صحبت های جف هاردی درباره دبلیو دبلیو ای چمپین شدن (اختصاصی)
[size=medium]جف هاردی طی صحبت های اخیری که داشته درباره برنده شدن کمربند دبلیو دبلیو گفت :
برنده کمربند دبلیو دبلیو ای شدن به معنای یک دنیاست برای من ، من از کودکی آرزوی این را داشتم تا یک کمربند جهانی را از آن خود کنم ، من در گذشته ام کارنامه ی درخشانی از انواع کمربند ها دارم و تمامی سعی ام این است تا کمربند دبلیو دبلیو ای هم به آن اضافه شود
من متاسفانه دفعات زیادی سعی کردم تا این کمربند را بدست بیاورم ولی همیشه تا نزدیک ترین حد رسیدن به آن رفتم اما باز ناکام ماندم
من مطمئن هستم که بسیاری از بیننده ها هم دلشان میخواهد تا من را به عنوان چمپین ببینند و این کاملا از چهره هایشان واضح است ، ولی اگر نتوانم این کار را بکنم به یک چیز خودم می بالم ،اینکه من در گذشته به چه موفقیت هایی دست یافته ام و به این که کی هستم و چه کار هایی کرده ام افتخار میکنم.
[/size]
RE: صحبت های جف هاردی درباره دبلیو دبلیو ای چمپین شدن (اختصاصی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
تا شب هم این جف حرف بزنه . حق کوزلوف است :34:
ممنون معین جون :34:
:4:
برو عمو اونموقع كه جف اومد تو WWE كوزولف تو خوابم نميديد كه چنين ورزشى حتى وجود داره.
اميدوارم کمربند دست هرکي ميفته دست جف نيفته من مطمئنم تريپل اچ اين مسابقه رو ميبيره اگه نبرد دوست دارم کوزلاو ببره . اخه کسي که از همه باخته حتي از بريان کندريک چجوري ميخواد قهرمان کمربند WWE بشه!!! من هيچ چيزي در جف براي قهرماني نميبينم!!!
شايان جان خون سردي خودت رو حفظ کن
به امید پیروزی جف ... I ♥ U Jeff
به نظر من جف هاردی شایسته این کمربنده چون اگه یادتون باشه جف از پارسال داره سر این کمربند مبارزه میکنه ولی قهرمانش نمیکنن
مثلا داخل رویال رمبل امسال حق جف بود ولی در آخر رندی برد
اگه جف نبره واقعا نامردیه
ترپیل ایم کمربند رو حالا حالاها نگه میداره ولی اصلا نقش خوبی برای این کمربند نداشت استوری لاینش هم جالب نبود اصلا
فقط جف هاردي...اين كزلوف چي حاليشو..فقط بلده يك كم صداشو كلف كنه..انگار بعضي ها مسابقه كوزلوف با اندر تاكر نديدن كه تاكر چه بلايي سرش اورد قشنگ داشتم تو صورت كوزلوف التماس ميديدم..فقط باد خالي هست دوستا
فقط
jeff hardy
متاسفم برای کسایی که از روی قیافه ی ظاهری کوزلوف اون رو از کسایی مثل جف هاردی کمتر میدونند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط barbod_alaf12
.....اگه یادتون باشه جف از پارسال داره سر این کمربند مبارزه میکنه ولی قهرمانش نمیکنن
......
کل داستان چمپیون شدن جف توی سه تا پی پی وی شروع شد و تموم شد.توی آرماگدون 2007 تونست No 1 # رو از تریپل اچ ببره.بعد توی رویال رامبل به رندی باخت.بعد هم در نو وی آوت در المنیشین چمبرز شانس دوبارش رو امتحان کرد که ای دفعه تریپل اچ پینش کرد.بعد از این پی پی وی هم که مصدومیت و این حرفها مسیرش رو عوض کرد.
کوزلو میتونه چمپ بشه.اما چمپی مثل گرت کالی که طرفدار نداشت.
حق هاردي::19:34:... كوزلف تا الان مسابقه ي درست نداشته:17:...آخراي بازي مياد و حمله ميكنه چون بازي كنا خستن:11::11::12:
كمربند سبك وزن خيلي وقت پيش حذف شد!!:11:ببينيم فردا چي ميشه؟:15: سينا ميبره(شما)جف(من)چطوره؟:21:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jeff swanton
كمربند سبك وزن خيلي وقت پيش حذف شد!!:11:ببينيم فردا چي ميشه؟:15: سينا ميبره(شما)جف(من)چطوره؟:21:
برای چی بحث را به طرف جان سینا می کشید مگه در خبری که در این تاپیک منتشر شده حرفی از جان سینا زده شده ؟