-
نامزدهای بهترین س*********سال معرفی شدند | تریپل اچ در مقابل باتیس
در راء هفته ی آینده قرار است مراسم Slammy Awards برگذار بشود .
نامزدهای بهترین سوپراستار سال بدین شرح هستند : کریس جریکو & جان سینا & تریپل اچ & جف هاردی & اج & باتیستا
جان سینا در مقابل اج
-
RE: نامزدهای بهترین سوپراستار سال معرفی شدند | تریپل اچ در مقابل بات
اي داد و بيداد!اي خدا چرا WWE اينقدر طرفداراش رو عذاب ميده.پس اسم استار سال تو اين ليست نيست چرا؟خاك تو سر سران WWE.
ولي مطمعن باشين اج استار سال نميشه.
اين نتايج احتماليه:جف-كينگ-سينا ميبرن.
-
ممنون حامد جان
بازی باتیستا در برابر تریپل اچ خیلی باید قشنگ از آب در بیاد اگه کسی دخالت نکنه . . .
-
**** استار سال حق تریپل اچ است
-
خدا نکنه که دیگه من کوزلوف رو ببینم من سالهاست که منتظر بازی دوباره ی تریپل و باتیستا هستم
-
من مدت هاست منتظر انتقام گرفتن تریپل اچ از باتیستا هستم
-
آخه من نميدونم سينا اين وسط چي ميخواد.يا همش مصدوم بود اگرم نبود كه همه ي بازياشو باخت.
به جي بي ال
به باتيستا
به تريپل
راستي پس رندي كو ؟
-
بهتره بدونی همه چی میخواد . کمربند سنگین وزن گرفته ...
رندی که جز 30 استار هم ارزش نداره . چه برسه به بهترین .
با تشکر :34:
.... .....
نقل قول:
kurt نوشته :
انقدر بي منطق حرف ميزني كه آدم بيخيال جواب دادن ميشه.
مشخصه شما خیلی با منطق حرف میزنی :11: :11: :11:
:11:
-
تو این لیست فقط جای HBK خالیه.سینا و ادج عملا هیچ شانسی ندارن.رندی و تیکر هم حضور مقتدر نداشتن.رقابت اصلی بین hhh و batista هست که hhh برندست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
بهتره بدونی همه چی میخواد . کمربند سنگین وزن گرفته ...
رندی که جز 30 استار هم ارزش نداره . چه برسه به بهترین .
با تشکر :34:
انقدر بي منطق حرف ميزني كه آدم بيخيال جواب دادن ميشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kian
اچ که عمرا از باتیستا برتری داشته باشه اما بعید میدونم باتی اول شه اون می تونست بهترین باشه اما وینس مکمهن ... :8: فعلا که WWE میخواد به سینا حال بده تریپل هم که کمرو باخت پس نمی تونه بشه من میگم سینا ولی حق باتیستاست ولی...
:6:((( خدایا تا کی نامردی ))) :6:
-
HHH کمربندو باخته ولی میدونی تو این سال چند تا شکست داشته ؟
100 در 100 حق تریپل اچ هست.
------------------------
منم مثله همه طرفداران HHH دوست دارم که باتیستا رو شکست بده و به نوعی انتقام بگیره ====» 2005
البته سال 05 شرایط ایجاب میکرد که باتیستا برنده باشه ولی الان شرایط طوریه که تریپل اچ باتیستا رو شکست بده و بهترین سال بشه !
البته قبول کنید که باتیستا باید در خیلی جاها ممنون تریپل اچ باشه که الان به اینجا رسیده
-
واقعا حق رندی ارتن رو دارن میگیرن ... یکی از بهترین استار های این کمپانیه ولی ...
سینا هم که نمیشه بخاطر این که مصدوم بود !
کریس جریکو میشه ... :1:
-
بروبکس خفنن........
سالار باتیستا که تریپل اچ رو میخوره..........اگه کوزلوف هم دخالت کنه باتیستا خیارش میکنه.........
