-
خداحافظ استون کولد ( اختصاصی )
گفته میشه مسئولان WWE اعلام کردند که استون کولد استیو آستین ستاره با نام و آوازه خود رو به صورت کامل به هال آف فیم اضافه خواهند کرد . اونها اعلام کردند که قراره در رسلمنیا یک بازی خداحافظی برای اون و راک و چند ستاره دیگر برگزار کنند . همچنین استون کولد هم با این نظر موافقت کرده . احتمالا تا چند هفته دیگه شاهد پاک شدن نام آستین از جمع ستاره های راو خواهیم بود . البته از یک منبع دیگه خبر میرسه که در میان راو چند هفته دیگه که قراره در تگزاش برگزار بشه آستین به صورت رسمی از میادین خداحافظی میکنه
-
RE: خداحافظ استون کولد ( اختصاصی )
[align=center]خیلی حیف میشه .امسال رسلمنیا چند نفر میخوان خداحافظی کنن؟[/align]
-
واقعا حیفه که استن کلد بره ... یکی از اسطوره های تکرارنشدنی WWE هست !!! :2:
-
کاشکی 5 سالی دیگه میموند . حیف شد :10:
-
مثلا الآن خیلی داره بازی میکنه شما غصه میخورید ؟ :11:
-
کارای استون کلد خیلی قشنگ بود کاش حالا حالا ها نمی رفت
-
حیف شد که استون کلد رفت:2:
-
واقعآ استاربزرگ و قابل تقديري هست.اميدوارم هميشه سلامت باشه.
رستلمنيا 25 چه خبر قراره بشه همه ميخوان خداحافظي كنن كه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
[align=center]خیلی حیف میشه .امسال رسلمنیا چند نفر میخوان خداحافظی کنن؟[/align]
100% استن کلد
80% شان مایکلز
0% آندرتیکر
----------------------------------------------------
من خودم یکی از طرفدار های پروپا قرص استن کلد هستم ، مطمئنم تو رسلمینیا برنامه فوق العاده باشکوهی برای خداحافظیش اجرا میکنن
-
خداكنه نره حيف ميشه جاش خيلي خالي ميمونه
تو رسلمنيا 23 .....................
-
استون کلد با چند شو و حضور در راو خداحافظی نمی کنه اون یک اسطروه ی تکرار نشدنی هستش که 100% براش یک مراسم با شکوه در نظر خواهند گرفت
-
فکر کنم امسال یه 20 نفری بخوان از دابلیو دابلیو ای خداحافظی کنن :11:
-
استون کلد یکی از بهترینهاست آدم از بازیهاش سیر نمیشه خیلی باحال بود این اواخر خیلی بهم حال داد از اونجایی که از رندی متنفرم با اون STUUNER زیبا خیلی حال کردم دوست داشتم 2013 میرفت
راستی راک کی میره یعنی الان رفته منتها گفته بود برمیگردم به قول امیر جان ( بروبکس ) گیر ندن !
-
راک رفته. بگو کی میاد.
خدا رو چه دیدی شاید تو همین راسولمنیا اومد.
-
این رسلمنیا هم مسخره بازی شده
-
آره بابا اين كه الكي اسمش تو ليست بود. يه چند بار هم تو پي پي وي ها داور بود. بود يا نبودش هيچ فرقي نداره.:23:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط P.M
آره بابا اين كه الكي اسمش تو ليست بود. يه چند بار هم تو پي پي وي ها داور بود. بود يا نبودش هيچ فرقي نداره.:23:
همون بازیهایی که شما میگی دارو جزو زیباترین بازیها بود:5:
مثلا:لشلی با اومگا تو رسلمنیا 23،باتیستا با جریکو و .....
بحث داوری نباشه اصلا همینکه آهنگش زده میشد ورزشگاه میپکید و یه شور و هیجان به مردم میداد.
