به نام حق
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ه
منچستر یونایتد امسال فاجعه قرن یا نیاز به زمان؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يکي از بحث هاي پر حاشبه فوتبال و ليگ جزيره شايد بيشترش مربوط به همين فن خال من يونايتد باشه فن خالي که بعد از ديويد مويسي اومد که همه بعد از اين جابه جايي مربي خوشحال شدند نتايج قبلي خوب فن خال در تيم هاي بايرن ، بارسلونا و هلند باعث شده بود که پيش هوادارن من يو به يک چشم مربي خلاق و موفق شناخته بشه و بهترين جانشين براي سر الکس فرگوسن ولي سر انجام چي شد؟
منچستر براي فن خال بودجه اي خارق العاده گذاشت کنار که اين بودجه صداي خيلي از نقل و انتقالات در اورده بود خريدهاي که باعث شده بود تيم منچستر يونايتد به تيم ستارگان فوتبال تبديل بشه تا يک تيم معمولي ليگ جزيره !
اما چه شد اشتباهاي تاکتيکي فن خال در بازي ها استفاده نادرست از بازيکنان همه اينا باعث شد که فن خال در ليگ جزيره رتبه اي بهتر از چهارمي بدست نياره ... سال بعد شد همه ايندفعه خوش بين به نتايج خوب فن خال بودن چرا که اون يک سال هم مربي گري منچستر يونايتد بود و شناختش هم به تيم و بازيکنان بيشتر شده بود و بيشتر در تيم جا افتاده بود ... همين موضوع باعث شد هم هوادارن منچستر خوش بين باشن به نتايج اين تيم هم مدير عامل ، سرپرست باشگاه و حتي رئيس باشگاه و ...
طول نگذشت که با يک نقل عجيب همه چي بر هم خورد رفتن فن پرسي يکي از بهترين گلزنان من يو به فنرباغچه و خاویر هرناندز همه چيز رو برعکس رقم زد و همه هواداران من يو يا طرفداران فوتبال انگشت به دهن که مهاجم بعدی یونایتد کیه؟ آیا رونی می تونه جای فن پرسی پر کنه؟
در اين موقع فن خال فرا رسيد و در کنفرانس های مطبوعاتی حرف از اینکه من يو مهاجم داره و روني مي تونه در اين پست بازي کنه و ...می زد بعد ها خبر رسيد که نه فن خال به دنبال مهاجمي براي تيمش هست اول رفت سراغ ممفيس ديپاي و اون رو در خدمت گرفت حال آيا ديپاي بازيکني گلزن و تاثير گذار براي من يو خواهد بود؟
معلوم نبود و نميشد دقيق گفت نمي تونه باشه ولي اين نويد رو به ما نميداد که ديپاي مي تونه جاي فردي مثل فن پرسي که يک مهاجم تموم کننده و بي نقص بود رو بگيره چندين گذشت که فن خال ايندفعه به فکر يه گزينه ديگه در خط حمله کرد ايندفعه نه يک وينگر بلکه يک مهاجم نوک و تموم کننده که بتونه جاي رابين فن پرسي رو بگيره گزينه ها مشخص شد اين گزينه ها شايد از جدي ترينشون کاواني ، هري کين و حتي زلاتان ابراهيم مويچ و نيمار شنيده مي شد که سرانجام هيچکدوم از اين ها توافقشون به سرانجام نرسيد .
فن خال مجبور شد دست به کار عجيبي بزنه و براي يک بازيکن 19 ساله دست به جيب بشه و اونم نه پولي اندک بلکه 50 ميليون يورو ! اين رقم اون رقم دلخواه مارسيال و موناکو براي انجام اين تغيير بود تا مارسيال 19 ساله رو به يونايتد بکشونه و او رو راهي يونايتد بکنه . همه طرفداران يونايتد نمي دونستن چي بگن خيلي ها تعريف مي کردن از مارسيال خيلي ها از پول زيادي که فن خال بابت يک مهاجم 19 ساله و اونم نه چندان مطرح پرداخت کرده شکايت می کردن .
تا اينکه فصل شروع شد بازي اولي در مقابل تاتنهام و گل بخودي والکر و گل نزدن روني همه چيز رو گويا از يک مهاجم تموم کننده در منچستر رو نشون داد و آه هواداران منچستر از رفتن فن پرسي و هرناندز و ...
اين بازي هم گذشت و به ترتيب پيش رفت من يو به غير از مهاجم چيز ديگه هم کم داشت و اون يک دروازه بان بود بله دروازه بان با لج شدن فنخال از دخيا و بازي ندادن او همه چيز رو براي دخيا و منچستر فراهم کرد که او به مادريد بره و منچستر به غير از مهاجم از نداشتن يک دروازه بان هم رنج بکشه بازي هاي بعدي نشون داد نه رومرو مي تونه دروازه بان مطمئني براي من يو بشه و نه ويکتور والدزي که تيم دوم من يو بود !
همين موضوع پيش رفت و همه از رومرو و گل نخوردنش صحبت مي کردن و مي گفتن اونطور هم رومرو گل نمي خوره ! که گل نخوردن منچستر در اوايل فصل حاکي از خوب بودن رومرو بود بود آيا يا بازي خوب مدافعان سر به هوا يونايتد؟
بازي ها گذشت تا اينکه رسيد به بازي سوانسي جايي که رومرو در هر دو گل سوانسي نقش بسزايي داشت و سوتي هاي خودش رو هم به منچستر ثابت کرد که فقط در بقيه جا ها سوتي نميده و در منچستر هم همون حالت قبلي خودشُ ادامه میده .
به تدريج بعد اون مسابقه سوتي ها و اشتباهات رومرو شکوفا شد تا فن خال رو به فکر فرو ببره آخراي نيم فصل بود که دخيا داشت مي رفت رئال و همه راضی اين انتقال بودن البته انتقالي که 35 میلیون یورو به همراه کیلور ناواس درخشان بود که واکنش هاي درخشان کيلور ناواس شايد بعضي از فن هاي رئال مادريد مورد آزار ميداد و پول الکي که به منچستر ميدادن .
همه منتظر بودن تا این انتقال صورت بگیره که بلاخره اين انتقال به مشکل خورد که نه 35 ميليون رفت تو جيب من يو و نه کيلور ناواس و پرزي که بدون دخيا موند پرزي که بسيار امیدوار بود بعد از رفتن سن ايکر کاسياس بتونه جاشو به دروازه بان آينده دار اسپانيايي بده همه چي برعکس رقم خورد و رئال مجبور شد به همون کيلور اکتفا کنه درهاي مادريد به روي دخيا يه جورايي روش بسته شده و او مجبور بود حداقل تا اخر نيم فصل در منچستر بماند و مشکلات با فن خال و ...
که بلاخره اين مشکل هم به طور عجيبي حل شد و اتفاق خيلي عجيبي افتاد دخيايي که خيلي دوست داشت به رئال بره و از دست فن خال هم دل خوشي درستي هم نداشت با من يو 4 سال قرار داد تمديد کرد که خيلي از هوادارن منچستر خوشحال کرد ... فن خالم بعد اين ماجراها دخيا رو به دروازه بان فيکس يونايتد تبديل کرد و هر بازي شاهد سنگرباني دخيا و درخشش اون بودیم تا بلاخره گذشت واکنش هاي خوب دخيا و گل زني هاي خيره کننده مارسيال باعث شد تا هواداران يونايتد تا حدودايي راضي نگه داره .
به تدریج و بعد اين بازي ها هم مشخص شد جايي که يک بازيکن خلاق و بازيساز در اون باید باشه نیست ... جايي که شايد ماتا و شوايني مي تونستن پر کنن ولي يا وظيفه ديگري غير اين داشتن و يا اگه بودن نقش یک بازیکن خلاق و هوشیارانه ای که من یونایتد نیاز داشت رو نمی تونستن بازی کنن که این علاوه بر اینکه روند صعودي نداشت سقوطی هم داشت .
تا اينکه تا اوايل نيم فصل و حتي يه ذره جلو تر تيم فن خالي که هر بازي به زور مارسيال يا درخشش بازيکن ديگه 1 گل مي زد دربازي ها اينم از رادار جدا شد و حتي همين مارسيال هم نتونست کاري از پيش ببره تغيير هاي تاکتيک فن خال و جايه جايي بازيکنان زياد بود ولي هيچ کدوم جواب نداد و من يويي که در دوم جدول بود به ترتيب همينجوري شکست مي خورد تا اينکه رسيد به جاي حساس چمپيوز ليگ جايي که در صورت پيروزي مي تونست به مرحله حذفي صعود کنه که در حين ناباوري اين باز هم از دست رفت و ولفسبورگ بدون دي بروين هم نشون داد که زياد هم بي دست و پا ني و من يو بر هم ريخته رو شکست داد .
فشارها بر روي فن خال نه تنها چند برابر بلکه هزاران برابر شد ، بعد بازي ولفسبورگ ديگه صداي تماشگران و نارضايتشون به گوش مي رسيد جايي که ديگه طرفداران دوست نداشتن حتي فن خال براي يک دقيقه روي نيمکت تيمشون ببين تا اينکه اين روند ادامه پيدا کرد و شکست هاي متداول تا اينکه رسيد به بازي استوکو اين بازي هم با شکست 2-0 من يونايتد به اتمام رسيد .
بازي اي که من يو بعد از دريافت دو گل فقط مشغول دفاع بود تا بازي و بازي کسل کننده بازيکنان من يو و بي هدف بازي کردن آن ها اين شرايط ديگه نه تنها براي هواداران من يو دشوار بود بلکه براي طرفداران فوتبال هم که بازي رو تماشا مي کردن دشوار و دشوارتر بود بازي که اگه سال ها خوابت ميبرد هيچ اتفاق خاصي درش نمي اوفتاد .
بعد بازي استوک صدا ها و جنجال ها به پا شد جايي که مطبوعات رسانه ها مشغول شدن به کار هميشگي و انتقاد کردن از فن خال و سوتي هاي پي در پي کريس اسمالينگ ، فيل جونز و البته بيلند تمام فشار ها رو فن خال رفت تا جايي که صبر خواست و منتظر يه معجزه که رسيد به بازي چلسي اين بازي هم با وجود موقعيت هاي نصفه و نيم و زدن دو توپ به تير دروازه تيبو کورتوا چيزي ناجي فن خال و البته گاس هيدنگ نشد تا علاوه بر فن خال گاس هيدنگ هم به دنبال چاره اي باشه تا سرنوشتش مثل مورينيو رقم نخوره .
بعد از حاشيه هاي زياد بلاخره مقابل سوانسي من يو پيروز شد تا فن خال يه نفس راحت بکشه ... بعد اين بازي هم در جام حذفي انگليس مقابل تيم دسته اولي شيفلد يونايتد قرار گرفت که در رده 8 ام دسته اول بود اين بازي هم باز روند بازي هاي قبلي داشت و تنها منچستر يونايتد با زور و چنگ تونست در ديقه 90 يک پنالتي بگيره و به لطف ضربه پنالتي روني به مرحله بعد صعود کنه ... حال بايد ببينيم فن خال چه تصميمي ميگره در پايان فصل آيا با استعفا دادن و کناره گيري سيريش که روي قلب هوادارن من يو رو بر ميداره يا همچنان مي خواد به کارش ادامه بده و چشم انتظار نقل و انتقالات تابستوني يا زمستوني باشه؟
نظر شما چيه آيا فن خال در ادامه مي تونه در من يو موفق بشه يا براي حفظ آبروش منچستر رو به مقصد خانه ترک کنه ؟
با تشکر از توجهتون ...