نقل قول:
خوب طبق معمول چراغ اول رو خودم روشن میکنم
اول امتیازات مثبت
1.بدون شک از بهترین مدیرهای سایت بود (البته همه خوب هستن) اما علی واقعا تو انجام وظیفه عالی بود و بخش رسلینگ مثل موم تو دستش بود
2.به شدت اخبار رو چک میکرد و در زمان مدیریتش اخبار اشتباه خیلی کم در سایت میومد و دووم نمیوردن و زود پاک میشدن
3.چیزی که خیلی باهاش حال کردم این بود که در زمان امتحانات تنها اولویتش درسش بود
.................................................. ..........................
نظر لطف ــتِ .
نقل قول:
اما امتیازات منفی
1.علی در زمان مدیریتش با کاربران عادی که اخبار میذاشت در صورت دیدن اشتباه خیلی زود و تند و بد برخورد میکرد
2.خیلی کار ها رو مثل تاپیک مخصوص پی پی وی ها رو انحصاری کرده بود و نمیداد تا بچه ها در اون فعالیت کنن
3.در صورت دیدن بعضی بحث های بیهوده خیلی سنگین برخورد میکرد و بچه ها رو یه کم دل سرد میکرد
4.و اینکه در رابطه با بعضی مسائل زود تصمیم میگیره (دقیقا مثل من) و بعد از اون پشیمون میشه که چندان جالب نیست
5.گاهی اوقات خودش رو دست بالا میگیره :ی البته خوبه که آدم به دانسته های خودش بنازه اما اگه در عین داشتن اطــلــاعاتت جوری باشی که خودت رو بالاتر از بقیه نبینی (همیشه اینجور نیستی ها سوء تفاهم نشه)خیلی به موفقیتت بیشتر کمک میکنه
.................................................. ........
همین :ی
1. نمیخوام بهونه بتراشم ولی واقعاً خودت جای من بودی بدتر با یه سریا ( نه با همه ) برخورد می کردی . ولی چشم دفعه بعد آروم تر برخورد میکنم :ی
2. این رو کاملاً مخالفم بات ! :ی همین تاپیک مخصوص رو چندین بار دوستان دیگه زدن . بعضی اوقات هم که می دیدی سرِ یه سری تاپیک ها سخت می گرفتم به این دلیل بود
که می دونستم اون کاربر از پَسِ اون تاپیک بر نمیاد !
3. تا جایی که تونستم خوب برخورد کردم , ولی اگه برخورد سنگین بوده , معذرت !
4. نه تنها تو دنیای مجازی بلکه از این نکته توی زندگی واقعی هم خیلی ضرر دیدم ! خیلی سعی میکنم که این اخلاق بد رو ویرایش کنم :ی
5. به خدا من خیلی سعی میکنم که کاربران باهام احساس راحتی کنن ( فک کنم اینجوری هم بوده :ی ) و فک نکنن که من یه تافته جدا بافته هستم ! حالا بعضی اوقات اینجوری به نظر میاد که خودمُ دستِ بالا میگیرم ولی اصلاً اینـطور نیست .
لطفـــ داری ! :)
نقل قول:
اون اولا که اومد خیلی موشچل داشت :ی یه تاپیکایی میداد که اعصاب منو داغون میکرد ( نه رسلینگی :ی ) میدونه کدوم تاپیکو میگم . یعنی قشنگ دست گذاشته بود رو نقطه جوش من :a:
بعد تو رسلینگ که وارد شد خبرا رو درست نمیزاشت شده بود اعصاب خوردی ما , در همون حال یوزر نیمش هم اشکال دستوری داشت که ما گفتیم این آقا بلد نیس اسم یوزرشو درست بنویسه میخواد خبر بزاره :ی
بعد دیدیم نه بابا کم کم درست شد :ی شد یکی از بهترین ها , خود من مدیر بودم پیشنهاد دادم تو تاپیک مدیرا که مدیرش کنن کارش خیلی خوب شد ـه و اخلاقشم خیلی خوب شده بود دیگه :ی
در مورد اون تاپیک و زمان جاهلیت تو شــب شیشه ای مفصل توضیح دادم , اینجا دیگه بحث ــش رو نمیکنم ! :ی
تو که همیشه نســبت به من لطف داشتی ! :8: یه دونه ای .
نقل قول:
در مورد برخورد با کاربرا که تاپیک درست نمیزدن هم به نظرم سرد رفتار میکرد و جدیت نداشت مدیریتش , یعنی من بودم طرفو شهید میکردم :a: نمیدونم این نکتش مثبت ـه یا نه :ی ولی به نظرم شاید همین باعث شد بی نظمی عجیبی پیش بیاد که من تعجب کرده بودم ! البته خودشو از وضعیت راضی نبود . ( میدونم مقصر هم نبود و چیزی دستش نبود واقعا ! )
یه چیز دیگه هم اضافه کنم که کارش خیلی درسته , یه مشکلی واسه من پیش اومد تا آخر و همین الان هم یادش نرفت ـه و معرفتشو نشوند داد . برعکس خیلیا :ی
در کل پسر خوبیه , فقط بدیش اینه بارسایی ـه :ی
دیگه در اون حد زیاده روی هم خوب نیست :ی من خودم بعضی اوقات از این بی نظمی ها خیلی عصبی می شدم اما کاری از دستم بَر نمی اومد ! هر چی تذکر , اخطار و ... فایده ای نداشت !
در مورد اون نکته دوم هم که ما چکرتیم ! :ی
اتفاقاً بارسایی بودن خودش نکته مثبت ــه !!
نقل قول:
آشنایی زیاد ندارم باهاش ولی از اون آدمای آرومه که بیشتر سرش تو کار خودشه مدیریتش هم خوب بود. در کل ایرادی نیست
نظر لطف ــت عزیز .
نقل قول:
والا من اصلاً wwe رو دنبال نمیکنم و نمیکردم ؛ تاپیک های رسلینگ رو هم اصلاً واز نمیکردم که بخوام نظری بدم راجع به مدیریت علی ؛ چون هیچ حضور ذهنی ندارم از تالار کج !
فقط راجع به شخصیت و رفتار علی میخوام نظر بدم
خیلی با شخصیت ؛ آروم ؛ مثبت ؛ با ادب و مهربون هستش ؛ مثل اکثر بچه های فروم رفتارش اصلاً به سن و سالش نمیخوره ؛ کسایی امثال علی رو اصلاً نباید به سنشون توجه کرد و اون اندازه ازشون توقع داشت که سنشون همون قدره ؛ رفتار و منش کاملاً مشخصه و ملاک سنجش هم همین شخصیت هست .
استقلالی هم هست که دیگه ... :ی
انتقادی هم اگه به ذهنم میرسید حتماً میگفتم
شما نسبت به من لطف داری پوریا جون . :8: :)
پــَـ چی ؟ :ی تیم بهتر از استقلال هست مگه ؟ :ی