Final World Heavyweight Championship
به نظر من ادج در فينال امسال با نامردي برد چون در وسط مسابقه وقي كم آورد زك رايدر و هاوكينز رو فرستاد سراغ آندرتيكر تا اون رو بزنن.
البته اين اولين باري نيست كه ادج اين كار ها رو مي كنه چون زور مقابله با آندرتيكر رو نداره مي خواد با اين چيز ها قهرمان بشه.
مطمئن باشيد اگر حمايت هاي ويكي گررو را پشت سر خودش نداشت حتي اجازه شركت در wwe رو هم به او نمي دادند چه برسه به رسيدن به فينال!
RE: Final World Heavyweight Championship
يكشنبه قبل نه يكشنبه قبلش البته اين بازي رو تنونستم كامل ببينم چون كانالي كه از اون ببازي هاي wwe رو مي بينم فقط بصورت گلچين لحظه هايي از اون بازي رو پخش كرد.
منظور ایشون One NighT Stand هستش ... بعله فرمایش شما درسته !
حالا بنظرتون واقعا اين قهرماني حق ادج بود؟
ولي ادج ذهيچ زحمتي نكشيد چون در آخر مسابقه وقتي آندرتيكر داشت از نردبان بالا مي رفت تا كمربند رو برداره ادج با هل دادن نردبان اون رو به طور دردناكي روي ميز انداخت و آندرتيكر بشدت مصدوم شد ولي در صحنه مشابه كه چند دقيقه قبل اتفاق افتاده بود وقتي ادج داشت از نردبان بالا مي رفت آندرتيكر اون رو روي كولش گرفت و به زمين زد.
به هر حال اون قضیه تمام شده دیگه این که کی قهرمانه الان مهم نیست ،مهم اینه که تیکر بر میگرده!!!
بعدش شما به Story line اعتقاد داری؟؟؟
واقعا نمي دونم چه كسي اين ويكي گررو را جنرال منيجر كرده. اين آدم حتي نمي تونه روش پاش راه بره اومده شده جنرال منيجر.
به نظر من اين مقام تنها برازنده آندرتيكر هست و بس.
ساسان دیگه واسه نامردی کردن اج چه زحمتی کشید؟!!! یه نردبونو هل داد دیگه. . . این کاره که هورنسواگل هم بلد بود. . .
مطمئن باش آندرتيكر برميگرده و دندون هاي ادج رو تو دهنش خورد مي كنه!
لعنت به اين ادج نامرد نالوطي.
مرگ بر ادج زنده باد آندرتيكر
به نظر من ادج اصلا **** استار نيست اون زك رايدر و هاو كينگس رو در 1 نوبت آورد و چاوو و منيجرش رو 1 نوبت تو 2 نوبت هم آندرتيكر راحت مي تونست world heavy weight champion رو بگيره
در هر صورت به نظر من شما احتیاج نیست زیاد فکرتونو مشغول کنید چون فعلا اج قهرمانه
درسته که ادج خیلی نامرد هستش ولی این موجود نامرد یه چیزی در وجودش هست که هیچ کدوم از کج کارا ندارند و اون هم فرصت طلبیش هست که تونسته اونو به قهرمانی برسونه و واقعا وقتی این فرصت طلبیاشو میبینم خیلی حال میکنم. برای مثال: در تمام بازیهایی که ادج تونسته باتیستا رو ببره با استافاده از فرصت طلبی تونسته این قهرمان بزرگ رو ببره. و مطمئن باشید در ونجنس هم به همین طریق باتیستا رو لوله میکنه.
همون طور که اقا مهدی گفت Story line هست و کاریش نمیشه کرد.
خب اینا که همه از قبل میدوتستن.لازم به تکرار نبود.ولی بازم ممنون که یاد اور شدی.