از نظر شما تامبستون قوي تر است يا باتيستا بمب؟
به نظر خودم تامبستون.
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر شما تامبستون قوي تر است يا باتيستا بمب؟
به نظر خودم تامبستون.
منم میگم تامبستون
این دیگه پرسیدن نداره .(Tombstone )
کاملا مشخص هست که تومستون قوی تر از باتیستا بمب هست
مسلما tombstone....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اگه قرار باشه حساب کنیم من میگم که Undertaker در عرض این 17 سال کشتیش تا حالا غیر از کین( یه بارم هوگن) کسی رو ندیدم که در مقابل Tombstone Piledrier تسلیم نکنه.
حالا Batista در عرض این 5 سال عضویتش در WWE چندین نفرو نتونسته با فنش تسلیم کنه. یکیش همین King Booker چند هفته پیش.
در ضمن فن Batista Bomb همون فن Sitdown Powerbomb یا Pinning Powerbomb هستش که خیلیا قبلا استفاده میکردن(البته نه به عنوان فینیشر)
اما فن Tombstone رو چند نفر بیشتر نداشتن.
به نظر منم تمبستون
به نظر من هم تومستون قوي تر هستش
این فن Pinning Power bomb اکثریت انجام میدن که زیاد هم قوی نیسته البته قوی هسته اما نه به تمستون اما تمستون یه چیزه دیگس من خودم در باشگاه چند باری Power bomb رو روی دوستام انجام دادم اما از دسته استادمون خوب کتکی خوردم به خاطر این کار:4::4::12:
بی خیال شین!
Pinning Power bomb کجا باتیستا بمب کجا!
باتیستا خودش با باتیستا بمب میاد پایین و پدر یارو میاد جلو چشاش ولی اون فینیشر کوین نش رو نگاه کنید !!!!طرف رو از اون بالا میندازه پایین بعد تریپل با اون عظمتش پین میشه( با اون فن مسخره)
اصلا باتیستا بمب تکه حتی از تامبستون هم بهتره!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Batista is Number One
نه نه اشتباه نکن.
اونی که شما بهش میگی فن مسخره هیچ ربطی به پینینگ پاوربامب نداره. اسم فینیشر کوین نش Jacknife Powerbomb هستش. در ضمن فن Sitting Powerbomb یا Pinning Powerbomb هم همون فن Batista Bomb ولی با شدت کمتر. (یادمه Taka Michinoku هم این فن رو میزد!!!!!!)
FU هم شد فن!!!:23::23:
میدونم شوخی میکنی!
یادش بخیر از 10 نفر 9 نفر از 10 نمره بهش 3 دادن!:26::26:
قعطی فینیشر بود که تامبستون رو با باتیسا بمب مقایسه کردی
حد اقل یه فینیشر در حد تامبستون رو انتخاب میکردی
منم با علی موافقم ( مانستر کین)
مت مورگان هم یه چیزی تا مایه های سیت دان پاور بمب میزد!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Big Daddy Cool
البته بهتره باتیستا بمب رو با لست راید مقایسه کنیم!!! که من میگم لست راید قوی تره!!
فینیشر کشتی کچ کارا از همه بدتر فینیشر اچ هست
مثل پديگيري كه راه فراري نيست وقتي بخوري كاره طرف تمومه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط monster kane
اون آقاي Big Daddy Cool ميگه كه Jacknife از باتيستا بمب قويتره ولي من باهاش هم عقيده نيستم چون تريپل چ Jacknife خورد نباخت ولي باتيستا بمب رو خورد باخت
به نظر من پاور بمب قوی تره
ولی از همه قوی تر فینشر خودم هست که خودم اختراع و اجراش کردم!!
اسم فینیشر من BackTack (بک تک) (مخفف back attack هست)
که اگه درست اجرا بشه صدرصد حریف به بیهوشی میره!
من یک بار این فینیشر رو به mlj زدم چشماش سفید شد!
بچه ها دعا کنید دستم خوب بشه بتونم به کشتی کج ادامه بدم:((((
باز م بحث الکی باز بیکار شدین تاپیک چرت و پرت زدین زشته به خدا اولا یه چیزی انتخاب می کردین که تمبستون بخوره دوما معلومه تمبستون سوما به جای این بحثها برین تو لینک زیر تا هم یه خیری بببینین و هم یه خیری بکنین .
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=1329
مهدی نه و هادی بعد هم این بحث دفعه ی اولش نیست از اون موقع که من یادمه تمام اسمک ها (فینیشر) رو با تومبستون مقایسه کردین آخر هم (با اینکه می دونستین) فهمیدین تومبستون قوی تره خب این دیگه بحث داره همه می دونن خورشید گرمتر از ماه است این همین جور
--------------------------
ولی اگر کسی احساس کرد که باهاش بد صحبت شده شرمنده من تمام حرفم رو پس می گیرم