یک خبر مهم از Wwe و بنوا (M.A News)
خوب بلاخره بعد از مدت ها قرار شد که یک کتاب راجع به کریس بنوا منتشر بشه ...چند تن از دوستان نزدیک بنوا مسئول جمع اوری کتاب شدند
خوب نکته ی جالب اینجاست با اینکه wwe نمیتونه این کتاب رو منتشر کنه وینس مکمهن در پشت پرده به جمع اوری این کتاب کمک می کنه
همینطور که داوود اشاره کرد مرگ بنوا ضرر های زیادی به کمپانی زده ولی با این وجود هم وینس مکمهن در انتشار این کتاب میکنه (کمک مالی) ...این کتاب نمی تونه محصولی رسمی از Wwe باشه ولی در این کتاب صحبت های استار های کمپانی از جمله ری میستریو و دن ملنکو و کریز جریکو و .... که از دوستان نزدیک کریس بودند موجود می باشد...
اینطور که نویسندگان کتاب اشاره کردند بخش اعظمی از کتاب راجع به ادی گررو و روابط او با کریس بنوا هست...
همچنین به سرگذشت بنوا و نحوه اشنایی او با نانسی و زندگی شخصی انان اشاره شده...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: یک خبر مهم از Wwe و بنوا (M.A News)
ممنون علی جان...در کل من به وینس حق میدم که از بنوا یادی نکرد چون بنوا با اینکه محبوب بود اما کارش توجیح نداشت
اینو قبول دارم که مکمن باید یه مراسم برای بنوا میگرفت ولی باید بگم که دیگه اون علاقمو نسبت به بنوا از دست دادم و حقو به مکمن میدم چون اون ضرر اصلا ضرر کوچیکی نبود.
الان موضوع به این حرفهایی که میگید مربوط نیست....
بهتره زود قضاوت نکنید !!! هنوز هم که هنوزه 1 سال گذشته ما دلیل مشخصی از مرگ بنوا ندیدیم ! پس بهتره اینقدر تند در موردش قضاوت نکنید !!!
از نظرمنم کار درست رو وینس کرد که هیچ توجهی بهش نکرد.
اقا این تایپیک درباره کاری هست که وینس بر بنوا نجام نداده
به قول یارو زود قضقوت نکنید:
نوز هم که هنوزه 1 سال گذشته ما دلیل مشخصی از مرگ بنوا ندیدیم ! پس بهتره اینقدر تند در موردش قضاوت نکنید !!
ههوووو یارو اسم داره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:4:
دعوا نكنيد ! :4: اميدوارم كتاب خوبي باشه !
شما خیلی نامردید بنوا این همه برای کشتی کچ کار کرد دستش شکست خونی شد دوستش را از دست داد کشتی کچ را تنها کسی بود که به نظر من واقعی بازی می کرد دستتون درد نکنه این بود مرامتون دیگه باشه اون زمان میرسه که اون کسی که شما طرفدارش هستید از دنیا میرهr[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كتاب جالبيه داوود جان ميگم ترجمش كن سايت بفروشتش
ترجمه کردن یه کتاب کم کم 5 ماه وقت می خواد تا به صورت دلخواه و قابل عرضه در بیاد
ضمنا کی می خواد چاپش کنه؟
مرسی. باید کتاب جالبی باشه.
عشق من بود و هست و خواهد بود
بنوا را همه دوست دارن اي كاش بر گرده