-
تایپیک اصلی درباره ی One Night Stand2008 (بروز شد)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این ppv در تاریخ 1 june به فاصله ی حدود 2 هفته ی دیگه بر گزار میشه ....
این ppv به نظر دارای مسابقات خشن و جالبی نسبت به دیگر ppv ها باشد..خوب مسابقات این ppv به این صورت است
Last Man Standing Match For The WWE Championship
- Triple H (c) vs. Randy Orton
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر این مسابقه یکی از اخرین درگیری ها بین تریپل اچ و راندی اورتون باشد و یا بعد اتمام این مسابقه شخص دیگری به اضافه ی راندی اورتون کاندیدای گرفتن کمربند باشد....تریپل اچ در مسابقه ی Last Man Standing تبهر خاصی دارد و یکی از بازی ها ی به یاد ماندنی وی میشود که از همین نوع بود می شود به بازی تریپل و ریک در ساریواس سریز سال 2006 و بازی تریپل اچ با شان مایکل سر کمربند سنگین وزن اشاره کرد
First Blood Match
- John Cena vs. John "Bradshaw" Layfield
این بازی یکی از معدود ترین بازی هایی هست که جان سینا سر کمربند wwe مسابقه نمیدهد...در این سه سال اخیر همه عادت کرده بودند که سینا را در مین اونت مسابقات ببینند...به هر حال این بازی باید به خون کشیده شود تا برنده معلوم شود
Stretcher Match
- Shawn Michaels vs. Batista
خوب این بازی به نظر بازی جالبی می یاد و به نوعی تکرار بازی این دو در جاجمنت دی هستش ...به نظر من شان مایکل امادترین سوپراستار این روزها ی راو هست و در مسابقات اخر خود افراد بزرگی رو شکست داده است....از طرف دیگر باتیستا هم به دنبال انتقام از شان است..
نظر شخصی من این هست که این بازی با یک مصدومیت به پایان میرسد!!
Falls Count Anywhere
- Jeff Hardy vs. Umaga
جف بعد از مدتی که از مسابقات دور بوده قصد داره که به شکل بهتری به مسابقات ادامه بده...این بعضی میتونه قشنگ باشه اما اگر کریز جریکو رو هم وارد این درگیری میکردند و بازی بر سر کمربند میشد حساسیت بالاتر میرفت..
TLC Match For WH Champion
Undertaker Vs Edge
درهفته اخر اسمک دان اعلام شد که این بازی سر کمربند سنگین وزن برگزار میشود...ایج استاد بازی های TLC هست و تنها باخت ایج در این بازی ها برمیگرد به بازی ایج و سینا....اندرتیکر در صورتی که ببازد اخراج میشود!!
Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk (Singapore Cane Match)
برنده این بازی هم با کین سر کمربند ecw بازی میکنه
واقعا PPV با شکوهی میشه
-در صورت هرگونه تغییر در مسابقات تایپیک بروز میشود
-
RE: تایپیک اصلی درباره ی One Night Stand2008 (اختصاصی از M.A News)
با نظر وصال موافقم .. واقعا مسابقات بین این 2 قشنگ در میاد ...
-
اینم پرمو با حجم 2 مگ
http://rapidshare.com/files/116277670/iranwwe.ir_ons_p.wmv.html
________
4مگ
http://www.megaupload.com/pt/?d=JS00HP2C
-
خیلی ممنون باید پی پی وی جالبی باشه
-
ممنون جالب بود.
چرا يكى اخبار ديشب راو رو نميزاره؟
-
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=8651
:4:
-
ایول اصلا صورته جی بی ال خون اومدن داره. . . :4:
با احترامات به آقایان امیر و هامون :4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Hunter
این ppv در تاریخ 1 june به فاصله ی حدود 2 هفته ی دیگه بر گزار میشه ....
این ppv به نظر دارای مسابقات خشن و جالبی نسبت به دیگر ppv ها باشد..خوب مسابقات این ppv به این صورت است
Last Man Standing Match For The WWE Championship
- Triple H (c) vs. Randy Orton
به نظر این مسابقه یکی از اخرین درگیری ها بین تریپل اچ و راندی اورتون باشد و یا بعد اتمام این مسابقه شخص دیگری به اضافه ی راندی اورتون کاندیدای گرفتن کمربند باشد....تریپل اچ در مسابقه ی Last Man Standing تبهر خاصی دارد و یکی از بازی ها ی به یاد ماندنی وی میشود که از همین نوع بود می شود به بازی تریپل و ریک در ساریواس سریز سال 2006 و بازی تریپل اچ با شان مایکل سر کمربند سنگین وزن اشاره کرد
به no mercy هم ميشه اشاره كرد! HHH غرق در خون 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
wwe champion RANDY ORTON
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taker
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=8651
:4:
اخبار Raw ديشب رو ميخواستن نه Judjment Day !!!
