امام جمعه شیراز: زيبارويان تلويزيون روزه را باطل مي كنند .. !
محی*الدین حائری شیرازی گفت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] : روزه*دار نباید راضی شود دیگر انسان*ها از بخشش خداوند ناامید شوند، بنابراین باید همه روزه*داران در این ماه خطاها و قصور دیگران در مورد خود را ببخشند تا خداوند هم آنان و هم دیگران را مورد عفو قرار دهد.
امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه انسان*ها از دو عنصر جانور و فرشته خلق شده**اند، بخش جانوری را طبیعت و غرایز طبیعی انسان و عنصر فرشته را فطرت پاک و خداجوی انسان دانست.
حائری شیرازی با تصریح اینکه روزه*داری برای بیدار شدن فطرت و فرشته*خویی انسان است، گفت: روزه*داری تنها به معنای تشنگی و گرسنگی نیست.
- وی ادامه داد: گرسنگی و تشنگی هر دو اجزای طبیعت انسان است و هر دو بابی برای قرار گرفتن انسان در خدمت طبیعت خود، اما با بسته شدن این دو باب، باب*های دیگری مانند چشم، گوش و زبان نیز می*تواند انسان را در خدمت طبیعتش قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با تاکید بر اینکه فلسفه روزه*داری، گرفتن زمام اسب سرکش طبیعت و بها دادن به فطرت برای قرار گرفتن در صراط مستقیمی است که هر بار در نمازها تکرار می*کنیم، گفت: با روزه*داری طبیعت در خدمت فطرت و فطرت در خدمت خداوند قرار می*گیرد.
به گفته امام جمعه شیراز، همانگونه که خوردن غذا و آب روزه* را باطل می*کند، بیان الفاظ ناشایست حین عصبانیت و خشم، عدم کنترل عصبانیت، نبخشیدن دیگران که حتی به روزه*دار در زمانی ظلم روا داشته*اند، نگاه کردن به هنر-پیشه* و گوینده زیباروی تلویزیون، موجب ابطال روزه خواهد شد.
حائری شیرازی همچنین در بخش دیگری از خطبه*های نماز جمعه این هفته شیراز، مسخره کردن و متلک گفتن به زنان و دخترانی که چادر به*سر می*کنند را تلاش افراد برای دور کردن جامعه از ح-ج-ا-ب برتر دانست.
RE: امام جمعه شیراز: زيبارويان تلويزيون روزه را باطل مي كنند .. !
نگاه کردن به گوینده زیبا روی روزه رو باطل میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان اگه گوینده زشت باشه نگاش کنیم روزه باطل نمیشه ؟!
امام جمعه جاهای دیگه رو برق میگیره امام جمعه های شیراز رو شمع !!!
معذرت میخوام ولی اگه یارو خواهرش هم خوشگل باشه نباید تو تلویزیون ببینتش چون ممکنه ... ای بابا.حیف که "استفاده از کلمات نادرست و نابجا بر خلاف قوانین انجمنمیباشد" وگرنه هرچی از دهنم درمیومد اینجا مینوشتم! چه معنی داره؟ این که خانم های بیچاره رو مجبور میکنن 3 دور چادورو دور هیکلشون بکشن و از صورتشونم فقط اندازه ی مثلث قائم الزاویه ی فیثاغورث بمونه کافی نیست؟ یعنی زن ها ارزش نگاه کردن هم ندارن؟ یعنی............... هیچی.بیخیال.
محمدرضا جان ممنون بابت خبر! چندوقتی بود نبودی! اصلا فکر کنم از اول تابستون نمیومدی.میومدی؟ راستی یه پست دیگه هم بده برسی به 1000 تا!
تو تلویزیون ایران که ما خوشگل نمی بینیم مثلا تو این بزنگاه این دختره چیه از من بیشتر سیبیل داره اصلا نگاش می کنم حالت تهوه بهم دست می ده نکردن داره فیلم بازی می کنه این وامونده ها رو بزنه اه اه اه / تو اون یکی شبکه 5 هم که ماشال بهاره رهنما 3 تا من هیکل داره
نظر امام جمعه قزوین هم، نظر جالبی خواهد بود. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا اين بنده خدا حرفاش غير از همين تيكه اش از حق نگذريم درسته ولي خوب بايد گفت چيزايي كه اين بنده خدا گفته روزه رو باطل ميكنه، همچين چيزي نيست و باطل نميكنه فقط ارزش اون روزه پايين مياد و ميشه فقط گرسنگي و تشنگي كشيدن كه خوب همه ميدونيم اين هدف يك روزه واقعي نيست.
راجع به تيكه انداختن به چادري ها هم خوب راس گفته ديگه ما حق نداريم به عقيده كسي توهين كنيم يا مسخره كنيم يا اونو محكوم كنيم خواهش ميكنم اينجا هم لطفا مسخره يا محكوم نكنين حتما اونا هم دليلي براي كارشون دارن كه براي خودشون محترمه و ما هم بايد به عقيده يك انسان احترام بذاريم.
راجع به اين تيكه زيبا رويان هم بنده خدا حتما منظورش اين بوده به قصد لذت بردن به يك مجري زيبارو نگاه كردن عيب داره حالا اين جوري گفته...
در كل ولش كنين بيچاره رو يه چيزي گفت ديگه شما خودشو ناراحت نكنين...!
شما که کل حرفاشو اصلاح کردی
خوب اگه گفته شمنظور نداره دیگه گفته
حالا منظورش این بوده اون بوده
اگه میخواست میتونست میگفت وقتی زیبا رویان رو در تلویزیون میبینید فکر بد نکنید(من نگاشون میکنم هم فکر خوب نمیکنم چه برسه فکر بد)
وستی که از تلوزیون حرف های ایشون را شنیدی اگر روزه ای بدون باطله
خب ممکنه که زیبارویان باعث بشن که حاجی دلشون بلرزه ولی پلشت رویان هم از یک طرف دیگر می تونه منجر به مورد استهزا قرار گرفتن بشن که استهزا خودش یک عمل شنیع و زننده و حرام می باشد.
یک نمونه از زیبا رویان : زمانی که "محبوب احمدی قشنگ" در صفحه ی تلویژن آشکار می گردد دست و دل همه می لرزد تا جایی که اسرائیلی های غاصب قصد ربایش ایشان رو داشتند.
یک نمونه از پلشت رویان : به علت اینکه کسی مورد استهزا قرار نگیرد شخصی را نمی توانیم مذکور نماییم.
با این وجود تا چند صباحی دیگر، تماشای تلویژن در اقصا نقاط کشور حکمی برابر با هیز بازی پیدا می کند که از همین الان بهتون توصیه می کنم خودمون رو به گوش دادن رادیو عادت بدیم.
اين امام جمعه ها هم چه گ ه هايي ميخورن.ميترسم كه ايشالله خفه شن.
پس خونواده ما بدبخت شدن.همه روزه هاشون باطله.هر روز چشمشون به من زیبا روی می افته بیچاره ها :27:
نه بابا.راست ميگي؟خيلي كنجكاو شدم كه عكس زيباتو ببينم عزيزم.ميشه كه نشونم بدي؟
100 در 100 جنسش توپ بوده چون هر چی دلش خواسته گفته نفهمیده چی گفته بدون شک بعد از سخن رانی خودش یک ساعت می خندیده