-
دروغ بزرگي بنام كشتي كچ
با عرض سلام خدمت تمام بچه هاي انجمن
من تقريبا سه سال پيش شروع به ديدن كشتي كچ كردم و خيلي زود عاشق اين ورزش شدم.هر چي پيدا مي كردم صرف خريد سي دي هاي كشتي كچ از طريق پست مي كردم.همش كشتي كج مي ديدم و تمام اخبارش رو دنبال مي كردم.حدود يك ونيم سال پيش هم با نام كاربري كريس بنوا تو اين انجمن عضو شدم كه بعدا به بامرام تغيير دادم.من علاوه بر اينكه اخبار رو از اين انجمن و خود سايت wwe دنبال مي كردم حتي از سايت هاي ديگه اي هم مثه رستل سكوپ و رستل زون اخبار رو برميداشتم وترجمه ميكردم.خلاصه تمام عمر پوچم با كشتي كچ مي گذشت . با اين گمان كه كشتي كچ واقعا يه ورزش حرفه اي هستش .گاهي وقتا به كشتي كچ شك مي كردم ولي هرگز به خودم اين جرات رو نميدادم كه اذعان به دروغ بودن كشتي كچ بكنم.ولي ديگه اين اواخر شكم به يقين تبديل شد وقتي تو رستل مانيا بازي سه نفره بر سر كمر wwe رو ديدم كه توش سينا به رندي اشاره كرد كه با لگد تريپل رو بزنه و برنده بشه.[size=large]بله كشتي كچ يك نمايشه نه يك ورزش[/size].
اصلا نام ديگه ي كشتي كچ كشتي نمايشي هست . ديگه تمام حركت ها و كارها و نتايج كشتي كچ براي من قابل پيش بيني شدن.خوب من اين حقيقت 4 ، 5 ماه پيش فهميدم و دست برداشتم ولي اين وسط يه ضرر بزرگي كردم و اون عمرم بود كه تو اين راه هدرش داده بودم.وقتي فهميدم كه تو اين مدت چه كلاهي به سرم گذاشتن واقعا ديونه شدم و سرم رو به ديوار كوبيدم.اگه من تو اين مدت دنبال يه كار درست حسابي ديگه بودم شايد الان به يه نتيجه اي رسيده بودم.كشتي كچ در واقع مثه يه فيلم سينمايي مي مونه كه هيچ داستان خاصي نداره و همش تكراريه.خلاصه مي خواستم بگم كه يه كم به خودتون بياين.
البته قصد من از اين پست لطمه زدن به انجمن نيست ، اين انجمن بهترين انجمن با كلي رفيق هاي صميمي هستش كه مثه كوه پشت هم ايستادن فقط مي خواستم بگم كه قدر اين عمرتون رو بدونين.
-
RE: دروغ بزرگي بنام كشتي كچ
بله عباس جان منم يه مدت زيادي هست كه به اين موضوع پي بردم و ديگه اون تازگي رو برام نداره و سعي مي كنم زياد نزديكش نشم تا تو اين باطلاق نيفتم
-
تبریک صمیمانه و و خسته نباشید خدمت شما عرض می کنم به خاطر این کشف بزرگ,واقعا نخبگانی چون شما در کشور ما لازم هستند,امیدوارم در بقیه عمرتان به چنین کشف های بزرگی ادامه بدید که مثلا:ترمیناتور واقعی نیست,جکی چان تو فیلم هاش از طناب استفاده می کنه و خودش نمی پره,تو فیلم های بروسلی مردم خر خره هم رو نمی جوند,کشتی کچ یا بهتر بگوییم وینس مک ماهون هم هرگز ادعا نکرده که کشتی کچ نمایشی و تفریحی نیست!(اگر از طعنه هایم ناراحت شدید پوزش می طلبم:7:)
ممنون.
موفق باشین.
-
آقا واجب شد منم یه خسته نباشید بهت بگم.بابا دمت گرم.
کشتی کچ از همون پیدایشش خالی بندی نبود و اوایل کار(منظورم رستلمینیا 12 نیستها!منظورم سال 85 ایناست)جنبه ی واقعی داشت مثل یک ورزش معمولی اما بعد کاملا" به یک سرگرمی برای مردم دنیا تبدیل شد.این مثالی که شما زدی اگه دوست داری میخوای واست از هر بازی که دوست داشتی یه تیکه خالی بندی و ضایع بگم.اما....
این اون طرف لیوانه!!!!حقیقت اینه که با اینکه دروغ بودن کشتی کچ بر همگان محرض هستش اما همه ما یه جورایی بهش معتاد شدیم و وقتی میایم نت با چشم بسته اولین آدرسی که مینویسیم wwe.com هستش.بله کشتی کچ دروغه اما انسان خیلی وقتها دوست داره دروغ بشنوه اما سرگرم بشه.به خدا همین کشتی کچ ناجی زندگی من بود و باعث شد از اون همه بدبختی و داستانهای گذشته زندگیم در بیام.چرا؟چون وقتی شخصیت کین رو دیدم عاشقش شدم چون زندگیش کاملا" عین مال من بود.اما..همیشه میدونستم این کین همیشه گلن جکوبس میمونه.همون آیزاک یانکمه!!!!این شخصیت کین هستش که من رو جذب کرده!مگه هری پاتر یا ارباب حلقه ها واقعی بود؟(البته من اسنادی دارم که میگه دومی واقعیت داشته!!!!)اما دیدی که چطوری کل جهان رو تحت تاثیر قرار داد.
-
ولی خودمونیما یکم راست میگه کشتی کج همش نمایشه البته با اون همه حال میده
-
[size=medium]کشتی کج نمایشی است.
yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این رو من از کسی شنیدم که العان 50 سالشه و 30 ساله که داره تو نیویورک زندگی میکنه.(از فامیلای دورم است ولی با من خیلی صمیمی است).
اون یو اف سی رو خیلی قبول داره ولی میگه که کشتی کج یه نمایش به تمام معنا است.
حتی میگه که خیلی از تماشاچیا که به استادیوم میان این رو میدونن.
اون رستلمنیا 3 و رستلمنیا1 رو از نزدیک دیده.
من بعد از اینکه اینو ازش شنیدم میخواستم کشتی کج رو کنار بذارم ولی دیدم که نمیشه.
در هر صورت چه نمایش باشه چه واقعی من واردش شدم و اونو ترک نمیکنم.[/size]
-
[size=medium]برای 100 دمین بار این بحث پیش اومد ...
خسته نباشی عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ایشالا به موفقیت های بیشتر میرسی...و هرگز دست از تلاش و کوشش بر ندار!!!!!:4:
دوست عزیز همه ما میدونیم ...کشتی کج یه سرگرمی ودر اصل یک شو به حساب میاد...تا حد توان نمایشی و کاملا از قبل تایین شده
اینی که میگیدعمرمونو صرفش میکنیم راس میگید ....ولی واقعا نمیشه ولش کردد:4:
[/size]
-
خوب اینو که همه ما میدونیم ولی ما کشتی کجو بخاطر جذابیتش نیگاه میکنیم نه اینکه نمایشی[/size]
-
دوست عزیز واقعا حیف نخبگانی مثل شما در این مملکت بمونن تو باید به عنوان فرار مغز ها بری این که نمایشی هست رو که دیگه همه تو کره خاکی می دونند کیه که ندونه اما شما دوست عزیز مردم تو امریکا با اون همه آزادی و تفریح عاشق این ورزشند که به قوله محمود تیکر همه هم می دونن نمایشی هست بعد تو این مملکت ما که آب بخوریم اعدام می کنند تفریحی دیگه هست ؟؟؟؟!!!! جز این؟؟؟ چی کار کنیم ها بریم دیسکو؟ با دوست دخترمون بریم شمال؟ بریم پارک آبی؟
بریم فروشگاه بزرگ؟؟؟ چی کار کنیم؟؟؟ شما که می گی عمرمون رو روی کشتی کج حروم نکنیم بگو چی کار کنیم؟؟؟؟؟
-
من كي گفتم كشف بزرگي كردم و براي اولين بار به اين مسئله پي بردم.شما ميگيد دروغه و نمايشي ولي بعدش مياين و مسابقه هايي رو كه همش نمايشه پيش بيني ميكنين و تفسير مي كنن .الان همه مي دونيم در حقيقت خلي شكست ناپذيره تو كشتي كچ ولي وقتي فينلي مياد خلي رو مي بره ميگين كه مثلا فينلي اين روزا خيلي پيشرفت كرده.و اين يعني شيره ماليدن به سر خودمون.همه مردم رو رنگ مي كنن ما خودمونو.
