خبرهای روز جمعه (بازگشت اورتون و ...)(M.A News)
کریس مستر سوپراستار سابق wwe در استانه ی پیوستن به لیگ کشتی کچ مکزیک هستش (AAA)...له احتمال زیاد کریس تا ماه اگوست به این لیگ ملحق بشه...من خودم به شخصه قدرت لیگ مکزیکو بیشتر از TNA میدونم..
Rampage سوپراستار قدرتمند UFC برای بار دوم توسط پلیس امریکا دستگیری شد...به احتمال زیاد دستگیری وی به علت استفاده از مشروبات الکلی و درگیری بوده است..
یک خبر جالب دیگه این هستش که در این وضعیت خانوادگی هوگان به بروک دختر خانواده پیشنهاد دادن که مدل PLAY B*Y بشه ..اینطور که معلومه بروک هم چندان از این پیشنهاد ناراضی نیست ولی هنوز جواب رسمی خودش رو اعلام نکرده...
DH Smith پسر بریتش بولداگ که بعد از پیوستن به WWE مدت هاست که از مسابقات دور هستش به احتمال زیاد به همراه یک هم تیمی به نام WILSON که بازیکن FCW هست به اسمک دان برگرده...
علت دوری وی از مسابقات عوض کردن خانه ی شخصی و نقل مکان به یک شهر دیگه بود ...در این مدت DH Smith حتی در دارک مچ ها و هاس شو ها هم حضور نداشت ولی چند بار در لیگ FCW و بازی های قدرتمندی همراه همتیمه خودش انجام داد...
SNME بعدی در تاریخ July 28 در واشینگتون دی سی برگزار میشه....ولی نکته عجیب این هست که این مسابقات درست قبل از برگزاری راو هستش و بهد از اتمام ان بلافاصله شویه راو اغاز میشه!!!!!!
Lita دیوای سابق WWE همراه با گروه خود Luchagors در Fresno, Ca کنستر دارند....بهای بلیط این کنسرت 10 دلار هستش..
WWE قصد داره یک سوپراستار مکزیکی دیگه به نام Dos Caras Jr رو به خدمت بگیره....
Dos Caras Jr هم مانند ری میستریو از ماسک استفاده میکنه ولی نوع کشتی گرفتنش با ری تفاوت زیادی داره و دارای قد نسبتا بلند و قدرت بدنی زیاد میباشد...در کل خیلی ها وی رو فردی قدرتمند میدونند...این امکان هست که اگر وی به WWE بیاد دیگه از ماسک استفاده نکنه......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب راندی اورتون سوپراستار WWE و قهرمان سابق کمربند WWE و WHC که به تازگی صاحب دختری شده است قراره که در تاریخ 31 اگوست در زادگاه خود St. Louis به مسابقات برگرده..
در تازه ترین نظر سنجی ری میستریو به همراه ادگی گررو دو تن از محبوبترین شخصیت های مکزیک شناخته شده اند و قرار هست که در زادگاه هریک از انها مجسمه ای برای این دو نفر بسازند......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
DVD راک برای هفته سوم هم پرفروشترین DVD از محصولات ورزشی (خشن) شد!!
1 WWE: The Rock: The Most Electrifying Man In Sports
2 WWE: One Night Stand 2008
3 WWE: WrestleMania XXIV
4 UFC 82: Pride Of A Champion
5 MLB: Yankee Stadium: Baseball’s Cathedral
Shout! Factory
6 NFL: Road To Super Bowl XLII
7 WWE: Twist Of Fate: The Matt & Jeff Hardy Story
8 WWE: The Legacy Of Stone Cold Steve Austin
9 WWE: Judgment Day 2008
10 WWE: The Best Of Raw: 15th Anniversary 1993-2008
یک مسابقه ی جدید به GAB اضافه شد که در اون تیم John Morrison & The Miz باید با 3 تیم دیگه ( Finlay & Hornswoggle و Curt Hawkins & Zack و Jesse & Festus) سره کمربند تگ تیم مسابقه بده....
RE: خبرهای روز جمعه (بازگشت اورتون و ...)(M.A News)
ممنون بابت اخبار
ورود Dos Caras Jr به WWE عالیه
مرسی علیرضا , ایول به ادی و ری میستریو !
ممنون علیرضا جان عالی و بی نقص بود !
کلا من با مکزیکی ها حال میکنم. . .
مرسی علیرضا
مسترز تو لیگ مکزیک حیف میشه اگه مبرفت TNA یا MMA بهتر بود بالاخره از مسابقات این لیگ ها با خبر میشیم ولی لیگ مکزیک نه.
خیلی عالی بود دستت درد نکنه علیرضا ممنون.
---------------------
من فکر کنم تو GAB کمربند تگ تیم عوض شه.
ممنون علی عزیز تو امریکن بش عوض میشه احتمالا کمربند و مجسمه ادی هم خوبه ولی ری نه زیاد حقش نیست
ممون علي رضا جان !
فكر كنم اون يارو به تقليد از ري ماسك داره !
اون ماسک یه تاریخچه قدیمی تو مکزیک داره
و مخصوص مبارزان مکزیکی بوده فکر نکنم کارش تقلید از ری باشه
وای عجب خبر های نازی.
تشکر فراوان.
دسـتـت درد نـکنه عـلی جون خیلی توپ بود . مخصوصآ خبری که در مورد DvD راکـــــ بود:X
مرسي بابت خبرها اون هايي كه من رو مي شناسن مي دونم من با كدوم خبر حال كردم حالا خودم ميگم پلي بوي :4: ميبينيد من چقدر روك هستم :4:
دستت درد نکنه علیرضا خبرای خوبی بود مخصوصا خبر رندی
جالب بود وممنون.31 آگوست میشه دقیقا سامزاسلم و فکر کنم رندی هم بازگشتش مثل بازگشت پارسال ادج خیلی پر سرو صدا باشه.ضمنا دقت کنین که تکلیف رندی توی درافت معلوم نشد.