جف تهدید به مرگ شد ( فوری ) !
در چندین سایت خبری نقل شده بود که ( از زبان جف ) دیشب در خانه بودم و از راه تلفن یک نفر من رو تهدید به مرگ کرد . گفته میشه جف این داستان رو برای ماموران پلیس هم تعریف کرده و شماره افتاده شده برای یک خانه در حوالی فلوریدا بوده که صاحب خانه به مسافرت رفته . جالبه هیچ گونه سرقتی از خونه صورت نگرفته و دزد هم کاملا مسائل ایمنی رو در خونه رعایت کرده البته گویا دزد اونقدر حرفه ای بوده که مسئولان نمیتونن از وی حتی یه آزمایش DNA بگیرن . احتمالا این شروع ریواری جف با کیج خواهد بود :15:
RE: جف تهدید به مرگ شد ( فوری ) !
[align=center]خیلی دیگه داران ماجرای کریستین رو تابلو میکنن.[/align]
اتفاقا تازه داری موضوع هیجانی و جنایی میشه !!! :4:
با عرفان موافقم
دیگه نباید انقدر ضایع بازی در بیارن ، همه دنیا الان دیگه میدونه جف قراره با کریستین درگیر شه ، البته این امکان هم هست که جف و مت دربرابر اج و کریستین قراربگیرن تو یه بازی تگ تیم
دیگه دارن خیلی هیجانیش میکنن[hr]
بابا یه استوری لاین هم دیگه آنقدر پیاز داغش رو زیاد نمیکنند که طرف تهدید به مرگ میکنند برای ادج با آندر این همه دلقک بازی انجام ندادند حالا برای این ها دارن انجام میدند
كم كم نام WWE به WWM تغيير ميكنه!
World Wrestling Movie
البته به نظرم این یکی از بهترین استوری لاین های سال 2009 بشه . جذابیت این استوری لاین میتونه خیلی باشه و در عین حال غیر قابل پیش بینی .
به نظر من : همه فکر می کنند این ریواری زشت می شه ولی بهترین درگیری میشه
کسی که جف رو تو هتل زده مت بوده و کسی که باهاش تصادف کرده کریستین .. باعث میشه جف با ادج یار بشه که هم ادج بیبی فیس میشه هم دیگه شاهد درگیری قدیمی ادج و کریستین با هاردی بویز نیستیم .. دقت کنید مت هاردی خیلی وقته خودش رو چسبونده به جف !
حالا چی میشه آخر همه این قصه ها اج یا کسی دیگه باشه جز کریستان :11::11::11:
من نمیدونم با اینکه مردم میدونن اینا همش استوری لاینه چرا این کارها رو میکنن؟:21:
فردا حتما میخوان بابای هاردی بویز رو الکی بکشن بعد بگن کار کریستین بوده:4:
اینام شورشو در اوردن
دو روز نمی تونن ببینن کمربند دست جفه
فوری میخوان از دستش بگیرن