-
جنجالی ترین پست خبری سال 87 در بخش اخبار(انحصاری)(M.A News)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1_Boby Lashley
بالاخره بعد از گذشت چیزی حدود 9 ماه دلیل اصلی اخراج Boby Lashley استار تنومند کمپانی WWE اعلام شد
گویا قضیه از این قراره که با یکی از StoryLine نویسان مطرح و اصلی کمپانی که وظیفه نگارش متنهای کمپانی رو داشته تبانی کرده بوده و با پرداخت مبلغ قابل توجهی قرار بوده که Boby Lashley به عنوان قهرمان و محور اصلی داستان های کمپانی در سال 2008 باشه که کمپانی بلافاصله پس از اطلاع از این مسئله هر دو نفر رو اخراج میکنه و وظیفه StoryLine نویسی اصلی سال رو به Stephani Mc Mahon میسپره
دلیل اینکار Boby Lashley هم فقط دریافت حقوق بیشتر و شهرت و محبوبیت بوده چون کسی که در WWE محور اصلی داستانها باشه دستمزدش حداقل تا 2 برابر افزایش پیدا میکنه کما اینکه سینا در طول 1 سالی که Champion بود با افزایش 3 برابری دستمزد همراه بود
2_Kane
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره فاش شد که Kane در December 2007 قصد داشته کمپانی رو با فسخ قراردادش به مقصد TNA ترک کنه.او که در اواخر سال 2007 با 2 Hall Of Famer صحبت کرده و همچنین با Kurt Angle هم به همچنین اونها به وی اعلام کردند که WWE به وی بهایی نمیده و باید کمپانی رو به مقصد TNA ترک کنه اما به محض اینکه این خبر به گوش سران WWE میرسه طی نشستی Kane رو راضی به موندن می کنند و با دادن کمربند ECW به او برای مدت کمی قرارداد او رو 2 سال دیگر تمدید می کنند البته سال دوم قرارداد مشروط هست و با توافق طرفین تمدید میشه
3_Batista
Batista در فوریه سال 2009 قراردادش با WWE تمام میشه و احتمال زیاد اگر مثل حال مصمم باشه از WWE برای همیشه خواهد رفت.
Batista انتظار داشت پس از رفتن به RAW صاحب کمربند سنگین وزن بشه و ابتدای کار قرار بود او برنده Scramble Match باشه اما به یکباره Y2J برنده این پیکار شد(قبل بازی برنامه عوض شد و وی اضافه شد)
Batista بعد از این ماجرا خیلی از این ماجرا ناراحت شد و رسما اعلام کرد از WWE خواهد رفت.Batista با 45 سال سن در مصاحبه آخر خودش رسما اعلام کرد که دیگه نمیخواد در WWE کار کنه چون احساس میکنه داره تحقیر میشه.
کمپانی داره کارهایی رو ترتیب میده که وی رو راضی به موندن کنه
4_UNDERTAKER
بنظر میرسه طبق اعلام پزشک رسمی UNDERTAKER در لاس وگاس وی باید بزودی با دنیای کشتی کچ خداحافظی کنه.
از لاس وگاس خبر میرسه که دکتر UNDERTAKER اعلام کرده که چنانچه UNDERTAKER اینبار هم زانوی خود رو به تیغ جراحان بسپاره(باید جراحی کنه چون شدیده) و جراحی وی جواب نده باید برای همیشه با کشتی کچ خداحافظی کنه زیرا درصد بهبودی او خیلی پایینه و اگرم بشه اگر دوباره به کچ دامه بده ممکنه با خورد شدن استخوانها پاش منجر بشه
دکتر وی اعلام کرد بزرگترین اشتباه زندگی UNDERTAKER بازی با Edge در SummerSlam بوده که یک مصدومیت ساده رو با فشار بیش از حدی که رو زانوی خودش اورده به جراحی تبدیل کرده.
تصمیم نهایی با خود وی هست که عمل کنه یا نه و اگر عمل کنه بعد عم ادامه میده یا نه؟؟ که بهای گزافی داره یعنی از دست رفتن سلامتی وی
5_RVD
RVD استار سابق کمپانی WWE که بدلیل استفاده از ماری جوآنا از کمپانی اخراج شد همکنون هم حاضر به ترک نیست!!!
سران کمپانی WWE به RVD اعلام می کنند که او میتواند با ترک ماری جوآنا ه کمپانی برگرده اما RVD اعلام کرده که حاضر به ترک نیست
6_WWE
سران کمپانی WWE به دنبال انتقادات شدید از اونها رسما اعلام کردند که 85 درصد استارهای اخراج شده به دلیل استفاده از مواد مخدر از کمپانی کنار گذاشته شدند و کمپانی نمیتونه اینطور افراد رو در مجموعه خودش نگه داره
7_John Cena
Is The Next HeavyWeight Champion Of The World!!!
بله درست متوجه شدید بزودی سینا رو قهرمان خواهیم دید و طبق شنده ها کمپانی قراره از وی یک سمبل بسازه و او بزودی نماد این کمپانی خواهد شد و قراره یک افسانه از وی ساخته بشه
8_Rey Mysterio
از گوشه و کنار خبر میرسه که ماسک Rey Mysterio برداشته نخواهد شد توسط Kane و این ماسک بعدها توسط خود Rey Mysterio برداشته خواهد شد و در واقع برنده این نبرد خود Rey Mysterio خواهدبود
9_HHH
به مسئولان کمپانی اعلام کرده که دوست داره به RAW برگرده اما با مخالفت اونها مواجه شده و به وی اعلام شده فعلا او در SD باید بمونه و حالا حالاها هم قهرمان کمپانی خواهد موند.
10_HBK
HBK در آخرین مصاحبه خودش اعلام کرده یکی از اصلی ترین دلایلش برای خداحافظی این بوده که از زمانی که Rick Flair رو بازنشسته کرده هم خودش احساس ناراحتی داره و هم احساس میکنه در U.S.A چهره منفوری شده و خودش دوست نداشته اصلا چنین کاری رو انجام بده
11_Edge
او در این مدت مصدوم نبوده بلکه مرخصی گرفته بود و رفته بوده به کشور خودش همچنین او ناظر اصلی DVD جدید خودش بوده که قراره کمپانی عرضه کنه
12_Royal Rumble
شایعات زیادی از همکنون شنیده میشه که برنده این پیکار کیست
1_Batista ...
2_John Cena...
3_Edge...
4_UNDERTAKER...
5_HBK.....
13_Stone Cold
شایعات زیادی شنیده میشه که در WM 25 دو استار کمپانی که قصد خداحافظی دارند یعنی Stone Cold و HBK در یک دیدار رو در رو با یکدیگر مسابقه بدهند و هردو در شهر خود با دنیای کچ خداحافظی کنند
14_Jeff Hardy
کمپانی WWE باردیگر به Jeff تذکر داد در صورت استفاده از مواد مخدر برای همیشه از کمپانی اخراج خواهد شد بار آخر وی با وساطت مت هاردی فقط 60 روز تعلیق شد
15_StoryLine
از WWE خبر میرسه کلیه StoryLine های سال 2009 آماده شده (PPv و داستانها) و فقط کمپانی باید به صلاح دید و نسبت به توان خودش استارهای متناسب رو جایگزین کنه.سرپرست نویسندگان StoryLine های این سال هم Stephani هست
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[align=center][size=large]M.A News تنها خبرگزاری InterNational و تحت پوشش WWE در ایران[/size][/align]
[align=center][size=large]Exclusive In Iran By M.A News[/size]
[/align]
-
RE: جنجالی ترین پست خبری سال 87 در بخش اخبار(انحصاری)(M.A News)
به به خیلی کامل بود داوود جان فقط یکی به ری بگه ماسک رو بر نداره وگرنه ما از خنده روده بر میشیم:4:
-
اقا داوود ممنون از بابت خبر.. :34: ..فقط فکر کنم اگه ری ماسکش رو بر داره نصفی از طرفداراش رو از دست میده
-
ممنون داوود جون خبر خیلی خوبی بود قهرمانیه سینا ... تیکر هم واقعا حیف شد ... به نظر من باید یه جوری تا WM بندازنش یه خداحافظی با شکوه بکنه ... !
-
واقعا پست فوق العاده ای بود داوود جان
پس واقعا با این قضایا وضعیت تیکر داره خطرناک میشه ، خدا کنه حداقل تا 3 - 2 سال دیگه نره ، WWE بدون آندرتیکر معنی ای نداره ، من خودم که شخصا دیگه هیچ علاقه ای به WWE ندارم بدون تیکر. . .
جان سینا هم کاملا مشخص بود چهره ای مثل راک و استن کلد میخوان ازش بسازن ، حالا باید ببینیم چه برنامه هایی دارن براش ، هنوز خیلی جوانه و جای پیشرفت بسیار بالاتری داره
در مورد رسلمینیا 25 هم کاملا یقین دارم دیگه بازی بین استن کلد و شان مایکلز برگذار خواهد شد
بازم ممنونم داوود جان ، مثل همیشه عالی بود
-
داوود این که پست نبود مگاپست بود
خبر های راجع به لشلی راب ون دم و جف تاسف انگیز بود ولی اگه لشلی می موند آینده ی بسیار درخشانی رو بر پی داشت
-
تیکر بره دبلیو ای باید بساطشو جم کنه
-
مثل همیشه عالی بود.
ولی اگه اینا درست باشه فاتحه من خوندست WWE بدون تیکر و باتیستا معنی نداره
-
اشکم در اومد....اگه باتی بره که wwe دیگه خیلی مسخره می شه.من که دیگه دنبال نمی کنم.
-
چه خبرهایی داش داوود ---مثل همیشه کامل و بی نقص...خسته نباشی..
بعضی خبرات خیلی خوشحال کننده بود ،مثل: قهرمانی جان سینا که خیلی حال کردم ، برنگشتن RVD ...
و ای کاش خبرهای بدت تغییر کنه....حیف باتیستا نیست که بره...یا استون کلد و شان مایکل ...واقعا از این 3 خبر متاثر شدم...
____--
یه چیزی بگم ....اینکه جان سینا همیشه قهرمانه چه با Champ و چه بی Champ
-
فوق العاده بود داوود جان بازم زدی تو دهن بدخواهات هنوز که هنوزه نامبر وان در اخبار کشتی کچ تو ایران هستی
-
داوود جان این شایعه ای که ما درست کردیم مثل اینکه همه جا رو گرفته ! ( اچ بی کی برابر استون کلد )
-
یعنی باتیستا سالار رینگ برای همیشه میره
-
راجع به تاپيك كه حرفي نيس دهن من كه باز موند،به معناي واقعي كلمه جنجالي بود.
راجع به لشلي كه براش متاسفم،كسي با توانايياي اون خيلي راحت ميتونست پيشرفت كنه و نيازي به رشوه و پارتي نداشت.
راجع به كين به نظر من واقعا داره تو WWE حيف ميشه،شما ببينيد هيچ كمربند مهمي تو اين سالها بدست نياورده،بايد از WWE بره.
باتيستا و آندرتيكر و شاون هم اگه برن ديگه صد در صد و بي اغراق بايد فاتحه WWE رو خوند.
راستي داوود جان باتيستا متولد 1969 هستش يعني 39 سالشه نه 45 سال.
آر وي دي و جف هاردي هم خير سرشون كه معتادند،اينجا ملت از بي پولي ميرن معتاد ميشن اونجا خوشي زده زير دلشون معتاد ميشن!!
رسلمنيا 25 هم با بازي استون كلد و شاون مايكلز حماسي خواهد شد.
-
یعنی دوستان سینا قهرمانه وای میدونید من چقدر انتظار این لحظه را میکشیدم داوود جان گل کاشتی ایول با سخن داوود بازی جریکو و جان سینا برنده جان سینا را باید دید.انصافا" خبر خوبی بود.
باتیستا هم من دوسش دارم حیفه یکی از دوستان میگفت درست نمیدونم داوود گفت یا امیر آرین یا علیرضا جان گفت وینس خودشم آخر اخراج میکنه به هر حال خبر های خوب خیلی عالی بود خبر های بد هم متاسفانه خیلی خیلی بد
-
اول در مورد جان سینا که خیلی بعیده مکمن دوباره این ریسک رو بکنه.درسته که دوران قهرمانی سینا خیلی سود داشت اما مکمن هیچوقت رکن اول این بیزنس یعنی مردم و تماشاچی رو از دست نمیده.شما نو مرسی 2007 رو که دیدین با این که رندی از 2005 به بعد پای ثابت سوپراستارهای منفور بود ملت وقتی مکمن گفت John Cena is no longer WWE Champion چه تشویقی کردن.این نشون میده که مردم خیلی به قهرمانی سینا علاقه ندارن مخصوصا" با توجه بی اینکه این رین تکراری هستش.سینا هنوز هم بعد ازین همه زوری که مکمن زد محبوب نیست دیدن که توی بکلش وقتی رندی حذفش کرد ملت چقدر تشویق کردن یا توی نایت آف چمپیونز مثل رستلمینیا 22 هو شد و اصلا" به خاطر همین محبوب نبودن دیگه بهش مین اونت نمی دادن و با جی بی ال سرگرمش می کردن.
----------------------------------------------------------------------
دوم در مورد تیکر که خیلی وقته این مصدومیت کهنه رو داره.شما کینگ آف 98 بازیش با منکایند رو ببینین از بالای قفس از یه ارتفاع کم میاد پایین زانوش درد میگیره.به هر حال هر سوپراستاری یه پایانی داره و تیکر هم به ساعت من الان 17 ساله حضور فعال در کمپانی داشته.و این خبر نشون میده و که مسلما" رکورد رستلمینیای تیکر دست نخورده باقی خواهد موند.
---------------------------------------------------------------------
سوم هم این که باتیستا واقعا" میتونه تا 5 سال دیگه به عنوان یه چمپ توی کمپانی باشه و مکمن داره اشتباه میکنه ازین که بهش کمربند نمیده.
-
وای خدای من پست فوق العاده ای بود.
بابا ای والله
ولی از حق بگذریم هیچ کس تو کمپانی به اندازه ی کین بهش ظلم نشده !
ای داد بیداد.
ما بدون اندرتیکر به امید کی مسابقات رو تماشا کنیم؟!
=====================================
نه خیر.مثل اینکه این وینس ول کن جان سینا نیست.
دقیقا میخواد سینا رو تبدیل به هوگان کنه!
-
داوود جان مثل همیشه عالی بود . من خیلی تاسف خوردم که باتیستا به این زودی بخواد.....
بازی استون کلد با شاون بدون شک یکی از بهترین بازی های تاریخ خواهد شد . اما تیکر که با این همه زحمتی که کشیده به خاطر ندونم کاری های مسئولین باید خداحافظی کنه البته به نظر من قبل از اینکه کارش به اینجاها میکشید باید می رفت.در هر حال بهترین پستی بود که تا حالا دیده بودم.
-
امیدوارم تیکر سلامتیش را به دست بیاره. واقعاً wwe بدون تیکر هیچه. اما اول سلامتی تیکر برای من مهمه که امیدوارم هر چه زودتر سلامتیش را به دست بیاره. برای باتیستا هم خیلی ناراحت شدم که اینقدر زود می خواهد بره. واقعاً استار خوبی بود.
برای RVD هم متاسفم که با خودش این کارو کرده
-
خواهش میکنم داوود جان قابلت را نداشت
اگر دیگر نویسندگان هم مایل باشند من حاظرم برای پست هاشون عکس بسازم چه برای دانلود چه خبر
-
ممنون داود جان از خبر های زیبایی که دادی ! ! !
ولی ایکاش خبر مرگ منو می دادی این شماره آندرتیکر رو بر می داشتی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
اقا داوود اخبارت حرف نداشت***{مثل هميشه}
ولي 2 تا خبر خيلي بد توش بود
1.رفتن باتيستا
2.قهرماني سينا
-
واقعا تاپيك كامل و جالبي بود!
به نظرم سينا داره به حقش ميرسه ! :4:
رفتن تيكر هم خيلي غم انگيز كاش بيشتر بمونه !
-
خوب بود ، به کارت ادامه بده
-
گفتنی ها رو بچه ها گفتن!
نکته جالب سن باتیستا بود که اولش تعجب کردم ولی بعد دیدم دوستان تصحیح کردن.و جالب تر هم اینکه تمام استوری لاین ها و داستان ها و پی پی وی های 2009 رو از الآن کامل نوشتن اون هم به سرپرستی استفانی!!!!
یعنی از الآن مشخصه برنده رویال رامبل2009 کیه؟یا تیکر کی رو تو رسلمانیا میبره؟استون کلد با کی بازی خداحافظی شو برگذار میکنه؟و......
-
دوستان من در متن خبر اشتباه نکردم درسته همه جا سن باتیستا رو 40 سال زده اما در اصل باتیستا متولد 1964 هست و در شناسنامه وی 1968 ثبت شده
-
جف بي خيال شين..اين همه خوب بازي ميكنه..هر از گاهي عشقي ميزنه..مواد.اونجا هم مثل ايران نيست..كوكائين درصد پايين معتادي داره/ولي ميگن خيلي توپه..دور از جون خودم...ولي جف الان بهترينه....اي خدا يك سال پيش گفتم جف بهترين ميشه..كرديش بهترين.خيلي چاكريم...
-
مرسی از اخبار.
خدا کنه استون و شاون جدا بازی کنن چون ما نمیخوایم یکیشون ببازه.اگه این طور بشه خیلی بد میشه.
خدا کنه دو مهره ی اصلی WWE یعنی باتیستا و آندرتیکر نرن.چون کمپانی واقعآ محتاجشون هست.
خدا این مواد رو ا روی زمین برداره تا این همه استار از دست نرن.[جف تو دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
لشلی واقعآ ببخشیدا خریت کرده.
همین دیگه.:4:
-
با تشکر از این خبرهای کامل وتوپ و با اجازه از بقیه دوستان
سن باتیستا یعنی چیزی که تو شناسنامه اش اومده 1966 هستش ولی باتیستا تو کتاب زندگینامه خودش تاریخ تولد خودش رو 1969 اعلام کرده واین تاریخ رو تاریخ دقیق تولد خودش عنوان کرده که همه به دومی استناد میکنن
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط thedeadman
خیلی عالی بود ممنون
بخدا اگه تا الان برا در و دیوار دل داری کرده بودیما در و دیوار زبود در آورده بودند