-
سرنوشت لیتا در انتظار ویک گوئررو(اختصاصی)(M.A News)
در جدیدترین خبرهایی که بدستم رسید خبری جالب دیده میشه که میتونید در ادامه مطلب بخونید:
پایگاه خبری معتبر سان انگلستان در آخرین تحلیل و بررسی خبری خودش به خبر جالبی اشاره کرده و اینچنین نوشته :
سرنوشت تلخ لیتا در انتظار ویکی گوئررو
این پایگاه خبری در ادامه اینچنین مینویسه که ویکی گوئررو پس از مرگ همسرش برای اینکه بتونه از پس خرج و مخارج مالی خانواده و فرزندانش بر بیاد با پیشنهاد وینس مک من در مورد کار در کمپانی موافقت کرد اما این پایان کار نبود چرا که او مجبور شد طبق استوری لاینی که براش طراحی کردن در نقش معشوقه اج و دشمن یکی از محبوبترین استارهای کچ یعنی آندرتیکر قرار بگیره.
ویکی که اکنون اگر منفورترین نباشه حداقل یکی از منفورترین هاست داره راهی رو میره که لیتا رفت و محبوبیت بسیار زیادش رو از دست داد و دست آخر مجبور شد از WWE بره و به نوعی اخراج بشه.
به نظر میرسه که ویکی نیز زیر این فشارها و این همه منفوریت دوام نخواهد اورد و بزودی از کمپانی خواهد رفت.
هرچند ظاهرا ته استوری لاین تیکر-ویکی به اخراج یا مصدومیت چند ماهه ویکی ختم خواهد شد.
اما وینس هم در آخرین حرفهاش گفته که از کار ویکی راضی هست چون طبق خواسته ها و استوری لاینهای اونها داره رفتار میکنه و او گفته که از ویکی حمایت خواهد کرد.
یا علی
متن فوق کپي رايت شده توسط:WWW.IRANWWE.NET
بهره برداري از اين متن فقط با ذکر منبع و اجازه کتبي امکان پذير هست...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[align=center][size=large]M.A News تنها خبرگزاری InterNational و تحت پوشش WWE در ایران[/size][/align]
[align=center][size=large]Exclusive In Iran By M.A News[/size]
[/align]
-
RE: سرنوشت لیتا در انتظار ویک گوئررو(اختصاصی)(M.A News)
مرسی داوود از خبرت
میدونستم یه همچین اتفاقی میوفته. . . اج هم به راحتی ویکی رو ول میکنه. . . حالا می بینیم
-
ویکی از لیتا هم بد تر میشه باز لیتا محبوبیتش زیاد بود ولی ویکی قبلف از اینم محبوبیت نداشت
-
مرسي داوود جان !
خيلي دوست دارم ويكي با منفوريت زياد زود تر بره !!
-
مرسی .. ولی من تو این تیتر موندم .. اگه ( M.A News ) هستش دیگه ( اختصاصی ) چیه ؟ یا بر عکس !
-
اختصاصی که نشون دهنده پخش انحصاری این خبر در ایران توسط ما هست...M.A هم بره اینه که یعنی این خبر در این انجمن توسط گروه M.A گذاشته شده نه فرد دیگری .....
-
بسیار ممنون.
ویکی گررو تو سال 2006 واقعا محبوب بود ولی حالا با کارایی که کرده......
-
به نظر من هم احتمالش هست این مشکل براش پیش بیاد ویکی نباید از اول قبول میکرد حالا که قبول کرده باید بسوزه و بسازه و راه چاره دیگری هم نداره
-
امیدوارم شر ویکی هر چه زودتر از سر کشتی کج کم بشه.
-
ویکی به زن معمولی و ساده هست و اینو باید درک کنیم و نباید زیاد ازش دلخور باشیم....
بین اون و ویکی هم هیچ رابطه ای نیست
-
کاملا درسته :34:
اون فقط و فقط داره نقشی رو که بهش گفتن بازی می کنه !!!
-
من که دلم به حالش میسوزه .. با این که منفوره ولی خوب خودش که نخواسته ! اگر هر کسی هرجوری که دلش میخواست بازی کنه بعد همه میشدن Clean .
-
کسی لطفا به ویکی بد نگه ! هر چی باشه اون همسر ادی هستش و احترامش واجبه .. تن ادی رو تو قبر با این کاراش داره میلرزونه ..
-
اسم تاپیک منو به شک انداخت گفتم ویکی هم مثل لیتا با ادج میره زیر پتو!!!
