*عيد بزرگ و فرخنده غدير خم بر همه شيعيان مبارك باد*
سلام به همه بچه هاي گل انجمن.
عيد سعيد غدير خم،
عيد الله الاكبر،
روزي كه پيامبر اعظم-صلي الله عليه و آله و سلم-تاج ولايت و امامت را بر سر مبارك حضرت شاه ولايت اميرالمومنين علي-سلام الله عليه-نهاد،
و روز به خاك ماليده شدن بيني دشمنان علي و آل علي،آن دو غاصب ظالم خلافت و پيروان و دوستداران آن دو ملعون،
بر همه شيعيان و دوستداران و عاشقان اميرالمومنين و فرزندان پاك و معصومش-سلام الله عليهم اجمعين-مبارك باد.
آرزو مي كنم همه شما عزيزان در زير سايه اميرالمومنين و در كنار خانواده هاي محترمتون زندگي شاد و موفقي داشته باشيد.
[size=medium]الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولاية اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام.[/size]
RE: *عيد بزرگ و فرخنده غدير خم بر همه شيعيان مبارك باد*
منم این عید را به همه تبریک میگویم . مخصوص سید هایه عزیز :4:
[align=center]منم این عید رو به همه شیعیان تبریک میگم و برای همه مسلمانان و به خصوص بچه های گل این انجمن و خانوادهاشون ارزوی سلامتی میکنم.
[/align]
من اين عيد فرخنده رو به تمام شيعيان و دوستان گل انجمن تيريك ميگم و اميدوارم عيد و تعطيلي خوشي رو در اين چند روز بگزرونن.(درضمن سيد ها عيدي يدتون نره.)
این عید بر تمامی عاشقان امیر المومنین حضرت علی علیه السلام مبارک
بنده هم این عید رو به همه بخصوص سید های عزیز تبریک میگم انشاالله هر سال سفرتون پر برکت تر از سال های قبل باشه
منم به همه تبریک میگم ایشالا غم آخرتون باشه !!:4:
اينجا سيد ها بايد عيدي بدن......!!!
عيد همه مبارك!!!
منم تبریک میگم به همههههه .. :7:
بیا حالااا ..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که تازه ثبت نام کردیم و غریبیم.ولی تا عید تموم نشده عید همتوووووووووووووووووووووو ووووووون مبارک . مخصوصا سید ها که جایگاه ویژه ای دارن :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
عید بر تمام عاشقان مبارک.......
منم این عید فرخنده و مبارک رو به غیر سیدها تبریک و به سیدها تسلیت میگم... عیدی ما یادتون نره!!!
من هم به نوبه خودم اين عيد رو به همه مسلمانان تبريك ميگم..