-
مرسی.پوستر خیلی شاخی هم داره این PPV.
باید ببینیم کین پوست کیو میکنه.
-
-
علیرضا هانتر : گذاشتن ای دی و ادرس سایت خلافه
بعدم تو که دو روز اومدی نمیخواد راجع به ساده بودن انجمن توضیح بدی...اخباری که ما میزاشتیم تو با بچه محلاتونم پیدا نمیکرد...الان وقت مناسبی برای فعالیت نیسن بزار 20 روز بعد بیا میفهمی چی میگم
-
بیخیال علی جان
نظر خودشو گفت
-
RE: تایپیک اصلی درباره ی One Night Stand2008 (یک بازی جدید اضافه شد)
بزار دوستمون یه ذره حال کنه...
چی کارش داری بابا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rawmosy
من چند مدته كه برگشتم به نت
شايد بعضيهاتون منو بشناسيد
نظر خاصي به اين تايپك ندارم
فقط خواستم بگم كه چرا مطالب مفيد را وارد انجمن نمي كنيد
بيشتر مطالب ساده و رايجه در همه ي سايت ها و وبلاگ ها
من به اميد خدا ميخوام يه انجمن بزنم كه بزنه رو دست WXN . wYw . ه :D
ولي جدي ميگم
چون قراره با يكي از دوستام راش بندازيم
جفتمونم نتمون خوبه يعني تو ايران عاليه
خب ديگه حرفي واسه گفتن ندارم
فقط خواستم بگم اين انجمن انجمن خوبيه فقط از بزرگاش ميخوام كه بهترش كنن
حالا اگه منو نشناختيد من مصطفي هستم . ( عزيزي ) .
---
علیرضا هانتر : گذاشتن ای دی و ادرس سایت خلافه
بعدم تو که دو روز اومدی نمیخواد راجع به ساده بودن انجمن توضیح بدی...اخباری که ما میزاشتیم تو با بچه محلاتونم پیدا نمیکرد...الان وقت مناسبی برای فعالیت نیسن بزار 20 روز بعد بیا میفهمی چی میگم
..
من خوب میشناسمت.تا کی میخوای سر مردم کلاه بذاری؟؟؟
خودت هم خوب میدونی که چه . . . هستی؟؟؟
من واگذارت کردم به خدا ولی تو مرامم نیست که جلوی بچه های انجمن ابروتو بریزم !!!
مطمئنم که تو اصلا منو یادت نمیاد.
-
بابا بیخیال ...
صلوات بفرستین.
بازیها رو بچسبین ، عجب خونریزی بشه ..... وچه حالی ببریم در One Night Stand2008
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gang
ببخشید Iran KYR یعنی چی؟
این داداش ما مصطفی هستش ...
KYR هم اولین کسی بود تو دنیا که کشتی کچ رو عرضه میکرد و میفروخت ... :34:
-
نقل قول:
من خوب میشناسمت.تا کی میخوای سر مردم کلاه بذاری؟؟؟
خودت هم خوب میدونی که چه . . . هستی؟؟؟
من واگذارت کردم به خدا ولی تو مرامم نیست که جلوی بچه های انجمن ابروتو بریزم !!!
مطمئنم که تو اصلا منو یادت نمیاد.
بهنام جون من مصطفی رو میشناسم ازش تاحالا چیز بدی ندیدم اگه سو تفاهمی پیش اومدی به من بگو حلش میکنم
-
مادر جان.....واییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییی
عجب پی پی وی هست این!!!!
-
-
نقل قول:
Undertaker Vs Edge
درهفته اخر اسمک دان اعلام شد که این بازی سر کمربند سنگین وزن برگزار میشود...ایج استاد بازی های TLC هست و تنها باخت ایج در این بازی ها برمیگرد به بازی ایج و سینا....اندرتیکر در صورتی که ببازد اخراج میشود!!
واقعا PPV با شکوهی میشه
TLC چه جور بازی ای هست؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط JohnCena4u
نقل قول:
Undertaker Vs Edge
واقعا PPV با شکوهی میشه
tables,ladders and chairs!!!