dave عزيز اول متن رو بخون بببين چي ميگم بعد بلبل زبوني بكن و مزه بريز.
مي دوني چيه مك من يه جوري گوش مارو بعضي وقتا دراز مي كنه مثلا وقتي كه ماشين خودش رو منفجر كرد و دو هفته بعد يهو پيداش شد.در حالي كه خيلي از ما براش ناراحت شديم و دلمون براش سوخت كه طفلكي حيف شد كشتنش.
-
نقل قول:
بعدش مياين و مسابقه هايي رو كه همش نمايشه پيش بيني ميكنين و تفسير مي كنن
گفتیم از قبل وینس تعیین میکنه ...نمیاد که بزارن تو هدر wwe .com !!!:4:
-
عزیز من واسه مزه هایی که پروندم عزر خواهی که کردم!:7:
ولی خود وینس هم تو مصاحبه هاش اعلام کرده که ما یک سریال تلوزیونی هستیم,حالا مثلا بازیگر تو یه سریال می می ره,واقعا مرده؟مثلا شما باور می کنی دیشب جی بی ال با ماشین زد به سینا؟تازه اخبارش هم گذاشتن,سینا جونه سالم به در برده...در صورتی که اگه خوب ببینی,می بینی هیچ سینایی اون جا در کار نبود!یا مثلا جدا باور کردی که وینس سه هفته پیش صدمه دیده؟یا مثلا پیش خودت فکر نکردی چرا لحظه ی مرگ وینس,به صورت زنده روی انتن رفته؟
اشتباه از طرفداران کشتی کچ هست که انتظار مبارزات واقعی دارن!البته این بر می گرده به اون اوایل کشتی کچ که واقعی بود,ولی از وقتی حرفه ایی شد,نمایشی شد!
همین نمایشی بودنه که باعث جذابیتش شده,البته,به کل نمایشی نیست و فقط مدت زمان و اخر بازی ها مشخص می شه,بقیش رو خود کشتی گیر ها تنظیم می کنن!مثل یک تئاتر فری ستایل!
ممنون.
موفق باشین.
-
در نمايشي بودنش كه شكي نيست من هم مدت هاست به اين قضيه پي بردم..
حتما اون بازي كين و آندرتكر يادتون هست كه وسط بازي ادج و زك رايدر و هاكينز و چاوو ريختن سرشون و اونا رو زدن بعدش يهو تيكر و كين بلند شدن و بصورت كاملا تابلو ادج و چاوو ازشون كتك خوردن ..بطوري كه وقتي آندر ميخواست فينيشر رو بزن ادج بصورت تابلو پريد بغلش...
خلاصه ميخواستم بگم مشكل نمايشي بودن نيست مشكل اينه كه اونها بازيگراي خوبي نيستن كه بصورت تابلو اين حركات رو انجام ميدن...
-
آقا اصلا" انقدر رو این موضوع تعصب داری اسلحه نگذاشتن پشت سرت که.کشتی کچ رو ول کن و به بقیه زندگیت برس.به عنوان یه برادر.اینجا هم اگر کسی داره فعالیت میکنه حتما" این موضوعات رو سبک سنگین کرده دیده این واسش بهترین تفریحه.
-
این دوستمون bamaram همچین میگه که عمرتونو تلف نکنید و قدرشو بدونید انگار که ما شب ها هم نمی خوابیم و پای سیستم نشستیمو یکسره یا داریم خبر می خونیم یا کشتی کچ تماشا می کنیم.......
بابا ول کنید گیر بیخود ندید
من قبل از اینکه کشتی رو شروع کنم می دونستم نمایشیه خدایی خیلی تابلوان
-
اگه اينجوره فيلم و سريالم خالي بنديه ديگه نبايد ببينيم عمرمونو تلف كنيم
-
-
من اون وقتها كه تقريبا 6سال پيش نگاه مي كردم خيلي تعصب به اين رشته داشتم و هر كي ميگفت فيلمه باحاش كل مينداختم ولي ديگه بعد از اينكه فهميدم اسكول شدم زياد جدي نگرفتم يادم مي اد بعد از باخت اندر به براك كه دستش شكسته بود گريه ام گرفت
-
World Werstle Entertaiment
-
تمام کسایی که این ادعا رو دارن کشتی کج رو از سال 2004 به بعد میشناسن من 8 ساله درگیره این ورزشم شما مسابقاته دابلیو دابلیو اف مخصوصا ای سی دابلیو رو تو دهه 90 ببینید بعد به معنی واقعی این ورزش میرسید از وقتی اف به ای تبدیل شد همه چیز خراب شد .تازه اندر تیکر هم با اون همه سابقه و افتخار نمیاد واسه نمایش از سوسولی م÷ل اج ببازه.اهای طرفدار های اندر یه کم غیرت داشته باشید.÷س کشتی کج الانشم همش نمایش نیست.
-
سلام.منم تا حدودي با حرفهاي شما موافقم.ولي به عنوان سرگرمي اول خودم قبولش دارم.ادم نه بايد شور هر چيزي رو دربياره.تا يك اندازه خوبه.اين هم مثل بقيه سرگرميها.
-
درباره ي اون عزيز هايي كه ميگن wwf يا wcw واقعي بودن.اگه بازي هالك و اندره جيانت رو ديده باشين اين حرف رو نمي زنين.
كشتي كچ اولش تا آخرش رنگ كردن مردمه.كشتي كچ درسته مثه يه فيلم ولي بيشر شبيه فيلم هاي هندي كه توش بدون اينكه ضربه اي زده بشه صدا بلند ميشه.اندرتيكر تومبستون ميزنه و حتي موهاي طرفم زمين نمي خوره ولي تا نيم ساعت نمي تونه بلند بشه.خلاصه فيلم هم اگه حساب كنيم خيلي ضايعست.
-
هر چیزی یه خوبی و بدی داره... با وجود همین نمایشی بودندش میلیون ها طرفدار تو جهان داره که شب و روز دارن دنبالش میکنن. مطمئن باشید جذاب ترین و پر هیجان ترین رشته ی ورزشی حال حاضر همین کشتی کجه. هیچ ورزشی به اندازه ی کشتی کج حاشیه و جذابیت نداره...
البته فکر نکنم این موضوع اینقدر مهم باشه که شما بیاین و به خاطرش تاپیک بزنید. آدم خیلی راحت میتونه با خودش کنار بیاد. دوست داره نگاه کنه دوست نداره نگاه نکنه. دبلیو دبلیو ای داره کار خودش رو به خوبی انجام میده و طرفداراشو سرگرم میکنه...
-
عزیزم شما اگر دقت میکردی خیلی وقت پیش متوجه این موضوع میشدی.
در ضمن مگه علاقه به یه موضوع چه صدمه ای به آدم میزنه که میگی عمرم هدر رفت!!!
-
درسته آقا عباس ولی همش که الکی نیست ولی بیشترش چرا.
-
احترام کاربران رو نگه دارن.
-
ما هم یه زمانی میگفتیم نه :4:
در ضمن , بعضیا واقعا شعور ندارن !!این حرفا چیه ؟؟ ... انتظار نداشتم ... هر جی باشه داش عباس 3 تا پیرهن بیشتر پاره کرده ... حالا بخاطر یه حرف بعضیا مسخره میکنن ...
بای
-
بابا زندگی هم سر کاریه چه برسه به چیزای دیگه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]