-
والا همه از همه ایراد گرفتید اما اسمی از مت هادری که اینقدر خوب بود نیاوردید اگه
به من بود به مت میدادم که با مارک هنری و بورن لجباز و ام وی پی یکدنده و غیره
امسال مبارزه کرد! سینا هم به دلیل برنده شدن در رویال و قهرمانی تگ تیم و جهان و
البته کمی هم...اما رندی که اصلا حقش نبود باشه؟؟؟!!اگه به پیروزیهاست حقه
شاون و اندر هم بود که میتونستند باشن اما حقه مت بیش از همه بود.
واقعا کمپانی یکزر دیگه ....بیخیال
-
تنها جای کسی که خالیه توی این لیست اسم پانک هستش
این لیست جای موفق هاست نه کسی مثل جف هاردی
جف الان 6-7 پی پی وی هست که با این همه سابقه چلنجر بوده و ناموفق ولی پانک هم Mr.MITB بوده هم یک سوپراستار جوان که تونسته که بعد از یک سال وارد شدن به Wwe تونسته کمربندو ببره
حق جف نیست توی این لیست به جای پانک باشه
-
باتی که از همه لحاظ از تریپل اچ سره.ولی این وینس نامرد همش در حق سالار نامردی می کنه.واسه همین منم فکر می کنم تریپل اچ بشه.اما حق سالاره.
-
ONLY HHH:5:
فقط حق سلطانه و بس:5:
من نمیدونم چرا اسم سینا باید تو لبست باشه؟اینکه همش مصدوم بوده:15:
جالبه اسم اندر هم تو لیست نیست:16:
ولی فقط سلطان شایستگیش رو داره:5:
-
تو رو خدا اسم hhh رو نياريد از روزي كه اومده اسمك همش با بچه ها بازي ميكرد به نظر من باتيستا امسال از بقيه بهتر كار كرد مخصوصا از موقعي درافت شد به raw
-
شما چرا شلوغش کردین.
کسی این جایزه رو میبره که بیشترین حضور مثبت رو داشته باشه.با یه مثال روشنتون میکنم.
در سال 2007 باتیستا در همه پی پی وی ها سر WHC بازی کرد و آخر سر هم جامو گرفت و بهترین استار سال شد.حقشم بود.سینا هم علیرغم نمایش نه چندان خوب در اوایل سال به دلیل حضور ثابت در main event ها بهترین شد.
نتیجه میگیریم که همواره کسی که بیشترین حضور در بازیهای main event و بر سر جام داشته بهترین شده.امسال استارهای زیادی خوب کار کردن ولی تنها کسایی که این خصوصیات رو دارن فقط HHH و Batista هستن بقیه فقط یه درخشش کوتاه و مقطعی داشتن و بعد از مدتی روند عادی خودشونو پیش گرفتن مثل پانک.یه سری هم که مصدوم بودن و غیبت حتی کوتاه مدت هم این جایزه رو سلب میکنه.
شانس HHH hز همه بشتره و به جز batista بقیه کاندیدا رو حذف شده بدونید.
درباره راو هم امکان این وجود داره که این بازی رو برای همین جایزه بین batista و hhh انداختن تا بتونن به وضوح یکی رو برنده اعلام کنن.شاید هم DQ بشه چون همچین بازی مهمی تو پی پی وی به یاد ماندنی تره و معمولا بازیهای زیبا در هفتگیهای امسال نتیجه در برنداشته(hhh vs taker و taker vs kozlov).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WWE_HRN
تو رو خدا اسم hhh رو نياريد از روزي كه اومده اسمك همش با بچه ها بازي ميكرد به نظر من باتيستا امسال از بقيه بهتر كار كرد مخصوصا از موقعي درافت شد به raw
برو جمع کن بابا باتیستا امسال چیکار کرده که بهترین بشه.به پیغمبر هیچ غلطی نکرد به جز اینکه اون سینا رو برد حق حق تریپل اچ هست برد هاش تو سال 2008 بیشتر از باتیستا بوده.باتیستا ضعیفه.تریپل اچ با بچه ها بازی کرد!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فکر میکنم شما به تازگی وارد دنیای کج شدین!!![hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط only batista
باتی که از همه لحاظ از تریپل اچ سره.ولی این وینس نامرد همش در حق سالار نامردی می کنه.واسه همین منم فکر می کنم تریپل اچ بشه.اما حق سالاره.
