سوال در مورد نصب call of duty 5
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه ي دوستان زحمت كش انجمن من يك درخواست داشتم .ميخواستم اگه امكان دارد كساني كه بازي call of duty 5 يا همون call of duty world at war كه تازه اومده گرفتند و بازي كردند مراحل نصب اين بازي را به طور كامل توضيح بدند .چون لازم دارم از همتون ممنون ميشم خداحافظ
در انتخواب عنوان دقت کنید.
RE: سوال در مورد نصب call of duty 5
من منظور شما رو نفهمیدم ؟!
مشکلتون توی نصبه ؟
نصبش که کاری نداره ولی اگه ارور میده بگو ارورش چیه ؟!
دوست عزيز درباره برنامه dirext eror ميده البته لازم بگم كه من برنامه dirext را هم نصب كردم , و اخر eror هم مينويسه اون جور كه با ديكشنري معني كردم ميگه برو فايل readme را بخوان تا مشكلت حل شود
اها پس مشکل اجرایی داری !
روی my computer کلیک راست کن / properties / بعد روی hardware گزینه device maneger رو انتخاب کن بعدم گزینه unimodem half-duplex audio device رو غیر فعال کن .
اگه این راه حل جواب نداد باید درایور کارت گرافیکتو اپدیت کنی ولی احتمالا جواب میده!
اجرای بازی هم یکم طول میکشه ولی به صبر کردنش می ارزه !
اقا من يكجا گير كردم گزينهunimodem half-duplex audio device را پيدا نكردم اينجاش را واضح تر ميگي چون وقتي رو device maneger كليك ميكنم خيلي چيز ميز هست ولي ايني كه شما ميگي حقيقتا پيدا نكردم
بروبکس خفنن........
آقا سیستم چی میخواد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shaver
اقا من يكجا گير كردم گزينهunimodem half-duplex audio device را پيدا نكردم اينجاش را واضح تر ميگي چون وقتي رو device maneger كليك ميكنم خيلي چيز ميز هست ولي ايني كه شما ميگي حقيقتا پيدا نكردم
ببین عزیز من اگر بازی برات Error Don't send میده باید این کار رو که دوستمون گفت انجام بدی در غیر این صورت فکر نکنم جواب بده
در ضمن برای اینکه این گزینه به قسمت صداهاتون اضافه بشه باید حتما یه مودم دیال آپ داشته باشید تا بعد از نصب درایورش این گزینه رو ببینید در غیر این صورت این گزینه وجود نداره
در مورد سیستم مورد نیاز بازی هم باید عرض کنم که بازی زیاد سیستم بالایی نمیخواد اما از شماره 4 بازی سیستم قوی تری نیاز داره متاسفانه فایل Read Me بازی در دسترسم نیست وگرنه حداقل سیستم مورد نیاز رو عرض میکردم
خداحافظ
اینم مینیموم سیستم برای اجرای بازی:
Processor: Intel Pentium 4 3.0GHz / AMD 64 3200+
Memory: 512MB (XP) / 1GB (VISTA)
Graphics Card: 256MB Nvidia 6600GT / ATI Radeon 1600XT or higher
Hard Drive: 8GB
دوستان ببخشيد اين همه سوال ميكنم ميخواستم بدونم چجوري ميشه درايور كارت گرافيك را اپديت كني اقا soldier يك توضيحي بدي ممنون ميشم چون فهميدم مشكل نصب نشدن بازي براي اينه چون بازي max payne 2 كه ديگه رو هر كامپيوتر اشغالي هم اجرا ميشود تو براي من درست همون eror call of duty 5 ميده eror را اخر پارا گراف نوشتم
دوستان اقا هامون اقا soldier با توجه به eror لطفا من رو يك كمك بكنيد تا مشكلم حل شود ولي من هم فكر ميكن همان طور كه اقا soldier گفته بود تو اين eror همان طور كه ميبينيد از اپديت گرافيك از من خواسته نظر شما چيه؟لطفا كمكم كنيد تا هم مشكل max payne و هم مشكل call of duty هم حل شود ممنون از لطفتون منتظر جواب هستم max payne 2 requires a microsaft dirext 9.0 compatible display adaptor. please consult the troubleshooting readme in the instaler
شما کارت گرافیکت سری چند هست؟
یا کلا بگید کار گرافیکتون چیه تا من بگم سری چنده بعد بهتون میگم چطوری درایور جدید گرافیک رو بگیرید
دوستان عزیز این بازی روی xp اجرا نمیشه ولی در ویندوز ویستا به راحتی اجرا میشه . من این بازی رو تو ویستا انجام دادم .
از جناب Hamoon درخواست دارم اگر راهی بلد هستن تا در xp هم اجرا بشه به من یاد بدن ممنون
سیستم من :
cpu : AMD Athlon 64 x2 dual 4800
VGA : GeForce 8500 GT 512 MB bios version : 60.86.41.00.85
RAM : 2 GB
Main Board : gigabyte GA-M56S
hard disk : 160 GB 50 Gb free
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamoon
شما کارت گرافیکت سری چند هست؟
یا کلا بگید کار گرافیکتون چیه تا من بگم سری چنده بعد بهتون میگم چطوری درایور جدید گرافیک رو بگیرید
در جواب اقا هامون بايد بگم كه كارت گرافيك من AGP 8X GEFORCE 7300 NVIDIA هست اگه بازم اطلاعات از كارت گرافيك خواستيد در خدمتم
Mr.wrestlemenia عزیز این بازی به راحتی در XP هم اجرا میشه تست شده هم هست شما اروری که در XP میگیرید رو به من بگید تا ببینم مشکل چیه
اما کارت گرافیک شما جناب shaver سری 7 هست
شما میتونید از این لینک http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us با مشخص کردن گزینه ها که راحتم هست گزینه سری هم 7 بزارید و بعد سرچ کنید و درایوری که میاد رو دانلود کنید
با سلام به آقا هامون من مشخصات کامپیوترم رو در پست شماره 11 براتون نوشتم و این بازی رو که نصب کردم ارور زیر رو میده که عکسش رو براتون آپ کردم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.wrestlemenia
با سلام به آقا هامون من مشخصات کامپیوترم رو در پست شماره 11 براتون نوشتم و این بازی رو که نصب کردم ارور زیر رو میده که عکسش رو براتون آپ کردم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله دقیقا این مشکل برای خیلیها پیش اومده
اما چاره کار این هست که:
شما باید حتما یه مودم دیال آپ در سیستمت داشته باشی و درایورهاشم نصب کرده باشی
برای حل مشکل دوست خوبمون اقای SOLDIER روش رو گفتن اما منم دوباره روش رو اینجا کپی میزنم:
وی my computer کلیک راست کن / properties / بعد روی hardware گزینه device maneger رو انتخاب کن بعدم گزینه unimodem half-duplex audio device رو غیر فعال کن .
باز هم میگم گزینه ی unimodem half-duplex audio device زمانی وجود داره که شما مودم دیال آپ داشته باشی و درایورهاشم نصب کرده باشی
خداحافظ
با تشکر از جناب هامون عزیز
روشی که گفتین انجام دادم و مشکل حل شد .
اما یه سئوال : disable کردن گزینه ای که گفتین رو کار مودم تاثیر نمی زاره ؟؟؟