چه بد شد که خیلی دیر دیدمش،
چه خوب شد که اصلا کلا دیدمش!
متاسفانه این کادر آخرین ارسالات انجمن به طوری که حواسم نبود روی بخش تالار کشتی کج قفل شده بود!
خوب قبل از هر سخنی جا داره که از بنیان گذار کبیر iWE و بزرگترین سهام دار فرزانه انجمن مذکور نهایت تشکر و قدردانی را به جا آورم. تشکری به مراتب بزرگتر و صمیمانه تری را هم بدهکار کاربران شریف iWE هستیم که همیشه با حضور پر شور خودشون در صحن انجمن حمایتشون را اعلام کردند.
چه جالبه که iWE بر وزن iWC شده!
اریک بیشاف اگه میدونست دیرت شیت هراسناکی به نام iWE منتظرشه تا سهام کارتر را بخره و یه جو جالبی مثل دوران ماندی نایت وراز را بوجود بیاره تا باهاش رقابت کنه پیش خودش میگفت اگه حریف مکمن بشم، محاله حریف iWE بشم، اینا دوباره آمارشون از سایت تی ان ای میزنه بالاتر و بی خیال خرید سهام کارتر میشد!
من iWC را حدودا از اواسط 2005 آغاز کردم. حدود دو سال بعد با iWE آشنا شدم.
دقیقا اولین بازدیدم از انجمن به خاطرم مونده، یادمه بعد از رسلمینیا 23 بود، شایع بود که باتیستا قراره از کمپانی بره!
خواستم ببینم این قضیه چطور تو دنیای فارسی زبان پوشش داده شده (این را هم بگم که اون زمان مثل الان همه وبلاگ های رسلینگ قلع قمع نشده بودند) توی iWE یک تاپیکی راجع به تقریبا همین موضوع بود.
تاپیک تا حدودی در مورد باخت باتیستا به آندرتیکر هم مربوط میشد!
خیلی بر عکس الان جو طرف باتیستا بود، یکی گفته بود سر باتیستا را زیر آب کردند، اون یکی میگفت بذارید بره اگه کمپانی نابود نشد، یه چندتایی با هم سر اینکه باتیستا حقش نبود ببازه بحث میکردند! و ... متاسفانه هیچکدوم کاربرا را به اسم یادم نیست!
اوایل کار انجمن خیلی جو باحالی داشت، میدیدی خیلی از کاربرا سر مبتدی ترین مسائل رسلینگ با هم بحث و گفتوگو میکردند. حیف که الان دیگه اینطور نیست. بچا تقصیر کیه؟؟ مک ... آفرین ونی مک!
یهو میدیدی یه دوست خیلی خیلی عزیزی تاپیکی زده با این مضمون، «خبر فوری، بریکینگ نیوز، کشف بزرگ ... هان؟ بله؟ چیه؟ چی شده؟ ... هیچی بابا یه چیز خیلی جالب! ... خوب چیه مگه؟ نکنه دوباره مکمن مثل اون انفجار مزخرف لموزینش (تابستون 2007) خودکشی کرده؟ ... نه بابا بزرگتر از اون ... خوب کشتی منا بگو ببینیم چیه مگه کشفت! ... هیچی من به این نتیجه رسیدم که رسلینگ واقعی نیست، نمایشیه!» خلاصه یکی دیگه از مسائل مربوط به اون دوران (تقریبا سال 2007) این بود که خیلی از بچا سر این که رسلینگ واقعیه یا نه با هم بحث داشتن، از این قرار بود که تاپیک هایی با مضمون «اثبات تصویری واقعی نبودن رسلینگ»، «اثبات ریاضی واقعی نبودن رسلینگ» و ... را میدیدی!
