خرید از سایت WWE به طور کاملا رایگان......
سلام دوستان.
من 2 سال هست که تو سایت اصلی WWE.COM عضو هستم و یکی از زیر مجموعه های اون سایت هستم.
برای ثبت نام در سایت هم خوتون میدونید که سایت مورد نظر از آدم ایمیل و نام کاربری و ... میخواد.
من بعد از 5 ماه تازه امروز ایمیلمو چک کردم و یه ایمیل جالب دیدم که نوشته بود خرید به طور کاملا رایگان از فروشگاه سایت WWE ، بعد کنجکاو شدم و رفتم تو ایمیل و مطنشو کامل خوندم و دیدم که WWE به مناسبت کریسمس 4 روز رو به عضو های سایتش وقت داده تا به طور رایگان بتونند از سایت خرید کنند. ولی افسوس که الان دیگه دیر شده.
ولی حتما سال بعد هواسم رو جمع میکنم و هر چی دلم خواست مجانی میخرم.
لیست لوازم های فروشگاه : انواع کمربند ها با تمامی سایزها، انواع عروسک های **** استارها،تی شرت و یه سری DVD از هوم ویدیو کج کارها.
میخواستم اطلاع بدم که شما هم برید ثبت نام کنید و تا قبل از سال 2009 در شرایط ویژه به طور رایگان خرید کنید.
===========================================
RE: خرید از سایت WWE به طور کاملا رایگان......
من هم ثبت نام کرده بودم اتفاقا همون ایمیل هم دیر دیدم :4:
ولی فکر میکنی خرید ها میشه راحت دستمون برسه؟
فکر نکنم......بعید میدونم به ایران هم بفرسته....بهتره یه اشنا تو خارج داشته باشین ادرسه اونو بدین
بله منم به خاطر همین میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena
عجب دل خجسته ای دارید شما ها ما تو تحریم هستیم بعد بیان از آمریکا واسمون جنس بفرستند؟
وصال جون تازه چند روز پیش تو روزنامه نوشته بود که قراره از مرداد امسال یه سری ford آخرین مدل از آمریکا بیاد ایران و نمایندگی بده.
شاید بشه اینم یه کاریش کرد.
WWE اصلا نام ایران رو در فروشگاه خودش نداره واسه همین باید قیدش رو زد
اما خدایی دمش گرم TNA هم تو فروشگاه خودش هم تو سایت اصلی خودش نام ایران رو زده و میشه ازش خرید کرد
I LOVE TNA
ایرانه دیگه.نمی شه کاریش کرد.
ایول من آدرس خونه داییم اینامو میدم :4: اصله حال
منم ادرس نوه عمه ی شوهر خاله همسایمونو میدم تا اون عوض من حالشو ببره
اره بهتره ادرس یه اشنا تو یه کشور دیگه رو بدیم.
این جوری که ورشکست میکنه.اگه من خارج بودم به اندازه چندتا تریلی لوازم مربوط به تیکر و کین رو میخریدم.هامون جان واقعا تی ان ای نام ایرانو اورده؟دمش گرم.
من یه فامیل توی دانمارک دارم برای دانمارک میفرستن ؟؟ من که چند وقت پیش توی یه سایت پلی 3 برنده شدم ادرسمو دادم چیزی نیومد !!!
مرگ بر آمریــــــــــــــــکا :24: