خب دوستان در این تاپیک هر گونه سوال و یا اطلاعاتی درباره کشتی کج داشتید میتونید مطرح کنید
سوال درباره همه چی میتونه باشه و همه حق پرسش و پاسخ دارند
انشالله با کمک و تلاش هم اطلاعات همدیگر رو بالا ببریم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دوستان در این تاپیک هر گونه سوال و یا اطلاعاتی درباره کشتی کج داشتید میتونید مطرح کنید
سوال درباره همه چی میتونه باشه و همه حق پرسش و پاسخ دارند
انشالله با کمک و تلاش هم اطلاعات همدیگر رو بالا ببریم
مرسی معین جان که این تاپیکو زدی
من شروع می کنم
چرا این مکمهن فقط حال می کنه مدتی با بعضیا خوب باشه و چرا الان از باتیستا بدش میاد اصلا بهش بها نمیدن
با تشکر از همه دوستان
ببین ادریس جان ، مکمن از باتیستا بدش نمیاد و هیچوقت هم این طور نیست که به خاطر بدش اومدن بهش بها نده ، باتیستا یک فوق ستارس برای چی باید ازش بدش بیاد ؟
الان به شان مایکلز از سال 2002 به بعد تا الان بهایی داده نشده و گرنه شان شایسته قهرمانی کمربند رو داشت به نظرت باید از این موضوع این طور برداشت کرد که مکمن از شان که یکی از قدیمی های کمپانیه بدش میاد؟
نظر شخصی بنده اینه که مکمن الان توجهش به کسان دیگه ای هست و در راس این کسان اج قرار داره که در این چند وقت اخیر بسیار رکورد های قهرمانی خودش رو بالا برد و چون باتیستا قرار دادش داشت تموم میشد و ناراضی بود از وضعیتش ، به اون فرصت بازی سر کمربند رو داد و باتیستا هم با شایستگی تمام نشون داد که میتونه کمربند دار خوبی باشه
اما خب ، این که آیا دوباره باتیستا چمپین میشه یا نه مکمن میدونه و استوری لاین نویس هاش . . .
آقا معين دستت درد نكنه از اين تاپيك.البته بايد اول از آقا آرمان تشكر كرد كه ايده و پيشنهاد داد.آقا من خيلي ساله كشتي مي بينم ولي تا حالا دارك مچ نديدم.اگه مي شه يه چند عكس بذار تا آشنا شيم.ممنون....
سلام یک نوع بازی قفس بود که شرموک در سال 98 بازی می کرد اسمش چی بود بی زحت توضیع بده
اقا تو رویال 2001 وقتی راک کین رو بیرون انداخت کین چرا دوباره وارد رینگ شد ؟
دارک مچ ها معمولاً مسابقاتی هستن که فقط تماشاگران که پول بلیط دادن میتونن نگاه کنن و از طریق تلویزیون به هیچ عنوان پخش نمیشه و هیچ خبری هم ازش تو سایت رسمی دبلیو دبلیو ای گفته نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط P.M
عکس های دارک مچ معمولاً خیلی نادره ، دوستان گالری بزودی حتماً اگه چیزی بود میزارن . . .
سلام خدمت دوستان و معین جان عزیز تاپیکه خیلی مفید و خوبیه واین تاپیک میتونه یکی از بهترین تاپیکای این انجمن باشه .
یه سوال چرا بعضی از پی پی وی عوض شدن کمر بند هیچ امکانی نداره مثل رویال رامبل یا نو وی اوت ولی مثلا نایت اف چمپیون همیشه یه نیو داشته یا رسلمنیا ها همیشه(بیشتر اوقات) یه نیو داشته ؟
اسم این سوپراستار رو میشه به انگلیسی بگی ، نمدونم اصلاً چه بازی ای رو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط hardy-996
در رویال رامبل ما قانونی برای حذف شدن داریم و اون هم اینه که فقط و فقط سوپراستار در شرایطی حذف میشه که از بالای طناب اول به بیرون بیوفته ، کین در رویال 2000 حتماً از میان طناب ها به بیرون پرت شد که دوباره برگشت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط afshinrock2029
اگه توجه کرده باشین در خیلی از رویال ها سوپراستار ها در وسط بازی از وسط طناب ها از رینگ میرن بیرون تا کمی استراحت کنن و وقت طلف کنن
معین جان میشه لطف کنی بگی اخر سر تامکو با اج و کریستین تیم میشن یا نه؟وینس قرار داد تامکو رو لغو کرد؟کریستین تا کی بر نمیگرده؟به نظرت امسال رقیب تیکر تو رستل منیا کیه؟شرمنده که زیاد شد سوالام:34::34::34:
خب علت عوض شدن پی پی وی ها مربوط به تصمیمات مسئولین کمپانی میشه و اینکه چی رو صلاح بدونن . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط salar_cena
در اینکه در رسلمینیا ها یک نیو چمپ همیشه داره خب این یک قانون نانوشتست ... و البته اینو هم باید در نظر گرفت که رسلمینیا به پدربزرگ همه پی پی وی ها معروفه ، آیا به نظر خودتون انصاف هست که تماشاگران این همه پول بلیط بدن و بیان ورزشگاه و پی پی وی نیو چمپ نداشته باشه ؟
اما در پی پی وی هایی مثل نو وی اَوت یا رامبل کی گفته نیو چمپین نداشتیم ؟
در رامبل 2006 جان سینا اج رو شکست داد و کمربند WWE رو تصاحب کرد یا تو نو وی اَوت 2001 راک ، کرت انگل رو شکست داد و برنده کمربند WWF شد
گویا تامکو بعد از پیوستن به دبلیو دبلیو ای دچار مصدومیت میشه و همه برنامه ها برای استوری لاین او و کریستین و اج بهم میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط emo boy
بعید میدونم قراردادشو لغو کنه ، چون اگه از کمپانی جدا شده باشه همه جا خبرش پخش میشه
کریستین مطمئن هستم حداقل دیره دیرش در رسلمینیا حضور پیدا میکنه
درباره رقیب تیکر تو رسلمینیا نمیشه نظر قطعی داد ، اصلاً شاید اومد برنده رامبل شد هیچی معلوم نیست
آقای معین شرموک همون که با راک در رستلمنیا 98 بازی کرد
آها ، منظورت کن شمراک (Ken Shamrock) هستنقل قول:
اون بازی که گفتی نامش Lion’s Den Match بود این مسابقه در قفس انجام میشه که بیشتر شبیه به یو اف سی میمونه
این نوع بازی فقط یکبار اون هم در سامر اسلم 1998 بین شمراک و اُون هارت برگزار شد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
قانون این بازی اینه که فقط طرفت رو میتونه با سابمیشن ببری
-------------------------------------------------------------------
دوستان هر کسی که اطلاعات داره با کمال میل ازش استقبال میکنیم ، فقط من موظف به پاسخ گویی به سوالات شما نیستم همونطور که گفتم بقیه هم میتونن شرکت کنن
------------------------------------------------------------------
تاپیک مهم شــــد .
يه سوال كه چند وقته ذهنم درگيرشه چرا wwe تو هم ويدئو هاي جديدش آهنگ Fred Durst رو سانسور ميكنه ويه اهنگ ديگه روي اون صدا گذاري ميكنه مثلا هم ويدئو 0-15 آندرتيكر آهنگ بعد از برد تيكر جلوي ريك فلير من خودم حدس ميزنم كه Fred Durst تو آهنگش از كلمهwwf استفاده كرده باشه
با سلام........
من فقط یک سوال دارم اونم اینه که چند جا شنیدم در رویال 2008 قرار بود نفر سی ام بابی لشلی بیاد اما به جاش سینا اومد؟قضیه چه بوده؟ایا واقعا اینطو است؟
با تشکر از شما...........
میگن بیک ایمانوردی و حسین گیل هنرپیشگان سالهای قبل از انقلاب کشتی کج میگرفتن ؟!!!
خواستم تعداد قهرمانی هاشون و بازیهاشون رو بنویسین...و اینکه در چه لیگی بازی میکردن؟
خیلی خواستار روشن شدن این سوالام :15:
بقیه سوالاتم رو امشب فکر میکنم یادم بیاد فرداشب میپرسم ..با تشکر از چنین تاپیک بدرد بخوری...دمت گرم تاپیک !!
من يه مسابقه ديگه هم از اين نوع يادمه اونم بين كن شمراك و استيو بلك من بود فقط پي پي ويش يادم نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
واسه اينكه قبل از رويال رامبل بابي اخراج شد كه بعدا معلوم شد دليلش تباني با يكي از داستان نويسان كمپاني بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan_TripleH
موضوع كاملا صحت داره
بيك رو منم شنيدم كشتي كچ مي گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir_Aghaei
وقبل از انقلاب هم باشگاه داشته شاهدش هم باباي مرحومم بود كه يه جلسه رفت كتفش در اومد ديگه نرفت :4:
ولي اينكه ليگ داشته رو بعيد مي دونم
موضوعی برای من مدت هاست روشن نشده / شنیده بودم که Edge مدرسه اینا نمیرفته و Dip هم نداره راسته :21:
عذر مي خوام
يه نكته رو بد نديدم گوشزد كنم
درسته اين تاپيك واسه سوال پرسيدنه ولي ديگه نه هر سوالي
سوالايي بپرسين كه هم اطلاعات عمومي و تخصصيه خودتون بالاتر بره هم بقيه يه چيزي ياد بگيرن
ممنون از پذيرش انتقادتون
بله بهمن جان درست میگه سوالاتی رو بپرسین که بیشتر جنبه اطلاعاتی داشته باشه نه اینکه مربوط به استوری لاین های مرموزانه کمپانی باشه . . .
کلاً از وقتی کمپانی World Wrestling Federation رو به World Wrestling Entertainment تغییر داده ، تمامی شواهد و چیز هایی رو که مربوط به WWF میشده رو سانسور میکنه تا به همه نشون بده که فقط هدفش سرگرمی هست و چیزه دیگه ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hassangoldberg
این هم که میاد آرم دبلیو اف رو سانسور میکنه و کارهای دیگش مربوط به همین میشه
میگم کودی رودز وگلداست با هم نسبتی دارند
چرا یه بار برت هارت استون کلد استیون اوستین رو در رویال رومبل از بالای رینگ کشتی کج بیرون انداخت بعد استیو اوستین در اخر ها به رینگ اومد و برت هارت رو انداخت بیرون؟
اینی که میگی تو رویال رامبل 97 بود.آستین افتاد بیرون ولی داورا حواسشون نبود و آستین دوباره اومد تو و برت رو انداخت بیرون و برنده شد.از این چیزا زیاد اتفاق افتاده.
نه ، کدی ردز فرزند داستی ردز هست و با گلداست نسبتی ندارهنقل قول:
از دوستان یه نفر به من بگه چرا تو بازی که دکیو نداره وقتی سوپراستاری به اونیکی سابمیشن میزنه طرف به روپ میرسه ول میکنه؟!:21:
البته شایدهم واسه جذابیت بازیه که از اونجا وینس علامت میده که ول کن پدر سوخته بازی جذابیتشو از دست داد:11:
خب تا کی طرف نگه داره قربانیشو روی سابمیشن ، این طور نمیشه که تا آخر بازی نگهش داره چون هم جذابیتشو از دست میده و هم دیگه داور میوفته به جونش تا جداش کنه ...
خوب اصلان جان بازی دی کیو نداره ولی روپ بریک که داره.............................یعنی وقتی خودشو به طناب رسوند دیکه میتونه گیو آپ نکنه و حریف مجبوره اون ول کنه!
ببخشید زیاد سوال می کنم
می گم براک لسنر وگلدبرگ دوتا بعد رستلمنیا نیامدند دلیلی داشت دو تا با هم رفتند؟
آقا مي خواستم بدونم كه ويكي گررو با اددي مرحوم:10: و چاوو:17: چه نسبتي داره؟؟؟؟؟؟؟؟
فكر كنم چاوو داداشش باشه ادي كه شوهرش بود
هر دو دیگه از شرایط کمپانی ناراضی بودند ، بخصوص براک لسنر که گفته بود در مصاحبه هاش که من به دنبال پیشرفت هستم و دیگه جای من در لیگ WWE نیستنقل قول:
وگرنه اونطوری مسئله ای به اون صورت پیش نیومده بود که مثلاً این دو با هم اختلافی داشته باشند که برن ، هر کدوم جداگانه رفتند . . .
