نتایج کامل اسمکداون | 29 ژانویه 2015
به نام خدا
با گزارش شوی پنجشنبه اسمکداون 29 ژانویه 2015 درخدمت شما عزیزان هستیم.
جاداره که بگم این اولین شو پس از رویال رامبل 2015 هستش ، که بخاطر شرایط بد جوی محل برگزاری راو دوشنبه کنسل شد.
مایکل کول ، برایان ساکتون و جری "دکینگ" لاور گزارشگران شو خواهند بود.
درهمون ابتدای کار تبلیغی از مسابقه کسکت(تابوت) مچ بین کین و برایان شاهد هستیم.
تم سانگ آئتوریتی به صدا درمیاد و تریپل ایچ وارد میشه.
میگه که به ماندی نایت راو خوش اومدین و بعدش کمی صبرمیکنه و ادامه میده که هفته ی طولانی رو پشت سرگذاشتیم و به برف و آب و هوای نامسائد محل برگزاری راو اشاره میکنه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درمورد دخالتها و مشکلاتی که توی شوها پیش میاد صحبت میکنه و میگه که اتفاقی که توی رویال رامبل افتاد کمی بحث برانگیزه ، سپس بازی سه گانه سرکمربند جهان در رامبل رو شگفت انگیز میدونه ، ادامه میده که خود مسابقه رامبل مچ هم قشنگ بود اما بحثها و خدشه ای درش وارده زیرا راک اومد و توی بازی دخالت کرد و باید درمورد این مسائل و دخالتهای استینگ گفتگو صورت بگیره.
رومن رینز قهرمان رویال رامبل 2015 وارد میشه و واکنش نسبتا مثبتی رو دریافت میکنه ، دیگه مثل رامبل بوو نمیشه اما خب مثل قبل هم تشویق نمیشه.
رینز میگه که من مشکلی نمیبینم چون من قهرمان رامبل مچ شدم و من به رسلمنیا میرم ، ایچ میگه که بله پیروز شدی اما باید ببینیم توی مسابقه بعدیت هم پیروز میشی؟ همین الان.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رینگ رو ترک میکنه و بیگ شو وارد میشه.
Single Match
Roman Reigns Vs The Big Show
هواداران شعار لتس گو رومن و رومن سا-کس رو سرمیدن.
بیگشو ضرباتی در گوشه رینگ میزنه اما با دوکلوزلاین رومن درگوشه رینگ متوقف میشه.
رومن میخواد سوپلکس بزنه که موفق نیست و شو بدل میکنه و سوپلکس میزنه.
یک اسلم ساده میزنه و ضرباتی در گوشه رینگ وارد میکنه ، عده ای از تماشاگران شو رو تشویق میکنن.
با یک شولدربلاک رینز رو نقش برزمین میکنه.
رینز ار فرصت استفاده میکنه و با یک کلوزلاین حریف رو بیرون میندازه ...
به تبلیغات میریم و برمیگردیم.
جاییکه هردو در رینگ هستند و شو بازی رو در اختیار داره. ضربات مختلفی به پای رینز میزنه.
سابمیشن میبنده و حالا رینز طناب رو میگیره و پاهاش رو دور گردن بیگ شو میندازه و یک مووینگ فلایر رو میخواد انجام بده(چقدر ناشیانه اینکارو کرد:504:) شو بیرون پرت میشه.
رینز ار فرصت استفاده میکنه و جفت پا به صورت شو ضربه میزنه ، هردو برمیگردن داخل رینگ.
رینز دوتا کلوزلاین میزنه اما شو نمیوفته و نهایتا به سومین کلوزلاین میتونه اینکارو انجام بده ، یک ساموا دراپ انجام میده.
شو از رینگ فرار میکنه اما رینز با یک هایینگ کلوزلاین برروش میپره.
حالا برمیگردن داخل رینگ و رینز میره برای اجرای سو-پر من پانچ و که شو به قصد چوکسلم میگیرتش و حالا این فن رو انجام میده کاور میکنه که موفق نیست ، حالا شو میره بالای تاپ روپ و میخواد از اونجا برروی رینز بپره.
رمن حواسش جمعه و یک سو-پرمن پانچ میزنه ، بازهم اینکارو تکرار میکنه و بعدش از همون بالا یک اسلم میزنه به بیگ شو ، زوزه معروفش رو میکشه و هواداران هم همراهیش میکنن ، اسپیر میزنه و کاور انجام میده 1.2.3 و پیروز میشه.
Winner By Pin: Roman Reigns
فکرمیکنم واکنش ها نسبت به رینز امیدوارکننده بوده باشه.
