-
Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضه شد
طبق آخرین خبری که من دارم که یه خرده دیر پیداش کردم این بازی هم برای کامپیوتر ساخنه شده و فروخته هم شده اون هم به صورت انگلیسی و هم به صورت فارسی برای کسب اطلاعات بیشتر حتما به لینک زیر مراجعه کنید منم اونجا خوندم .
http://shop.p30world.com/products/006776.php
حتما برید خودتون ببینید .
-
RE: Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضع شد
اقا ممنون از خبرت واقعا عالي ميشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
RE: Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضع شد
دسست درد نکنه عالی بود چه خبر توپی
-
RE: Smackdown vs Raw 2006 برای کامپیوتر هم عرضه شد
ای ول دمش گرم
البته بچه ها تازه یک چیزی یادم اومد
سایت p30world واسه رشت هست و من هم بچه رشت هستم ، چند وقت پیش داشتم از توی یک پاساژ میگذشتم که این بازی رو واسه کامپیوتر دیدم و روش همین عکس بود و نوشته بود raw vs smackdown 2006 برای کامپیوتر ولی صاحب مغازه گفت این بازی همون raw 2000 هست که با پک جدید دادند بیرون
چون اصلا raw vs smackdown 2006 زمان زیادی نیست که در اومده پس کسی فکر نکنم بتونه فارسیش کنه!
پس این همون قبلیست
گول نخورید
اون عکس هایی هم که توی اون سایته گذاشته شده ربطی به بازی نداره (برای این حرفم دلیل هم دارم که اگه خواستید براتون توضیح میدم)
در سایت اصلی این بازی هم نوشته شده این بازی فقط واسه PS2 و PSP ساخته شده!!!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی یک چیز بگم بخندید :d
من تا حالا 5-6 بار همین raw 2000 رو با نام های مختلف خریدم ؛ پس این هم 100% الکیه!!!!!!!!
-
به نظر میرسه اینم سر کاری باشه چون این بازی هم 2 سی دی هست واسه همین احتمال داره همون قبلی باشه.
به هر حال ممنون
-
مطمئن باشید که همون قبلیس.من هم ماله سال 200 رو دارم هم مال سال 2006.جفتش یکیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadreza
من تا حالا 5-6 بار همین raw 2000 رو با نام های مختلف خریدم ؛ پس این هم 100% الکیه!!!!!!!!
دقیقا!!من هم 4 بار این بازیرو با نامهای raw 2000 ,کشتی کچ 2005,raw vs smackdown بدون سال!!!و smackdown:shut your mothe خریدم.اگر بازیی برای کامپیوتر کشتی مچ عرضه بشه خیلی صدا میکنه و باید تو گیم نت وورکی جایی خبرش بیاد.نه!من میگم همونه.اگه 2 سی دی باشه که 100 % همونه
-
چند وقت پیش که یکی از دوستام که مال بندر عباس هست ( قبلا توی محله ما بود الان رفته اونجا ) بهم زنگ زد و گفت که این بازی برای کامپیوتر اومده و به زودی به تهران می رسه اون 3 هفته پیش به من گفت منم این رو 3 روز پیش دیدم .
------------------------------------------------------
بالاخره من وظیفم بود که بگم .
-
اگر این بازی برایPCاومده حداقل باید تو سایتTHQبزنه اما در سایت THQهمچین چیزی نیست
-
منم موافقم آخه اول بايد انگليسيش بياد بعد فارسيش كنن اينا ييهو فارسيش رو دادن بيرون !!
ايراني همينه ديگه كاريش نميشه كرد فقط بلده كپي كنه
-
نخیر این بازی برای PC هم اومده و تازه نیومده 1 ماه است که اومده ولی گرافیک 256 و رم 512 میخواد
بای بای
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FGi
نخیر این بازی برای PC هم اومده و تازه نیومده 1 ماه است که اومده ولی گرافیک 256 و رم 512 میخواد
بای بای
جدی میگی؟
من کارت گرافیکم 512 و رم 1 گیگ دارم
من از امروز میرم دنبال این بازی میگردم!!
چند سی دی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FGi
بای بای
خدا رو شكر سيستم من كه جواب ميده
ولي تا حالا اين بازي رو پيدا نكردم
لطفا هركي پيدا كرد خبر بده ما هم بريم بخريم
-
من که هنوز قبول ندارم
این بازی هنوز انگلیسیش نیومده آخه چطوری فارسیش اومد اونم sd vs raw2006
حتی سایت ناشر بازیهای WWEهمچین چیزی نزده واقعا عجیبه
-
نه هامون جون اصلا" اینجوری نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Animal Batista
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FGi
بای بای
خدا رو شكر سيستم من كه جواب ميده
ولي تا حالا اين بازي رو پيدا نكردم
لطفا هركي پيدا كرد خبر بده ما هم بريم بخريم
دوتانی که گرافیک و رم بالا دارند با شبیه سازی هم میتونند ایم کارو بکنند اگه میخواید من برنامشو بزارم آموزشم میدم میتونید اکثر بازیها PS2 را روی کامی اجرا کنید
بای بای
-
من نتونستم بازي پلي استيشن رو اجرا كنم
حداقل همين راو اسمك رو
برنامه هاشو هم دارم
ولي جواب نميده
وقتي كه ميخواد بره تو بازي مياد بيرون و رناه بسته ميشه
-
اسم برنامتو بگو ببینم
بای بای
-
منم امتجان کردم همون قبلیست و اون سایت هم الکی برای فروشش اونو 2006 زده
-
من دارم به شما می گم که نخرید.همون قبلیه.فقط بلدن تو پکای مختلف بزنن.