میتونید بگید باتیستا از چه لحاظی از تریپل اچ سرتره باتیستا باید همیشه مدیون تریپل اچ باشه چون تریپل اچ باتیستا رو معروف کرد وگرنه الان کسایی مثل تو نمیومدی بگی باتیستا از همه لحاظ از تریپل اچ سرتره!!!!!!!!!!!!!!!
همه میدونن تریپل اچ یه اسطوره هست و مثل سینا - باتیستا و ........سوسول نیست.البته ببخشید اینجوری حرف زدم چون حرف بی ربط میزنی!!![hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir66
بروبکس خفنن........
سالار باتیستا که تریپل اچ رو میخوره..........اگه کوزلوف هم دخالت کنه باتیستا خیارش میکنه.........
هم تریپل اچ و هم کوزلاو باتیستا رو له میکنن.باتیستا که عددی نیست!!![hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Edris_batista
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kian
اچ که عمرا از باتیستا برتری داشته باشه اما بعید میدونم باتی اول شه اون می تونست بهترین باشه اما وینس مکمهن ... :8: فعلا که WWE میخواد به سینا حال بده تریپل هم که کمرو باخت پس نمی تونه بشه من میگم سینا ولی حق باتیستاست ولی...
:6:((( خدایا تا کی نامردی ))) :6:
فقط حقه تریپل اچ هست هم نسبت به سینا و هم نسبت به باتیستا برتری داره.برتری هاش هم یکی دو تا نیست خیلیه.من امیدوارم تریپل اچ بشه اگه نه ای کاش اندرتیکر بشه.
-
اوه اوه چه خبر شد.من دوست داشتم آندرتيكر ببره ولي چون نيست آرزو ميكنم كه يا سلطان يا جريكو ببرن.ولي اينطور هم نميشه و سينا ميبره.:8:
ولي اگه بخوايم عادلانه قضاوت كنيم سينا نميتونه اين مقام رو ببره و حق ايچ هست.اين قضاوت عادلانه بو:4:
-
من سالها منتظر این بازی بودم خدا کنه که عشق من (اچ ) ببره که البته هم میبره
من کشتی کج رو فقط به عشق برت هارت و شاون مایکل و از همه مهمتر تریپل اچ :5: نگاه می کنم
-
اصلا هیچ کدام....فقط آندرتیکر.چون باتیستا رو که نابود کرد, تریپل اچ هم که اگه کوزلوف دخالت نکرده بود برده بود.جان سینا هم که آخرین بار در سال 2006 اگه بیگ شو و بوکر دخالت نکرده بودند بورده بود.اج که هیچی!پس فقط [color=#FF0000]آندرتیکر...[hr]
The Undertaker Is The Best
-
از قبل draft تا الان دارن حق باتيستا رو مي خورن . پس بزار اين دفعه رو هم بخورن .
-
ادج یه چیزی
اچ اچ اچ یه چیزی
جریکو یه چیزی
ولی من موندم اخه باتیستا تو 2008 چیکار کرده که باید برترین بشه؟!
-
اقای Shayan_TripleH اصلا ما دوست داریم بگیم باتی سرتره دلایله خودمونم دارم حالا تو اینجا چیکاراه ای؟مگه طرفدارای باتی اومدند یکی یکی نظرات طرفدارای hhh اینجوری جواب بدند؟از همین حرفی که زدی باتیستا سوسوله نشون دادی چقدر حالیته.در ضمن انگار بازیهای سالار با hhh ندیدی که اینجوری می حرفی.هر چند من خودم بعد باتی طرفداره hhh ام.
-
بابا جون مادرتون تریپله اچ چیکار کرد امسال که میگین حقشه ؟
تو یه پی پی وی تونست رندی رو ببره که بعدش همش با بچه ها بازی کرد ... کوزلو و جف و ام وی پی و گریت خالی شدن سوپراستار ؟
به مولا پانک خیلی سرتر بود از تریپله اچ ...
سینا با این همه مصدومیت باز یه تگ تیم گرفت ... تو چند تا ماین اونت هم بود ...
ولی بازم میگم جریکو میشه !
-
ولی من حق رو به مت هاردی میدم.....واقعا استاره خوبی شده و خوب کار کرد امسال همه رو هم برد.امسال فقط 2 پی پی
وی شکست خورده و تک به تک در هفتگیها فقط 6 تا امارش خارق العاده بود.اما کلا کمپانی به ecw علاقها ای نداره!!!
در مورده تریپل و باتیستا بگم که باتیستا مهمترین برده تبلیغاتیش سینا بود که من (نظره منه) سینا در ان بازی بهتر کار
کرد و سایبر رو هم قهرمان شد با کمکه استان کولد قهرمان شد!؟ ادج و جف و جریکو هم نقششان رو خوب بازی کردند اما
اونها هم نمیشن!شک نکنید این کمپانی سینا رو برنده میکنه چه شما بخواین چه نخواین!!؟؟پارسال هم اگه مصدوم نمیشد
انتخاب میشد غیر از اینه!! کمپانی خیلی پشته سیناست حالا خدایی کی میخواد کمربند رو از کمپانی و سینا بگیره؟اما
البته سینا شایستگیشو داشته! اما خوب در کل امسال حقه مت هاردی بود بشه و یا جریکو البته ین نظره منه!البته این
پستم شاید بعضی باتیستیها و اچ ها و سیناییها ناراحت بشن اما من نظرم رو گفتم مثل شماها! نمیدونم چون شاید
طرفداره تیکر هستم علاقه داشتم اون بشه اما خوب نبود و رفتنش.....الان میگم یا مت هاردی که خوب صد در صد نمیشه
ولی میگم الان در بین این استاران حقه جریکوست اما حتم دارم سینا میشه حالا ببینید کی گفتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط undertaker_alib
ولی من حق رو به مت هاردی میدم.....واقعا استاره خوبی شده و خوب کار کرد امسال همه رو هم برد.امسال فقط 2 پی پی
وی شکست خورده و تک به تک در هفتگیها فقط 6 تا امارش خارق العاده بود.اما کلا کمپانی به ecw علاقها ای نداره!!!
در مورده تریپل و باتیستا بگم که باتیستا مهمترین برده تبلیغاتیش سینا بود که من (نظره منه) سینا در ان بازی بهتر کار
کرد و سایبر رو هم قهرمان شد با کمکه استان کولد قهرمان شد!؟ ادج و جف و جریکو هم نقششان رو خوب بازی کردند اما
اونها هم نمیشن!شک نکنید این کمپانی سینا رو برنده میکنه چه شما بخواین چه نخواین!!؟؟پارسال هم اگه مصدوم نمیشد
انتخاب میشد غیر از اینه!! کمپانی خیلی پشته سیناست حالا خدایی کی میخواد کمربند رو از کمپانی و سینا بگیره؟اما
البته سینا شایستگیشو داشته! اما خوب در کل امسال حقه مت هاردی بود بشه و یا جریکو البته ین نظره منه!البته این
پستم شاید بعضی باتیستیها و اچ ها و سیناییها ناراحت بشن اما من نظرم رو گفتم مثل شماها! نمیدونم چون شاید
طرفداره تیکر هستم علاقه داشتم اون بشه اما خوب نبود و رفتنش.....الان میگم یا مت هاردی که خوب صد در صد نمیشه
ولی میگم الان در بین این استاران حقه جریکوست اما حتم دارم سینا میشه حالا ببینید کی گفتم.
منم با تو موافقم . حق مت هست . چون خیلی قشنگ بازی کرده امسال . تازه در این چند تا پی پی وی اخیر از کمربندش دفاع کرده . و برده.
اما به نظرم سینا را اوول میکنن . یا تریپل اچ یا جریکو.
اما من میگم سینا را اول میکنن . حالا ببینین :24: :34:
:34:
-
باتیستا درسته که این اواخر خوب بازی نکرده ولی فقط اون توانسته غول هارو بزنه...مثلا من با اینکه طرفداره آندرتیکرم ولی تو بازی هایی که با آندر بازی کرده تقریبا هم سطح بودن...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BaBa.T4GHI
تو یه پی پی وی تونست رندی رو ببره که بعدش همش با بچه ها بازی کرد ... کوزلو و جف و ام وی پی و گریت خالی شدن سوپراستار ؟
چیکار کرد امسال؟ادج رو برد.رندی رو برد.سینا رو برد.جف رو برد.کالی رو برد.و کلی برد دیگه.ببینم اینایی که گفتم بچن؟همون ادج کلی برد داشته همون سینا 2 سال کمربند رو داشته و ..................تریپل اچ از همه سرتر بود.سینا اصلا نصف بیشتر سال 2008 رو از دست داد بدلیل مصدومیت پس معلومه قدرت بدنی هم نداره.واقعا من نمیدونم شما این حرف ها رو رو چه حسابی میزنین.یه کم فکر خوبه.[hr]
نقل قول:
اقای Shayan_TripleH اصلا ما دوست داریم بگیم باتی سرتره دلایله خودمونم دارم حالا تو اینجا چیکاراه ای؟مگه طرفدارای باتی اومدند یکی یکی نظرات طرفدارای hhh اینجوری جواب بدند؟از همین حرفی که زدی باتیستا سوسوله نشون دادی چقدر حالیته.در ضمن انگار بازیهای سالار با hhh ندیدی که اینجوری می حرفی.هر چند من خودم بعد باتی طرفداره hhh ام.
به من ربطی نداره شما هرچی میخواهید بگید اما نظرتون رو پیش خودتون نگه دارین نمیخواد به همه اعلام کنید و بگید من هم هستم.من خوشم نمیاد یه نفر نظرش رو به بقیه تحمیل کنه شما میگید باتیستا سرتره من میگم تریپل اچ اما لازم نبود فکر زیباتون رو نشون بدید.ثانیا باتیستا سوسوله خیلی خیلی سوسوله اینو دیگه همه میدونن.مسابقات تریپل اچ و باتیستا رو هم دیدم فقط میخواستن باتیستا رو معروف کنن تا 4 تا طرفدار مثل تو پیدا کنه وگرنه باتیستا هیچ عرضه ای نداره.شما هم بیخودی حرف نزن از حرف زدنتون معلومه که زیر 10 سال هستیدشما فکر میکنید اگه باتیستا 2 بار Triple H رو برده دیگه خیلی قویه نه عزیزم این خبرا نیست.منم طرفدار باتیستا هستم اما شما بی منطق حرف میزنید.من زمانی طرفدار سینا بودم اما از طرفداراش زده شدم.حالا هم که به غیر از تریپل اچ از باتیستا خوشم میاد
-
اصلا هم هم سطح نبودن اصلا اون موقع که تیکر داشت کج میگرفت باتیستا داشت اموزشه فنون و الفبا میدید....خواهشا تیکر رو مبحثشو وسط نکشید...باتیستا مثلا کدوم غول رو برده؟؟؟؟؟؟؟؟
غولهای که تیکر میبرد رو اگه باتیستا میدید کوپ میکرد
استین و اون کین قدیم و راک
اگه غول گالی هست خوب سینا هم بردتش
شاون که خوب سینا هم بردتش
اگه سینا غوله؟!پس چرا میگین بهش بها داده شده؟؟؟؟
اصلا جریکو رو هم که با کمک استین برد@!!
پس اصلا تیکر رو با باتیستا مقایسه نکن مثله مقایسه بایرن مونیخ با دیگر تیمهای بوندسلیگاست
-
نقل قول:
رقابت اصلی بین HHH و Batista هست و من تو پستهای قبلی هم توضیح دادم که چرا.شما همش دنبال اینید که حرف خودتون رو رو کرسی بشونید و حقیقت رو مخفی میکنید.نسل آدم یه جوریه که دوست داره اون چیزی رو که بهش علاقه داره رو باور کنه.هنر اینه که آدم جلوی این غریزه رو بگیره و منطقی باشه.حالا شما دوست داری بگی پانک بهتره خوب باشه پانک بهتره.5 روز دیگه معلوم میشه که پانک بهتره شما نگران نباش.[hr]
نقل قول:
آقا شایان راست میگن شما با این بحثای مسخره و غیر منطقی یه کاری میکنید آدم از یه سوپراستار منزجر بشه.یه مدت با تیکریها بحث داشتیم به خدا تا 2 ماه حالم از تیکر به هم میخورد.تیکری که عاشق American Bad Ass بودم.میدونید دلیلش چیه.دلیلش اینه که وقتی هی نقطه ضعف یه استارو میگی تو مغزت نیروی منفی ایجاد میشه و کم کم با ازدیاد این کار از اون سوپراستار کامل بدت میاد.
من که میدونم این حرفا تو گوشتون نمیره و حرف خودتونو میزنید ولی خوب من میگم.اساتید پست بعدیشون میگن مگه تو جدیدا دکتر شدی ؟ یا اصلا میگن به تو چه ما باتیستا رو قبول داریم.
خوب اون دسته آدمای غیر منطقی رو کاریشون نمیشه کرد و فقط باید تآسف خورد.
راستی مت توی ECW کار میکنه و ریتینگ پایین تری داره.پس عملا شانسی نداره.
توی پستای قدیمی تر دوستان گفته بودن Jeff به درد نمیخوره و نا کام مونده.آقا اینجوری نیست.جف در آخر 2007 شاون مایکل تریپل و اوماگا و خیلی دیگه رو تک به تک و بدون دخالت شکست داد.بعد از مشخص شدن بازیش با رندی تو رویال 2008 بابایه رندی رو دراورد.تو NWO خیلی خوب کار کرد.بعدش محروم شد و بعد بازگشتش اوماگا و ام وی پی و خیلی دیگه رو شکست داد.سامراسلم یه خورده ریسک کرد که نگرفت و ام وی پی مفتی برد.تو انفورگیون عالی کار کرد و 5 ثانیه آخر بردشو از دست داد.تو نو مرسی بابایه HHH رو درآورد و با یه رول آپ باخت.تویه سایبر هم چوب بی تجربگیش نسبت به HHH رو خورد و تو sd تک به تک hhh رو برد.تو سوروایور عامل اصلی برد ادج بود.اگه به ناکام بودن باشه باتیستا در مقابل بوکرتی و کالی و سینا در مقابل ادج ناکامیشون بیشتر بود.ناکام بودن دلیل نمیشه و بازی زیبا مهمه.
-
اصلا هم هم سطح نبودن اصلا اون موقع که تیکر داشت کج میگرفت باتیستا داشت اموزشه فنون و الفبا میدید....خواهشا تیکر رو مبحثشو وسط نکشید...باتیستا مثلا کدوم غول رو برده؟؟؟؟؟؟؟؟
دراینکه آندر قوی ترینه شکی نیست.ولی اگه درست توجه کنی من نوشتم تقریبا. یعنی بعد آنرتیکر باتیستا قوی ترینه..
-
باتیستا یه خاطر شخصیت دیوونه ای که کمپانی براش در نظر گرفته و این انیمال بازیهاش برای کمپانی مهم شده و چون شخصیتش تا به حال در کمپانیهای کشتی نبوده وینس تصمیم گرفت تا اون رو محبوب کنه.و در این قدم زدن HHH بزرگترین گام بود.و وینس این گامو و برداشت و باتیستا به اینجا رسید.
در مورد بازیهای مستقیم بین HHH و Batista هم بگم که باتیستا بهترین بازی کل عمرشو تو راسولمنیا 2005 برگزار کرد.تو بکلش که داور خواب مونده بود وگرنه جام تو دستمون بود.تو ونجنس هم که بابایه باتیستا در اومد و پتک و پدیگری و صندلی خاردار هم برای این بود تا باتیستا گنده بشه.
شما حق ندارید باتیستا رو با HHH مقایسه کنید.باتیستا قابل مقایسه با رندی و سینا و لشلی و لزنر و به طور کل هم دوران های خودشه.HHH قابل مقایسه با راک و آستین هست نه این جوجه هایی که از نبود استارهای مستعد و خلاق به یه جایی میرسن.شما باتیستا رو تو JD 2002 نگاه کنید.منیجر استیسی بود.خداییش گریت میگیره با اون آهنگ مسخرش و اون هیکلش که مثل کارلیتو بود.یا سینا با اون شرت قرمزش.به خدا اگه استار درست حسابی و خلاق پیدا بشه که تو wwe نمیمونه.یکی مثل لزنر بود که مستعد بود و رفت تو UFC اونجا رو درو کنه.خدا میدونه تا کی باید منتظر یه استار خلاق و درست حسابی باشیم.
-
دوستان یکم در این تاپیک با ادبانه تر با هم بحث و اختلات کنند و به هم احترام بذارند
پست های اضافی پاک شد
یه بحثی درباره بازی های تریپل اچ شد که با بچه ها بازی داشته
خب این حرف هم درسته هم غلط ، جان سینا که تو نایت آف چمپین باهاش بازی کرد یا رندی ارتن رو من بچه حساب نمیکنم ولی بازیش تو آنفورگیون چرا کاملا حق رو به دوستان میدم
یک حرفی آقا شایان که گفت باتیستا سوسوله برام عجیب بود ... میشه بگی برای چی ؟
-
نقل قول:
خیلی عجیبه!
از بین سوپراستار های منتب شانس اچ اچ اچ از همه بیشتره و شانس باتیستا از همه کمتر!
اچ اچ اچ تو 2008 کمربند مهم دبلیو دبلیو ای رو یه مدت زمان خیلی طولانی نگه داشت...
و در بیشتر مسابقات هفتگی هم برنده شد...
اما باتیستا در بیشتر پی پی وی ها مغلوب میشد و کمربند سنگین وزن هم خیلی سریع واگذار کرد ....
-
محمود جون درسته شانس HHH از همه بیشتره من تو ارسال قبلی همه دلایلشو گفتم.ولی باتیستا هم بد کار نکرد.تو اکثر مین اونتها حضور داشت و آخر سر جامو با بدبختی(منظورم تلاش زیاده.باتیستا عادت داره همیشه بعد از کلی کل کل و مسابقه آخر سر جامو میگیره)گرفت.اگه جامشو از دست نمیداد شانس برابر داشتن.حالا این بازی تک به تکشون خیلی حساس هست.احتمالا کمپانی این بازی رو برای مشخص کردن همین برنده گذاشته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armin13
تو این لیست فقط جای HBK خالیه.
دقیقا فقط جایه HBK خالیه من نمیدونم اخه ادج لیاقت داره حتا اسمش جزو استار های سال باشه یا جف یا جریکو:15: