-
ترفندی برای افزایش سرعت IDM + دانلود نرم افزار
با این روشی که میخوام توضیح بدم نرم افزار اینترنت دانلود منجر با بیشترین سرعت ممکن دانلود های شما رو انجام میده
به قسمت Option بروید سپس سربرگ Connection سپس جلوی گزینه Defult Max . Conn . Number عدد 8 را به 16 تغییر بدهید و بعد OK کنید
حالا با این کار دانلود فایل های شما به 16 قسمت تقسیم میشوند و با نهایت سرعت ممکن دانلود های شما انجام میشود
این کار رو من خودم کردم و واقعا برام تاثیر گذار بود ، پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید
دانلود آخرین ورژن این نرم افزار هم به اضافه کرکش براتون قرار دادم
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
RE: ترفندی برای افزایش سرعت Internet Download Manager
اگه عملی بشه عالی میشه معین جان . باید ببینیم.
دمت گرم .
-
آقا معین برای افزایش سرعت DAP چی کار کنیم ؟ اصلا ترفندی هست ؟
-
پوریا دنبال داپ نرو واقعا IDM عالیه هم سرعت و هم امنیت
-
فکر کنم DAP محدودیت داره تو دانلود درسته ؟ یعنی از یه سایت های خاصی فقط میتونه دانلود کنه . من با IDM کار نکردم تا حالا ولی این DAP داره عذابم میده خیلی خرفته !!!!!!!
-
داشتم همین نیم ساعت پیش از سرعته 128 مینالیدم که چرا باید دانلودلینک مستقیم راو حداقل 1 روز طول بکشه!!!
میخواستم زنگ بزنم به شرکت ازشون گله کنم و بعد هم میل بزنم به دانلود منیجر ازشون شکایت کنم !!
اما یه حرکت و فقط فشار یه حرکت از 8 به 16 باعث شد سیستم یهو از این رو به اون رو شه و سرعته دانلود به فجیع ترین حد ممکن برسه!! اون موقع من فهمیدم این کاره معین رایپر بود !! که با حس 15 که داشت تونست منو از دو چیز منصرف کنه...هم راحت دانلودمو میکنم شاید نیم روز ..نه دیگه زنگ میزنم به شرکت نه میل میزنم بیه دانلود منجیر
پس همگی یکصدا با هم معین متشکریم .معین متشکریم ..
معین دوست داریم .معین دوست داریم ( زیر لاحاف باهات کاری نداریم!!)
-
به نظرم این کارها هیچ کدومش عملی نیست سرعت دانلود بستگی به سرعت اینترنت داره و با این کارها نمیشه کاری کرد
-
[align=center]برایه ORBIT که ما 10 تا Connection بیشتر نداره ..
ما کردیم فرقی نکرد ! :| [/align]
-
عالی بودش !! سرعت 128 من رسید به 85 :-o :-o :-o
بعد اومد رو 50 موند ...
-
من 30 روز مجانیم تموم شده ازم اسم فامیلی و کد رو میخواد
اینا رو چی بزنم؟؟
-
وصال از لینک زیر آخرین ورژن رو بصورت پرتیبل و بدون نیاز به کرک دانلود کن و ابتدا قبلی رو آن اینستال کن و سپس از این استفاده کن که نیاز به نصب نداره من خودم از همینجا گرفتم
www.tebyan.net/index.aspx?pid=18390&softwareID=1535[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman-Fu
عالی بودش !! سرعت 128 من رسید به 85 :-o :-o :-o
بعد اومد رو 50 موند ...