این مسابقه مثل لدر مچه فقط میز و صندلی هم هست :9:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط john bradshaw layfield
نقل قول:
اقا جون ریش سفید بازی در نیار ...ایشون هرکی میخواد باشه نباید بیاد اینجا اظهار نظر درباره ی کار بچه ها بکنه
این طرز حرف زدن درست نیست انقدر تو زندگی عجول نباش راجب موضوع خصوصی ایشون با مصطفی صحبت کردم اصلا قضیه به انجمن ربطی نداشت شما هم احتیاجی نیست خودتو بندازی وسط اشتباه کردم که بهش پیغام خصوصی ندادم
اصلا مگه این اقا منو یادش میاد.من نمیدونم شما چطوری ازش دفاع میکنی من از یکی دو نفر هم که پرسیدم از این اقا تعریف نکردن.
-
نقل قول:
اصلا مگه این اقا منو یادش میاد.من نمیدونم شما چطوری ازش دفاع میکنی من از یکی دو نفر هم که پرسیدم از این اقا تعریف نکردن.
اینجا چیزی در مورد این قضیه ننویس پیغام خصوصی بزن بگو چی شده
-
من نفهمیدم قضیه ی اخراج تیکر چیه؟؟؟
-
اولا تریپل اچ دهنه رندی رو....... می کنه لهش می کنه
دوم من دوست دارم ادج قهرمان شه از تیکر خوشم می یادا اما دیگه تکراری شده ادج بهتره
-
عزیزای من . من الان 2 صفحه س که دارم به جای خبر های وان نایت استند دعوا میخونم بیخیال شید . بازی ها رو نگا کنید دیدن داره. نظر من در مورد این بازیها :
تریپل اچ که تازه کمربند گرفته به این زودی ها نمی بازه
بازی سینا هم که تابلو دیگه عمو تو 30 ثانیه میزنه این پیر مرد رو خونی میکنه
بازی شاون و باتیستا هم خیلی جالبه نمیتونم پیش بینی کنم ولی احتمالا بازم شاون میبره
جف هاردی و اوماگا هم بازی سختی برای جف هست ولی خوب جف میبره بازی رو ( حیف اوماگا واقعا قوی هست ولی دبلیو دبلیو ای بهش بها نمی ده )
اما بازی تیکر و اج اگه اینطوری که شما گفتید که آندر در صورت باخت باید بره که مسلما آندر میبره ولی خوب خدا وکیلی اج تو این بازیها مهارت خاصی داره و به همین راحتی نخواهد باخت.
کینم که حتما تو این پی پی وی یکی رو سلاخی میکنه به امید اوج گرفتن دوبار ه کین
-
نقل قول:
من نفهمیدم قضیه ی اخراج تیکر چیه؟؟؟
باید برعکس این کارو میکردن یعنی اگه ادج میباخت ادج رو اخراج میکردن نه اینکه اندر با این کار فقط سوپراستارخودشونو زیر سوال میبرن شاید به خاطر سن و سال اندره شاید هم به خاطر جذابیت مسابقاتشون
-
عزیزم اون موقعا جی بی ال خیلی شاخ بود منم قبول دارم . ولی الان دیگه بعد این همه مدت با این وضعیت بدنی که بیشتر شده شکل خانوما تا کج کار اومده میخواد با عمو بگیره تازه همون زمانم عمو خوب حالشو میگرفت یه بارم جی بی ال I Quit گفت امیدوارم فراموش نکرده باشی !!! در مورد جاجمنت دی هم حق با شماس اما اگه قرار باشه سینا بار بازی با جی بی ال هم بیاد خودشو به آب و آتیش بزنه که دیگه هیچی ( البته اینو شوخی کردم ناراحت نشی )
-
جی بی ال هنوز هم میتونه سرکمربند اصلی مسابقه بده نشون به اون نشونی که توسرشاخ شدن با تریپل اچ کم نیورد تو مسابقه با سینا (بیشترازیک مسابقه)تقریبا کل بازیها دست جی بی ال بود درمورد جادجمنت هم بایدبگم تواون مسابقه جی بی ال باید میباخت ازاول مسابقه از قیافش معلوم بود تویک صحنه جی بی ال خیلی راحت میتونست سینا رو با استفاده از کمربند وچسبوندنش به کنار رینگ بیهوشش بکنه ولی شل کرد که سینا فرار کنه اگه ندیدی دوباره این قسمت وببین چطور ممکنه جی بی الی که 17 بار قهرمان هاردکور بوده وصدضربه بدتراز میله اهنی خورده به خاطر میله بگه IQUIT?
-
بابا مصطفی همچین آدمی نیست .. شاید سوء تفاهم شده بهنام جون ... مصطفی این جور آدمی نیست ...
-
اقا صلوات ختک کن تموم شه بره پی کارش.............
مشکلی دعوایی دارین لطفا بحث به انجمن نکشونید
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط john bradshaw layfield
درمورد جادجمنت هم بایدبگم تواون مسابقه جی بی ال باید میباخت ازاول مسابقه از قیافش معلوم بود تویک صحنه جی بی ال خیلی راحت میتونست سینا رو با استفاده از کمربند وچسبوندنش به کنار رینگ بیهوشش بکنه ولی شل کرد که سینا فرار کنه
به نکته بدی اشاره کردی ما هیچکدوم در فیلم بودن مسابقات شکی نداریم پس کل کل فایده نداره به امید روزی که یه مسابقه واقعی تو دبلیو دبلیو ای ببینیم مثه قدیما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taker
نقل قول:
نوشته اصلی توسط JohnCena4u
نقل قول:
Undertaker Vs Edge
واقعا PPV با شکوهی میشه
tables,ladders and chairs!!!
این مسابقه مثل لدر مچه فقط میز و صندلی هم هست :9:
پس بهتره فاتحه ادج رو بخونیم .
-
RE: تایپیک اصلی درباره ی One Night Stand2008 (بروز شد)
ای میک فولی خالیه
با این **** استار های سوسول العان بازم فکر نکنم پی پی وی خشنی بشه!
-
سلام بابا شما 24 ساعت با هم دعوا و بحث بی مورد دارید این حرفها رو کنار بزارید و درباره مسابقات صحبت کنید
در ضمن اونایی که میگن بازی ها فیلم هستند اصلا این طور نیست یعنی این همه ادم تو سالن خر هستند بعد اگر این طور بود الان دیگه سالنها خالی بود شما اگر دیده باشید در رستلمنیا 24 هیچ کس باورش نمیشد رندی برنده بشه مطمئن باشید اگر فیلم بود ترایپل اچ یا سینا برنده میشدند حتی مسئولان wwe هم فکرش رو نمیکردند رندی برنده بشه حتی خود رندی هم باور نمیکرد برنده شده
[size=x-large]
www.wwe24.blogfa.com[/size]
-
البته این رو هم بگم این طور که معلوم شده one night stand پی پی وی خوبی میشه حداقل نوع بازی ها از قبل بهتره
-
ممنون .خيلي پي پي وي جالبيه !!
بدجوري تركونده !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein_8888
سلام بابا شما 24 ساعت با هم دعوا و بحث بی مورد دارید این حرفها رو کنار بزارید و درباره مسابقات صحبت کنید
در ضمن اونایی که میگن بازی ها فیلم هستند اصلا این طور نیست یعنی این همه ادم تو سالن خر هستند بعد اگر این طور بود الان دیگه سالنها خالی بود شما اگر دیده باشید در رستلمنیا 24 هیچ کس باورش نمیشد رندی برنده بشه مطمئن باشید اگر فیلم بود ترایپل اچ یا سینا برنده میشدند حتی مسئولان wwe هم فکرش رو نمیکردند رندی برنده بشه حتی خود رندی هم باور نمیکرد برنده شده
خیلی با مزه صحبت میکنی
سینا با 1پدگیری پین نشده بود ولی اینجا تا فن رو خورد به رندی اشاره کرد که بیاد
همش فیلمه
باور کن باور کن اگه کسی جز رندی برنده میشد رسلمنیا 24 کشته میداد
همه میدونیم که طرفدارایه تراپل اچ و جان سینا چشم دیدنه هم دیگه رو ندارند
منم کاملا با آقای Cena موافقم **** استارهایی در این حد هیچ وقت با خوردن یه فینیشر معمولی پین نمیشن اون هم در رسلمنیا حتی اگه تریپل اچ با یه اف یو می باخت بازم همین رو میگفتم کار سینا تو رسلمنیا اونقدر تابلو بود که دیگه جای بحثی نیست .
در مورد آقای hossein_8888 هم بگم وقتی من در مورد سینا با تعصب حرف میزدم یه همچین نظری داشتم ولی خودم فهمیدم که بازیها اکثرشون نمایشی هست .اون همه تماشاگری هم که در استادیوم هستند 90 % شون به این مسئله اعتقاد دارند اما فقط برای سرگرمی و شاد بودن میان استادیوم
-
ممنون دادا
بازیهای قشنگی در این پی پی وی هست امیدوارم بر خلاف 2 پی پی وی گذشته یه پی پی وی قشنگ ببینیم بازی سینا با جی بی ال هم جی بی ال میبره:4: