-
تاپیک ویژه قدردانی و تشکر از معین R.I.P عزیز(همه بیان)
سلام به همه بکس انجمن.
راستش من یه مدت بود میخاستم این تاپیک رو بزنم دلیلش هم این بود که می دیدم از وقتی داوود و بهنام عزیز دیگه به طور مستمر در بخش اخبار کار نمی کنند همه زحمت ها به دوش معین عزیز افتاده و با وجود این که باید به دانشگاهش هم برسه ولی هر روز میاد اینجا و خبر میذاره حالا از خبر کوتاه گرفته تا لایو که واقعا کار خسته کننده و سختی هست از ترجمه اش بگیر تا تایپ و ....
برای همین گفتم بد نیست یه تاپیکی باز بشه و همه به معین عزیز خسته نباشید بگیم تا بدونه چقدر دوسش داریم.فعالیت زیاد و خوب معین یعنی بالا رفتن کیفیت بخش اخبار و در نتیجه بالا رفتن کیفیت انجمن که هدف اصلی همه ماست برای همین نقش معین عزیز و کارش خیلی مهمه.
این تاپیک هم برای معین جان 2 فایده داره:اول این که خستگی این چند وقت از تنش در میره و دوم این که انگیزه اش برای ادامه فعالیت عالی اش تو بخش اخبار دو چندان میشه...
پس خلاصه کلام اینکه:معین جون خسته نباشی و خیلی خیلی آی لاو یو...
-
RE: تاپیک ویژه قدردانی و تشکر از معین R.I.P عزیز(همه بیان)
نه تنها ایشون برای انجمن زحمت میکشن بلکه همه ی مدیران از جان دل برای این فروم زحمت میکشن که از همشون قدردانی میکنم
-
سلام ممنون علی اقا .
منم به معین جون :7: خسته نباشید میگم :34: کارش خیلی درست و عالیه :34:
دمش گرم . انشالله همیشه موفق در کارش باشه . ممنون :34:
با تشکر :34:
:34:
-
منم خسته نباشید میگم معین کارت عالیه
-
من هم از معین تشکر میکنم واقعا زحمت میکشه برا انجمن که خیلی من دوسش دارم :7:
-
علی جان واقعاً من شرمنده شدم
همه انجام وظیفه هستش... وقتی من مسئولیت مدیر اخبار شدن رو بر عهده میگیرم میدونم که چه پست حساسی هستش و هر روز باید فروم به روز باشه واقعا خجالت زدم کردی
امیدوارم فعالیتم باعث دلگرمی بچه ها باشه و همه ازم راضی باشن و در همین جا برای تمامی مدیران این انجمن چه مدیر های عزیزی که الان در کنارمون نیستن و کسانی که هستن و بسیار زیاد زحمت میکشن تشکر میکنم
-
خلاصه کلام اینکه:معین جون خسته نباشی و خیلی خیلی آی لاو یو...
-
معین آخر اخباره.... :34::7::34: دستت درد نکنه جیگر
-
واقعآ آقا معیـــن سنگ تموم میزارد من برای ایشون و خوانواده ی گرامیشون آرزو میکنم در هر جای کره خاکی که باشم موفق و پیروز باشند
-
منم یک خسته نباشید حسابی به آقا معین میگم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشه .
-
معین جان کارت عالیه خسته نباشی برات بهترین ها رو میخوایم
-
علی گلدبرگ اگه تو عمرت یکبار کاره مثبت کردی اون امروز بوده !!!! دستت درد نکنه علی جان ...حقا که مثل خودم تیز بین و قدرشناسی....
روزی که متوجه شدم قراره معین رایس بره تو بخش اخبار شگفت زده شدم! با توجه به سابقه ای که تو بخش قبلیش داشت(یادم نیست چی بود فکر کنم سگا و میکرو بود!!!) پیشه خودم گفتم اینده روشنی داره تو این بخش!! همون روز اولی که بهم اطلاع دادو گفت حاجی قراره از این به بعد اخبار راو رو من بزارم!! گفتم این یه چشمشه !! کم کم معین تو اکثر بخشها بار دیگران رو به دوش کشید!!این یه حقیقته!! اینکه حالا دوستان دیگرمون ماهی یبار بیان یه پست بدن که نشد فعالیت!!!
فعالیت الان معین رایس دقیقان همون فعالیتی که پارسال حامد حدادی تو تمام بخشهای اخبار انجام میداد و بار همه جا به بازوهاش بود!! که البته زیاد بهش توجه نشد!!
البته بگم خیلی از بچه هایی که مدتیه خوب فعالن تو انجمن میتونن هنرهاشون رو نشون بدن!! بچه های مثل ساسان ..عرفان .امیر اقایی ووو...اینها هم پدیده هایی هستند که میتونن در اینده ای نه چندان دور هنرهای خودشونو رو کنن و روح اطرافیانشون رو متششع کنن !!!! امثال بهنام . علیرضا و معین هم از دل این بچه ها به وجود اومدن!!!
