خبر فوری : Eurosport و WWE قرارداد بستند
خبر میرسه شبکه تلوزیونی و کابلی Eurosport با مسئولان WWE قرارداد 1 ساله بست و حق پخش شو های هفتگی تمام برند ها رو به عهده گرفت . گفته میشه مبلغ قرارداد فاش نشده ولی مسئولان WWE و همچنین Eurosport از این رویداد بسیار خرسندند و گفته میشه شو ها از روز 9 فبریه به صورت لایو بر روی کانال Eurosport اجرا و پخش میشه . گفتنی است به غیر از اسمک دَون و راو . شو ای سی دبلیو هم به صورت لایو پخش میشه البته مسئولان هنوز بر سر پخش PPV در حال رایزنی میباشند
RE: خبر فوری : Eurosport و WWE قرارداد بستند
آقا eurosport تو ايران قابل دريافت هست؟
ghablan euro sport baz mishod alan dige nist vali kheily heif shod dige baz nemishe !!!!!!!!!
به نظرم با کارت و ... قابل دریافت میشه . اونجوری که من تو اخبار خوندم زده بود لایو پخش میکنه . البته همانگونه که گفتم در مورد PPV هنوز به توافق نرسیده اند
ميدونم دوست عزيز كارتي هست
شبكه my network tv هم در امريكا smackdown رو live نداره پس پخش زنده smackdown منتفي هست
تا ببينيم او دو تا چي ميشه
SD که 4 شنبه ها برگزار میشه اونم 2 هفته در یک شب مگه میشه Live بزارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:15:
دوست عزيز من هم واسه همين گفتم يورو اسپرت نميتونه live پخش كنه
نه . اون که شما میگین تپینگ هست . منظور این سایت اینه که وقتی روی شو های تلوزیونی میره لایو میزاره. اون تپینگ همون شو رو با همون نتایج اجرا میکنن برای اینکه در شو اصلی گند نزنن
اقا خبرت که درسته, ولی جزئیاتش رو مطمعنی؟ من هر چی سرچ زدم به دو نتیجه رسیدم:
1. قرارداد دو ساله هست.
2. حق پخش wwe in this week و یه برنامه دیگه بود که اولی کلیپ هایی از raw و ecw و SD نشون می ده و دومی هم بازی های کلاسیک و قدیمی رو...
یه نگاهی می کنی ببینی این ماجرای نمایش برند ها چیه؟
ولی در کل دمت گرم... بهترین خبری بود که تا به حال گذاشتی:4:
ممنون.
موفق باشین.
سینا جان سایت خبری اینجوری گزارش کرده بود . البته هنوز PPV رو نمیدونم ولی در کل هفتگی ها اعلام شده به صورت لایو هست .
آره دیشب که خوندمش منم خوشحال شدم منتها تو سایت Eurosport چیزی ندیدم.
پس مسلما" فرکانسهای فید هم بیشتر خواهند شد.چه شود به به