کمک CM Punk به دختری 7 ساله
CM Punk ستاره راو که اعلام کرده بود که خیلی مرد خوبی هست و از نوشیدن الکل و سیگار کشیدن و ... خودداری میکنه دیروز در جریان یک حادثه جالب کمک زیادی به دختری 7 ساله که قصد سفر تنهایی به شهر دیگری داشت رو کرد گفته میشه دختر که از داشتن تومور در سر خود رنج میبرده و حتی این دختر CM Punk رو میشناخته و با او شروع به صحبت میکنه و مشکلات خودش رو که ترد شدن از پدر و مادر ناتنی بوده بیان میکنه . Punk هم که دلش برای دختر میسوزه به وی قول کمک میده و میگه من به تو کمک میکنم و مبلغی پول به دختر میده و به اون میگه تو در این سفر همراه من خواهی آمد و من از تو مراقبت خواهم کرد . وی وقتی به شهر رسیده اون دختر رو گفته میشه به عنوان دختر خوانده قبول میکنه ( بعد از صحبت کردن با پدر و مادر ناتنی اش )
RE: کمک CM Punk به دختری 7 ساله
دمش گرم معلومه مثل خودم بامرامه...
ادم لذت میبره این ستاره ها رو میبینه :7:
واقعآ چه آدم انسان دوست و بزرگي هست اين پانك.آدم از كاراش متحول ميشه.:2::4:
خداییش خیلی استار خوبیه.ولی اصلا بهش نمیخورد وقتی اولین بار اومد WWE به اینجاها کارش بکشه:27::32:
با این کارش خیلی حال کردم معنای واقعی انسانیت رو با این کارش نشون داد .
به به پس سی ام پانک هم بابا شد.
چه بابایه خوبی هم گیره این دختره اومد:نه سیگار,نه م*شروب,نه مواد.................. پول دارم که هست.
دیگه بهتر از این نمیشه!!!!!!!!!!:11:
همش خودنمایی آخه که میاد تعریف کنه
بنده خدا دختره تومور مغزي داره اونوقت ميگي خود نمايي ؟؟؟؟؟؟؟
ايول به پانك كارش در حد يه انسان باشخصيت بود .
آفرين
به نظر خود من پانک خیلی انسان با شخصیتی هست و با این کارش واقعا ثابت کرد که یک انسان کامل هست . کمربند جدیدش مبارکش باشه
کاشکی سیگاری و الکلی بود ولی این همه تاتو و فلزیجات تو بدنش نبود:26:
احتمالا اگه دختره رو بزرگ کنه چند سال دیگه به عنوان د*ی*و*ا وارد کمپانی میشه:4:
اولا گرفتن کمربند اینترکانتیننتال رو توسط پانک به همتون تبریک میگم چون من نماینده رسمی پانک در iranwwe هستم در ضمن واقعا بچه گلیه اخه هم خدمتی بودیم!!!!!:13: