-
برسی کامل درگیری ها پس از اخراج تیکر (تحلیلی)(M.A News)
همونطور که قبلا اشاره شد تیکر حدودا 5 ماه از مسابقات دور هستش و در این مدت چه اتفاقی خواهد افتاد کاملا مشخص نیست...
ولی اول از همه باید به این موضوع اشاره کرد که در این مقطع wwe اصلا قابل پیشبینی نیست و نمیشه به اطمینان کامل اخبار و حواشی رو برسی کرد و چون احتمال اینکه wwe دست به کار عجیبی بزند زیاد است..
اما اینطور که مشخصه اسمک دان باید جانشینی برای دور بودن تیکر از مسابقات داشته باشد و تریپل اچ یا شان مایکل از جانشینان احتمالی تیکر میباشند ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به احتمال زیاد بازگشت اندرتیکر غیر قابل پیشبینی خواهد بود و در بازگشتش یک درگیری جدید رو با ویکی شروع میکنه که احتمالا در اون درگیری ویکی گررو از wwe خارج میشه...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب فعلا هم کمربند دست ایج هست و کاندیدای دریافت کمربند هم باتیستا هست که در Night Of Champion ّبا ایج بازی دارد...اما این بازی تکراری میباشد و ادامه بیش از حد درگیری به جذابیت لطمه میزند و باید دنبال یک کاندیدای دیگه هم برای کمربند باشیم ....
پس با این وجود باید دنبال کاندیداهای جدید برای کمربند whc گشت که از جمله این افراد میشه به ری میستریو و فردی که در draft امسال به اسمک دان میاید (به احتمال زیاد تریپل اچ یا شان مایکل) اشاره کنیم.
اما خبر ها حاکی از این است که شاید ری میستریو بعد از بازگشتش به ecw بره و با قهرمان کمربند ecw درگیر بشه که اگه بیگ شو موفق بشه کین رو شکست بده این امکان زیاد هستش ...(به خاطر درگیری های قبلی بیگ شو و ری)
به هر حال باید به دنبال یک شخص جدید برای ورود به داستان کمربند whc باشیم که افراد زیر شانس بیشتری دارند که سر کمربند whc مسابقه بدند:
باتیستا-ری میستریو-شان مایکل-تریپل اچ یا شخصی که در draft امسال به smack down منتقل میشه....
در صورتی که تریپل اچ گزینه ی بعدی باشد باید جان سینا رو قهرمان بعدی کمربند wwe champion بدونیم...
این حدس هایی بود که با توجه با شنیدن اخبار های گوناگون زده شد و با شناختی که از wwe داریم امکان هست دست به اقدامی بزنه که هیچ یک از این حدس ها عملی نشود اما 80 در صد ادامه ی درگیری ها در اسمک دان و راو به این صورت خواهد بود
-
RE: برسی کامل درگیری ها پس از اخراج تیکر (تحلیلی)(M.A News)
ای جان ... :4:
دمت گرم خبر خوبی بود نسبتا ...
-
مر30 :4:
دمت گرم خیلی عالی بود
-
این طوری حال نمیده حال میده که بازنده سینا تریپل(بازنده واقعی نه کشکی)بره به اسمک دان که 100%اگه کمربند دست ادج باشه کمرو میدن به این بازنده
-
من میگم اگه سینا ببازه بره اسمک بهتره،تنها کسی که رسما دهن اج رو میتونه صاف کنه سینا هستش!!!!!
WHC خیلی هم به سینا می آد!!!!
-
منم فکر میکنم سینا بره اسمک .......
-
به نظر من تریپل اچ به اسمک میاد و ری میره ای سی دبلیو.با برگشتن اندرتیکر هم ویکی برکنار میشه و فولی منیجر جدید اسمک میشه.استون کلد هم برمیگرده و منیجر راو میشه.تدی لانگ هم که منیجر ECW شد.
-
خوب آندرتیکر بر گرده هر چی میخواد بشه .ممنون از زحمتت...
-
البته من از يه منبع معتبر خوندم كه كين توي night of champion امسال حريفش رو شكست ميده.
-
والا هیچی معلوم نیست...ولی خوشحال میشم شما هم حدساتونو بزنید
-
ممنون از تحلیل خوبت.
در کل only undertaker[hr]البته من فکر نمیکنم که اچ اچ اچ بیاد اسمک دان چون تو night of champion برندست!
-
مرسی علیرضا لذت بردیم. . .
نمیدونم این چه شانسیه همیشه وسط سال باید 5 - 4 تا پی پی وی رو بدون تیکر ببینیم. . .
-
من می گم تا چند ماه دیگه سینا کمربند دستش نمی یاد,با توجه به این که تیکر 5 ماه دیگه می یاد و به راو می ره,به نظر من تو wm 25 تیکر و سینا برای کمربند بازی می کنن!(البته احتمال کمربند رو کم می دونم)
ممنون.
موفق باشین.
-
ممنون
منم حدسم این هست که سینا کمربند WWE رو بگیره و تراپلی اچ به اسمک دان بره
-
-
دستت درد نكنه . ولي خدايي مگه ميشه آندرتيكر اخراج بشه من مطمئنم كه آندر برمي گرده....
-
دست احداث کننده تاپیک طلا ... خیلی خوب و فنی توضیح دادی ....
ما هم احتمال میدیم تیکر سر یک پی پی وی یهو دنگ معروفش زده بشه و مثل همیشه بیاد اول واسه تسویه حساب شخصی..و بعد بره واسه ماجراهای بعد اون...
به شخصه امیدوارم جان سینا هم بیاد تو لیست بازنده های wm های اندرتیکر!!!
-
خدمت دوستان باید عرض کنم که همه چیز براساس احتمالاته
ولی چون سینا تا حالا کمربند whc رو نگرفته احتمالش زیاده که ببازه وبره اسمک دان تازه تریپل اچ هم قبلا کمربند whc رو گرفته واگه اشتباه نکنم رکورد دار حفظش هم هست پس به اون صورت نیازی نیست که بیاد اسمک دان
-
بابا آندر تیکر کی اخراج شد؟
ما شبکه کارتی نداریم، از NT1 , action و اینا دنبال میکنیم، تا حالا که تیکر توشه، (لامصب فرانسه هم صدا گذاری میکنن آدم نمیفهمه چی میگن پدر سوخته ها )
اخراج؟
ای ووووووی
-
Under برمیگرده اما چند ماه دیگه و البته با موتور.
-
آخ اگه تریپل بیاد اسمک کمربندو بگیره بعد که تیکر برگشت باهاش مسابقه بده...چی میشه...چند ساله این دو تا با هم روبرو نشدن.
-
اقای ساسان شما چرا اینقدر چرتوپرت میگی!!!!!!!
-
خواهشا تایپیک رو به حاشیه نکشونه (اگه شکلک بود از اون لبخندا میزدم)
کسی هم دیگه اتقدر اسمه ایتالیا رو نیاره
-
خدا کنه تریپل بیاد اسمک یه حالی به اسمک بده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Hunter
خواهشا تایپیک رو به حاشیه نکشونه
کسی هم دیگه اتقدر اسمه ایتالیا رو نیاره
ایتالیا ایتالیا ایتالیا ایتالیا :24::32:
-
تاپيكو رو چرا به حاشيه ميكشوني !!
-
شما چرا اصلا به Mr.Money In The Bank فکر نمی کنین و نقش تعیین کننده اون؟
من فکر کنم جای تیکر با سی ام پانک پر بشه
-
EDGE با CM Punk سر کمربند بازی میکنه و پانک میبازه ...
- اچ به اسمکدان میاد و درگیری اونو با ادج خواهیم دید !
-
فکر نکنم پانک ببازه
کسی که کیفو میبره تقریبا همیشه قهرمان بوده
-
تحلیل جالبی بود.اما تا آندرتیکر برنگرده کج برای من جذاب نیست.