بنام ایزد یکتا
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجا میتونید نقد کنید و نظرتونو راجب ایونت عربستان بیان کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
بنام ایزد یکتا
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینجا میتونید نقد کنید و نظرتونو راجب ایونت عربستان بیان کنید.
خوب اینم از این.
متاسفانه مسابقات اول شو رو از دست دادم بخاطر اینکه این ....... های لعنتی(عذر خواهی از طرفدار هاش چون خیلی عصبانیم)خیلی دیر امدن جامشون رو بگیرن.
آخرای مسابقه ی تگ تیم اسمک رسیدم که نفهمیدم کلا کیفیتش چطور بود!
مسابقه ی سر کمربند ic هم خوب چند تا صحنه خوب داشت.خلاصه لذت بردم.
بعدش این چهار تا کشتی گیر عربستانی امدن حرف زدن اما بعدش که اریا و خشایار امدن خودمو داداشم چون پرچم ایران همراهشون بود و حسابی حال این عربستانی ها گرفته شده بود چنان رفتار هایی انجام دادیم که اگه کسی ما رو میدید صد در صد گزارش ما رو میداد تیمارستان بعدش ما رو با قول و زنجیر باید میبستن.خلاصه بگذریم میدوسنتم اخرش قرار کتک بخورن که خوردن و حسابی دیگه قاطی کردیم خودم نزدیک کنترول تلویزیون رو پرت کنم توی صفحه که خوشبختانه این کارو نکردم به جاش چند تا فوش خوب دادم اما جالبیش اینجاست که دادش کوچیکم چنان فوش هایی میداد که من تا به حال توی عمرم نشنیده بودم.(امان از دهه هشتادی ها).ادامه ی شو هم کاملا دپرس بودیم.
مسابقه ی aj و ناکامورا هم چون در دپرسی تشریف داشتم نفهمیدم چی شد چی نشد اما خیلی باهاش حال نکردم.
برای مسابقه ی حاجی هم زمانی که تم ورودش خورد برای اولین بار همون حس حال همیشگی وقتی که صدای ناقوس رو میشنیدم رو توی خودم احساس نکردم چو هنورم دپرس بودم.نتیجه رو هم میدونستم مسابقه ی خیلی خوبی ازش در نیومد بهتر بود کریس جریکو رو میذاشتن.
برای مسابقه ی رومن یکم از دپرسی در امده بودم .مسابقه هم ای بدک نبود اخرش هم که رومن اسپیر زد هر دو از کیج بیرون افتادن برام جالب بود.اول هم پای رومن خورد به زمین.
برای مسابقه ی 50 نفره هم نظری ندارم به جز اینکه دنیل برایان رکورد ری میستریو رو زد.
الانم همینطور حسی میخوام برم پیج wwe فوش بدم فعلا شب خوش:504:
مسابقه لدر مچ خیلی خوب بود
مسابقه تیکر و روسف هم کاش بیشتر طول میکشید ولی مسابقه حوبی بود
استایلز ناکامورا از مسابقه رسلمنیاشون بهتر بود ولی تهش مسخره تموم شد
رومن لزنر هم ک اصلا اشتیاقی نداشتم ببینم چون جز سو پرمن پانچ و سوپلکس هیچی نداره مسابقات اینا
رویال رامبل هم افتضاح بود همراه با ده ها سوتی
وقتی کوربین با مشت ساده ری میستریو و بابی رود رو حذف میکنا باید فاتحه رامبل رو خوند
فقط صحنه زمین خوردن اونیل فوق العاده بود واقعا خندیدم
اینو ببین من چجوری هم به نوشتن گزارش رسیدم هم به دیدن جشن قهرمانی. عاشق که باشی یه راهی پیدا میکنی. در ضمن مثل همه ایرانی ها فوش دادن راحت ترین کاره . سعی کن فوش ندی به هیچی حتی به عربهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Fedor Emelianenko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = 'Spoiler: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]'; }" />Spoiler: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول این بگم که همچی عالی بود
یکم مسابقات خشنتر برگزار شد مثلا بدن ای جی صورت فین بالر مصدومیت احتمالی براک
بدن برایان و ....
ولی در کل من انتظاری از این PPV پولساز نداشتم شما داشتید؟! عجیبه
چون عرب ها کلا با این ورزش اشنا نیستن بقول دوستمون لم دادن انگار سریاله
بعد جالبه هرکسی رو دوست داشتن تشویق هرکی رو دوست نداشتن نگاشم نمیکردن خخخخ
سوتی جیندر ماهال تو حلق مکمن و استعداد داشتن این هندی {هنوزم میگم دمین سندو از این استعدادش بیشتر بود}
تایتیس اونیل چی بود جریانش عمدی بود یا نه درکل سوژه شده
وای خدا
تازه هنوز کمرشو سِل میکنه.چقدر خنگه این بشر
بدتر اینه که اصلا حواسش نیست که جف میخواد این حرکتو انجام بده.روش یه طرف دیگه س
اونم از تایتس.وای یک ساعت میخندیدم.هنوزم دارم میخندم.
یه دورهمی بود فقط
عربا 99 درصدشون نمیشناختن استارها رو
دور زمین مبل گذاشته بودن. اونا که رو مبل بودن اصلا تو دنیای دیگه ای بودن
.........
حرکت اونیل بی نظیر بود.
کلا رویال رو از کسالت درآورد
این همه به خودمون امید داده بودیم لایو ایونت که استوری خاصی نداره میترکه ولی مثکه کلا اوضاع وخیمه
هیچ چیزی نداشت و کلکسیون سوتی بود یعنی میتونم به جرعت بگم همه مسابقات حداقل یه سوتیو داشتن حتی مسابقه کسکت ... فقط وقتم تلف شد ...
در کنار مسابقات که در حد خیلی ضعیفی بودن، ماهال، کوربین، اونیل، پریمو، دلینجر اصلا بدرد نمیخوردن و حالا دو تای اول بماند بقیشون فک کنم آخرین ماه های حضورشون تو کمپانیو شاهدیم
مسابقه زنانم نداشت یه خورده حالمون عوض شه : دی
عربا هم که فقط جان سینا و آندرتیکر و رندی اورتنو میشناسن جز ترکیدن واسه اینا بقیشو خواب بودن (خاک تو سرشون اگه میدونستن چه ایونتی داره تو کشورشون برگزار میشه سه برابر این استادیومو پر میکردن -__- )
راستی حالا دلیل حضور نداشتن درو مک اینتایر زیاد واسم مهم نیست ولی درسته شایعه درست شده که سمی زین چون سوریه ایه حق حضور تو عربستانو نداره و جاییم تو این لایو ایونت نداشته ؟؟؟
خلاصه تو این همه ساعت مسابقه، فقط لدر مچش قابل قبول بود و تایم مسابقه کسکت هم قابل تامل بود واسم و بازم دم حاجی گرم
بردن براون استرومن هم خوب بود و تو این چند سالی که تو مین راستره بالاخره وینس داره بهش حال میده
این همه هم میگفتن حیفه این لایو ایونت بدون نیو چمپ باشه و حتما داریم به جز مت هاردی و وایت دیگه تغییری ندیدیم
امتیاز من 2 بود یکی بخاطر براون استرومن و یکی هم برافراشته شدن پرچم ایران (حالا با هر اعتقاد و هر لوگویی) تو خاک عربستان که سوزش زیادی واسه هواداراش داشت و کلی حال کردم با اینکه مشخص بود این عربای بی استعداد میزنن آریا و خسرو رو ...
با عوض نشدن تایتلا کاری ندارم که کار جالبی نبود.ولی اون چند تا تماشاچیه جلوی دوربین نباید چند نفر باشن که لم بدن و فقط نگاه کنن باید خیلی فعال تر باشن که هیجان ایجاد کنن و معمولا تو خود امریکا هم این افراد چند نفر مخصوص هستن که با خود دبلیو ایی همکاری دارن و احتملا شما هم میدونین داستانو
به هر حال کیفیت مسابقات بد نبود ولی مسابقه ای جی و ناکامورا یا رینز براک به بدترین شکل ممکن تموم شد بر خلاف مسابقه ی لدر مچ که خیلی جالب تموم شد
مسابقه تیکر روسف اتفاقا مسابقه ی خوبی بود و هر دو نفر عالی بودن
مسابقه ی تریپل اچ و جان سینا رو هم با این که کامل دیدم ولی چیزی یادم نمیاد جز سر شاخ شدن
رامبل بخش حضور کشتی گیران ان اکس تی خیلی بد بود و اونایی که باید میومدن نیومدن و مثلا دن ماتا اومد که چهار ساله تو ان اکس تیه و کلا یه مسابقه تو تی وی داره که اونم اصلا ساموا جو نگذاشت شروع بشه
سوتی ماهال و اونیل هم که خیلی باحال بودن :21:
در مورد اریا و خسرو هم نظری ندارم.جز اینکه این یه بیزنسه و دشمنی ایران و عربستان میتونست بهترین موضوع باشه
من میترسم رسانه های داخلی و مردم خیلی جدی بگیرن و بازم دشمنیشون با این سرگرمی بیشتر و نگاهشون بد تر بشه
با تشکر از تمام زحمات دوستان
ایونت همین الان دیدم.
