بيو گرافي تمام قهرمانان به طور خلاصه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
REAL NAME: BOBBY HUFFMAN
FROM: HOUSTON,TEXAS
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: BRET "hit man" HART
REAL NAME: BRET Sargeant HART
FROM: CALAGARY,ALBERTA,CANADA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: BROCK LESNAR
REAL NAME: BROCK EDWARD LESNAR
FROM: MINNEAPOLIS
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: BIG SHOW & GIANT
REAL NAME: PAUL WIGHT
FROM: TAMPA,FLorida
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: BILL GOLDBERG
REAL NAME: WILLYAM SCOTT GOLDBERG
FROM: ATLANTA,OKLAHAMA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: HUNTER HEARST HELMSLEY & HHH
REAL NAME: PAUL MICHAEL LEVESQUE
FROM: GREENWICH,CONNECTICUT
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: HOLLY WOOD HULK HOGAN & MR.AMERICA
REAL NAME: TERRY GENE BOLLEA
FROM: TAMPA,WASHINGTON.DC
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: DISSEL & KANE
REAL NAME: GLEN JACOBS
FROM: MADRID,SPAIN
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: KURT ANGLE
REAL NAME: KURT STEVEN ANGLE
FROM: PITTSBURGH,PENSSLYVANIA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: OZ & BIG SEXY & KEVIN NASH
REAL NAME: KEVIN NASH
FROM: DETROIT,MICHIGAN
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: RIC FLAIR
REAL NAME: RICHARD MORGAN FLIEHR
FROM: CHARLOTTE,NORTH CAROLINA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: ROB VAN DAMME
REAL NAME: ROBERT SZATKOWSKI
FROM: BATTLE CREEK,MICHIGAN
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: RAZOR RAMON & SCOTT HALL
REAL NAME: SCOTT OLIVER HALL
FROM:MIAMI,FLORIDA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: SCOTT STINER
REAL NAME: SCOTT STINER
FROM: BAYCITY,MICHIGAN
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: SHAWN MICHAELS & HBK
REAL NAME: MICHAEL SHAWN HICKENBOTTOM
FROM: SAN ANTONIO,TEXAS
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: STONE COLD STEVE AUSTIN
REAL NAME: STEVE WILLIAMS
FROM: VICTORIA,TEXAS
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: ROCKY MAIVIA & THE ROCK
REAL NAME: DWAYNE DOUGLAS JOHNSON
FROM: MIAMI,FLORIDA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: THE UNDERTAKER & DAD MAN
REAL NAME: MARK CALLAWAY
FROM: HOUSTON,TEXAS
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: VINCE McMAHON
REAL NAME: VINCIENT KENNEDY McMAHON
FROM:GREENWICH,CONNECTICUT
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: Chris Jericho& y2j
REAL NAME: Christopher Keith Irvine
FROM: Winnipeg, Manitoba, Canada
NAME: Christian[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
REAL NAME: Jay Reso
FROM: Ontario, Canada
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: Randy Orton
REAL NAME: Randy Keith Orton
FROM: St. Louis, MO
NAME: Chris Benoit
REAL NAME: Chris Michael Benoit
FROM: Edmonton, Alberta, Canada
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[NAME: Matt Hardy
REAL NAME: Matthew Moore Hardy
FROM: Cameron, NC
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: Rey Mysterio JR
REAL NAME: Oscar Gutiérrez Rubio
FROM: San Diego,CA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: Rikishi
REAL NAME: Solofa Fatu Jr
FROM: San Francisco,CA
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]NAME: EDGE
REAL NAME: Adam Copeland
FROM: Orangeville,Ontario,Canada
RE: بيو گرافي تمام قهرمانان به طور خلاصه
بیگ شو بود.اونوقت نه اج بود نه باتیستا نه سینا!!!!
ولی باحال بود.دستت درد نکنه.
ببين منم تو وبه حسينم منو مي شناسي سينا و باتيستا نذاشتم گفتم شر نشه !! راستي رنديشم تقديم به دوسته خوبم m-reza-tavakoli
مرسی.
1 سوال : یعنی rvd هیچ نسبتی با فرانکی (جان کلود فن دم ) نداره؟؟؟؟؟!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pezhman_britney
ببين منم تو وبه حسينم منو مي شناسي سينا و باتيستا نذاشتم گفتم شر نشه !! راستي رنديشم تقديم به دوسته خوبم m-reza-tavakoli
دستت درد نكنه پژمان جون واقعا دمت گرم
عالي بود
دمت گرم يعني مطالبش كشك !!
خب مطالب رو مي گم ديگه
خيلي جالب بود
عكس هام كه حرف نداشت هيچ كدوم رو نداشتم
مرسي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pezhman_britney
دمت گرم يعني مطالبش كشك !!
نا من همچين جسارتي نكردم:2: كلا عالي بود ولي من مطالبش رو مي دونستم ولي اكثر عكس هاش رو اولين بار بود مي ديدم.منظورم اين بود.دست درد نكنه كلا عالي بود.:7:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط armin 3:16
مرسی.
1 سوال : یعنی rvd هیچ نسبتی با فرانکی (جان کلود فن دم ) نداره؟؟؟؟؟!!!!!
rvd برادر تنی جان کلود هست
نه عزيز راب ون دم فقط تقليد جان كلود ون دم هست.
من مطمئنم که برادرشه!!!!!!!!!!!!!!!
اقا جان هيچ نسبتي با هم ندارن.
من قبلا شنیده بودم که برادرشه خیلی هم شبیش هست ولی الن که اسم واقعیه rvd رو دیدم تعجب کردم که اینا با هم نسبتی ندارن!!!!