هرچقدر زودتر بره بهتر میشه اسمک از این اوضاع بدش در میاد.
دستت درد نکنه داوود جان ممنون.
-
خداییش شما اگه می خوایین ویکی گوئررو واقعی رو ببینید یه سر برید هال او فیم 2006 رو نگاه کنید
بعد وقتی ویکی رو معرفی می کنن که بره جایزه ادی رو بگیره قیافشو با دقت ببینید اون موقع می فهمین چی می گم
-
داوود جون حرفت درست ولی لیتا حتی شخصیت - هم بهش میومد و ابوهت داشت ولی ویکی نه + و نه - بهش نمیاد
لیتا در Diva ها واقعا تک بود مخصوصا سال 2000 تا 2003
ممنون از خبرت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman-Fu
کسی لطفا به ویکی بد نگه ! هر چی باشه اون همسر ادی هستش و احترامش واجبه .. تن ادی رو تو قبر با این کاراش داره میلرزونه ..
آرمان جان اونجا ایران نیست ادی هم توی ایران فوت نشدن و ادی مسیحی بوده مسلمون نبود پس تنش محکم محکمه اگه ویکی کاسب هم بشه تن ادی نمی لرزه :23::33:
تکبیر :34:
این چه حرفه چرتی هست اخه؟
یعنی کسی که مسیحی باشه غیرت و محبت نداره و فقط مسلمونا ادم هستن....
اخه برادر اگه اینجوری باشه که اکثر کشور هایی که از تو فاسد هستن مسلمون هستند
-
راس میگه امیر
واسه غریبه غیرت باازی مسخرست
البته ارمان جان ناراحت نشی دادا
-
الله اكبر،درود بر ضد ولايت جهل و جور و فسادو...
-
حالا چه خواسته چه ناخواسته گند زده به اسمکدان و بهتره بره.
به نظر من هم قابل مقایسه با لیتا نیست.
-
گند نزده گفتن تو این کارا رو باید بکنی اون کارا هم نتیجش گند زدن به اسمک داونه
وگرنه حتی ویکی هم می تونه دو نا مسابقه خوب بذاره
-
من همیشه دارم میگم خدا کنه تدی لانگ دوباره بیاد رو کار هم هوای عموی ما رو داره باتیستا رو میگم ( برگرفته از چاین گنگرس انجمن ایران دبلیو دبلیو ای :4: ) هم بازی های جالبی میزاره !!!
-
به نظر من خیلی اتفاقات تو شب عروسی بین ادج و ویکی میفته و مشخص میشه که آینده هم ادج هم ویکی به کجا میرسه
-
[size=xx-large]خیلی بی معرفت هستید شما ها ویکی تمام این کار هارو می کنه برای تماشاگران برای جذاب شدن دبلیو ای حالا شما ها اینطوری می گید [/size]
-
چه ربطی داره ؟ چون مسیحی هست شوهره بشینه زنشو بفرسته چیزخونه !
-
اگه اینطوری بود و ادی رو زن و بچش غیرت نداشت تو Judment Day 03 اون طوری جی بی ال رو به F***U****C*****K نمیداد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman-Fu
اگه اینطوری بود و ادی رو زن و بچش غیرت نداشت تو Judment Day 03 اون طوری جی بی ال رو به F***U****C*****K نمیداد !
Judgment Day 2004
ولی فکر کنم JBL بود که ادی رو به .............
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima.cena
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman-Fu
Judgment Day 2004
خیلی باحال گفتی نیما جون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R 619 M
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima.cena
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman-Fu
Judgment Day 2004
خیلی باحال گفتی نیما جون.
شما اگر تا آخر این بازی رو دیده باشید میفهمید چی میگم ! جی بی ال به گ ه خوردن افتاده بود !
-
حیف شد جاجمنت دی 2004 رو ندارم
جریان چی بود؟
-
ويكي و بقيه استاراي WWE دقيقا مثل عروسك خيمه شب بازين كه حاضرن به هر ساز وينس برقصن حتي اگه باعث منفور شدن و فحش خوردن و ريختن آبروشون بشه و دقيقا به همين دليل هم بود كه كسايي مثل گلدبرگ و كرت انگل از WWE رفتن و حاضر به برگشت هم نيستن.
ويكي هم عمرا اخراج بشه مگه وينس احمقه كسي رو كه به بهترين شكل دستوراشو اجرا ميكنه و به هر كاري تن در ميده رو اخراج كنه؟؟
-
خدا کنه اج هم با اون نامزد خرسش زودتر برن!