-
حضور راک منتفی هستش دیگه راک نمیاد خودش را وارد یک ورزش که سرگرمی خوانده میشه بکنه . اون دیگه با هالیوود انس گرفته و چند سال هم هستش که کشتی نگرفته .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
حضور راک منتفی هستش دیگه راک نمیاد خودش را وارد یک ورزش که سرگرمی خوانده میشه بکنه . اون دیگه با هالیوود انس گرفته و چند سال هم هستش که کشتی نگرفته .
راک کلاّ بعد از بازی با گلدبرگ عملاّ خداحافظی کرد... تو مصاحبه هاش هم به این خداحافظی اشاره کرد, ولی همیشه از همون اول WWF هم مک ماهون ها و حتی راک به سرگرمی بودن مسابقات و خط های داستانی در مصاحبه های رسمی اشاره کرده بوده اند... پس سرگرمی بودن WWE چیز جدیدی نیست.
ممنون.
موفق باشین.
-
نه دوستان اشتباه نکنید مراسم رسمی بای بای راک تو رسلمنیا هست . اون دیگه به این ورزش روی نمیاره . 100 درصد مطمئن باشید
-
[size=medium]سلام
من با نظر چند تا از بچه های کاملا موافقم بودن و نبودنش هیچ فرقی نمیکنه از رستلمنیا 2005 تا الان میگن راک می خواهد برگرده که این اتفاق هم خیلی احتمالش کمه چون راک مشغول بازی در فیلم های جدیدشه
اگر هم واقعا استون کلد بخواهد خداحافظی کنه به نظر من فقط میخوان با این سر رو صدا های رستلمینا رو جذاب تر کنند
[/size]
-
-
بالاخره همه رفتنین چه امسال چه ساله دیگه چه 1000 سال دیگه استون کلد خداحافظی میکنه و میره و به احتمال زیاد اگر قرار باشه تو رسلمنیا بازی کنه با مک مهن بازی میکنه و راک هم تو هالیوود داره حال میکنه دبیلیو ای کیلو چنده
-
داداش فكر ميكني راك مرده ؟؟؟
سه چارتا فيلم جديد بازي كرده اونوقت شما ميگي مرده ؟؟؟؟
-
راك برا چي برگرده؟مگه خره؟
-
خیلی حیف میشه برن .
راک و آستین همیشه از بهترین ها هستن.
اونا هنوز توانایی کشتی گرفتن دارن چرا دارن خداحافظی میکنن؟؟؟؟؟
:15:
اینا کشتی کج معروف شدن خیلی نامردیه به خاطر holly wood از رینگ کنار برن!:17::16:
-
ادم تو اوج خداحافظی کنه خیلی بهتره تا اینکه خودشو خراب کنه بد به زور اونو کنار بذاره نمونشم خدمون تو فوتبال داشتیم!
-
به قول غلام پيرواني ايمان داشته باشيد كه راك برنميگرده:4:
استون كلد هم بهترين وقت براي خداحافظي رسمي اش هست مگر نه خيلي وقته كه از رينگ خداحافظي كرده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff-hardy
داداش فكر ميكني راك مرده ؟؟؟
سه چارتا فيلم جديد بازي كرده اونوقت شما ميگي مرده ؟؟؟؟
خوب شد شما گفتي
ديگه داشتم فكر ميكردم واقعا مرده
-
واقعا" مکمن هیچکس رو مثل استون کولد تو این کمپانی بزرگ نکرد و انصافا" جوابشو با محبوبیت بدون مرز استون کولد گرفت.اشخاصی مثل تایسون رو مقابلش قرار داد و چندین و چند بار خانوادش رو وارد بازی کرد تا استون کولد محبوبتر بشه .مثل اون راو 2005 بود فکر کنم که استون به کل 4 تا مکمن استانر زد.ابداع گر آوردن وسیله نقلیه به رینگ هم استون کولد بود.واقعا یادش بخیر.
-
تا اونجا كه من مي دونم استن كلد از سال 2003 اصلا مسابقه نداده و همش با اريك بيشاف و مك من جرو بحث مي كرده و يك استيونر هم مي زد تا تماشا گران خر بشن و خوشحال
كه چي بشه جمع كنن اين مسخره بازي رو