-
آقا من با اینکه سیستمم بالای ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم همش گیر میکنه و یعنی در هر ثانیه دو بار گیر میکنه
شما میدونی باید چی کار کنم؟
اسم برنامه ای که ازش استفاده میکنم Pcsx2 هست
-
مدل دستگاهتو بگو
VGA
RAM
CPU
بای بای
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FGi
اسم برنامتو بگو ببینم
بای بای
pcsx2 ورژن 8 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FGi
مدل دستگاهتو بگو
VGA
RAM
CPU
بای بای
VGA = Gforce NX 7300 PCI Express
RAM = 2 X 512 DDR2
CPU = 3.2 Intel 2 Core 2 Mb Cach
دیگه چی لازمه؟
-
هنوز برنامه مناسبی برای اجرای بازیهای pS2نیومده من خودمم امتحان کردم اما سیستم هنگ میکنه:4:
-
اومده فقط یه خورده ورژن برنامه هاتون پایینه برین از توی سایت www.pcsx2.net ورژن 9.2 رو دانلود کنید و بعد تمام پلاگین ها رو دانلود کنید و بعدش برنامه رو نسبت به سستم تنظیم کنید و بعد بازی کنید هیچ مشکلی هم نداره من دارم بازی Smackdown : Shut your mouth رو توی خونه بازی می کنم بدون هیچ مشکلی و تازه سیستمم هم خیلی پایین تر از این حرفهاست گرافیکم 128 و رمم 512 و سی پی یوم هم 2.5 فول کش هست . ولی تنها ایراد اینه که این برنامه پچ بازی Smackdown vs raw و Smackdiwn pain رو نداره برای همین هست که میاد بیرون از توی برنامه باید برید پچش رو پیدا کنید.
-
:24:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FGi
بای بای
آقا من امروز خودم رفتم اين بازي رو با همون بسته بندي كه تو اين سايت بود خريدم
همون WWE RAW خودمونه البته فارسيش بود خيلي هم ضايع فارسيش كرده بودند
------------------
ايراني همينه ديگه !!! :24:
-
اونجا که زده تمام شده شما چه جوری خریدی؟
بای بای
-
-
اگر اون جوری من تا حالا 30 تا از این بازی با قابهای مختلف خریدم ولی این سایت p30world است و همشون اینکاره هستند و بازی ها رو تست می کنند و بعد می فروشن . مثل مغازه سر کوچه شمانیستن که
-
man motmaenam ke hamon ghabliyast baraye inke forosh kone jeldesho avaz kardan
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط legendarp
اومده فقط یه خورده ورژن برنامه هاتون پایینه برین از توی سایت www.pcsx2.net ورژن 9.2 رو دانلود کنید و بعد تمام پلاگین ها رو دانلود کنید و بعدش برنامه رو نسبت به سستم تنظیم کنید و بعد بازی کنید هیچ مشکلی هم نداره من دارم بازی Smackdown : Shut your mouth رو توی خونه بازی می کنم بدون هیچ مشکلی و تازه سیستمم هم خیلی پایین تر از این حرفهاست گرافیکم 128 و رمم 512 و سی پی یوم هم 2.5 فول کش هست . ولی تنها ایراد اینه که این برنامه پچ بازی Smackdown vs raw و Smackdiwn pain رو نداره برای همین هست که میاد بیرون از توی برنامه باید برید پچش رو پیدا کنید.
خوب پچشو شما داري اگه نداري از كجا بايد پيدا كنيم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
منم ندارم توی پچ فعلی فقط بازی Smackdown : shut your mouth وجود داره که کار می کنه.
----------------------
شما هینی رو که داری توی پچش سرچ کن ببین اسم چندتا کشتی کج توش هست من دارم دنبال پچش می گردم اگر پیدا کنم که هیچ بهتون می دم اگر نکنم میرم دنبالش تا خودم بسازمش این یکی خیلی سخته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط legendarp
منم ندارم توی پچ فعلی فقط بازی Smackdown : shut your mouth وجود داره که کار می کنه.
----------------------
شما هینی رو که داری توی پچش سرچ کن ببین اسم چندتا کشتی کج توش هست من دارم دنبال پچش می گردم اگر پیدا کنم که هیچ بهتون می دم اگر نکنم میرم دنبالش تا خودم بسازمش این یکی خیلی سخته
برنامه من اصلا پچ كشتي كچ نداره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
دوستان خواهش میکنم هر که پچش رو داره اینجا بزاره!!
یا اینکه آموزشش رو بزاره!
من اصلا از این برنامه هیچی حالیم نمیشه!
یعنی اصلا سعی نکردم حالیم بشه:D
-
ولی اگه به سیستم مورد نظرش نگاه کنید می بینید که خیلی فرق داره
-
بیخود دلتون رو صابون نزنید این همون 2000 من هم 1000 تا با قاب 2007 و 2006 دردم که همون بوده
تازه نوشته سیستم مورد 128 گرافیک !!! اخه 2006 به 128 عمرا نمیاد بالا
بعد اصلا بازی به اون وسعت در 2 سی دی جا میشه؟؟؟