به خاطر این میگم ایونت چون اصلا در حد و اندازه های یک پیپرویو نبود... چه از لحاظ بوک و چه از لحاظ استوری، هیچ تغییر کمربندی هم رخ نداد... در واقع این ایونت یه لایو ایونت 60 هزار نفری بود که یه رویال رمبل بهش اضاف کرده بودن... یه سگمنت پوپولیستی و مصرف داخلی هم وسطش راه انداختن که بگم ، اره ما اینینم!!! برای اریا و خشایار هم متاسفم !!! حتی اگر پول هفت نسلتونم تامین میکردند( که کردند) نباید این کار رو میکردید...
مسابقاتم کیفیتش بد نبود...
ای جی ناکامورا نشون دادن که پتانسیل بالاتری برای اجرای یک مسابقه ی خوب دارند و ادامه ی فیودش میتونه خوب باشه... فقط در صورتی که ناکا بیخیال لو بلو بشه، اگر به همین وضع ادامه پیدا کنه ای جی باید بره سر کمربند زنان با شارلوت و اسکا مسابقه بده :ی
بی شوخی خیلی داره خز میشه دیگه.. چیز قضیه رو در اوردن...
مسابقه ی هانتر و سینا هم خوب بود... من خوشم اومد...
حاجی هم خوب کرد به نظرم و روسف هم خوب تونست خودش را با ریتم بازی تنظیم کنه هر چند میزان و تعداد تنوع ضربات تو مسابقه کم بود... روسف هم داشت مراعات میکرد و خیلی خشن کار نکرد... به نظر میاد حاجی رو خیلی زود تر زسلمنیا سال دیگه ببینیم و احتمالا تو سامر اسلم مسابقه میده.
مسابقه ی لدر مچ خیلی خوب بود... هر 4 تا خوب کار کردند... به نظرم بهترین مسابقه ی شو بود... فقط یکم بد تموم شد... چی میشد فین ببره و با رالیتز وارد فیود بشه؟؟؟
مسابقه ی رومن و براک هم خیلی توهین امیز بود... بوک خیلی بچه گانه و شخمی تخیلی داشت.. کلا فکر کنم تنوع حرکاتشون از 5 تا حرکت اون ور تر نرفت! این فاجعه است!!! این موضوع وقتی درد ناک تر میشه که میبینیم مسابقه بر سر کمربند قهرمانی بوده و دو تا تاپ استار اول کمپانی توشن... هر چی قوانین کشتی کجی هم بود توش بهر اف رفت... صحنه ی نحوه ی بالا رفتن براک از قفس رو هم بعد از ورود تایتیس و افتادنش که به نظرم جز بهترین مومنت های تاریخ رمبله ( از نظر مایکل کول) رو باید جز فان ترین و مسخره ترین حرکات مسابقات دونست...
بقیه مسابقاتم معمولی بود و پر از سوتی!!!
رمبل هم شروع خوبی داشت، در میانه کار افت کرد... از تفر 40 به بعد روند صعودی داشت. پایانش هم خوب بود...
با این حال من به این ایونت 6 میدم... فقط بخارد لرد تاستیس لونیل ...
راستی تایتل چرا دادن به برنده رامبل؟
تایتل هیچ جوره نباید داده میشد به نظرم پیشنهاد سرمایه گذارای عربستانی بوده که تایتل بدن وگرنه فک نکنم عمرا وینس و هانتر اینو تو سرشون داشته باشن
همون جام کافی بود یا مثلا یه مدالی چیزی
تایتل مسخره ترین جایزه ممکنه
سلام
تمامی هدف از برگزاری این اونت درآمد و بعدش اون کلیپ مصنوعی که درباره شاه سعودی ساخته شده بود + اون حرکت سخیف دیواری ها.
غیر از این چیزی نبود . این تا اینجا.
تماشاگرا کلا معلوم نبود چه غلطی دارن میکنند، اکثرا یا راه میرفتند یا میخوردند یا هواسشون به موبایل بود، کلا اومده بودن پیک نیک .
+ کاش میتونستم از سمی زین بخاطر نرفتنش به عربستان به دلیل جانایاتش بر علیه مردم سوریه تقدیر کنم ( اگر سابو بهش دسترسی داشته باشه میگم حتما بهش بگه و عکسشم میزام براتون )
++ متاسفم برای اون 2 تا ایرانی نما که تو هیج شوء درست و حساب نمیارنشون اما اینجا آوردن و خودشونو فروختن ( البته ما ایرانیا عادت داری به دیدن همچین افرادی از بین هموطنانمون )
بهترین مسابقه فقط همون سبک وزرن بود و بقیه کاملا بیخود.
امریکای ها وقتی روسو یک بلغار وروسیه زد تمام امریکایی ها رو تو خاک امریکا شکست داد و تایتل یو اس دستش بود
مثل مارک هنری و حک سواگر
ولی امریکای ها نترفتن بگن چه وضعشه چرا مگه ما غیرت امریکاییمون کجا رفته بریم فحش بدیم زیر پیجا بدو جا نمونی
ولی فرهنگ هر کشور الکی نیست بهمون میگن جهان سوم
درباره بخش داوری ها من کاملا با نظر شهرام جان موافقم
درباره خود شو : به نظرم طولانی بودن شو یه اشتباه بود پنج ساعت به علاوه کیک اف خیلی زیاده اونم برای عربستان اونم برای اولین بار
تعداد مسابقات بیخودی زیاد بود به نظرم مسابقه سرکمربند wwe / یونیورسال /ترپیل اچ سینا /روسو تیکر/رامبل مچ/ کافی بود اینجوری دوتا حسن داشت هم اینکه زمان شو کمتر میشد هم اینکه تاپ استارهای بیشتری به رامبل مچ اضافه میشدن حضور رالنز جو بلر میز هاردیز وایت شیمس سزارو میتونست رامبل مچو خیلی جذاب کنه
اینایی که از ان اکس اومدن کی بودن انصافا!!!! من که هیچکدومشون رو نمیشناختم
پ.ن:دلم برای برایان تنگ شده بود ولی دوباره ازش بدم اومد خخخخخ،رامبل 2014 باعث شد ری برای اولین بار بوووو بشه ، ایندفعه هم که رکورد ری رو شکوند
پست امیر علی اکبری
این حرکتو جدی نگیرید دوسال تمام روسف با پرچم روسیه میومد و توهین و بووووو میشد ولی یه بار روسها اعتراض کردن؟ بیخیالشون بشید اینطوری بزرگشون نکنید.
من پستی که گذاشتم فقط جنبه خبری داشت:d
ولی به نطرم از wm خیلی بهتربود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ma69 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمونه یه آدم جوگیر . اونا عربها و wwe به هدفشون با این واکنشها رسیدن و به خودشون میبالن . ول کنید بابا
بلاخره اینم باید از فرصت استفاده کنه یکم محبوبیتی بخره هموطنان رو اشنا کنه با خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahman24 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بیشتر میشناسنش
دقیقا درست میگی اونا میخواستن واکنش ها رو وگرنه اگه از رشته رسلینگ و ورزش کشتی کج
اطلاع داشته باشی میفهمی این یک چیز طبیعیه تو این ورزش
مثلا تو این رشته سانتینو مارلا رو یک ایتالیایی میشناسن ولی اصلا ایتالیایی نیست
یا هرکسی یا هر چیزی مثلا همین اریا داوری عکس امام علی حبیبی رو نشون داد تو wwe بقیه کیف کردن
اینهای که حرفهای بی ربط میزنن با این ورزش اشنا نیستن
دوستان اگه شد امشب برای اینکه خداوند بهشون عقل بده دعا کنید.
به نظرم زیاد سخت نگیرید، وینس کلا این رفتار رو با هند،کانادا،انگلیس،روسیه،م کزیک و... هم انجام داده.کلا هم کلیشه ای شده حتی پارسال صدای استون کلد هم در اومد. فقط بیایم دعا کنیم که وینس جاشو بده به هانتر. وینس بیش از ده ساله که کاملا تموم شده، الان بیشتر در آمدش از 30یا30 کاری هست تا خود رسلینگ.
:3229::3229::3229:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fedor Emelianenko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باور کنید ازصحنه زمین خوردن تایتوس انیل بیشتر خندیدم ..
تیم سه نفره ..
مسابقات جهانی کشتی کج..
بنظر منم اتفاق مهمی نیفتاده ، یادتون نیست جریکو تو خاک برزیل پرچمشونو پاره و لگدمال کرد؟
بالاخره وقتی میلیونها دلار خرج میکنن، کمترین حقشون بهربرداری سیاسی اون هم دقیقا
تو موضوعیه که واقعا هیچ قدرت دیپلماسی ندارن هست و نظام هم تا دلتون بخواد بهانه بهشون داده
موضوعو بزرگ نکنید.
خاصیت پول و قدرت و صنعت سرگرمی همینه.
من یه چی بگم و تمام: اگه خیلی ناراحت شدین میخواس تو کشور ما هم کشتی کج ازاد باشه و wwe بیاد اینجا و شما هم دوتا عربو بیارید کتک بزنید تا حس غیرت و وطن پرستی ارضا بشه
کدوم وطن پرستی؟ ماها (بیشتر خودمو میگم) فقط هارت و پورتیم به قول معروف فقط پشت میز کامپیوتر یا گوشی غول بی شاخ و دمیم ولی در عمل هیچی نیستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdy77 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خداییش لیاقت نداشتن طرفدارا خشک و بی روح بدون هیجان صد رحمت به تماشاچیای ژاپنی
البته ما که تو کشور و کامیونیتی مردم اون کشور نیستیم که بدونیم عزیز ;):wassat[1]:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahman24 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
+
نمرات دیو ملتزر به بزرگترین رویال رامبل تاریخ در عربستان :
۱ - جان سینا تریپل اچ | ۲/۷۵
۲ - سدریک الکساندر کالیستو | ۳/۵
۳ - مت هاردی و بری وایت د بار | ۲
۴ - جف هاردی جیندر ماهال | ۰/۵
۵ - بلاجن برادرز اوسوز | ۲
۶ - سث رالینز فین بلر ساموا جو میز | ۳/۷۵
۷ - ای*جی استایلز شینسکه ناکامورا | ۳/۲۵
۸ - آندرتیکر روسف | ۲
۹ - براک لزنر رومن رینز | ۱
۱۰ - مسابقه رویال رامبل | ۳/۲۵
نمرات از ۵ میباشند
لسنر و رینز تاپ استار کمپانی فقط 1؟ تا جایی که میدونم لایو ایونت ها خیلی جذاب تر از شو اصلی هستش ولی.............
نقل قول:
سلام رحمان جان.
اگه پادکست ملتزر رو گوش داده باشید گفتش که این مسابقه کاملا شبیه مسابقه ی رسلمنیا بود و کل مسابقه توی چند حرکت خلاصه شد.به علاوه پایان مسابقه هم باتچ بود و در واقعا امتیاز 1 به نظر منم حقشه.
تازه ملتزر گفت مسابقه نه تنها بد بوده بلکه It's S.u.c.k
حتی یک هم زیادشه ب نظرم،لزنر ک تو هر مسابقه ای گند میزنه و حریفشو کاملا محدود میکنه،نمیدونم خودش خسته نشد از اینکه جز جرمن سوپلکش کار دیگه ای بلد نیست تو رینگ انجام بدهنقل قول:
دقیقا موافقم، یک هم زیادیشه، سو پرمن پانچ اسپیر سوپلکس اف فایو و پاور بامب ، تمام حرکاتی که ما تو این مسابقه دیدیم واقعا مسابقات لزنر تکراری کسل کننده و مسخره شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Moein Hunter [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]