از فضا ای دی اس ال میگیری که سرعت دانلود 128دت هست 50؟؟؟
به ما هم آدرس بده
-
من خودم اين روش رو امتحان کردم و برام کاملا کار کرد ! حتي از رپيدشر لعنتي هم که 1 ماه داشت منو دق ميداد با سرعت خوب دارم دانلود ميکنم
به همه هم پيشنهاد ميکنم فقط و فقط از اين نرم افزار استفاده کنن چون وقتي داره دانلود ميکنه تمامي پهناي باند مودم رو به دانلود اختصاص ميده و با آخرين حد سرعت دانلود ميکنه
-----------------------------------------
آخرين ورژن نرم افزار + کرکش رو هم در تاپيک قرار دادم
:34:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
[size=large] چون وقتي داره دانلود ميکنه تمامي پهناي باند مودم رو به دانلود اختصاص ميده و با آخرين حد سرعت دانلود ميکنه[/size]
[align=center]میشه دلیل علمی بیاری ؟ [/align]
-
RE: ترفندی برای افزایش سرعت IDM + دانلود نرم افزار
:23: سرعت دانلود به طرز وحشتناکی بالا رفت
دمت گرم خیلی حال دادی رو من که کار کرد بقیه هم امتحان کنن
-
نقل قول:
من خودم اين روش رو امتحان کردم و برام کاملا کار کرد ! حتي از رپيدشر لعنتي هم که 1 ماه داشت منو دق ميداد با سرعت خوب دارم دانلود ميکنم
به همه هم پيشنهاد ميکنم فقط و فقط از اين نرم افزار استفاده کنن چون وقتي داره دانلود ميکنه تمامي پهناي باند مودم رو به دانلود اختصاص ميده و با آخرين حد سرعت دانلود ميکنه
آخرين ورژن نرم افزار + کرکش رو هم در تاپيک قرار دادم
:34:
مگه رپید میزاهره با این با این برنامه ها ازش دانلود کرد؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M2JH
نقل قول:
[size=large] چون وقتي داره دانلود ميکنه تمامي پهناي باند مودم رو به دانلود اختصاص ميده و با آخرين حد سرعت دانلود ميکنه[/size]
[align=center]
میشه دلیل علمی بیاری ؟ [/align]
من خودم دارم میبینم که وقتی دارم با این نرم افزار دانلود میکنم هیچ صفحه ای اصلا برام باز نمیشه و 3 - 4 دقیقه طول میکشه تا یه پیج باز بشه
پس یعنی این نرم افزار همه سرعت رو به دانلود اختصاص داده. . .
-
آره معین دمت گرم عالی بود . راس میگه معین چون اگه دقت کنین پیج هایی که میزنید باز شه با سرعت بسیار کمی باز میشه یا اصلا باز نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena
مگه رپید میزاهره با این با این برنامه ها ازش دانلود کرد؟؟
آره بابا . . .
من همیشه برای دانلود از مگاآپلود ، 4شرد و رپیدشر و هاست های دیگه از IDM استفاده میکنم
-----------
راستی صحبت مگاآپلود شدش گفتیم یه مطلب مفید هم در مورد اون بگیم
برین تو سایت مگاآپلود و بصورت Free عضو بشین تا همه دانلود هاتون Resume داشته باشه و به جای 45 ثانیه ، 25 ثانیه صبر میکنین
یک ویژگیه دیگه هم که عضویت Free داره اینه که اگه فایلی از اونجا آپلود کنین و اگه 10000 نفر کلا فایل هاتون رو دانلود کنن ، 1 ماه اکانت پریمیوم جایزه میگیرین !
-
هی پسر خیلی موثره.دستت درد نکنه
-
یکی دقیق به من بگه تو این صفحه که میاد:
first name:
last name:
email:
serial code:
این 4 تا رو چی بزنم
-
خدا نیامرزتت معین با این ترفند دادنت انگار جبهه است یطور گفت ترفند!!!
دانلودمنیجر و راس اون راو این هفته بخاطر زیادی سرعت ناپدید شد و بلکل سیستم منفجر شد..خبر مرگت طرح ندی با این طرح دادنت !! تو مغزت به جا مخ شن ریخته شده!!
اون دنیا سر پل سراط یقتو میگیرم!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena
first name:
last name:
email:
serial code:
این 4 تا رو چی بزنم
2را بیشتر نیست
1.ویندوز را عوض کنی
2.اسم و فامیل و ایمیل هر چی دلت می خواهد بزن.سریال را هم این را وارد کن.ZVIXB-7KJSF-NI2HF-BECLK
توجه کن اینترنت باید قطع شده باشه و ایکون دانلود منیجر کنار ساعت را هم exit کن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena
first name:
last name:
email:
serial code:
این 4 تا رو چی بزنم
وصال کرک رو دانلود کن بعد برنامه رو از اون پایین پنجره ببند کرک رو هم به آدرسی که برنامه رو ریختی کپی کن.همین.با اون 4 مورد هم کاری نداشته باش.
