کلیک راست میکنیم propertis ای در کار نیس :4:
بهتر که 9 مگ نیست تو ایران . خدا خر رو شناخت بهش شاخ نداد . با همین نت سرعت 128 ، کل پسر های ایران کور و عینکی هستن ! :4:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم این موضوع رو تایید میکنم و برای اثبات حرفمم عکسی رو قرار میدم تا به دوستان عزیز این موضوع ثابت بشه
:136::136::136:
دوستان ببخشید دیگه من حال میکنم تو ذوق کسی بزنم :40672_delet_besoze:
البته تا اونجایی که یادم میاد
چندین کشور هم زیره ایران بودن :d
آقا چی شد؟ ما ویندوزمون رو از 7 به XP تغییر بدیم یا نه ؟؟!! :a:
ســر کـآر بــودید :136:
:22:نقل قول:
نوشته اصلی توسط A . M . I . R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]