اگه کمی به عقب برگردیم..معین هم یه زمانی یه کودک خردسالی بود تو همینجا
ولی در کل از معین عزیز این پسر سرد و گرم چشیده روزگار تشکر و قدردانی میکنم و برایش ارزوی خوشبختی در تمام لحظات خوابش میکنم!!!
معین جون عجرت با اقا!!
-
خسته نباشید حسابی به معین میگم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشه .
-
منم به نوبه خودم اولا از آقا علی که زحمت کشیدن این تاپیک رو زدن تشکر میکنم.
و از معین عزیز که میشه گفت به تنهایی نصف انجمن رو اداره میکنه تشکر میکنم.
-
معين جون مي خواي يه خسته نباشيد از ته دلم بگم كه هرچي خسته گي اينا بوده از روحت بيرون كشيده بشهوروحيه ي دباره بگيري.
خخخخخخخخخخخخسسسسسسسسسسستت تتتتتتتتتتهههههههههه نننننننبببببببببببااااااا اااااااااشششششششششششييييي يي
:34::34::34::34::34::7::7::7::7::7:
-
بسه دیگه این جــاکــــــــــــــــــــ ــش پررو میشه :4: :4: :4:
من این وسط آدرس خونشون رو فقط ازش میخوام :4:
-
ای علی خدا بگم چی کارت کنه که یه تاپیک زدی این همه ما رو شرمنده همه کردی
از تمام دوستان قدردانی میکنم
ابولفضل من کاری نکردم همه انجام وظیفست به خدا کارهایی رو که من الان میکنم در برابر زحمات کسانی مثل حامد و داوود و و و و و برای این فروم کشیدن هیچه ، کسانی هستن که برای این انجمن زحمت میکشن ولی دیده نمیشن هامون که داره از جون و دل مایه میذاره مشکلات فنی رو حل میکنه ، امیر عزیز که آپلود های عالی میکنه برای انجمن ، مدیرای بخش ها ، حامد عزیز که همه جا فعالیت داره و با حوصله هر چه تمام تر برای کاربران امضا و آواتار میسازه و از همه مهم تر کسی که فعالیتش در پشت انجمنه یعنی ناظم سایت سینا ؛ کسی که همیشه همه جوره حواسش به همه جا هست و یک جا نمی ذاره کسی کوچکترین خلافی بکنه و قانون رو برای همه یکسان میدونه.
تشکر نه برای من بلکه شامل این عزیزان هم میشه
امیدوارم این انجمن همین روالش رو حفظ بکنه و خودم تمام تلاشمو برای پیشرفت این انجمن و خوشنودی شما ها بکنم
-
معين جون اينا همه حقته و بلكه حقت بالاتر از ايناست چون من يه مصاحبه طولاني از گلدبرگ اينجا گذاشتم هم وقتمو گرفت و هم حوصله ام رو سر برد حالا تو هر روز مياي چند تا تاپيك ميزني واقعا كار تو خسته كننده و سخته برا همين جدا جا داشت همچين تاپيكي زده بشه...اما منم اينجا از همه مديراي باحال اين انجمن كه الحق دارن مثل معين زحمت ميكشن و اين انجمن رو سر پا نگه داشتن و كاري كردن تا بهترين باشيم تشكر ميكنم.
-
دستش درد نكنه . فقط سعي كنه كه اين مقامشو هميشه نگه داره
-
آقا معین دمت گرم واقعا خوشحالمون کردی... خسته نباشی !!!
با اون یه تیکه هم خیلی حال کردم که گفتی : آرماگدن منفجر میشه !!!
بازم مرسی ... و یه خسته نباشید گرم دیگه هم واسه تموم کسایی که تو این انجمن زحمت می کشن تا ما براحتی از اینجا استفاده کنیم ... اعم از مدیر و معاون انجمن و سایر مدیرها که از دل و جون مایه می ذارن !!!
-
منم به معین عزیز خسته نباشی می گم و ازش به خاطر تمام زحماتش تشکر می کنم.
از طرف کین:4:
-
من هم به معین عزیز خسته نباشید میگم معین جان کارت عالیه
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
از همه مهم تر کسی که فعالیتش در پشت انجمنه یعنی ناظم سایت سینا ؛ کسی که همیشه همه جوره حواسش به همه جا هست و یک جا نمی ذاره کسی کوچکترین خلافی بکنه و قانون رو برای همه یکسان میدونه.
خواهش می کنم معین جان... ترو خدا راحت باش... بشین عزیزم... به خدا شرمنده می کنی این جوری سرپا وایسادی... نه ترو خدا تعارف نکن... بزرگی از خدمونه... :4:
---------------------------------------
من هم به نوبه ی خودم یک تشکر تیم ملیی از معین ریپیست(:4:) می کنم... معین واقعا علاوه بر فعالیت خوب... ببخشید توپ... خیلی هم خوش اخلاق و خوش برخورده!
انشالله همیشه موفق و مئید باشید برادر... تقب الله.
ممنون.
موفق باشین.
-
[align=center]سلام
تولدت مبارک معین!!!!!چرا میزنین خوب اشتباه شد تولد نبود.
خوب جدا از شوخی این چند وقته خیلی تو بخش اخبار عالی کار میکنه نزاشت جای خالی داوود و بهنام و پوریا:4:زیاد احساس بشه .ایشالا عروسیت جبران میکنیم.
انشااله هرجا که هستی در کنار خانوادت و زیر سایه امیر المومنین سالم و سلامت باشی.
ولی در کل هر کاری میکنی وظیفته.:4:
معین متعلق به همس:4:
ولی تقدیر بی تقصیر نیست!!!!
[/align]
-
منم از دور براش لعنت ميفرستم !
-
منم به معین خسته نباشید میگم و از همه ی زحماتش قدر دانی میکنم
-
بنده هم از جانب خودم به معین عزیز خسته نباشید میگم که واقعا واسه انجمن سنگ تموم گذاشته و همینطور از تمامی معاونان این انجمن که اونو به بهترین انجمن کشتی کچ ایران تبدیل کردن .
-
چند تا تشكر ويژه واسه معين دارم
1- خيلي پسر مودبيه
2-خيلي زحمت كشه
3-وقتي واسه كسي كاري ميكنه فكر نميكنه حق پدري به گردن طرف داره
4-خيلي بي ريا كار مي كنه
5-ازش خيلي چيزا ياد گرفتم
6-متال باز هم شده مارمولك :4:
-
اول از علي گل تشكر ميكنم به خاطر كار خيلي قشنگش...
واقعا ممنون علي جان... عزيز دلمي...
بعدشم از معين عزيز كه واقعا اخبارش و خبراش حرف نداره تشكر ميكنم..
معين جان ميدونم خيلي زحمت ميكشي عزيز و اينكار خيلي خسته كنندست.. و ما همه بچه هي انجمن زحمات تو رو ميبينيم داداش گلم.. و برات هميشه آرزوي موفقيت داريم... و خوشحاليم كه پسر خوب ، و مودبي مثل تو در جمع مايه...
دستت بابت همه چي درد نكنه و خيلي خيلي ممنون عزيزم...
-
دستش درد نكنه خيلي زحمت مي كشه
---------------------
چشش درارد وظيفه اش هست نكرد هم نكرد مي گي چي كار كنيم
------------------
خيلي زحمت مي كشي سالاري
-
معین جان من هم بهت خسته نباشید میگم و امیدوارم همیشه موفق باشی
کارتم خیلی درسته:34::34:
-
معین جون کارش درست بود و هست خیلی وقت است که باهاش نچتیدم دلم براش 1 زره شده:7:
از زحماتت ممنونم نه تنها تو بلکه از زحمات هم زحمت کش های ایران wwe ممنونم.
معین واسه خوشحالیت فردا کله بریده بهنام رو واست تو سبد میارم :23:(شوخی:4:)بهنام جان بهت بر نخوره :4:
و در آخر ایران دبلیو دبلیو ای قهرمان میشه خدا میدونه که حقش به لطف هامون و معین رایپ :4: و غیره ... ایران دبلیو دبلیو ای قهرمان میشه:4:
-
من هم به نوبه خودم ازت تشکر میکنم معین جان و یه خسته نباشید هم بهت میگم:7:
امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم:7:
-
معین جان پست منو پاک کردن از اول میدم :4:
سلام و خسته نباشی و بهت بازم خسته نباشید میگم بابت زحمات از شما و دیگر کسان زحمت کش انجمن ممنونم .
آرزوی سلامتی :7:
-
سلام به آق معین
خیلی چیکتیم . خیلی نوکتیم . خیلی چاکتیم
بدخواه مدخواه داری یه عکس بفرست یه جنازه تحویل بگیر.دو تا عکس بفرست ، دوتا جنازه تحویل بگیر ، سه تا عکس بده چهارتا جنازه تحویل بگیر (البته جنازه چهارم جنازه ی منه، چون زورم به چهار نفر نمی رسه)
-
آقا دمت گرم...دوتا آرزو میکنم ...:30::30:
1:30:.همیشه سلامت باشی...
2:30:.آندرتیکر همیشه پیروز باشه و هیچ وقت شکست نخوره.....
آقا بازم می گم دمت گرم و ایول:34::34::34::34:
-
داش معین که در هر بخشی مدیر بود ازش راضی بودیم مخصوصا الان که دیگه کارش حرف نداره
دمت گرم معین :34::7:
-
منم اززحمات خوب شماتشکرمی کنم.اخبارات حرف نداره...ایول:7::7::7::7:
-
من تازه عضو این انجمن شدم باید بگم که بهترین کاربرانی که توی این دو هفته دیدم اول معین عزیز و بعد هم جناب i am legend (ببخشید اگه اسمتون رو بلد نیستم) هستند واقعا دستتون درد نکنه
-
معین خیلی زحمت میکشه و به نظر من زحمتاش تو این تاپیک نمی گنجه.
معین جون خیلی زحمت میکشی.ایشالا که همیشه انقدر فعال باشی و انجمن رو به کمک دیگر دوستان سر و پا نگه داری.