با سلام
گفته میشود در WrestleMania 25 مسابقات زیر برگزار میشود
Triple H vs Edge for the WWE Title
John Cena vs Batista for the World Heavy Weight Title
Shawn Michaels vs The UnderTaker
Chris Jericho vs Rey Mysterio
منبع:www.wrestlenewz.com
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
گفته میشود در WrestleMania 25 مسابقات زیر برگزار میشود
Triple H vs Edge for the WWE Title
John Cena vs Batista for the World Heavy Weight Title
Shawn Michaels vs The UnderTaker
Chris Jericho vs Rey Mysterio
منبع:www.wrestlenewz.com
عذر مي خوام اين نظرات شخصيه شماست يا در جاي ديگري هم اينها عنوان شده؟
لطفا منبع خبر فراموش نشه
رندي هم به بازي سينا باتيستا اضافه كن
منبع:http://www.wrestlenewz.com/نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Phenom
برای چی آندر با شان بازی داره؟؟؟؟؟
مسئولین wwe تصمیم دارند رکورد تیکر در رستلمنیا بدست شان شکسته بشه و این مسابقه 100%در رستلمنیا 25 برگزار میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p.m
به این جور خبرا میگن rumour.شاید فردا باتیستا استوری لاینش با رندی طول کشید.کی میتونست تصور کنه که باتیستا جامو به جریکو و جریکو جامو به سینا واگذار کنه.لطفا خبرایی بزارید که امکان برگزاری بازیش بیش از 70 درصد باشه.wwe قابل پیش بینی نیست.تو اون سایت هم یه سری آدم با تجربه پیش بینی میکنن که شاید غلط از آب دربیاد.
بله من هم گفتم احتمالا بعدشم من هر چیزی در www.wrestlenewz.com گزاشته شده بود گزاشتم ولی من خودم احتمال 90% میدم این مسابقات برگزار میشه حالا باید دید وضع چطور پیش میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط armin13
معلوم این ها نیستند
مسابقه ی باتیستا در مقابل سینا و تیکر در برابر شان به احتمال 70% برگزا ر میشن ولی اون دو تای دیگه احتمالش کمتره
منظورت از جام همون کمربنده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط armin13
نه منظورم جام قهرمانان باشگاههای اروپا هستش.
بخام ازتون غلط بگیرم اشکتون درمیاد.تو یه انجمن موسیقی بابایه یکی رو همین جوری درآوردم.
کمربندو واسه موقعی میگن که ازش به عنوان یه وسیله دفاعی استفاده کنن.تو این مواقع یا میگن title یا gold.gold معنی جام رو هم میده.
من دارم منظورو میرسونم تو رفتی تو مایه های دلقک بازی.اینجا مدرسه راهنمایی نیست که دلقک شی 2 نفر بهت بخندن.
هی هی هی هی هی هی
راضی شدی.کیف کردی.
آرمین جان حالا خودت و ناراحت نکن داداش :4:
یه سوال پرسید دیگه ...
حالا دوستان اشکال نداره ..
در ضمن یادمه اقا ارمین تویه تایپیک دیگه گفته بود . جام بهتره . چون فارسِی هست . به نظرش احترام میزاریم .
اطلاعات ایشون اینقدر زیاد است که نمیشه ازشون اشتبا گرفت . متشکریم. :34:
________
و اما نظر خودم . عمو سینا که باتیستا را پنچر میکنه.
اما بیت تیکر و شان . نمیشه واقا تصمیم گرفت . واقعا عجیبه این مسابقه ؟؟؟
بغیه مسابق ها کشکن :4:
:4:
بله کاملا درسته میگن TiTle یا Gold که Gold به معنی جام هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط armin13
پس غلط های بیجا نگیرین یه نفر میگه جام یکی TiTle یکی gold و یکی کمربند و ...
اگه WWE بياد ركورد آندتيكر رو بشكونه خيلي كاراحمقانه اي انجام داده.به طرز فجيهح.(نميدونستم با كدوم ه مينويسن)
فعلا که شایعات بازی تیکر و شان مایکلز بسیار زیاد شده
این دوستمون هم زحمت کشیده وقتش رو گذاشته یک خبر رو از یه سایت قرار داده اشکالی داره ؟
از نظر شخصی خودم بازی تیکر و شان احتمالش زیاده هر چند که دلم میخواست آندرتیکر سره کمربند بازی داشته باشه تو رسلمینیا
این رو هم بدونین که هیچوقت رکورد آندرتیکر تو رسلمینیا شکسته نشد و نمیشه و نخواهد شد
شان مایکل تو خواب هم نمی تونه آندرتیکرو ببازوونه...
