یک سوتی جالب در سایت TNAWrestling
سلام دوستان
امروز که داشتم در سایت tnawrestling اخبار و اتفاقات TNA رو دنبال میکردم به یه چی خنده دار خوردم
الان در سایت TNA در صفحه اولش نوشته شده که در این هفته کرت و ساموا جو به مصاف هم میرن سر کمربند TNA که ری مچ لاک دان خواهد بود اما در قسمت پی پیر ویو این سایت نوشته شده که در پی پی وی بعدی سامو آ جو باید بر سر کمربند TNA به مصاف اسکات استاینر بره:11: توجه کنید بر سر کمربند
این سوتی که داده TNA باعث شده همه بدونن که این هفته کی میبره کمربند رو:24:
نگاه کنید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا این صفحه رو هم ببینید
http://www.tnawrestling.com/component/option,com_wrapper/Itemid,52/
حالا ببینید مچ ها رو
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Samoa Joe (c) vs. Scott Steiner
TNA واقعا داره خنگ بودن خودش رو ثابت میکنه
خداحافظ
RE: یک سوتی جالب در سایت TNAWrestling
اره بعد شما بگید TNA رو به پیشرفت هست و از دبلیو دبلیو ای بهتره !!!
از سوتی که باتیستا تو هل این سل 2007 داد بدتر نیست.
کدوم سوتی باتیستا...
تو چه بازی؟؟؟
آره منم خونده بودم...
اتفاقا تو محل کارم هستم و کلی با همکارام خندیدیم!!!
سوتيي كه باتيستا تو سروايوو داد كه خيلي خنداد بود.
اتفاقا این ضایع تر بود
یعنی تمام تی ان ای الاکیه
اقا گلدبرگ کدوم سوتی ؟؟؟ میشه توضیح بدی؟؟؟
شاید همچین نتیجه ای رخ نداد یعنی کورت بازی رو نباخت شاید اون طرفی که اطلاعات سایت بروز کرده ناشی بوده پس نباید الکی شلوغش کرد
سوتی باتیستا این بود که داشت تو سوروایز توسط اندر پین میشد ولی داور بهش گفت الان ادج نمیاد که اندرو بزنه
سوتی سینا تو رستمنیا هم که سرامد سوتیهای کل کشتی کج تو لیگهای مختلف بود
مگه چه سوتی داد باتیستا؟؟!!!!!
باید دوباره ببینم!! ولی اگه سوتی هم داده باشه فکر نکنم تابلو باشه!!!
من خودم شدیدا طرفدار TNA هستم
اما خوب این هست ببینید اسکات استاینر در پی پی وی تورنینگ پوینت کیف گرفت که کیف مجوز بازی با قهرمان سنگین وزن رو مهیا میکنه
بهتر نبود به جای اینکه در قسمت پی پی وی... به این تابلویی بزنن اسکات استاینر با ساموا جو بهتر نبود بزنن اسکات استاینر با برنده بازی کرت با ساموا جو؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوتی به نظرم خیلی ضایع تر هست تا اشتباه یه سوپراستار در رینگ یکی باید به اینا اطلاع بده که اشتباه رو برطرف کنن اما نفهمیدن هنوز:4:
بابا باتیستا تو هل اینه سل تو مستون اولیه تیکر انگار یادش رفته بود باید چیکار کنه.....یا فک میکرد اج اونموقع میاد!!!!!!!!!!!!به همین علت اندرتیکر حتی بعد از اینکه داور سه بار زد زمین زود خودشو از رو باتیستا انداخت کنار!!!
باید یه بار دیگه ببینم ولی فعلا چیزی یادم نمیاد.
ولی سوتی سینا تو رسلمنیا رو قبول دارم خیلی تابلو بود
حالا يه اشتباه تو سايتش شده خيلي شلوغش كردين.حالا فرضا يك بازي نتيجش لو رفته از WWE كه بهتره از يك قرن قبل از هر پي پي وي 90 درصد مسابقه ها نتيجش معلومه(حالا برد رندي در رسلمنيا به كنار)
خداییش نگفتن ادم هر چی [b]گنده تر میشه کلش کمتر کار می کنه
البته گنده تر به ابعاد منظورم بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
از WWE كه بهتره
بابا اینقدر ما رو نخندون...
البته نمیشه گفت سوتی ، در واقع موضوع این هست که برنده با اسکات در PPV بعدی مسابقه میده و اگر کورت ببره حتما مسابقه در PPV بعد تغییر میکنه
العان همین WWE هم این هفته باتیستا با اندرتیکر سر کمربند سنگین وزن مسابقه داره اما در قسمت بکلش سایت زده اندرتیکر با ادج مسابقه داره
موضوع خاصی نیست و فقط نویسنده ها نمیخوان خودشون رو به زحمت بندازن
هه هه !! عجب احمق هايي بودند !!! :4:
آقایون میشه در مورد سوتی سینا در رسلمنیا بگید ؟؟؟
در مورد باتیستا هم میشه گفت سوتی ولی خوب ما خیلی بد بینانه بازی ها رو نگاه می کنیم اگه بخوایم ایطوری فکر کنیم از فوتبال ایران که تابلو تر نیست دیگه ( وقتی استقلال 4 به 1 می بازه برسبولیس هم حتما باید 4 به 1 ببازه ؟؟؟؟)
در مورد سوتی سینا من توضیح بدم به دوست خوبمون
البته سوتی نبود بلکه یه اشاره بود از سینا به رندی که کار رو انجام بده که زیاد در کچ انجام میشه اما زیرکانه گفته میشه که کسی نفهمه اما اینبار دوربین طوری نشون داد که ما تماشاگران صحنه رو میبینیم
سوتی به این صورت بود که زمانی که تراپلی اچ به سینا پدگری میزنه و میبره برای ضربه سینا با سر اشاره میکنه به رندی که بیاد و تراپلی اچ رو بزنه و ببره سینا رو برای ضربه
خوش باشید
خداحافظ