یواش یواش از جو انجمن خوشم اومد دیدم که حیفه بخوام بدون یوزر فقط بیام و نظرات و پست ها را بخونم و برم، بذار هر از گاهی منم یه پستی بدم. این شد که ثبت نام کردم، اما با این وجود بازم اون اوایل زیاد پست نمی دادم و اکثرا پست ها را می خوندم. بالاخره اون چیزی که باعث شد علاقه به پست دادن پیدا کنم زمانی بود که احساس کردم دابیو دابیو ای دیگه زیاد پی جی و غیر قابل تحمل شده (2009 - 2008)، برا همین خواستم این موضوع را با بچا در میون بذارم، بهشون بگم حواستون هست دابیو دابیو ای داره به چه سمتی میره؟، الان را توش میخوندم به خدا، اون موقع راء ریتینگ بالای 4.5 هم میگرفت! بماند که الان مکمن نشسته بشکن میزنه که جان سینا برگشته الان ریتینگ میگیرم 3.0 !!
بعد از اون اواخر 2009 بود که ماندی نایت وارز صغیر شروع شد. چه دورانی بود! قبلا یه تاپیکی زدم گفتم iWC توی ماندی نایت وارز کبیر آبدیده شد، بی اغراقه اگه بگم iWE توی ماندی نایت وارز صغیر آبدیده شد. رشد تصاعدی شمار کاربران از 2010 به این طرف و بالاتر رفتن آمار و ریتینگ اینترنتی iWE (هر چند کوتاه مدت) از سایت رسمی تی ان ای و ... شاهدی بر این مدعاست.
حالا تو پرانتز راجع به این غیب شدنم هم که دیگه اکثرا میدونند.
من با یه سری آقایون ریشو مشکل اینترنت داشتم و دارم.
خوب میرعلی تعدادی از کاربرای قدیم یا به نوعی هال آو فیمرهای انجمن را گفت. جا داره یه نظری هم به تو اوجی ها و آینده دارهای انجمن بشه.
علی اسکافیلد که توی بخش اخبار بیداد کرده و به قولی توی دوران اوج خودشه، بهش گفتم هر وقت می بینمش یاد جوونیای خودم میوفتم. آدم زبر و زرنگیه شب از خواب پا میشه اخبار هل این ا سل را میزاره نیم ساعت حول حولکی می خوابه، پا میشه میره مدرسه، همش تو فکر اینه که وقتی اومد اخبار تکمیلی را بذاره، فردا اخبار راء را میذاره، از مدرسه که اومد دوباره تکمیلیش را میذاره، اوووو مدیر بخش خبری به این صورت دیگه کجا پیدا میشه؟
محمد حسین که دیگه پدر صاحاب این بخش گیم را دور آورده، از اون موقع که ما سر از *** بیرون آوردیم سرش توی بخش گیم بوده تا همین امروز!
مهرزاد جان که فکر کنم ایران دابیو دابیو ای را با ایران هالیوود اشتباه گرفته!
آقای نامدار عزیز هم که دنیای سرگرمی و گوناگون و تفریحات روزانه و شبانه و ... است. خلاصه توی قوطیش همه چیز گیر میاد!
شاهین بادی بیلدینگ عزیز هم که بیشتر آمار فیس بوک و توئیتر استارا را بالا میبره تا انجمن خودمون!
علی تومبستون آرشیوش از دیمند دابیو دابیو ای بزرگتره.
بابک جان را من که آخرش نفهمیدم مدیر کدوم بخشه، آخه تو هر بخش یه دستی داره!
افشین جان که دستیار بر حق علی اسکافیلده که باید زودتر به حقش برسه.
سجاد و The Enforcer هم در همین راه رکاب میزنند!
King Of Darkness گزینه فوتباله!
دست آرمان و مجتبی و Show off هم درد نکنه
علی الکتروفاینگ هال آو فیمر زود رس!
سید و پژمان هم دو هال آو فیمر دیر رس!!
دست آخر هم امیدوارم امیر عزیز هم بالاخره یه روز مدیر بشه!
بقیه نوجوون هایی هم که دیگه تو ذهنم نیومد، به بزرگی خودشون ما را ببخشند.
و الی ...