RE: نظر شما درباره TNA فعلی!
من اصلان حال و حوصله TNA رو ندارم حیفه که کورت انگل و ... اونجان
1. TNA اصلا با WWE قابل مقایسه نیست ... چون WWE استارهای بهتری نسبت به TNA داره و مثلا همون کرت وقتی دید توی WWE داره تبدیل به یه استار درجه 2 میشه سریعا به TNA رفت که البته پشیمون شده!!!
2. اینکه بازی های WWE نمایشی تره ... چون یه عده داشتن بنای این کمپانی رو با همین بهانه ی خشونت زیاد خراب می کردن تصمیم گرفته شد نام کمپانی از World Wrestling Federation به World Wrestling Entertainment تغییر کنه و شاهد کاهش خشونت تو این لیگ باشیم ... البته این یه مزیت واسه ی کمپانی شد تا این لیگ مث یه تفریح سالم بین مردم جا بیفته در حالی که لیگ هایی باخشونت زیاد مث CZW اصلا تماشاگر زیاد و ریتینگ بالایی ندارند !!!
3. پول زیاد و سرمایه ی کلان WWE به طور کامل در جذب استار های درجه یک احاطه داره و از لیگ های چون TNA خیلی بالاتره !!!
... اما TNA با این روندی که مدیران WWE با توجه به تمدید طولانی مدت قرارداد های استارهاشون پیش گرفتند و سعی در جذب استارهاشون رو از لیگ های پایه مث OVW یا FCW دارند ، بعیده بتونه در برابر WWE قد علم کنه ... در حالی که می بینیم تماشاگرهاشون نسبت به دوران اولیه تاسیسش کمتر و به طور کل دچار افت شد !!!
درسته TNa روند خیلی خوبی رو داری طی میکنه و از استار هاش بخوبی استفاده میکنه ... اما یه چیزی که این لیگ رو شوکه کرد خارج شدن کریستیان کیج هستش ... ولی خب میتونیم هنوز نمیتونیم بگیم به Wwe رسیده باشه چون واقعا این لیگ وسیعه و نمیشه با هر لیگی مقایسش کرد ... تی ان ای یه خصوصیت بدی داره که نمیتونه خودش استار تولید کنه و همش از سطل آشغال های Wwe استفاده میکنه ... !
اما مطمئن باش TnA هم مثل wWE تمام حرکتاش نمایشی هستش ... آخه بیان به wWE گیر بدن به Tna گیر ندن !؟
هیچ لیگی جز uFC و cZw مسابقات رو واقعی اجرا نمیکنه !
ممنون
بنظر من با دو قسمتی شدن TNA به دو تیم Main Event Mafia و Frontline مسابقات خیلی قشنگ تر شده .
مخصوصا از حرکات وحشیانه ی Main Event Mafia خیلی خوشم میاد . واقعا دارن نقششون رو خوب بازی میکنن . هر هفته Frontline یه قربانی میده .
یک مقایسه کلی می کنیم WWE رو با TNA :
1_ از نظر تماشاگر : خوب بحثی نیست وقتی تو بهترین پی پی وی سال WWE یعنی رسل منیا جمعیتی بالغ بر 70 یا 80 هزار نفر میان TNA حرفی برای گفتن نداره . بهترین پی پی وی سال TNA هم BFG است که دقیقا نمیدونم چقدر تماشاگر اومده بودن ولی فکر کنم زیر 15 هزار نفر بودن . این در حالی است که تو هر شو اسمک دان یا راء 15 هزار نفر میان .
2_ از نظر استوری لاین : از نظر استوری لاین TNA به گرد پای WWE هم نمیرسه حالا با اینکه میگن جدیدا استوری لاین های دبلیو دبلیو ایی مسخره شده ولی خوب بازم در حد بالایی قرار داره . تو تی ان ای همش باید شاهد درگیری های تکراری باشیم . کریستیان با بوکرتی & استینگ با سامواجو و کرت انگل از این سوپراستارها که چرخشی هی جاشون عوض میشه .
3_ از نظر شکل ضاهری ورزشگاه : طراحی ایی که مسئولان WWE برای ورزشگاه های مسابقات هفتگی و پی پی وی ها میکنن بی نظریه مخصوصا WM 24 . ولی TNA اصلا یک نوآوری نمیاره و به یک شکل بسنده میکنه که واقعا خسته کننده است . در ضمن دبلیو دبلیو ایی تو فضای باز هم پی پی وی برگذار کرده که TNA نکرده . آتش بازی رسل منیا 24 که فوق العاده و کم نظیر بود .
4_ از نظر آمادگی سوپراستار : تو این مورد من حق رو به سوپراستارهای TNA میدم چون واقعا پرش ها و حرکات بسیار زیبایی در رینگ انجام میدن و WWE به جز چند سوپراستارش بقیه اشون بیشتر سوپراستاری قدرتی هستن و حرکات خشکی دارند . البته تو تی ان ای هم سوپراستار قدرتی هستش ولی خوب بازم اونا نسبت به سوپراستاری WWE بهتر هستند .
البته بازم موارد دیگه است که بعدا اگر شد میگم . در کل خوب تی ان ای فکر کنم 4 یا 5سال است تائسیس شده ولی بازم خوب پیشرفت کرده و نباید زیاد ازش انتظار داشته باشیم شاید در سال های آینده شاهد پیشرفت بیشتر تی ان ای باشیم .
دو مشکل بزرگ TNA
استوری لاینهای مسخره و واقعا ضعیف اصلا میل آدم رو میگیره برای تماشا
مشکل بعدی:ورزشگاهای کوچیک تماشاگران جالب در عین حال این نوع تشویق کردن و این کوچیک بودن ورزشگاه ها واقعا آدم رو سرد میکنه برای دیدن پی پی وی یا هفتگی ها
اما به غیر این دو مشکل بالا من واقعا در عجبم TNA یه دونه نمیتونه از این میکروفون ها بگیره که میزارن بالا سرشون که دیگه اون وسط یه نفر نیاد عین نخود میکروفون بزار جلو دهن این بعد دهن اون(اونایی که دنبال میکنن پی پی وی ها و هفتگی های TNA رو منظور من رو متوجه میشن)
من با نظر حامد موافقم همه چیز در Wwe قوی تر هست اونم بخاطر سابقه ی اون ولی توی هیجان تی ان ای داره روند Ecw قدیم رو پیشه میگیره
به نظر من یک شو تی ان ای از یک شوی اسمک دان با این همه **** استار قوی تره ولی به پای راء اصلان
1.اصلا همین 6 ضلعی بودن زمینشه که جذاب نیست.
2.به قدرت وقشنگی دبلیو نیست.
درکل خیلی ضایس:26::26:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p1ncode
2. اینکه بازی های WWE نمایشی تره ... چون یه عده داشتن بنای این کمپانی رو با همین بهانه ی خشونت زیاد خراب می کردن تصمیم گرفته شد نام کمپانی از World Wrestling Federation به World Wrestling Entertainment تغییر کنه و شاهد کاهش خشونت تو این لیگ باشیم ... البته این یه مزیت واسه ی کمپانی شد تا این لیگ مث یه تفریح سالم بین مردم جا بیفته در حالی که لیگ هایی باخشونت زیاد مث CZW اصلا تماشاگر زیاد و ریتینگ بالایی ندارند !!!
عزیز تغییر نام کمپانی ربطی به کاهش خشونت نداشت اون مسئله فقط به خاطر شکایت یک سازمان حمایت از محیط زیست بود که چون مخفف اسم سازمانشون WWF بود و ظاهرا قبل از WWE این اسمو داشتند از کمپانی شکایت کرد و کمپانی هم متعهد شد دیگه از WWF استفاده نکنه.این قضیه رو میتونید مفصل در ویکی پدیا و منابع دیگه بخونید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p1ncode
عزیز تغییر نام کمپانی ربطی به کاهش خشونت نداشت اون مسئله فقط به خاطر شکایت یک سازمان حمایت از محیط زیست بود که چون مخفف اسم سازمانشون WWF بود و ظاهرا قبل از WWE این اسمو داشتند از کمپانی شکایت کرد و کمپانی هم متعهد شد دیگه از WWF استفاده نکنه.این قضیه رو میتونید مفصل در ویکی پدیا و منابع دیگه بخونید.
ولی میتونین با یه نگاه ساده بفهمین که به طور کل بعد از تغییر نام ... خشونت بازی ها کمتر شده و بیشتر به یه سرگرمی می خوره !!!
به نظر من که WWE بهتر از TNA هست.
ببنید الآن سبک مسابقات TNA خیلی قشنگه:5:ولی متاسفانه لخاطر دکوری که داره زیاد جذاب نیست و هرکی ببینه میگه اصلا این مسابقات قشنگ نیست.ولی اگه بیاد سبک دکور سالنهاش رو عوض کنه و مثل WWE بکنه میتونه جذاب تر بشه و همین 6 ضلع بودن رینگ خودش از جذابیتش کم کرده.
در جواب کسایی هم که میگن استوریلاینهای TNA همش تکراریه باید بگم مگه WWE نیست؟
سال پیش مین اونتهای PPV های WWE شده بود بازی جان سینا و رندی اورتن.یا مت و ام وی پی چند بار با هم مسابقه دادن؟یا سی ام پانک با جان موریسن.
ولی باز TNA استوری لاینهاش جذابتر از WWE هست مخصوصا با تشکیل گروه مین اونت مافیا.همینطور اکثر کج کارهاش فنهای خیلی قشنگی میزنن.
ولی در کل WWE زیباتر از TNA هست.
تی ان ای همش تقلیده یکی کارلیتو اسکوت ...
کل نوآوری ای جی و ساموا جو
من قبول دارم که استوری لاین های wwe واقعاً جالبه ولی دیگه نه به جالبی استوری لاین زمان wwf با مک من و استیو آستین!
یا استوری لاین استیو آستین و راک ، راک و ریکیشی و استوری لاین های هالک هوگان!
دیگه هیچ کدوم از استوری لاین های فعلی به گرد پای استوری لاین های قدیمی نمیرسه! امیدوارم متفق القول باشیم.
در مورد آمادگی کج کارها! اگر کج کارهای قوی wwe رو بخوایم با یک حساب سرانگشتی بشماریم میشن :
تریپل اچ
آندرتیکر
کین
شان مایکل
رندی اورتن
و جان سینا
کج کار های بالا به جز رندی اورتون و جان سینا از زمان wwf بودن همشون ساخته اون زمانن و برای همینه که بهشون فسیل گفته میشه! کمپانی چند سال باید نگهشون داره؟
در مورد زمین شش ضلعی TNA ...خب ببینین احساس میکنم زمین چهارضلعی wwe منحصر به خودش باشه و فکر میکنم انحصاری باشه و اینکه قوانین حمایت از فلان و فلان دست tna رو که لیگ دوم کشتی کج در آمریکا هست بسیار بسته.
در مورد قدرت کج کارها! stingو kurt وbooker T و مایک فولی و خیلیای دیگه به راحتی رو دست بسیاری از کج کار های wwe بلند میشن.
رینگ TNA هم تا سال 2004-5 چهار ضلعی بودش که یک دفعه تغییرش داد .. من بازی هم زیاد دارم ازش و دیدم ...
قبلا هم زياد گفتم.TNA مالي نيست.لعنت به TNA
ترجیحاً اینقدر نافرم نتیجه گیری نکنین!
اون سر فصل هایی که من دادم دست خر که نبودن!:17: