نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
اگه تریپل اچ 12 بار قهرمان شده همه واسه اینه که تو تمام بازیاش نامردی کرده همون طور هم که آقا آرمین گفت منفور ترین چهره 2003 - 2004 - 2005 بوده برای اینکه تمامی کمربند هایی که تو این 3 سال برده همه از روی نامردی تمام بوده و بهش کمک کردن افرادی مثل باتیستا و ریک فلیر و ارتن از همه اینا گذشته ناسلامتی داماد مک منه ! مگه میشه افتخاراتش کم باشه؟! البته من به برد های 2007 به بعد تریپل اچ اعتماد کامل دارم چون با بدنی آماده تر برگشت به میادین و منصفانه بازی هاشو برد
اما کمربند هایی که تیکر برده همه با جوان مردی بوده (به غیر از اون جاجمنت دی که با استن کلد بازی کرد و شین مکمن داور بود :4:) تیکر 16 بار در رسلمینیا نباخته ، حریف های قدرتمند WWE رو شکست مثل باتیستا ، اج ، خود تریپل اچ و. . .
در کل اگه بخوایم این دو تا رو مقایسه کنیم من به آندرتیکر رای میدم چون اسطوره و خبره WWE هست
[align=center]PHENOM OF WWE[/align]
بازم این حرفای همیشگی که از روی خامی زده میشه!
HHH نامرد بوده و تونسته با نامردی 12 بار قهرمان بشه!
HHH یک آدم مزخرفه که فقط به خاطر اینکه داماد مکمنه 12 بار قهرمان شد!
HHH قبلا که شخصیتش Heel بود داماد مکمن بو و بعد سال 2007 نسبتش کم شده و جالا به صورت حقیقی و بدون پارتی بازی مسابقات رو می بره!
اینا همه حرفهایی بود که تو کامنت شما به وضوح دیده می شد.
ببین عزیز ناراحت نشی ها ولی کسی که تو WWE به نامردی اعتقاد داشته باشه معلومه درک درستی از واژه ی کشتی کچ نداره .
برای مثال بیگ شو توانایی مبارزه با تیکر رو داشت ولی تو سال 2003 در حقش نامردی زیاد کرد.خوب بله به نظر شما بیگشو تاب مبارزه با تیکر رو نداشت و در حقش نامردی می کرد! ولی به نظر من کسی مثل HHH لیاقت منفی بود رو داشته که تونسته منفی باشه.
کسی مثل Edge لیاقت منفی بودن رو داشته که تونسته منفی باشه و دمش گرم که چهاربار هم با همین شخصیت قهرمان شده.
رندی ارتن تو یکی از راو های هفتگی از مت هاردی به اصطلاح کتک خورد و از دید شما این استار هیچی نیست که از مت هاردی کتک خورده در حالی که برای ÷ررنگتر شدن نقشش این کتک رو خورده.
سوال پیش میاد اگه تریپل اچ Heel ،اج،رندی ارتن و امثال اینا نباشن چیزی به نام کشتی کچ بوجود میاد؟؟!!
گروه اوولوشن تشکیل شد و به یک باره یک جذابیت زیاد به مسابقات منتقل شد .تریپل اچ اصلا تو سالهای 2003 تا 2005 منفور نبود بلکه در بعضی جاها خیلی مورد تشویق قرار می گرفت مثلا نو وی اوت 2003 که ملت داشتن استاینر رو بو می کردن و تریپل اچ رو تشویق.اگه هم تو این سالهای منفور بوده در ذهن کودکان و نونهالان منفور بوده و طفدارای بسیارش تو این سالها به خوبی ایشون در میافتند.
حالا ما به محبوبیت کار نداریم ولی خیلی حیف دستاوردهای یک سوپراستار بزرگ مثل HHH که وجودش برای wwe یک موهبت الهی محسوب میشه رو اینقدر نادیده بگیریم .کلا اشتباهت اینه که پیشروی یک استوری لاین به نفع یک شخص خاص رو مبنی بر پارتی بازی اون شخص با مستر مکمن می دونی در حالی که در اشتباه محضی عزیز برادر.
وقتی تو آرماگددون 2003 تریپل اچ برد همه بهت زده شدن ،چون هیچکس فکر نمی کردن کهه گلدبرگ و کین اجازه ی پیروزی رو به بدن .اگه مردم ناراضی هم بودن ولی غافلگیر شدن و کمپانی هم همین غافلگیری رو می خواست.نه داماد بودن HHH با مکمنه(خیلی عجــــــــــــــــــــیب)
-----------------------------
تو نظر سنجیه قبلی که برای باتیستا و تیکر گذاشته شد همه اومدن با جملاتی --مثل قطعا تیکر،-اینکه سوال نداره تیکر-برو بچه ÷رو فقط تیکر(این یکیش دقیق یادم نیست که بوده باشه:4:) از تیکر دفاع کردن در حالی که عرض من اینه که این سوپراستارها اینقدر بزرگ هستن که نخوایم از این جملات در مقایسشون با هم استفاده کنیم.هر چند هم تیکر کمی تو تجربه و بقیه چیزها بالاتر باشه.
کلا من بین این نظر سنجی از روی علاقه ی شخصیم HHH رو انتخاب می کنم :
1-افتخاراتش بیشتر.
2-برد مسابقاتش تو رسلمینیا از سال قبلش معلوم نیست.
3-وقتی گروه DX رو داشت در بعضی جاها کارهای فوق العاده ای رو میکرد که همش مساوی بود با انتقال هیجان به ملت.
4-همیشه و در همه جا تونسته از پس هر نقشی بربیاد.
5- خیلی چیزهای دیگه...
اینا البته هیچ کدوم به معنی این نیست که تیکر چیزه کمی داشته.تیکر همیشه اسطوره بود و این نیاز به فهماندن نداره.
اینم نظر بنده.