ویدیویی از معرفی نفر جدیدی که امسال به تالار مشاهیر خواهد پیوست میبینیم و اون کسی نیست جز: آرنولد شوارزینگر.
درقسمت بعد مستر مانی این د بنک ست رالینز به همراه نوبل و مرکوری وارد میشه ، درمورد نمایش خیلی خوبش توی یکشنبه رویال رامبل صحبت میکنه و ادامه میده که در حال حاضر من بعنوان قهرمان اینجا حضور ندارم اما من با عملکردم خودم رو ثابت کردم.
ادامه میده که من خنجرم رو به براک لزنر وارد کردم و تقریبا مورد ضرب و شتم قرارش دادم... وکسی نمیتونه منکر این قضیه بشه.
رایبک وارد میشه ، نوبل و مرکوری میریزن سرش و ضرباتی بهش میزنن ، هردو نفرشون رو میزنه اما با دراپ کیک رالینز متوقف میشه. حالا هرسه نفر میریزن سرش و ضرباتی بهش میزنن تا اینکه صدای تم سانگ اریک رووان وارد میشه.
نوبل و مرکوری رو با یک ضربه کنار میزنه ، هنگامی که میخواد وارد رینگ بشه با یک کیک قوی از رالینز پرت میشه پایین ، حالا زیگلر در میان تشویق همگان وارد میشه و با رالینز هردو پرت میشن پایین اما این رالینز هست که موفق تره و پشت زیگلر رو به میز گزارشگران میکوبونه.
برمیگرده داخل رینگ و رایبک حالا ست رو بالای سرش میبره تا شل شاک بزنه اما نوبل و مرکوری وارد میشه و دخالت میکنن و میخواد فرار کنن ، زیگلر و رایبک پای نوبل رو گرفتن و نمیزارن که فرار بکنه از اونطرف هم مرکوری اینکارو انجام میده و موفق تره و باعث میشه که پای نوبل آزاد بشه.
میخوان فرار بکنن که اریک رووان جفتشون رو میگیره و وقتی که میخواد اونها رو داخل رینگ برگردونه ، ست رالینز با یک ضربه زانو تعادلش رو برهم میزنه و باعث میشه نوبل و مرکوری آزاد میشن و هرسه فرار میکنن.
مسابقه بعد بین تایسون کید و جی اوسو خواهد بود ، ذکر بکنم که سزارو و ناتالیا بعنوان همراه کید و جیمی اوسو و نائومی بعنوان همراه جی اوسو در پایین رینگ حضور دارن.
Single Match
WWE Tag Team Champion Jey Uso Vs Tyson Kidd
کید بازی رو در اختیار میگیره و ضرباتی به حریفش میزنه ... جی اوسو با یک بیگ راید هند حریف رو بیرون پرت میکنه اما وقتی به کید نزدیک میشه توسط کیک کید نقش برزمین میشه.
جی اوسو یک ساموا دراپ میزنه ، به همراهی مردم میره برای اجرای ریکیشی ، سزارو دخالت میکنه و حواس جی پرت میشه و این جیمی هستش که با کمک استیرز برروی سزارو میپره.
و کید نک بریکر چرخشی انجام میده و پین میکنه.
Winner By Pin: Tyson Kidd
در قسمت بعد قهرمان ایالات متحده روسف به همراه لانا وارد میشه.
روسف میگه همه ما پایان بحث برانگیز رامبل مچ رو دیدیم ، و ادامه میده که من باید برنده میشدم. درمورد سینا صحبت میکنه و میگه اون یک بازنده هستش و نمیتونه بامن توی این رینگ حضور داشته باشه ، تم سانگ سینا به صدا درمیاد و اون وارد میشه.
واکنش مثبتی دریافت میکنه.
سینا میگه که روسف تو باید دهنت رو ببندی ، ادامه میده که اگر نمیبندی خودم ببندمش :D
کمی کری میخونن و سینا در آخر میگه که من و تو میتونیم همین الان یک مبارزه داشته باشیم و پیراهنش رو در میاره و تشویق میشه.
لانا و روسف رینگ رو ترک میکنن.
مسابقه رسمی برسرکمربند ****-ز بین نیکی بلا در مقابل پیج در پی پی وی فست لین ثبت میشه.
Tag Team Match
Gold And Stardust Vs The Ascension
بازی با درگیری های خفیفی بین گلداست و استارداست همراه بود.
Winners By Pin: The Ascension
درقسمت بعد کین به همراه تابوت وارد میشه و سپس دنیل برایان در میان تشویق و جنبش یس به رینگ میاد.
Casket Match
Daniel Bryan Vs Kane
مسابقه شروع میشه ، مدتها بود که این نوع خاص از مسابقه رو شاهد نبودیم.
