-
تایپیک رسمی GAB 2008 (اضافه شدن 2 بازی + بازی سر کمربند )(M.A News)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
WWE Championship
Triple H vs. Edge
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
World Heavyweight Championship
CM Punk vs.Batista
Shawn Michaels vs. Chris Jericho
SmackDown! Divas Title
Natalya vs. Michelle McCool
Tag Team Championship
Ted DiBiase & Cody Rhodes vs. Bob Holly and a partner
"New York City Parking Lot Brawl"
John Cena vs. JBL
ECW Championship Match
- Mark Henry (c) vs. Tommy Dreamer
Matt Hardy Vs Shelton Benjamin (for Us Champion )a
خوب این مسابقات احتمالی GAB 2008 هست که قبل از اعلامن رسمی برای شما میزارم....
خوب عزیزان این تایپیک اصلی gab 2008 هستش و با اضافه شدن باز های رسمی تغییر میکنه پس از زدن تایپیک های بی مورد درباره ی خود داری کنید
[size=large]The Only Wwe News Group In Iran Who Is International and Supported By Wwe Company[/size]
-
RE: مسابقات احتمالی GAB 2008 (بسیار مهم)(M.A News)
مرسی علی
ولی بازی سنگین وزن به نظر من بین پانک و کین میفته
البته این ها حدسه من هست و نظر و تاپیکت محترم تر و قوی تر هست
بازم ممنون و خسته نباشی
-
دستت درد نکنه علیرضا جان به نظر من هم به احتمال زیاد بازی سنگین وزن بین سی ام پانک و کین هست اما هنوز زوده تصمیم گرفتن ممنون
-
اینا چرا تو هر مسابقه قهرمانی جان سینا رو هم دخالت می دن ؟
بابا نمی شد جاش یکی دیگه رو بذارن؟
-
مشکلی نیست اگه کین شد تایپیک بروز میشه و تغییر میکنه..
-
ممنون عليرضا جان. چند تا از بازي هاش بسيار زيباست !
-
من که گفتم ** علی میگه 3 نفره یعنی 3 نفره میشه....:34:
کار علی بسیار درسته شکی توش نیست:7:
:34::34:
ولی در کل بهتر شد که جای کمربندها و برخی نفرات تغییر کرد:24:
-
ممنون.دعا میکنم بازی سنگین وزن بین پانک و کین بیفته.
-
-
مسابقات احتمالش زیاده همینا باشه من خودم چشمم اب نمیخوره کین به این سرعت با اومدنش به راو بره سراغ کمربند اصلی نکته جالب اینجاست که جان سینا داره رکورد مسابقه دادن سر کمربند و شکست خوردن سر هر مسابقه قهرمانی رو تو سال 2008 میشکونه!(علیرضا شیطنت کردم)
-
ممنون بابت خبرت.بازيهاي خنكيه به نظر من.
-
ممنون علیرضا جان به نظرم بازی هایی که گفتی به احتمال 90% انجام میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
جان سینا میبره و قهرمان جدید سنگین وزن میشه .
و تا 10 سال هم به کسی نمیده.
بخاطر داش ساسان اميدوارم جان سينا ببره
ممنون بابت خبر
-
ممنون خيلي جالب بود
به اين مسابقه سه نفره كين هم اضافه ميشه
-
با عرض تاسف بازی 3 تفره رو سی ام پانک میبره ...
-
بابا هامون هم واسه GAB تاپیک زده. . . یکی رو پاک کنین پس. . .
-
در سال 2007 باتیستا در اکثر مسابقاتی که سره کمربند بود شرکت داشت و بیشترش رو هم باخت ولی اخر سر بهترین استار سال شد!!
من خودم دوست دارم سینا به این بازی اضافه نشه چون پانک نباید به این زودی کمربند رو ببازه و سینا هم در حدی نیست که از پانک ببازه...
در ons هم سینا بهتر از تریپل اچ کار کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
بابا هامون هم واسه GAB تاپیک زده. . . یکی رو پاک کنین پس. . .
اقا معین این تایپیک رسمی GAB نیست فقط مسابقات احتمالی توش گفته شده است
-
آها. . . دقت نکرده بودم !!
-
من حدس میزنم که لنس کید و کریس جریکو با هم تیم بشن و با شان مایکلز و کوفی کینگستون بازی کنن. همینطور ری میستریو هم با سنتینو مارلا بازی کنه.
درگیری شان با جریکو و تریپل اچ با ادج هم به احتمال زیاد به سامراسلم کشیده میشه. یعنی تریپل اچ در گریت آمریکن بش مسابقه ی خودش رو میبره و در سامراسلم که ادج با ویکی مشکل پیدا میکنه ویکی براش یک مسابقه ی سخت میذاره. یه مسابقه ی Extreme... شاید ادج بتونه بعدش دبلیو دبلیو ای چمپین بشه و اون وقت آندرتیکر برگرده و ادج رو چلنج کنه. در حالی که La Familia هم بعد از قهرمانی ادج دوباره تشکیل میشه و آندرتیکر اونها رو نابود میکنه.
