اطلاعاتی درباره نو وی اوت 2009 |Latest Headlines|
[size=medium]در نو وی اوت امسال همان طور که برنامه ریزی شده بود شاهد برگزاری المنیشن چیمبر خواهیم بود و به احتمال زیاد المنیشن چیمبر برای هر 3 برند جداگانه برگزار می شود و مثل سال قبل سوپراستاران اسمک دَون و ای سی دبلیو در یک چیمبر نخواهند بود
برنده هر 3 چیمبر در رسلمنیا بازی ای بر سر کمربند خواهند داشت و شایعاتی مینی بر این شده که شاید برنده رویال رامبل در نو وی اوت بازی چمپین شیپ خود را انجام دهد و یا اینکه در رسلمینیا بازی تریپل سرت مچ شود
در نو وی اوت امسال لیست **** استارانی چون
Triple H و Shawn Michaels و Undertaker و Batista و Edge و Randy Orton و Jeff Hardy و CM Punk
به چشم می خورد[/size]
RE: اطلاعاتی درباره نو وی اوت 2009 |Latest Headlines|
ايول اگه اينجور باشه خيلي بهتر از سال پيش ميشه.خدا كنه تيكر و جف و ترپيل ايچ تو يه چمبر باشن.واي خدا:30::32:
باتیستا مگه مصدوم نیست ؟؟؟
اصلا ایده ی خوبی نیستش که برای هر برند یک المیشن چمپر برگذار بشه واقعا کسل کننده و خسته کننده میشه . پارسال هم به هیچ وجه المیشن چمپرهایی قشنگی برگذار نشد .
احتمالآ باتيستا تا اون موقع برگرده كه اسمش تو اين ليست هست.حرفت درست حامد جون يه مقدار طولاني و كسل كننده ميشه ولي بهتر از قبله.يه كار ديگه اي هم كه WWE ميتونه بكنه اينه كه هر پي پي وي رو اختصاص بده به المنشن چمبر يه برند.
چرا هست ولی این لیست قبل از مصدومیتش داده شده و شاید تا اون روز برگرده
الان کجا و نو وی اوت کجا ...
اگر اينطور بشه خيلي مسخره ميشه برنده رويال رومبل بايد در wrestle mania 25 بازي كنه اگر بازيهاي title در wr 25 هم سه نفره بشه ديگه واقعا مسخره ميشه wrestle mania قبلي رو همينطور گند زدند
این المنیشن چمبر ها خیلی مسخره میشن و دیگه هیجان سال های پیش رو نداره و خیلی زمانشون کوتاه میشه و برای برنده ی رویال رامبل هم باید بگیم winner is go to no way out :4:
یادش بخیر المنیشن چمبر های اریک بیشاف...
آخ گفتی یادش میفدم دلم میسوزه................:34::34:
بازهم آندر تیکر می بره.حالا ببین این خط این هم نشون----- O .:54:
جذابترین المنیشین مال 2005 بود به نظرمن . بیشاف کسی بود که این بازی رو اختراع کرد!
آخه این اسامی که باعقل جور در نمیان:15:
اگه قرار باشه از اسمکدان آندر ،تریپل اچ ،جف و ادج باشن پس کمربند دست کیه؟:21:
حتما دست Festus میوفته:11:
اخ گفتی این فستس باید به جای جف الیمینیشن چمبر شرکت کنه و بعد میبره میره رسلمنیا با جف مسابقه میده و میبره بعد جف میاد میگه ریمچ ما در بکلش...................:23::23:
ببخشید چی گفتم پرت شدم.آهان,اگه جف کمربند نداشت حتما کمربند دست یه شخص قابل اعتماد میفته.
ولی شاید مثل سال 2005 و 2006 کمربند توی چمبر جابه جا بشه!!!!!!!!!!
به نظر من که امسال اون سیستم 2008 نیست که برنده ی رامبل تو NO Way Out مسابقه بده
میره تو رستلمنیا ولی فکر کنم برای اون برندی که برنده ی رویال عضوش نیست چمبر برگزار بشه
چمبر اسمک که معلومه کیان:اج-تریپل اچ-اندرتیکر-کازلو-یوماگا-کندی که به کندی شک دارم
میمونه راو که این هفته یا بعد از رامبل حدسش اسونتره
سیستم 2008 استثنا بود. چون احتمال میدادند سینا برنده شه و حریفی نداشته باشه یه چیمبر درست کردند که حریف چمپین مشخص شه!!