سلام دوستان این نظرسنجی برای اینه که بدونم شمادوستان ازچه عطری استفاده می کنید؟
می خوام سلیقه هاروببینم.من خودم امریکن-سیگار-بوس من وکاپتان بلک می زنم شما چطور؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان این نظرسنجی برای اینه که بدونم شمادوستان ازچه عطری استفاده می کنید؟
می خوام سلیقه هاروببینم.من خودم امریکن-سیگار-بوس من وکاپتان بلک می زنم شما چطور؟
oh my god .
این دیگه چه نظرسنجیه است.
این تایپیک هم میشه اسپم باررون.
خب خوبه ديگه .. هميشه كه نبايد نظر سنجي درباره كشتي كج باشه .. !
من الگانس ميزنم :4:
من پیفپاف میزنم.
[align=center]واییییی عرفان 1 ساعت خندیدم وقتی اینو دیدم .. :11: :11: :12: :12:نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
من خود HUGO یا Savage میزنم ... :4:[/align]
ممد اینا که گفتی پیفپاف اون وریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M2JH
:11:
نظر سنجيه بي مورد به اين ميگن :4:
منم هر چي بود ميزنم از گلاب گرفته تا ....:11:
[align=center]نه اینا تار و مار خارجیه :4:[/align]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
پیفپافو بزن ولی یه عطری چیزی هم بزن روش خب؟:13:نقل قول:
نوشته اصلی توسط M2JH
من اسم تاپیک رو خوندم خیال کردم منظور مواد م**ر هستخیلی برام جالب شد.
من کلآ خیلی کم عطر میزنم اون عطرایی هم که میزنم اسمشون رو نمیدونم.
نمی دونم بچه تهرانی یا نه ولی یه جایی توش هست به اسم عبدل آباد که یه بازار داره اونجا گرونترین ادکلنهای روز دنی رو 1000 تومن می فروشن باور کنین دروغ نمی گم نهایت بدن 2000 تومن هست می دونید چرا یا دزدی هست یا از مرز گزشته و قاچاقی یه یارو می ریزه روی گونی و ما بو می کنیم می خریم به مارکش زیاد نگاه نمی کنم ولی یه بار من یه دونه خریدم 1500 تومن ولی پسر عمه ام همون رو از بیرون خریده بود 40000 تومن وقتی مال من رو دید نشست زمین و گریه کرد خیلی جالب بود هر کی خواست من آدرس بدم بیاد بخره من همون هایی رو که شما می زنی زدم و از انها بهتر هم زدم گفتم که مشخص نیست بستگی داره یارو رو ی گونیش چی باشه اگر چیزی هم نباشه می رم یه دونه اسپری 1000 ومنی می گیرم . عطر هم نمی زنم حساسیت دارم
عطر مردونه فقط ریو
واقعا عالیه
اگه می خواهید وارد تاکسی بشین و همه ازتون بپرسن آقا اسم عطرتون چیه عطر ریو استفاده کنید
بوش بی نظیره
داداش امیر یه Spell کن ببینم
ضمنن چنده قیمتش؟؟
من عطر بسیاد زیاد میزنم
ولی همیشه به غیر از این 4 تا عطر هیچ چیز دیگه ای نمیزنم
Hogo ، Feel Good ، For Knights ، Esteem
Davidoff هم یه زمانی میزدم ولی دیگه از بوش بدم میاد. . .
داش داوود Rio
فیمتشم 15 تومنه
دوستان اگه می تونید بو های عطر هاتونو برای دانلود بزارید هرکدوم خوش بو تر بود اونو بریم بخریم
دستت درد نکنه برادر امیر اولش اگه همینطوری فارسی ثلیث می تایپیدی من متوجه می شدم.
دستت درد نکنه امیرخان گل
منم كول واتر استفاده ميكنم.بهترين عطره.
Gucci
http://images.gucci.com/images/categories/200803/zoom/213977_99999_0099_zoom.jpg
فقط پاكو رابان
حتما يكبار امتحان كنيد
من خودم زیاد عطر نمیزنم! ولی اگه بزنم یا JOVAN یا JOOB یا adidas میزنم.
Hogo حتما استفاده کنید
[align=center]"عطر بیک عطر جوانی" [/align]:11::11::4: :4:
شوخی کردم منم IceBerg میزنم :4:
قبل کلاس دینی هم عطر مشهد با یه لیتر گلاب میزنم معلمه حال کنه نمره کلاسی بهمون صفر نده :11: :11: :24: :12: :12: :12:
منم chichi میزنم :4:
سری جدید عطر Versace فقط
یکم گرون هست اما فوق العاده هستش اگر نزنید نیمه عمرتون بر فناست.
قابل توجه آرین عزیزم
فقط بوگیر توالت حالشو ببر
باشه حالا شما بچه مایه دار ها بیاین عطر های گرون قیمت تون رو به رخ ما فقیر,فقرا بکشید...ما حشره کش خوابیده در عصاره ی گل های بیابان های امریکا, کاکتوس و شرکا ,به اضافه ی مقداری روغن خیار و کره ی بادام زمینی با طعم شکلات و نون تست و یه اب پرتقال...به به...
ممنون.
موفق باشین.
این بامزگیت منو یاد این یارو ناظم سایت میندازه میشناسیش که اسمش سینا هستش مسواک هم نمیزنه شب ها بین خودمون بمونه جدیدا خودش رو هم خیلی میگیره حالا هیچی هم نیست ها شیطونه میگه با یک مگس کش بزنیم تو کلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dave Batista
الان پست هر دو نفر انتهایی طبق قوانینی که خود ناظم گذاشته باید حذف بشود چون که Spam محسوب می شن و پست هاشون خارج از بحث این تاپیک هست.
لطفاً رسیدگی شود.
پست شماره ی 31 این تاپیک که مربوط به بنده بود حذف شد همین جا پاسخ شما دوستان رو متذکر می شوم.
تاپیک اسرار یکتا پرستی که کلاً موضوعش Spam دادن می طلبه، چون هیچ وقت موضوع مشخصی نداشته.
اگر پست های بنده می بینید که جنبه Spam رو دارند به راحتی می تونید از دکمه ی حذف استفاده کنید.
در مورد غنی سازی هم عرض کنم که همین پستتون منجر به منحرف شدن موضوع می شد و حتی بعضی ها ممکن بود که از این موضوع سو استفاده کنند و به دیگر کسانی که در این موضوع پست داده بودند بی احترامی بکنند که به عنوان مثال فلان شخص از فلان بوی نامطبوع برای خوشبو کردن خودش استفاده می کند.
در مورد معده ی بنده هم عرض کنم به خدمتتون که تا حالا از روی ناراحتی دچار مشکلی نشده ولی شاید خودتون همچین مشکلی داشتید که فکر کردید دیگران هم ممکته از این مشکل رنج ببرند.
شما که بیشتر پست هات اسپم هستش حالا مثلا خواستی مچ مارو بگیری؟
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=10296&pid=96364#pid96364 پست 12 = اصلا این تاپیک چه ربطی به ابوالفظل داره ؟
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=2690&pid=99272#pid99272 پست 528 = این حرف شما هیچ ربطی به بحثی که ما داریم میکنیم نداره و شما خواستی یک خودی نشون بدی
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=9612&pid=88554#pid88554 پست شماره 29 = بازم پستی بی ربط
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=9703&pid=89275#pid89275 پست شماره 27 = باز هم پستی بی ربط که یک جورایی تاپیک را زیر سوال بردید بازم زیاده ولی فکر هم بس باشه
ناظم که قوانین نزاشته...گذاشته؟
به کل تایپیک های این گروه خونی که چی می زنی,کی می زنی,چه جوری می زنی,دیشب شام چی خوردی,از بعدی بپرس و این ها ... هدفی جز سپم دنبال نمی کنند.
از شما معذرت می خوام مبحث غنی سازی اورانیوم با پست های دو نفر قبل از شما منحرف شد...شما خودت رو ناراحت نکن, به قول معروف می زنه به معدت...
ممنون.
موفق باشین.
منم چيز ميزنم
یک مطلب آموزنده در ویکیپدیا دیدم گفتم به درد اینجا می خوره که حرفی ازش زده بشود.
اگر دقت کرده باشید روی هر نوع از این محصولات خوشبو کننده اسم خاصی نوشته شده که اکثراً ازش چیزی سر در نمی یاریم ولی دونستنش خالی از لطف نیستش چون ممکن به درد کسایی که می خوان از تند یا آرام بودن بوی محصول خوشبو کننده مطلع باشن مهم باشه.
درجه ها
Perfume extract (Extrait) شامل 15 - 30 % ترکیبات معطر
Eau De Perfume شامل 10 - 20 ٪ ترکیبات معطر
Eau De Toilette شامل 5 -15 ٪ ترکیبات معطر
Eau De Cologne شامل 3 - 8 ٪ ترکیبات معطر
After shave شامل 1 - 3 % ترکیبات معطر
بزرگترین اشتباهی که در کل دنیا رواج پیدا کرده استفاده از واژه ادکلن (Eau De Cologne) هستش که این واژه یک نام تجاری در آلمان هست که از ساله 1706 میلادی در ضمینه ی عطریات فعالیت می کنه.
منظورتون از چیز دقیقا چی هستش !؟ من بعضی اوقات سیگار می کشم ! البته تفریحی !
داوود چه قیمیتیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.DMN
بوش موندگاری داره ؟