-
بابا نمیشه اهههههههههههههههههههههههه هههههه
یکی این 4 موردو بگه هر کاری گفتینو امتحان کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M2JH
نقل قول:
[align=center]
اصلا تفاوت اصلی لینک ساده و مستقیم همینه ! مگا اپلودو نگا کنید شاید سرعتتون خوب باشه ولی اگه اطلاعات دانلودو نگاه میکنید فقط داره از یه جا دانلود میکنه ولی لینک مستقیم فایلو به x قسمت تقسیم میکنه بعد دان میکنه ! :34:
نقل قول:
first name:
last name:
email:
serial code:
این 4 تا رو چی بزنم
منم این مشکلو داشتم پاک کن نسخه با کرکو اینستال کن کرکشو فوریی فعال کن حله ! دقت کن هیچوقت اگه خواست اپدیت کنه بزن No چون باز همون صفحه میاد :34:
این کرکشو من تست کردم مشکلی نداره :34:
http://rapidshare.com/files/121971906/Internet_Download_Manager_5.12_Build-11.rar
----------------------
ریپ جان :4: دمت گرم بسی حال نمودیم ! سرغت ما نوسانی شده ! از 50 هی میره تا نزدیکی 100 بعد برمیگرده :4:
-
از همه ممنون پس از سال های تلاش و کوشش دانش مندان این آب و خاک
مشکلم حل شد
-
معین جان ممنون ولی این کرک برای ما کار نکرد یکی میزارم خودم تستش کردم و 100% نرم افزار رجیستر میشه.
Link : http://www.4shared.com/file/63451886/621945e9/REA_Crack.html
Pass : iranwwe.net
راهنمایی : برنامه را از پایین پنجره ببندید محتویات کرک رو در آدرس نصب برنامه بریزین و بعد RegKey.reg رو اجرا کنین.حال کنید
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M2JH
نقل قول:
[align=center]
من خودم دارم میبینم که وقتی دارم با این نرم افزار دانلود میکنم هیچ صفحه ای اصلا برام باز نمیشه و 3 - 4 دقیقه طول میکشه تا یه پیج باز بشه
پس یعنی این نرم افزار همه سرعت رو به دانلود اختصاص داده. . .
[align=center]
خوب شد گفتم علمی اگه نمیگفتم چه جوابی میدادی ... ![/align][hr]
[quote=Taker]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M2JH
نقل قول:
[align=center]
اصلا تفاوت اصلی لینک ساده و مستقیم همینه ! مگا اپلودو نگا کنید شاید سرعتتون خوب باشه ولی اگه اطلاعات دانلودو نگاه میکنید فقط داره از یه جا دانلود میکنه ولی لینک مستقیم فایلو به x قسمت تقسیم میکنه بعد دان میکنه ! :34:
[align=center]این یکی رو تروخدا !! من چی میگم چی جواب میده !![/align]
-
خیلی ممنون :7:
برو بکس می تونن که زبان فارسی این برنامه رو دانلود کنن[attachment=504]
فقط بعد از دانلود اونو از فیل زیپ خارج کنن و در محل نصب برنامه در قسمت Languages کپی کنن و بعد برنامه رو اجرا کنن و به ترتیب عمل کنن
فارسی<VIEW >Languages
موفق باشید :32:
-
واقعا به نظر من بهترین دانلود منیجر هستش...من که همیشه از همین استفاده میکنم...به همه هم توصیه میکنم استفاده ازش رو....(البته اگه کرک و ریجیستر شده باشه ، توپه توپه)))
-
و اما نرم افزار Internet Download Manager
یه برنامه خوب برای مدیریت دانلود که با تمامیه مرورگرها حتیIE7 , firefox3 کار میکنه و مچه!(همینطور با ویندوز ویستا)
تمامیه پروتکل های لازم رو هم پشتیبانی میکنه.(اف تی پی که خوراکشه)
قابلیت دانلود فایلهای تصویری به اشتراک گذاری شده تو اینترنت رو هم داره از جمه ویدئو های سایتهای معروفی چون ******* , google Video , myspace
یکمی هم سرعت دانلود رو بهبود میبخشه!
