-
خبر مهم از باتیستا و سینا (رستلمنیا 25 ؟؟)(M.A News)
طبق خبر جدیدی که به دستم رسیده عده ای از نویسندگان و مفسران wwe اعلام کردند که بازی سینا و باتیستا جزء یکی از مهمترین بازی ها ی رستلمنیا 25 میباشه در حالی که تا اون وقت خیلی مونده و تا رستلمنیا هر کدام از این دو سوپراستار قادر هستند 2 داستان (Story Line ) را پشت سر بگذارند
ولی اگر این اتفاق در پی باشد احتملا در درگیری سینا با باتیستا تریپل اچ هم دخالت داره و احتمالا باتیستا به پیشنهاد تریپل اچ دارای شخصیت منفی می شود و با سینا درگیر میشود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
RE: خبر مهم از باتیستا و سینا (رستلمنیا 25 ؟؟)(M.A News)
ممنون ولی فکر کنم این بازی در رستلمینیا صورت بگیره
-
مرسی بابت خبر علیرضان جان.سینا میبره.
[size=xx-large]NEW World Heavyweight Champion is John Cena[/size][hr]سینا در همه جا برنده است . ایول آرمان جان.[hr][size=medium]همه تون خواب دیدید. توجه کنید سینا با یک ضربه باتیستا را میبره.
New whc champion is john cena[/size][hr][size=medium] در هر صورت بازم میگم سینا با یک ضربه باتیستا را قورت میده.
سینا با یک مشت باتیستا را میکشه.همین.[/size]
[size=xx-large][align=center]NEW World Heavyweight Champion is John Cena[/align][/size][hr]من راه میندازم .......... فقط
[align=center][size=xx-large]JohnCena[/size][/align]
-
ممنون (باتسيتا dirty مي شود :4:) در كل بازي جالبي ميشه !
-
ممنون بابت خبرت.عمرا بتونن که باتیستا رو درتی کنن.
-
-
احتمال برد باتیستا بیشتره.
-
خيلي جالب ميشه
ممنون از خبر
-
باتیستا در حال حاضر تا حدودی منفور است ولی خوب به نظرم کاملا به قول دوستان درتی میشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
-
ممنون از خبر جالب بود ...
-
ممنون بابت خبر.ولی احتمالش خیلی کمه که تریپل اچ وارد ماجرا بشه.اسمک دان فقط 2تا بازیکن داره: اج و تریپل اچ.اگر تریپل درگیر راو بشه برای اسمک دان نمیتونن استوری لاین بسازن.
-
مرسی ... سینا برنده ی این درگیری هستش !
-
ولی به نظر من از الان زود هست در باره رستلمنیا صحبت کنیم کو تا رستلمنیا تا اون زمان هزارتا اتفاق میافته
-
به! حسین آرکی او هم برگشت! میگفتی یه گوسفند دمه کامپیوترت میزدیم زمین حسین جون!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmoodtaker
احتمال برد باتیستا بیشتره.
موافقم
-
-
عمرا سینا ببره سینا قدرت باتستا رو عمرا داشته باشه شرط میبندم اگه بازی انجام شه باتیستا میبره
-
خب دیگه این فکر کردن نداره
همه می دونن که باتیستا میبره
-
[size=x-large]باتیستا هم مثل تریپل اچ جان سینا رو میزنه به درو دیوار .
بابت خبر دستت درد نکنه .[/size]
-
به نظر من قدرت باتیستا کاملا به سینا می چربه
فقط اگه نخوان باتیستا رو بازنده کنن و بازی عادلانه باشی من هیچ شانسی واسه باخت باتیستا قائل نیستم
-
کاملا با بهمن موافقم
اگه موضوع سر قدرت باشه مطمئن باشین باتستا **** استاره خیلی قوی و سگ جونیه :4: !!
فقط و فقط باید بازی رو دید. . .
-
عزیزم برو تعداد بازی های سینا و تریپل رو نگاه کن ....ببین بیشترین برد متعلق به کیه...
در NOC هم سینا بهتر از تریپل اچ بود....تریپل اچ به زور برد ...درو دیوار چیه؟؟
بعدشم در کشتی کچ همه چیز قدرت بدنی نیست ...سینا باتیستا رو وقتی در ovw بوده هم شکست داده...
در کشتی کچ مجموعه ای خصوصیات هست که باعث برتری میشه...اگه در یک قسمت ضعف داشتی باید رویه فاکتور دیگه تلاش کنی
-
در سگ جون بودن باتيستا شكي نيست ولي سينا خيلي وقته نبرده و احتمال اينكه برنده اش كنند وجود داره
-
من فکر کنم باتیستا و سینا در صورتی با هم درگیر میشن که یکیشون چمپین باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
نه عزیز باتیتا وقتی با سوپراستارهایی مثل تیکر و شاون که بیش از 15 -16 سال سابقه کشتی گرفتن دارن وایمیسته ،طبیعیه که منفور جلوه کنه ولی در کل باتیستا خیلی هم مردمی و محبوبه...حداقل از سینا بهتره که اگه جلو یه تازه واردم کشتی بگیره توسط زنوبچها تشویق می شه و توسط بقیه ورزشگاه هو میشه:4:
خوشبختانه بچه های عزیز اکثرا منطقی تشریف دارن و می دونند بین باتیستا و سشینا کی بهتره.
-
تو این دو هفته هم برخورداشون با هم یکم نشون میده که اینا بزودی با هم کل کل رو شروع میکنن
بازی خیلی قشنگی میشه
-
پست جالبی بود اما یه ابهام داشت.
من موندم اگر باتیستا با تریپل اچ یونیت بشه کجاش درتی میشه؟یکی به من بگه اگه بیای با کسی که معتبر ترین عنوان این کمپانی رو داره یار بشی و با کسی که ما در موردش بحث زیاد کردیم و آوازه شهرت و محبوبیتش!!!!از رستلمینیا دو سال پیش پارسال رویال امسال وخلاصه....همه میدونین بیاد فیود کنه کجاش دیرتی شدنه
یه مطلبی بود موقع رویال امسال من تو بیمارستان بودم اما برگشتم اینو یادم رفت بگم.مکمن قصش از بازگشت سینا این بود که دقیقا حماسه برد راک در 2000 که توی همون سالن مدیسون اسکوار گاردن بود تکرار کنه اما وقتی میبینه با این همه زور و نامبر30 و خلاصه بدبختی بازم با مشت جان سینا همه هو میکنن و با مشت تریپل اچ همه خوشحالی می کنن، اونجا خیلی میخواسته برنده رویال رامبل رو عوض کنه منتها سناریو به این دوتا یعنی تریپل اچ و سینا داده شده بود و کاریش نمیشد کرد.مکمن هرکاری کرد این سینا محبوب نشد که نشد.اومد با همه سوپراستار های منفور که هیتد هر سال میشدن واسش بازی با برد گذاشت.ادج.رندی.اوماگا.جی بی ال.سینا همشون رو هم برد اما باز هم هنوز هو میشد.رویال هم که جواب نداد چون همه بکلش و همین نایت آف چمپیونز رو و عکس العمل تماشاچیها رو دیدیم....
فقط خواهشا" بحث الکی راه نندازین.اگر کسی به جان سینا علاقه داره،نظر شخصیش هستش.من اون چیزی که وجود داره رو میگم.
-
كمر بند فقط و فقط مال اندر تيكر كبيره.فقط صبر كنيد تا برگرده.اونوقت معلوم ميشه.
-
باتيستا سينا رو در راو برد و نشون داد كاملا بهتره در رويال 2005 هم اين كارو كرد منتاها طرفداراي سينا خيلي پرو هستن سينا از جردن كارليتو شان مايكل بروك اندر رندي تريپل اچ اقا باتيستا كورت انگل بيگ شو و مهم تر از همه بيلي كيدمن بدون نامردي باخته و فقط طي يك مدت كوتاه اوماگا شان مايكل گرت كالي و لشلي رو طبق سيايست برد سينا هيچي نيست هيچي
-
سینا اگر هیچی نبود یک سال کمربندش رو حفظ نمی کرد
خواهش می کنم بی منطق حرف نزنید[/quote]
-
منم میگم باتیستا قهرمان میشه
-
خداییش از لحاظ قدرت باتیستا خیلی سرتره.اینو طرفدارای سینا هم می دونند.فقط چون روش تعصب دارند نمی خواند قبول کنند.
-
ولی اینو از هر کسی که بپرسید میدونه و میگه باتیستا سرتره و تو شرایط عادی جان سینا رو خیلی راحت میبره
-
حالا چرا جر و بحث مي كنيد؟؟؟؟
يكي ميبره ديگه. نه من مي تونم بگم كي نه شما ها، هيچ كدومشون كم از اون يكي ندارن
بازي جذابي ميشه :32:
ولي 80% جان ميبره :4: :4:
-
من خودمم از طرفدارای سینا هستم ولی با این حال باتیستا سینا رو اره دیگه
-
[align=center][size=xx-large]BAtista[/size][/align]