-
بازی جی بی ال و سینا و سی ام پانک احتمالش خیلی زیاده برگزار بشه
ممنون
-
pas batistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kojast?ppv bedun batista ke kheli zayast.
-
RE: تایپیک رسمی GAB 2008 (بسیار مهم)(M.A News)
-
RE: تایپیک رسمی GAB 2008 (بسیار مهم)(M.A News)
تريپل اچ به احتمال زياد كمربند رو از ادج ميگيره...حالا بايد ديد پانك ميتونه كمربندش رو حفظ كنه يا نه..البته احتمال برد باتيستا بيشتره....
-
RE: تایپیک رسمی GAB 2008 (اضافه شدن یک بازی جدید)(M.A News)
به نظر من مسابقه ی سینا و جی بی ال دیگه داره خیلی تکراری و کلیشه ای میشه .و فکر کنم از بقیه مسابقات سطحش ایین تر باشه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Hunter
در سال 2007 باتیستا در اکثر مسابقاتی که سره کمربند بود شرکت داشت و بیشترش رو هم باخت ولی اخر سر بهترین استار سال شد!!
پارسال این جان سینا بود که بهترین سوپراستار سال انتخاب شد.کرت آنگل دوم شد و باتیستا بعد ازینا سوم شد.
نقل قول:
در ons هم سینا بهتر از تریپل اچ کار کرد
میشه یه توضیح بدین سینا کجاش تو این بازی بهتر از تریپل اچ کار کرد؟تازه اواسط کار بازم اون مصدومیت کهنه سراغ تریپل اومد اما خیلی خوب چند بار یو کنت سی می رو بریک کرد.تازه اس تی اف یو رو هم با کراس فیس بریک کرد!دو تا پدیگری خوشگل هم که زد.من نمیدونم جان سینا چه برتری داشت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
نقل قول:
پارسال این جان سینا بود که بهترین سوپراستار سال انتخاب شد.کرت آنگل دوم شد و باتیستا بعد ازینا سوم شد.
پارسال این باتیستا بود که تونست به طور رسمی بهترین سوپراستار سال بشه
در ضمن آقای علیرضا مگه حتما یک سوپراستنار بایید تعداد پیروزیهاش زیاد باشه تا بهترین سوپراستار سال باشه!
باتیستا به خاطر اینکه در بیشتر هاوس شو ها و مسابقات هفتگی اسمکداون یک مین اونتر اصلی بود و همواره اوج جذابیت رو به مسابقات منتقل می کرد به عنوان برترین سوپراستار شد..
دیگه الان همه می دونند که تو نمایش wwe همه چیز برد نیست بلکه اونی برتر که همیشه بتونه مسابقاتشو جذاب کنه.
نمونه بارزش شاون مایکلز هست که با اینکه در مقایسه با تیکر از بردهای کمتری در رسلمینیا برخوردار هست بهش لقب آقای رسلمینیا رو دادند.
-
كسي كه كشتي كج و بفهمه از سينا بدش مياد تمام فنهاش مسخرس و ادمو سرد ميكنه به جز اف يو. باتيستا 80 در صد كمربندو از پانك ميگيره و در سامر اسلم با برد دوباره جلوي جان سينا نشون ميده كه ازش بالاتره همونطور كه اينو در رويال 2005 و راو چند هفته پيش نشون داد ولي احتمال 20 در صد ادج بازي پانك باتيستا رو ديكيو ميكنه . در كشتي كج مهم برد هستش نه زيبا بازي كردن سرتر بودن تريپل اچ تو هل اين سل 2005 از باتيستا سرتر بود و بيشتر زد ولي اخر باخت و حتي يكبار هم ازش نباخت ولي سينا چي از تريپل اچ سه بار باخت بر عكس باتيستا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smart bomb
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
نقل قول:
در سال 2007 باتيستا در اکثر مسابقاتي که سره کمربند بود شرکت داشت و بيشترش رو هم باخت ولي اخر سر بهترين استار سال شد!!
پارسال اين جان سينا بود که بهترين سوپراستار سال انتخاب شد.کرت آنگل دوم شد و باتيستا بعد ازينا سوم شد.
پارسال اين باتيستا بود که تونست به طور رسمي بهترين سوپراستار سال بشه
برادر عزيز يه سر به سايت اصلي PWI که هر سال بهترين سوپراستار کل کشتي کچ و بهترين بازي و منفورترين و .... بزن ببين واسه پارسال چطوري نوشته.
همونطور که گفتم پارسال براي اين عنوان 4 نفر کانديد شدن:1-کرت آنگل(واسه بازيهاي فوق العادش) 2-رندي اورتون(به خاطر انقلابي که تو نو مرسي کرد.يعني در اصل به خاطر اون بازي آخر که کمربند رو پس گرفت و البته اين که تا آخر سال اونو حفظ کرد) 3-باتيستا(به خاطر درگيريهاي قشنگش با تيکر و ادج) 4-جان سينا (به خاطر اين که هيچ بازي سر کمربند رو نباخت و آخر به علت مصدوميت کمربند رو داد.بازي مقابل شان در رستلمينيا هم تاثير زيادي داشت)
که آخر این جایزه رو به سینا دادند.