میتونید از سایت رسمی خود برنامه دانلودش کنید:(البته قبلا" هم دوستان گذاشته بودن)
www.internetdownloadmanager.com
نسخه5.14
حجم2.58 مگ
پچ برای کرک کردن برنامه رو هم میتونید از اینجا بگیرید:
http://www.4shared.com/file/60112392/f62add50/IDM_Patcher.html
حجم13کیلوبایت
نکته:بعد از نصب از برنامه باید خارج شد و همچنین آیکون برنامه رو در Task Bar را باید بست و پچ رو از حالت فشرده باید خارج کرد و توی پوشه ای که نرم افزار رو نصب کردیم ریخت!بعد پچ رو اجرا کرد!(که این رو هم دوستان اشاره کرده بودن بهش)
--------------------------------------------------------------------------------------
و اما در مورد تغییر دادن Default Max . Conn . Number هم 2 حالت داریم:
1. هنگام دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و 4shared و.... هنگامی که ما اکانتPremium نداریم , چون سرور به ما کاربران عادی فقط یه کانال(Line) دانلود میده نه 8تا یا 16تا پس این عدد هر چی باشه فرقی نمیکنه(این عدد فقط تعین میکنه که فایل دانلودی ما به چه تعداد قسمت هایی تقسیم بشه)ولی همونجور که گفتم رپیدشر و مگاآپلود به ما کاربران مجانی فقط و فقط یک کانال(Line) برا دانلود اختصاص میدن نه بیشتر!!!
میتونید موقع دانلود دکمه Show Details رو بزنید و نگاه کنید چند تا کانال فعال برا دانلود از رپید شر و مگا آپلود داریم(فقط یک کانال)!!!!!!
2.هنگام دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و 4shared و... که ما اکانت Premium داریم و یا اینکه لینک مستقیمه,اون موقع سرور ها میان و به ما 4 یا 8 یا گاها" 16 تا کانال(Line)دانلود میدن که بستگی به پهنای باند ما و اونها و ترافیک سرور هاشون داره!!!(یعنی اون عدد اگه بیشتر بشه به شرطی که کانال های دانلود رو هم بیشتر کنه در افزایش سرعت موثر واقع میشه)!!!
که بازم میتونید موقع دانلود دکمه Show Details رو بزنید و نگاه کنید چند تا کانال فعال برا دانلود داریم(بیشتر از یکی خواهد بود)!!!!
---------------------------------------------------------------------
جمع بندی:
بالا بردن این عدد به جهت افزایش سرعت دانلود , فقط و فقط برای کاربران Premium و لینکهای مستقیم موثره!!
دوستانی هم که اشاره کرده بودن که با این تغییر اعداد ظاهرا" سرعت دانلودشون افزایش پیدا کرده بوده , بدونند که این اعداد اعداد قابل استنادی نیستن و اعداد کاذب(Fake) هستن که کلی هم نوسان دارن!!!!
برای اثیات این قضیه بهتره یه فایل از 5 مگ بزرگتر رو با این نرم افزار (در حالی که در تنظیمات روی عدد 16 تنظیم شده و اکانت هم نداریم , لینک هم مستقیم نیست) رو دانلود کنن بعد زمان رو ثبت کنن!!! دوباره همون فایل از 5 مگ بزرگتر رو با این نرم افزار (این بار در حالی که در تنظیمات روی عددپیش فرض(8) تنظیم شده) رو دانلود کنن بعد دوباره زمان رو ثبت کنن !!!و هر دو زمان به دست آمده رو با هم مقایسه کنند.اگه تفاوت این دو چشمگیر بود(حدود45 ثانیه به بالا بود)(که هرگز اینگونه نخواهد شد) اون موقع میتونن با قاطعیت بگن که ترفند تغییر اعداد موثر بوده !!!!!
--------------------------------
نکات و ریزه کاریی هایی هم در مورد سایت مگا آپلود بیان شده بود که تائید میشه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elderado
و اما نرم افزار Internet Download Manager
یه برنامه خوب برای مدیریت دانلود که با تمامیه مرورگرها حتیIE7 , firefox3 کار میکنه و مچه!(همینطور با ویندوز ویستا)
تمامیه پروتکل های لازم رو هم پشتیبانی میکنه.(اف تی پی که خوراکشه)
قابلیت دانلود فایلهای تصویری به اشتراک گذاری شده تو اینترنت رو هم داره از جمه ویدئو های سایتهای معروفی چون ******* , google Video , myspace
یکمی هم سرعت دانلود رو بهبود میبخشه!
میتونید از سایت رسمی خود برنامه دانلودش کنید:(البته قبلا" هم دوستان گذاشته بودن)
www.internetdownloadmanager.com
نسخه5.14
حجم2.58 مگ
پچ برای کرک کردن برنامه رو هم میتونید از اینجا بگیرید:
http://www.4shared.com/file/60112392/f62add50/IDM_Patcher.html
حجم13کیلوبایت
نکته:بعد از نصب از برنامه باید خارج شد و همچنین آیکون برنامه رو در Task Bar را باید بست و پچ رو از حالت فشرده باید خارج کرد و توی پوشه ای که نرم افزار رو نصب کردیم ریخت!بعد پچ رو اجرا کرد!(که این رو هم دوستان اشاره کرده بودن بهش)
--------------------------------------------------------------------------------------
و اما در مورد تغییر دادن Default Max . Conn . Number هم 2 حالت داریم:
1. هنگام دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و 4shared و.... هنگامی که ما اکانتPremium نداریم , چون سرور به ما کاربران عادی فقط یه کانال(Line) دانلود میده نه 8تا یا 16تا پس این عدد هر چی باشه فرقی نمیکنه(این عدد فقط تعین میکنه که فایل دانلودی ما به چه تعداد قسمت هایی تقسیم بشه)ولی همونجور که گفتم رپیدشر و مگاآپلود به ما کاربران مجانی فقط و فقط یک کانال(Line) برا دانلود اختصاص میدن نه بیشتر!!!
میتونید موقع دانلود دکمه Show Details رو بزنید و نگاه کنید چند تا کانال فعال برا دانلود از رپید شر و مگا آپلود داریم(فقط یک کانال)!!!!!!
2.هنگام دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و 4shared و... که ما اکانت Premium داریم و یا اینکه لینک مستقیمه,اون موقع سرور ها میان و به ما 4 یا 8 یا گاها" 16 تا کانال(Line)دانلود میدن که بستگی به پهنای باند ما و اونها و ترافیک سرور هاشون داره!!!(یعنی اون عدد اگه بیشتر بشه به شرطی که کانال های دانلود رو هم بیشتر کنه در افزایش سرعت موثر واقع میشه)!!!
که بازم میتونید موقع دانلود دکمه Show Details رو بزنید و نگاه کنید چند تا کانال فعال برا دانلود داریم(بیشتر از یکی خواهد بود)!!!!
جمع بندی:
بالا بردن این عدد به جهت افزایش سرعت دانلود , فقط و فقط برای کاربران Premium و لینکهای مستقیم موثره!!
دوستانی هم که اشاره کرده بودن که با این تغییر اعداد ظاهرا" سرعت دانلودشون افزایش پیدا کرده بوده , بدونند که این اعداد اعداد قابل استنادی نیستن و اعداد کاذب(Fake) هستن که کلی هم نوسان دارن!!!!
برای اثیات این قضیه بهتره یه فایل از 5 مگ بزرگتر رو با این نرم افزار (در حالی که در تنظیمات روی عدد 16 تنظیم شده و اکانت هم نداریم , لینک هم مستقیم نیست) رو دانلود کنن بعد زمان رو ثبت کنن!!! دوباره همون فایل از 5 مگ بزرگتر رو با این نرم افزار (این بار در حالی که در تنظیمات روی عددپیش فرض(8) تنظیم شده) رو دانلود کنن بعد دوباره زمان رو ثبت کنن !!!و هر دو زمان به دست آمده رو با هم مقایسه کنند.اگه تفاوت این دو چشمگیر بود(حدود45 ثانیه به بالا بود)(که هرگز اینگونه نخواهد شد) اون موقع میتونن با قاطعیت بگن که ترفند تغییر اعداد موثر بوده !!!!!
--------------------------------
نکات و ریزه کاریی هایی هم در مورد سایت مگا آپلود بیان شده بود که تائید میشه!!!
دقيقا صحبت شما درسته اصلا اين كار تا سرعت اينترنت شما بالا نره عملي نيست حالا اون عدد ميخواد 8 باشه يا 16 سرعت شما همونه كه isp به شما داده
-
-
خداييش از بهترين نرم افزار هاي دانلوده...