کین بازی رو در دست میگیره و با دراپ کیک تعادل برایان رو بهم میزنه. میخواد یک ساید اسلم بزنه که برایان بدل میکنه و یک ضربه به پای کین میزنه.
برایان چنین و چند ضربه کیک به پای کین میزنه.
میخواد کین رو به داخل تابوت بندازه که کین مقاومت میکنه و یک بیگ رایت هند میزنه.
با حرکت بدل برایان کین درگوشه رینگ فیس فرست میشه.
در یک رفت و برگشت کین برایان رو بلند میکنه و میخواد به داخل کسکت بندازه ، برایان بدل میکنه و با یک دراپ کیک باعث میشه که کین به گوشه رینگ پرت بشه و چیزی با داخل تابوت فاصله نداشته باشه اما نهایتا فرار میکنه.
به تبلیغات میریم و برمیگردیم.
کین بازی رو در اختیار داره ، با یک بیگ بوت برایان رو به لبه ی رینگ پرتاب میکنه و تقریبا فاصله ای با کسکت نداره. کین برایان رو هل میده و میخواد داخل تابوت بندازتش که موفق نیست و برایان با چند کیک به صورت حریف به بازی برمیگرده.
برایان با بیگ بوت حریف متوقف میشه ، کین ساید اسلم انجام میده. ، بازهم تلاش خودش رو برای انداختن حریف توی تابوت انجام میده.
حالا برایان پاهاش رو دورگردن کین میندازه و با حرکت خوب موینگ کین رو به داخل تابوت میندازه اما کین سریعا فرار میکنه.
برایان میره بالای تاپ روپ و یک کراس بادی رو برروی دویل کین انجام میده ، ضرباتی چپ و راست بهش میزنه.
بلند میشه و بازهم میخواد روی کین بپره که اینبار کین میگیرتش و پشتش رو به میله ی کنار رینگ میکوبونه و درنهایت با یک بیگ بوت به داخل تابوت پرتش میکنه اما برایان بازهم سعی میکنه فرارکنه ، کین اینبار کامل برایان رو داخل تابوت میندازه و وقتی میخواد درش رو ببنده ، دنیل مقاومت میکنه و با پاهاش مانع اینکار میشه.
نهایتا با چند کیک کین رو از تابوت دور میکنه و خودش خلاص میشه.
میخواد بپره برروی حریف که با یک بیگ رایت هند نقش برزمین میشه.
در یک رفت و برگشت کین دی دی تی میزنه ، بعد از چند دقیقه شاهد هستیم که برایان به بازی سرعت میبخشه و با یک کلوزلاین تعادل کین روبرهم میزنه.
کین رو بیرون پرت میکنه و برروش میپره ... در بیرون رینگ دراپ کیک میزنه ... کین هم چند بار برایان رو به پشت بری کی و میز گزارشگران میندازه.
کین صندلی برمیداره و دو ضربه به پشت برایان میزنه.
سر دنیل رو به تابوت میکوبونه ، میخواد با یک اسلم برایان رو به داخل کسکت بندازه اما دنیل بدل میکنه و کین رو با طناب رینگ فیس فرست میکنه و بعدش یک دراپ کیک میزنه ، اینها در حالیه که کین یک قدم با تابوت فاصله داره و پشت طنابهای رینگ ایستاده ، برایان بازهم دراپ کیک میزنه و کین مقاومت میکنه.
حالا میخواد اینکارو تکرار بکنه که کین مانع میشه و بهش چوکسلم میزنه. میره و برایان رو میخواد داخل کسکت بندازه تاحدودی هم موفقه اما برایان با کیک به صورت کین مانع میشه.
کین میاد که برایان رو کامل درون تابوت بندازه که برایان نمیزاره و همونجا سر تابوت یس لاک رو قفل میکنه ، کین رو داخل تابوت میندازه و میخواد درو ببنده که دویل مانع میشه ، و یک مشت میزنه و به بازی برمیگرده ، میاد داخل رینگ اما بازهم توسط یک جاخالی برایان به پشت طناب های رینگ و نزدیک تابوت می افته.
برایان یک سو-پر کیک رو به سر کین میزنه ، با همراهی مردم یس یس میکنه و رانینگ نی خودش رو میزنه و کین به داخل کسکت می افته.
حالا برایان میاد و در تابوت رو میبنده و پیروز میشه.
Winner: Daniel Bryan
برایان میره روی در تابوت می ایسته و با حمایت طرفداران جنبش یس رو بازسازی میکنن.
شوی اسمکداون این هفته نیز همینجا به اتمام میرسه.
امیدوارم لذت برده باشید و منتظر نظرات شما هستیم.
گزارش: Naser