ادی گررو همسر ویکی گررو و چاوو پسر عموی ادی گررو بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط P.M
این قضیه 2 بار دیگه هم تو رامبل اتفاق افتاد رامبل 2007 و 2005 رامبل 05 که انگل بعد از پرت شدن از بالای طناب و لمس شدن چفت پاش با زمین توسط شان اومد دوباره تو و شان رو انداخت بیرون و 07 هم که کین کینگ بوکر رو از بالای طناب انداخت بیرون و جفت پاش هم زمین رو لمس کرد ولی اومد تو و کین رو انداخت بیرون
آقا ببخشيد.براي خداحافظي گلدبرگ مراسمي هم اجرا شد؟؟؟اگه شد يه عكس بذار؟؟؟
خیر
هیچ مراسمی برگزار نشد براش
من يه سوال داشتم:
راك دقيقا تا چه سالي در كمپاني بود؟
ديشب تو برنامه iman يه تيكه ار راو سال 2005 رو نشون داد كه راك داشت در مورد استيو آستين آهنگ ميخوند كه آستين اومد و گيتارش رو شكست ....جريان چي بوده؟
راک فکر کنم آخرین بازی رسمی که داشته در کمپانی تو رسلمینیا 2004 داده باشه (دقیق مطمئن نیستم)
اون بازی ای رو هم که میگی پویان جان من خودمم دیدم از جم تی وی ، مطمئنی واسه 2005 بود ؟ من فکر کنم مربوط به کل کل های قبل رسلمینیا 2003 شون بود...
بازم مطمئن نیستم ، هرکسی دقیق تر میدونه لطف کنه ما رو هم در جریان بذاره
من این ویدیو را داشتم مال قبل رسلمنیا بود که راک رفته بود تو کار سینما[hr]
ببخشید جلیان هال وجی بی ال چگونه جدا شدند
نه بابک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Babak_Hbk
تو رویال 97 آستین اومد و رسما قهرمان شد چون داور ندید.ولی انگل وقتی دید حذف شده عقدش گرفت و اومد انداختش بیرون.اگه انگل میخواست ادامه بده نمیتونست چون داورا دیده بودن.
همین کاری که آستین کرد اکس پاک تو رویال رامبل 2000 کرد و داورا حواسشون نبود و دوباره اومد تو. و ...
معین من فکر کنم ویکی خواهر ادی بود نه زنش.[hr]
اون اتفاق هم مال قبل راسولمنیا 2003 هست.
استون کلد میاد و به انتقام مسخره شدن توسط راک در هفته قبلش میاد و مراسمی که راک توش داشت گیتار میزد و میخوند رو به هم میزنه و یه استانر حرومش میکنه.بعد این اتفاق این بازی رسما برای راسولمنیا 2003 ثبت شد.
نه بابا خوهر کجا بود :4:
اینو که همه دیگه میدونن ویکی گررو زن ادی بودش ، مگه بازی لدر مچ بین ادی و ری میستریو رو ندیدی ؟ فکر کنم تو سامراسلم یا نو مرسی 2005 بود ، اونجا هم نشون دادن که ویکی زن ادی بودش
------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن منظور بابک جان هم این نبودش که هر کی که دیده بشه هم میتونه بیاد قهرمان رامبل بشه ، بابک منظورش این بود که وقتی یک استاری حذف شده باشه میتونه بیاد دوباره تو رینگ هر کی رو که بخواد حذف کنه ولی قهرمان نمیتونه بشه ... دو نمونشو که بابک گفت ، یکی دیگه هم تو رویال رامبل 2002 بود که Maven ، آندرتیکر رو حذف کرد بعد هم تیکر اومد تو رینگ پدرشو در اورد و تا بک استیج بردش و کتکش زد