-
تاپیک مخصوص No MercY 2008
در این تاپیک مسابقاتی که قرار است در این پی پی وی برگذار شود با جزئیات قرار خواهد گرفت .
در صورت اضافه شدن هر گونه بازی تاپیک به روز خواهد شد .
این پی پی وی در تاریخ 5 اکتبر (14 مهر) و در ورزشگاه Rose Garden در Portland, Oregon برگذار خواهد شد و سه برند راو اسمک دان و ای س دبلیو در آن حضور دارد .
والپیپر رسمی این پی پی وی که مختص جف هاردی است را شما می تونید در 3 سایز دریافت کنید
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [/align]
[align=center]پروموی نو مرسی 2008 هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید با حجم 2 مگابایت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پسوورد : Iranwwe.net
[/align]
[align=center] Wwe Womens Champinonship
[/align]
توضیحات : بث فینکس و کندیس میشل در این پی پی وی برای کمربند زنان با هم رقابت می کنند . لازم به ذکر است که این دو در نو مرسی سال گذشته نیز به مصاف هم رفتند که این بازی برتری بث فینکس همراه بود و تواسنت برای اولین بار کمربند زنان را تصاحب کند
[align=center]Wwe Championship Match
[/align]
توضیحات : جف هاردی و تریپل اچ در یک مسابقه که برای کمربند دبلیو دبلیو ایی است به مصاف هم می روند . لازم به ذکر است این دو قبلا در آرماگدون سال 2007 به مصاف هم رفتند که این بازی با پیروزی جف هاردی همراه بود .
[align=center]
World Heavy Weight Championship Match
[/align]
توضیحات : در این بازی شان مایلز به مصاف کریس جریکو میرود برای کمربند سنگین وزن ، لازم به ذکر است که شان مایکلز مهارت خاصی در بازی نردبان دارد
[align=center] Number One Contender Match
[/align]
توضیحات : در این بازی باتیستا به مصاف جی بی ال میرود برای مشخص شدن داوطلب کمربند سنگین وزن ، این دو **** استار قبلا به مصاف هم رفتند که با برد های باتیستا تمام شده بود.
[align=center]
ECW Championship Match
[/align]توضیحات : در این بازی مارک هنری به مصاف مت هاردی میرود و مت هاردی باید از مقام خود دفاع کند ، این دو قبلا در سامر اسلا با هم سر این کمربند بازی داشتند که بازی با قانون دی کیو به نفع مت هاردی تمام شد.
[align=center]
Undertaker vs Bigshow
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
توضیحات : در این بازی آندرتیکر در مقابل بیگ شو قرار دارد ، این دو قبلا بارها به مصاف همدیگر رفته اند که از آخرین مسابقه ی مهمشان میشود به پونجابی پرسن در گریت امریکن بش 2006 اشاره کرد.
[align=center]
Ret Mysterio vs Kane
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
توضیحات : در این بازی که داستانش بسیار حساس شده کین به مصاف ری میرود و گفته میشود که این بازی را ری میبرد ، از مهمترین بازی های برگزار شده بین این دو می توان به تگ تیم بیگ شو و کین در مقابل باتیستا و ری در آرماگدن 2005 اشاره کرد.
-
RE: اولین مسابقه نو مرسی مشخص شد
اصلاً از مسابقه دیواها خوشم نمی یاد
-
خواهش می کنم تمام مسابقات نو مرسی رو همین جا اعلام کنید و واسه هر بازی یه تایپیک باز نکنید(مثل اون کاری که واسه انفورگیون انجام دادن).
ممنون.
موفق باشین.
-
چشم سینا جان بقیه بازی ها هم که بیاد من همین جا به روزش میکنم
فقط یه لطف کن اگه کسی تاپیک تکراری زد سطل آشغال رو خوشحال کن :4:
-
RE: No Mercy 2008
فکر کنم یکی دیگه از بازی های نو مرسی بازی آندرتیکر با بیگ شو باشه البته یک حدسه ها نیایید بگید چرا این بازی برگزار نشدا:4:
-
RE: No Mercy 2008
با فربد موافقم بازی بیگشو و آندر برگزار خواهد شد البته شاید با اتفاقات Unforgiven به صورت Casket باشه شایدم چلنجر کریس جریکو خوده پانک باشه
-
RE: تاپیک مخصوص نو مرسی 2008
تايپيک با والپير رسمي اين پي پي وي به روز شد.
-
تاپیک با بازی جف هاردی در مقابل تریپل اچ به روز شد .
-
معلومه جف نمی تونه کمربند رو ببره نه این که زورش نرسه بلکه جریان پارتی هست
بیگ شو اندر تیکر مسابقه رویایی واسه من است اگه برگزار بشه جفتشون خیلی قبول دارم ولی نمی زارن بیگ شو برنده بشه
-
دوست عزیز اما بازی جف هاردی و تریپل اچ در نو مرسی هنوز تو سایت رسمی WWE مشخص نشده
-
اسمک دان 3 شنبه شب ها برگذار می شود و نتایجش و عکسهایش شنبه بر روی سایت دبلیو دبلیو ایی میاد این بازی هم در اسمک دان این هفته مشخص شد برای همین تا شنبه سایت دبلیو دبلیو ایی . دات کام هیچ حرفی در مورد این بازی نخواهد زد .
شما اخبار اسمک دان را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید :
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=10554&pid=98803#pid98803
موفق باشید
-
تاپیک با پروموی نو مرسی به روز شد.
-
مرسی معین جان بابت تاپیک خوب و مفیدت
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.DMN
مرسی معین جان بابت تاپیک خوب و مفیدت
البته داوود جان ، آقا حامد هم در ساختن عکس های اختصاصی و بخش های دیگه این تاپیک به من کمک زیادی کرد که من ممنونم ازش.
-
تيكر كه مطمئن باشين بيگ شو رو لت و پار ميكنه.بهتون قول ميدم.
-
تاپیک با بازی شان مایکلز در مقابل جریکو و باتیستا در مقابل جی بی ال به روز شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kurt
به اميد whc شدن باتيستا
امیدوارم ppv جذابی بشه....امیدوارم همیه بازی ها قشنگ باشن و همه راضی باشن..مهم نیس که کی میبره مهم اینه که سرگرم بشیم.
با تشکر از اقا معین و بقیه دوستان
باید به فکر یه امضا جدید باشم..امضای شما را خریداریم:34:
-
خبر فوری ------------------------ مهم ---------------------- مهم------------------------
میخواستم یه تاپیک جدید بزنم گفتم آقا معین ناراحت میشه همینجا پست دادم
-------------------------------
جیم راس در مصاحبه جدیدش گفته و از زیر زبونش در رفته که کمربند در دست جریکو تا نو مرسی باقی خواهد ماند و اون در نو مرسی بک بازی لدر مچ با شاون مایکلز خواهد کرد بر سر کمربند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ECW
خبر فوری ------------------------ مهم ---------------------- مهم------------------------
میخواستم یه تاپیک جدید بزنم گفتم آقا معین ناراحت میشه همینجا پست دادم
-------------------------------
جیم راس در مصاحبه جدیدش گفته و از زیر زبونش در رفته که کمربند در دست جریکو تا نو مرسی باقی خواهد ماند و اون در نو مرسی بک بازی لدر مچ با شاون مایکلز خواهد کرد بر سر کمربند
خیلی خیلی بازی قشنگی میشه.
-
امسال نومرسی جالبی هستش ها...بازی تریپل اچ و جف --و بازی شان مایکل بازی های خدایی هستن امسال....
ناگفته نماند بازی کاندیس میشل هم دیدنه خاصی داره....
-
این پست آخری که فرمودی رو من قرار دادم ولی ecw champion رو نه ! به زودی میذارم
ممنون از خبرت[hr]
آره دیگه. . .
هر بازی های بیاد من تو همون صفحه اول قرار میدم
-
شرمندتم داداش بازم حواسم نبود !!!!!!! پاک کردم !!
-
تاپیک با بازی مت هاردی در مقابل مارک هنری به روز شد.
-
تاپیک با بازی آندرتیکر علیه بیگ شو و ری علیه کین به روز شد.
-
[align=center]وااااااااااااااااااااااای ایولللللللللللللللللللللل للللللل بعد 5 سال جف داره WWE CHAMPION میشه !! (البته 5 سال که من طرفدارشم :4: ) :5: :5:
دمش گرممممممممممممممممممممممم م :5:
اقایه ALEX110 شما من تو هر تاپیکی دیدم دارید میگید پارتی این کلفته پارتی اون کلفته
شما مگه با وینس رفیق صمیمی هستی که اینقدر مطمین حرف میزنی ؟[/align]
-
RE: تاپیک مخصوص No MercY 2008
اين ppv ميتونه زيباترين ppv بعد از رسلمنيا باشه چون واقعا همه سوپراستارها خوب توش حضور دارن!
ياعلي...
-
دقیقا !
این پی پی وی در حد پی پی وی های 2004 - 2003 هستش ، چون واقعا مسابقات عالی ای داره و سوپراستار های مطرح وشایسته در اون حضور دارن
از نظر من پی پی وی های عالی سال 2008 نو وی اوت ، رسلمینیا ، نایت آف چمپینز و نو مرسی بوده تا به اینجا.
-
واقعا پی پی وی زیبایی میشه
-
توي آرماگدون 2005 بازي تگ تيم بيگ شو و كين در مقابل ري وباتيستا چي شد ؟
-
کین با زدن یک چک اسلم ، ری رو پین کرد و تیمشون برد.
-
معین جان این هم تاپیک مسابقات پیش بینی که به تاپیک اضافه کن http://www.iranwwe.ir/showthread.php?tid=11004
-
مسابقات 6 دقيقه قبل راس ساعت 3 و نيم شروع شد از اونجايي كه گزارش لحظه به لحظه انجام نميشه سعي ميكنم اتفاقات مهم و نتايج رو براتون بذارم.
در بازي اول بين مت هاردي و مارك هنري فعلا مارك هنري سوار بازي هست.