معلومه هنوز خوب شان رو نمیشناسی.شما میتونی صبر کنی و شاهد باخت تیکر باشی و این رو هم بدون تیکر هر چقدر هم بخواین شما ها گندش کنین به نظرمن هیچ چی نیست میتونین این تو تمام مسابقات تیکر در این چند سال اخیر ببینین. هیچ وقت به پای استاری مثل شان نمیرسه چون در حد و اندازش نیست حیف که خیلی چیز ها رو به خاطر به وجود اومدن درگیری نمی تونم بگم وگرنه خیلی راحت می تونستم چیز های بگم که خودت بیای بگی شان میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p.m
بازی کریس جریکو با ری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزيز هر سايتي ممكنه واسه خودش يه پيشبيني بكنه اين دليل نميشه كه شما اون رو اينجا بيان كني
اقا ایشون مطلب را گذاشت . تا بچه ها نظرشونو بگن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط WWE_HRN
در ضمن اگر تذکر و بستن تایپیک بود . مدیران میدادن .
بای ...
[align=center]داداش این بنده خدا یه خبر پیدا کرده ترجمه کرده گذاشته مثل تمام کسای دیگه که خبر میزارن.
اگه به صحت خبر اطمینان نداری مسئله نداری اصلا تو تاپیک نیا.:33:
[/align]
درسته که این خبر هم توی خیلی از سایتهای خبری هست ولی امکان برگزاری این بازیها 100 درصد که نیست.بازی 100 درصد شده رو عوض میکنن اونوقت اینو عوض نکنن.این سری سایتا به خصوص رستل کاپ خیلی رو خط شایعه هستن.مثلا رستل کاپ پیش بینی کرده بود که قهرمان بعدی کوزلف هست و تو آرماگدون یه بازی بین او و تریپل برگزار میشه.یا این که جریکو جامو برنده شده و شاون مایکل تو نو مرسی بعد مدتها میخاد قهرمان بشه و تو راسولمنیا به سینا ببیازه و خداحافظی کنه.
کدوم اینا واقعی بود؟
اینجا انجمن با سابقه ای هست و گذاشتن این خبرا که بعدا دروغش دربیاد اعتمادو از کاربر نسبت به سایت میگیره.خداییش بعد راسولمنیا به نظرتون همه این بازیها درست بودن.اون موقع یه کاربر مهمانی که داره آرشیو انجمن رو میبینه نمیگه که اینا یه مشت خالیبند هستن و اینا رو از خودشون درمیارن؟
به خدا برای هر بازی پیش بینیش میاد.احتمال 50 درصد درسته.ولی اگه 50 درصد بقیش رخ داد چیکار کنیم؟این سایتا هم متشکل از یه سری آدم با تجربه در دیدن کشتی کج هستن و با دیدن رخدادهای گذشته و تشابه میان آنها یه سری نظر میدن.همچین کسایی تو انجمن ما هم هستن خیلی هم زیادن.
به نظر من این جور خبرا برای این انجمن زیاد خوب نیست چون گذشت زمان همه چی رو معین میکنه و اشتباه بودن خبر خیلی خوشایند نیست.یه فرقی باید بین این انجمن با انجمنهای دیگه داشته باشه.
بابک جان از دست من ناراحت نشی.به خدا من با هیچ کی سر لج نیستم که بخام با حرفام اونو ناراحت کنم.
مدیرا لطفا رو حرفام فکر کنید و یه نظر کلی بدید.دلیلام فکر کنم قانع کننده بود.
ارمین حان من به نظرت احترام میزارم خودمم اینو قبول دارم که این ها پیشبینی سران اون سایت است ولی من خواستم با این کار استارتی بزنم برای اینکه بچه ها نظرشون رو راجع به رستلمنیا بگن و با هم در رابطه با رستلمنیا صحبت کنیم خودمونم میدونیم ممکنه که بازیا انجام نشه ولی من گفته های یه سایتو و شما گفته های خودتو میگی و تا مسابقات رستلمنیا برگزار بشه قصد دیگه ای نداشتم بازم اگه مدیران مشکل دارند اقدام کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط armin13
با تشکر
من با تاپیک پیش بینی مخالفم نه این تاپیک فقط هم به دلایل بالا.شما اگه میخای بحث کنی یا یه بحث ترتیب بده یا تو یه تاپیک حرف بنداز.
مدیرا هم اگه مخالف بودن همون اول تاپیکو قفل میکردن.از این مدل تاپیکها زیاد زده شده.ولی من اینو ارزیابی کردم که همچین تاپیکهایی میتونه برای آینده انجمن که اکنون جایگاه بالایی میان انجمنهای تخصصی داره ایجاد مشکل کنه.من خواستم این مشکل از حالا در راستای بهبود وضعیت انجمن حل بشه.
همچین موضوع هایی خیلی بیننده داره ولی وقتی پس از مدتی اعتماد بیننده از بین بره دیگه کاریش نمیشه کرد.
بزرگترین انجمن های WWE دنیا هم حتی چنین تاپیک هایی داره به نظر من این نمیتونه ضعفی برای انجمن باشه که شما بخوای از قبل ارز یابیش کنی
امیدوارم بحثی که دارید میکنید به جنگ و جدال کشیده نشه . دوست عزیزمون هم این تاپیک رو زده و قصدش هم فقط فعالیت بوده و حرف آقا آرمین هم درسته که زدن این تاپیک ها باعث بی اعتمادی کاربرها نسبت به فروم میشه و خودم چند بار شده که بعضی از کاربرها گفتن چرا اینطوری خبر میزارید مگه قرار نبود فلانی برنده بشه که نشد و سر همین بحث میگن اخبارت دروغ هستن در حالی که در بین سایت های خبری شایعه های زیادی پخش میشه .
من حتی قبل از برگذاری آنفورگیون یک تاپیک زدم که نتایج احتمالی توش بود و گفته شده بود ام وی پی برنده ی بازی اسکرامبل مچ میشه که کلی به جنجال کشیده شد و از اون به بعد دیگه از اینجور تاپیک ها نزدم .
آقا بابک هم بار اولش بوده و زیاد آشنایی نداشته و گفتم فقط قصد اطلاع رسانی داشته مطمئنا از دفعات بعد دقت بیشتری را در زدن تاپیک خواهد داشت و این برای تجربه ایی شد .
از آقا آرمین هم که محترمانه و متفکرانه در بحث ها شرکت میکنه نهایت تشکر را دارم .
كاربر جديد اسكل كه نيست فقط بياد پست اول رو بخونه . ميره بقيش هم ميخونه .
بهتره يكي يه تاپيك بزنه و هر كس بنا بر پيشبيني خودش حدس بزنه چه مسابقاتي در wr 25 برگذار ميشه ؟
به نظر من که بازیه سینا با باتیستا 100% برگزار میشه (ببخشید برگزار با "ز" نوشته میشه یا "ذ"؟؟ اینو جدی پرسیدم حتما یکی جوابم رو بده!)
آندر هم با هرکی بازی کنه نمیبازه چه شاون باشه چه کسه دیگه ...
تازه شما به قهرمان رویال رامبل هم فکر کنید. به احتمال زیاد رندی رویال رو میبره و سر WWE با HHH بازی میکنه شاید هم بازیه سینا با باتیستا یه بازیه سه نفره بشه یعنی قهرمان رویال رامبل هم بهشون اضافه بشه البته اینا همش نظر شخصیه منه !! منبع پنبع هم ندارم!!!!!!!
کاربر ممد سینا معروف به ثانی !!! شناختیم یا نه مردک!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mammad Cena
ز نه ذ ولی جدان منم امشب فهمیدام برگزاری جشن فارق الزداواج دانشجویی با حضور محمد سینا و پروین اعتصامی در فرهنگسرای خاتون وران برگذار میگردد ...
شام به صرف شیرینی و ابنبات با ذکر صلوات بر ال محمد !
تو از بچگیت دوست داشتی نظرتو قالب کنی به دیگران ولی نمیتونی چون قدرتش رو نداری
چطوری تو؟؟
من احتیاجی به قالب کردن نظرم به دیگران ندارم عزیزم!!!!!
یعنی میشه شان برنده شه
خدا کنه ...