-
سال 2007 اصلا كورت انگل در دبليو دبليو اي نبوده جان سينا سال 2006 برنده شد ولي من به زودي لينك خود سايت دبليو دبليو اي رو ميزارم كه باتيستا رو بهترين معرفي كرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط batista is the beast
سال 2007 اصلا كورت انگل در دبليو دبليو اي نبوده ....
آ باریکللا!مشکل همین جاست !شما انقدر تو این حرفه کارکشته ای فقط از کشتی کچ WWE رو دنبال می کنی...کرت آنگل تو سال 2007 بازیهای بسیار زیبایی توی TNA برگذار کرد و درگیریهاش با اون یارو سامو جو به عنوان یکی از خفن ترین درگیری ها انتخاب شد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط batista is the beast
.... من به زودي لينك خود سايت دبليو دبليو اي رو ميزارم كه باتيستا رو بهترين معرفي كرد....
رده بندی که من گفتم اصلا کاری به WWE نداره مربوط به PWI میشه که همه لیگها رو بررسی می کنند.آقا اصلا کار سختی نیست که برو ویکی PWI رو تایپ کن برو قسمت سوپراستار سال ببین مال 2007 رو چی نوشته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smart bomb
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
نقل قول:
در سال 2007 باتيستا در اکثر مسابقاتي که سره کمربند بود شرکت داشت و بيشترش رو هم باخت ولي اخر سر بهترين استار سال شد!!
پارسال اين جان سينا بود که بهترين سوپراستار سال انتخاب شد.کرت آنگل دوم شد و باتيستا بعد ازينا سوم شد.
پارسال اين باتيستا بود که تونست به طور رسمي بهترين سوپراستار سال بشه
برادر عزيز يه سر به سايت اصلي PWI که هر سال بهترين سوپراستار کل کشتي کچ و بهترين بازي و منفورترين و .... بزن ببين واسه پارسال چطوري نوشته.
همونطور که گفتم پارسال براي اين عنوان 4 نفر کانديد شدن:1-کرت آنگل(واسه بازيهاي فوق العادش) 2-رندي اورتون(به خاطر انقلابي که تو نو مرسي کرد.يعني در اصل به خاطر اون بازي آخر که کمربند رو پس گرفت و البته اين که تا آخر سال اونو حفظ کرد) 3-باتيستا(به خاطر درگيريهاي قشنگش با تيکر و ادج) 4-جان سينا (به خاطر اين که هيچ بازي سر کمربند رو نباخت و آخر به علت مصدوميت کمربند رو داد.بازي مقابل شان در رستلمينيا هم تاثير زيادي داشت)
که آخر این جایزه رو به سینا دادند.
برادر عزیز اگه به موضوع تایپیک دقت کنی می بینی که تایپیک کال GAB هست که مال wwe هست .پس کل کشتی کچ دیگه چیه.
منم منظورم سایت wwe هست که از همه جا معتبرتره .حالا اگه شما اونو قبول نداری دیگه باید بحثو بیشتر کش بدیم.
اینجایی که شما میگی دقیقا نظر منو در باره ی باتیستا گفته.
نقل قول:
در كشتي كج مهم برد هستش نه زيبا بازي كردن سرتر بودن تريپل اچ تو هل اين سل 2005 از باتيستا سرتر بود و بيشتر زد ولي اخر باخت و حتي يكبار هم ازش نباخت ولي سينا چي از تريپل اچ سه بار باخت بر عكس باتيستا
اگه قرار بود به برد تنها باشه که ادج سال 2007 برترین استار میشد!
دیگه قرار نیست هر کی برتر بازی می کنه و در مقابل یکی 3 تا پیروزی داره برترین استار بشه.
-
آخه مشکل اینجاست فکر کنم شما اصلا نمی دونی PWI چیه واسه همین میگی WWE از همه جا معتبرتره.بگذریم....
-
نه عزیز.من می دونم پرو رسلینگ آیلوسترادد یکی از بهترین مجلات که حتی برتینهای هر ماه رو هم اعلام می کنه.
ولی من میگم اگه معتبرم باشه بالاخره یک مجلست.من هنوزم سر حرفم هست.
حالا شما ظاهرا اگه ادامه بدیم بحثو می زاری رو حساب بی اطلاعات بودن من.آره بگزریم.
-
mamnoon ali jan.omidvaram ke kane new whc bashe.bazam mamnoon
-
RE: تایپیک رسمی GAB 2008 (اضافه شدن 2 بازی + بازی سر کمربند )(M.A News)
-
جناب wwe سال 2007 به طور رسمی باتیستا رو بهترین استار سال اعلام کردش....
-
خدا وکیلی جی بی ال اگه این دفعه هم از سینا ببازه باید سر بذاره بمیره.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی بعد از این همه بازی با سینا تو 2005 و 2008 روش مبارزه ی سینا رو یاد نگرفته؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!