اخراج کریس جریکو ( اختصاصی )
در جریان راو دیروز استفانی اعلام کرد قصد داره بهترین ستاره 2008 راو و WWE رو اخراج کنه اون همین کار رو کرد و رسما کریس جریکو از WWE اخراج شده و پروفایلش از ستاره های Raw در وبسایت رسمی WWE کاملا پاک شد . البته گفتنی است که اون چند دقیقه با استف به دعوا و بحث پرداخته و گفته برای من راو و تو دیگه اهمیت نداره استف هم گفته تو دیگه واسه ما مهم نیستی و در همین لحظه تو اخراج شده به حساب میایی استف به رینگ رفته و کریس نا امیدانه استف رو نگاه میکنه !
RE: اخراج کریس جریکو ( اختصاصی )
به نظر من اینم یه استوری لاین مسخره دیگه با مکمن هاست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali-435
به نظر من اینم یه استوری لاین مسخره دیگه با مکمن هاست!
بله درسته اين يك استوري لاين هستش
آره ديگه يهو وينس مياد ميگه: كريس اخراج نميشه بعد دوباره دعوا شروع ميشه ..............
باید تا برگشتن وینیس که احتمالا زیاد طول نمیکشه منتظر موند تا واقیا دروغ این موضوع مشخص بشه .
شاید میخوان جریکو رو بیبی فیس کنن.
به نظرم يه دعواي خوانوادگي بين مكمن ها برگزار بشه(مثل يكي از رستلمنيا ها) كه وينس هم طرفدار جريكو ميشه استف(:11:)ديگري و شين هم ديگري .يه مسابقه ي سه نفري در رستلمنيا.(شايد)
یه استوری لاین ساختند مثله بازی here come the pain
هر کی برای خودش اخراج می کنه...
امان از این اســـــــــــــــــــــــ ـــــــتـــــــــــــــــ ــــــــــــــــوری لاین های تکراری و مسخره.تو اخراج تیکر هم زیاد چرت و پرت میگفتند.
آره بابا **** استار به این با قدمتی رو یدفعه اخراج کنند؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
شايد نفر سي ام تو رامبل بياد سورپرايز كنه!:15:
وینس هفته ی دیگه میاد و همه چیز معلوم میشه !!! :4:
خیلی از شنیدن این خبر ناراحت شدم :2:!! نه کریس تو نباید بری :10: تو بری دیگه کی رو بزارن واسه منفی شدن :27:
استفانی حیا کن WWE رو رها کن!!
استفانی استفانی توله سگ حجازی!!!
شین مرگ به نیرنگ تو خون جریکو ما میچکد از چنگ تو !!!
تا خون در رگه ماست وینس مک ماهون رهبر ماست!!!!
بچه ها دستم به شرتتون!!! (دامن دیگه قدیمی شده) هر خبر جدیدی از جریکو من پیدا کردین بزارین...
کشتی کج بدون جریک مثل انجمنه بدون اخباره!!!
چون قبلا نم یه بار اخراج شده بود شاید دیگه نیاد حیف جریکو!!!!!!!!!!
جریکو هرگز اخراج نمیشه چون خود مکمن همین چند وقت پیش اعلام کرد جریکو بهترین استار حال حاضر کمپانی هست !!!
خیلی خوب میشه کل کل استفانی و جریکو عالیه ! حتما بعدشم تریپل میادو قضیه ناموسی میشه:4:
احتمال استوری لاینش زیاده اما یک چیزی را فراموش نکنید اگه دقت کنید جریکو هر 2 سالی یکبار میاد wwe و دوباره به شکلی میرتش اون اینکار را برای محبوبیتش انجام میده
اون توی گروه فازی هست و وقتی از wwe میره به خوانندگیش ادامه میده ایندفعه شاید یکم دیرتر بره بخاطر بهترین سوپراستار شده اینو فقط خواستم یاد اوری کنم
سری قبل توسط بیشاف اخراج شد من گفتم دیگه برنمیگرده.