-
John Cena Vs Batista در سامر اسلم (M.A News)
در تاپیک gm راو توضیح دادم که چگونه MIKE ADAMLE چه جوری جی ام راو شد...
خوب MIKE ADAMLE بعد از انتخاب شدن به عنوان جی ام راو اولین بازی ای که ترتیب داد بازی بین سینا و باتیستا در سامراسلم بود ....سینا و باتیستا هم مثله اینکه چندان از این بازی راضی نبودند ..
پس مشخص شد که درگیری این دو نفر که قبلا حرفشو زده بودیم به رستلمنیا کشیده نمیشه ولی از هفته های بعد باید منتظر درگیری این دو باشیم...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
RE: John Cena Vs Batista در سامر اسلم (M.A News)
بلاخره انتظارا به پایان رسید و باری ایندو برگذار خواهد شد امیدوارم عمو ببره
-
ممنون علیرضا جان. پس سامراسلم امسال حسابی قشنگ می شه. این بازی هم فکر کنم بازی قشنگی از آب در بیاد.
کل کل طرفدارا باتیستا و سینا شروع شد:4:
-
اون لحظه ای که سینا باتیستا بومب می خوره واقعا دیدنیه.به امید برنده شدن باتیستا.
-
اف يو 1 فني است كه سگ بخوره پين ميشه اميدوارم سينا جوووووووووون ببره ولي عمرا باتيستا با بمب ببره
از خبر ممنون
-
ممنون عزيز
بازيه قشنگي مشيه
يعني ديدنيه
-
ممنون امیدوارم باتیستا ببره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط the omid taker
اف يو 1 فني است كه سگ بخوره پين ميشه اميدوارم سينا جوووووووووون ببره ولي عمرا باتيستا با بمب ببره
از خبر ممنون
اگه با اف یو سگ پین میشه با باتیستا بمب هر چی هست ونیست پینه
-
-
سينا الان خيلي ضعيفه كسي كه از جي بي ال ببازه معلومه قوي نيست اگه بازي از قبل تعيين نشده باشه باتيستا به راحتي ميبره باتيستا كسيه كه تومبستونو پديگريو رد كرده بعد بياد با اف يو پين شه اين محاله مگه از قبل براي سينا برنامه اي بچينن و باتيستا رو بهش ببازونن طرفداراي سينا رويال 2005 فراموش نكنن
-
ممنون باز يبسيار زيباييه ميشه .
John Cena Is Winner :4:
-
[size=large]دوباره تو سامر اسلم هم باید بگیم سینا س.ک سینا س.ک جان سینا زیر 5 دقیقه به باتیستا میبازه. سینا هرچقدر هم خوب باشه به پای تریپل اچ و باتیستا نمیرسه.
خلیج فارس همیشه ------تریپل اچ و باتیستا برنده میشن.
[/size]
-
آخیش از دست طرفدار های باتیستا راحت شدیم ! :4: حالا دیگه برین به جان سینا پیله کنین !
-
آقا دستت درد نکنه :34: باید بازی خوبی بشه :4: الان سینا یه مقدار ضعیف شده وقتی از JBL میبازه دیگه توقع این که باتیستا رو ببره یه مقدار دور از دست رس هست :4:
-
علیرضا جان ممنون
درگیری این 2 خیلی زوده خیلی از برنامه ی پیش بینی ملتو بهم ریخت
حداقل نکردن بازیشونو No # 1 بندازن
اینجوری که معلومه چلنجر پانک یا JBL هستش یا Kane چون راو به جز این 4 نفر چلنجر رده اول نداره
جالب تر اینه که بیان یه بازی دست گرمی بین پانک و ری بندازن :4:
-
باتیستا می زنه سینا رو له می کنه دقیقا له می کنه از همه لحاظ سر تره باتیستا اگر مثل اون بازی لست من استندینگ پارسال با تیکر بازی کنه سینا زیره 5 دقیقه پین می شه بعدشم باتیستا در برابر فن های مثل پدیگیری و تامپستون و چاکسلم مقاومت کرده بعداز فن سوسولی مثل اف یو ببازه
-
سینا هم جلوی فن های زیادی مقاومت کرده...
بعدش اینقد رجی بی ال جی بی ال نکنید...
سینا تا حالا چند بار جی بی ال رو برده ها؟؟
اگه اینجوری هست باتیستا تو این چند وقته نتونسته ایج رو ببره!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ANDY2007
نقل قول:
از خبر ممنون
فن پاور بمب فن واقعا سنگینیه
FU رو میشه با برک شدن تا حدودی رد کرد (برو بچه های کج کار میدونن ) اما پاور بمب فشار مستقیم روی کمر و گردن و لگنه حالا اگر تازه بشه ار آسیب خوردن سر بوسیله برک بی دست جلوگیری کرد
-
به نظر من فقط بايد گفت اين يک رقابت جذاب از آب در مياد .من خودم به عنوان طرفدار باتيستا ميگم که يکم آماده تر از سيناست ولي نه اونقدر که با قاطعيت سينا رو ببره.
کلا اگه اينا چند تا مسابقه با هم داشته باشند در تعداد برد و باخت با هم مساوي مي شن.در اين که هيچ شکي نيست.
در ضمن FU در حدي نيست که سگ رو پين کنه ولي باتيستا بامب هميشه يکي از پردردترين فينيشرها بوده و يک نکته اي که تو باتيستا خيلي به چشم مياد نمي تونه فنهايي مثل FU و F5 به خوبي بخوره .
-
من به شخصه طرفدار هيچكدوم نيستم ولي باتيستا خيلي سگ جونه و البته سينا هم كج كار پرتحركيه و سرعتش از باتسيتا بيشتره.
به نظر ميرسه اگه سينا اوايل بازي گير باتيستا نيوفته بتون برنده بشه.
بازم ميگم اينها حدس و گمانه چون از نفر برنده فقط مكمن خبر داره و بس...
-
فکر نکنم...
ولی تو راستمنیا بازی میکردن قشنگ تر میشد
-
طرفدارای باتیستا همه هیس
چون عمو جان سالاره و میبینید که برنده میشه
بعدش هم باتیستا نتونسته تا حالا یه پاور بمب به کالی یا مارک هنری بزنه
ولی سینا به همینا اف یو زده پس انقدر نگید باتیستا قوی تره
و مطمئن باشید عمو برنده ی این بازی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meslehichkas
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ANDY2007
نقل قول:
از خبر ممنون
فن پاور بمب فن واقعا سنگینیه
FU رو میشه با برک شدن تا حدودی رد کرد (برو بچه های کج کار میدونن ) اما پاور بمب فشار مستقیم روی کمر و گردن و لگنه حالا اگر تازه بشه ار آسیب خوردن سر بوسیله برک بی دست جلوگیری کرد
دمت گرم خوشم اومد بلکه بقیه هم بفهمن پاور بمب فینیشر بسیار قدرتیه
-
به امیـــد برد حاج سینا فداش شم میبره مرسی علی جون
-
باتیستا برنده است.(البته امیدوارم)!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed_champ
فینیشر ملاک قدرت نیست چون فرق دارند,برای مثال:
من شخصا اکثرا حرکات رو,رو یکی از دوستان روی تشک امتحان کردم,نتیجه:
فن اف یو,یکی از ساده ترین فن های فینیشر هست که کم ترین قدرت بدنی رو می خواد,واقعا اف یو زدن اسونه,من این رو به راحتی به کرات می تونم اجرا کنم,ولی دو بار برای باتیستا بومب امتحان کردم,واقــــــــــــــــع فن سنگینی هست,همچنین پاور سلم,این باز از پاور بومب اسون تره,ولی صد برابر اف یو ازت انرژی می گیره!
یا مثلا سپین باستر به نظر خیلی اسون می یاد,ولی اصلا برام غیر ممکن بود...حالا شما فن هایی که سینا می زنه رو نگاه کنید,جزو اسون ترین فن ها به حساب می یان...یو کنت سی می,س تی اف یو,اف یو,پس بخواین رو فن حساب کنید سینا حالا حالا ها مونده تا به گرد پای باتیستا برسه!
دوم;
در مورد بازی های باتیستا تو این دو سال یه فرمولی هست:
بازی سر کمربند:باتیستا یا بازنده هست یا بازی نیمه تمام می مونه.
بازی بدون کمربند:باتیستا برنده هست!
ممنون.
موفق باشین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena
خوبیه آمار بگیر اف یو رو میشه با زیرکی زد
شما اصلا منظور منو نگرفتی .من می گم باتیستا استیلش یه جوریه که خیلی بد FU یا هر فنی که باید حریف رو دوش گزاشته بشه رو می خوره.
بعدشم شما گرت آمریکن بش پارسال رو ببین .می بینی اونجا لشلی با زیرکی FU می خوره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط batista is the beast
سينا الان خيلي ضعيفه كسي كه از جي بي ال ببازه معلومه قوي نيست اگه بازي از قبل تعيين نشده باشه باتيستا به راحتي ميبره باتيستا كسيه كه تومبستونو پديگريو رد كرده بعد بياد با اف يو پين شه اين محاله مگه از قبل براي سينا برنامه اي بچينن و باتيستا رو بهش ببازونن طرفداراي سينا رويال 2005 فراموش نكنن
عزی همینطوری رو هوا حرف نزن میدونی چند تا بازی عمو جی بی ال رو ترکونده؟ اون باتی که به ادج باخت بعد عمو بدشانسی میاره
-
فن اف یو,یکی از ساده ترین فن های فینیشر هست که کم ترین قدرت بدنی رو می خواد,واقعا اف یو زدن اسونه,من این رو به راحتی به کرات می تونم اجرا کنم,ولی دو بار برای باتیستا بومب امتحان کردم,واقــــــــــــــــع فن سنگینی هست,
[/quote]
خیلی خیلی موافقم.
من خیلی راحت به افراد اف یو میزنم.از 30 کیلوش گرفته تا 100 کیلو.
ولی زدن باتیستا بامب برام به افراد بالای 75 کیلو خیلی مشکله.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
[size=large]دوباره تو سامر اسلم هم باید بگیم سینا س.ک سینا س.ک جان سینا زیر 5 دقیقه به باتیستا میبازه. سینا هرچقدر هم خوب باشه به پای تریپل اچ و باتیستا نمیرسه.
خلیج فارس همیشه ------تریپل اچ و باتیستا برنده میشن.
[/size]
اولا که باتی در حد عمو نیست دوما اصلا میخوای شعر نگی عرفان ابرومونو بردی:4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dave Batista
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed_champ
فن اف یو,یکی از ساده ترین فن های فینیشر هست که کم ترین قدرت بدنی رو می خواد,واقعا اف یو زدن اسونه,من این رو به راحتی به کرات می تونم اجرا کنم,ولی دو بار برای باتیستا بومب امتحان کردم,واقــــــــــــــــع فن سنگینی هست,همچنین پاور سلم,این باز از پاور بومب اسون تره,ولی صد برابر اف یو ازت انرژی می گیره!
یا مثلا سپین باستر به نظر خیلی اسون می یاد,ولی اصلا برام غیر ممکن بود...حالا شما فن هایی که سینا می زنه رو نگاه کنید,جزو اسون ترین فن ها به حساب می یان...یو کنت سی می,س تی اف یو,اف یو,پس بخواین رو فن حساب کنید سینا حالا حالا ها مونده تا به گرد پای باتیستا برسه!
دوم;
در مورد بازی های باتیستا تو این دو سال یه فرمولی هست:
بازی سر کمربند:باتیستا یا بازنده هست یا بازی نیمه تمام می مونه.
بازی بدون کمربند:باتیستا برنده هست!
ممنون.
موفق باشین.
سینا جان ببین فن اگه زدنش سخت نباشه دلیل این نیست که خوردنش بدون درد باشه شما تو سامراسلم پارسال نگاه کن fu عمو به رندی جوری زد کمر رندی ترکید و اینکه stfu خیل یکم از زیرش دونستن رد شن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kian
باتیستا می زنه سینا رو له می کنه دقیقا له می کنه از همه لحاظ سر تره باتیستا اگر مثل اون بازی لست من استندینگ پارسال با تیکر بازی کنه سینا زیره 5 دقیقه پین می شه بعدشم باتیستا در برابر فن های مثل پدیگیری و تامپستون و چاکسلم مقاومت کرده بعداز فن سوسولی مثل اف یو ببازه
عزیز تو لست من استندینگ پین نداریم شما هم لطفا با دیدن 1 بازی قضاوت نکن
-
من بعید میدونم این بازی یه برنده واقعی داشته باشه.احتمال خیلی زیاد یکی دخالت میکنه یا دی کیو میشه.در هر صورت هر کی بدون نامردی ببازه بدجور ابروش میره.اینم بگم که هر کی بدون نامردی برد باید طرفداراش شیرینی بدن اساسی :4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GTS
سینا جان ببین فن اگه زدنش سخت نباشه دلیل این نیست که خوردنش بدون درد باشه شما تو سامراسلم پارسال نگاه کن fu عمو به رندی جوری زد کمر رندی ترکید و اینکه stfu خیل یکم از زیرش دونستن رد شن
نه,ایشون گفته بودن چون سینا اف یو به کالی و بیگ شو زده,پس قوی تره,که من با توجه به تجربه ی خودم نقضش کردم,صد البته اف یو دردناک هست.
ممنون.
موفق باشین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GTS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط batista is the beast
عزی همینطوری رو هوا حرف نزن میدونی چند تا بازی عمو جی بی ال رو ترکونده؟ اون باتی که به ادج باخت بعد عمو بدشانسی میاره
اینو دیگه نگو جون همه میدونن که ادج یه دونه از بردهاش بدون نامردی نبوده وگرنه صد بار تا حالا باتیستا ترکونه بودش
-
عزیز من نگفتم تو بازی لست من استندینگ پین وجود داره من مودل و روش بازی کردن با تیستا در اون بازی رو می گم که اگر مثل اون بازی کنه سینا می ترکه
-
نقل قول:
mahmoodtaker
فن اف یو,یکی از ساده ترین فن های فینیشر هست که کم ترین قدرت بدنی رو می خواد,واقعا اف یو زدن اسونه,من این رو به راحتی به کرات می تونم اجرا کنم,ولی دو بار برای باتیستا بومب امتحان کردم,واقــــــــــــــــع فن سنگینی هست
کاملا با هات موافقم باتیستا در برابر پدیگیری و تامپستون مقاومت کرده عمرا با اف یو پین شه
-
[size=large]ربطی به فینیشر نداره از الان تعیین شده که کی ببره و اون هم کسی نیست جز باتیستا.[/size]
-
طرفداراي سينا انقدر عمو عمو نكنن اين عموي شما الان 7 تا پي پي وي داره ميبازه با لگد رندي و افتادن رو شيشه ماشينو پديگري پين ميشه يه مسابقه از عموتون دارم ماله راو پارساله فينيشر كارليتو رو ميخوره پين ميشه اين عموي شما زياد قوي نيست بهش بگين عمه بهتره
-
به نظر من بازی بی نتیجه می مونه. ولی دوست دارم باتیستا ببره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_big_red_monster_kane
به نظر من بازی بی نتیجه می مونه. ولی دوست دارم باتیستا ببره.
ممنون خوشم میاد اکثرا میدونن چه کسی برنده واقعی این مسابقست