قهرمان بعدی دبلیو دبلیو ایی .......... ( احتصاصی )
گفته می شود بعد از تریپل اچ نفر بعدی که قرار است صاحب کمربند دبلیو دبلیو ایی بشود کسی نیست جز ولادمیر کوزلو . درست شنیدید تیم طراح داستان های دبلیو دبلیو ایی در حال حاضر قصد دارند که در آینده ایی نزدیک وی را به این عنوان برسانند .
یاد آوری : همان طور که می دانید ولادمیر کوزلو در چند هفته ی گذشته در اسمک دان پس از پایان بازی های جف هاردی و تریپل اچ به رینگ می آمد و به این دو سوپراستار حمله می کرد . تریپل اچ نیز بعد از نو مرسی در یک مصاحبه کوتاه کوزلو را به یک مبارزه دعوت کرد .
RE: قهرمان بعدی دبلیو دبلیو ایی .......... ( احتصاصی )
ولادمیر کوزلو هم **** استار قوی و خوبی هست و میتونه به این عنوان برسه ولی اگه این اتفاق بیفته خیلی جالب میشه
ممنون از بابت خبر
به نظر من اگه این اتفاق بیفته این کلوزو منفور هست منفور تر هم میشه و دوران کمربند داریشم زیاد طول نمیکشه
خبر بسیار بسیار بدی بود
واقعا یعنی جف لیاقت این رو نداره که میان کوزولوف را انتخاب میکنن ؟
کوزلوف میتونه تریپل رو ببره ولی سینا یا جف نمیتونن؟
واقعا اگر کوزلوف تریپل اچ رو ببره اوج مسخره بازی هست به نظر من نفر بعدی به احتمال خیلی خیلی زیاد جف هاردی هست یا ادج اگر هم قرار باشه کوزلوف قهرمان شه همین اولین کمربند مطمئا کمربند دبلیو دبلیو ای رو نمی دن بهش شاید یونایتد استیت رو بدن بهش
از نظر من لیاقت کازلاو بیشتر از جف هستش
واقعآ دور از تصور هست که ولادی ایچ رو ببره.شاید با تقلبی چیزی.که احتمالش خیلی زیاده.
خیلی خبر خوبی بود.
کوزلوف میتونه باتیستای دوم بشه !
من حالم از این کوزلوف به هم میخوره صد در صد با تقلب میبره
خدا کنه که دست او نرسه بابا این همه سوپراستار حالا چرا کوزلوف؟
دیگه کشتی کج داره ... میشه ای بابا
اتفاقا به نظر من كوزلوف ميتونه خيلي خيلي قشنگ نقش يه استار گردن كلفت و قدرتمند و وحشي رو بازي كنه به قيافه و هيكلش هم مياد تا الان هم انصافا عالي از پس اين كار براومده...من كه كم كم دارم يكي از طرفداراش ميشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط New World Order
خیلی خبر خوبی بود.
کوزلوف میتونه باتیستای دوم بشه !
اصلا نميتونه..جاي باتيستا بگيره..دليل دارم..چون هر **** استار بايد شخصيت جديد براي خودش بسازه تا محبوب باشه و با تقليد دوام نميارن...چون مردم با تشويقشون تاييدكننده هر سوپراستار هستند و تقليد هيچ تشويق نداره..[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RATED R EDGE
اين حرفتو فكر نكنم هيچ كدوم از كاربرهاي قبول داشته باشند..كي ميگه نميتونن...حالا من خودم طرفدار جف هم ..ولي جف هييچي نميگم..ولي جان سينا نميتونه h بزنه..راحت ميزنتش..تازه من طرفدارش نيستم ولي حقيقته.
و h ديگه پير شده . نميتونه مثل قبل بازي كنه مخصوصا فينيشر توجه كنيد ميرتسه زانو محكم بياره پايين مثل قبل چون ادم پير ميشه..
:11: و شير هم نخورده و دندانوشم مسواك نزده اينجوري شده..اخريش شوخي بود همين
.
دبلیو ای مسخرشو در اورده حق جف رو دارن ازش میگیرن این کوزولوف باید بره تو لیگ cZw اینجا به دردش نمیخوره اصلآ :4:
دهن این داستان نویس ها رو خودم ......
بعد راجع به اون دوست عزیزی که میگفت جف نمیتونه ببره
باید بگم جف 2 دفعه اچ رو برده 1 اسمکدان 2002 2 ارگمندان 2007
3 اگر به اسکرمبل مچ توجه کرده باشی جف راحت میتونست اچ رو بزنه و مانع از پین کردن اچ بشه
4 بازی اچ و جف در نو مرسی کاملا ساختگی بود چون تمام بازی دست جف بود تازه در حال پین کردن پای جف به تنالب خورد
بعد این ولادمیر هم عمرا مثل باتیستال نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RATED R EDGE
اين حرفتو فكر نكنم هيچ كدوم از كاربرهاي قبول داشته باشند..كي ميگه نميتونن...حالا من خودم طرفدار جف هم ..ولي جف هييچي نميگم..ولي جان سينا نميتونه h بزنه..راحت ميزنتش..تازه من طرفدارش نيستم ولي حقيقته.
و h ديگه پير شده . نميتونه مثل قبل بازي كنه مخصوصا فينيشر توجه كنيد ميرتسه زانو محكم بياره پايين مثل قبل چون ادم پير ميشه..
[/quote]
عزیز شما منظورشو متوجه نشدی ، اونم نگفت که جف یا جان سینا نمتونن ! اگه دقت کنی جملش سوالی بود
من از همون 2 ماه پیش همچین روزی رو پیشبینی کرده بودم ! :4:
کوزولوف استیلش خیلی ضایع هست.
HHH این همه مدعی رو کنار گذاشته از این کله ماهی ببازه؟دیگه wwe حالم رو داره بهم میزنه y2j از این ور کوزولف از اون ور.
اونی هم که پیر پاتال شده undertaker هست نه HHH
نه جف و نه کوزلو هیچکدوم لیاقت کمربند رو ندارن.............
بالاخره آینده های wwe باید بدرخشن دیگه:4:
کسی باورش میشد کرت انگل که اینقدر مثلا قوی بود بیاد از سینا اینقدر بخوره..بالاخره نوبتی هم باشه نوبت جووناس که کمربند بگیرن ولادمیر هم فکر نکنم زیاد بد باشه که کمربند بگیره با جذابیت مسابقات اضافه میکنه خسته شدیم اینقدر کمربند رو دست ادج سینا باتیستا اینا دیدیم