فوری : کمربندهای اصلی تا WRESTLEMANIA تغییر نمیکند
از منبعی قوی خبر رسیده چمپ های اصلی 3 برند کمپانی تا رسلمنیا تغییر نمیکنند گفته میشه کمربند های سینا و ادج تا رسلمنیا دستشان خواهد ماند ولی هنوز بر سر کمربند ECW که صاحب اون جک سواگر هست نظرات متفاوتی داده میشه . ولی تنها چیزی که کاملا مشخصه این هست که در الیمینیشن چیمبر های نو وی آوت کمربند های RAW و SmackDown تغییر نمیکنند .
RE: فوری : کمربندهای اصلی تا WRESTLEMANIA تغییر نمیکند
اج:23::15: مگه دست جف هاردی نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!:21::28: نکنه باز این ویکی مزخرف از چنگش در آورد؟:28::30:
آمیر جان چرا تو در مورد عوض شدن کمربند قاطی میکنی :4: .
تویه رویال ادج برد.
----
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
اج:23::15: مگه دست جف هاردی نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!:21::28: نکنه باز این ویکی مزخرف از چنگش در آورد؟:28::30:
مگه شما رامبل رو ندیدی؟
من مطمئنم فینلی برنده ی کمربند ای سی دبلیو میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
مگه شما رامبل رو ندیدی؟
نه آقا عرفان من رویال و ندیدم :22:باعث شرمندگی که من رویال و ندیدم :2:.خوب من باید از کجامیدیدم؟:21::4:
به احتمال زیاد کمربند ای سی دبلیو در نو وای اوت بدست فردی دیگری می افته ! به خاطر اینکه بعید بدونم کمپانی اجازه بده که جک سواگر در رسومنیا در یک سینگل متچ مسابقه بده ! از طرفی با اومدن ام وی پی به ای سی دبلیو ! فرضیه تغییر کمربند قوت بیشتری می گیره ...
خب اخبارش که بود ؟؟؟؟؟؟؟؟:23:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
مگه شما رامبل رو ندیدی؟
نه آقا عرفان من رویال و ندیدم :22:باعث شرمندگی که من رویال و ندیدم :2:.خوب من باید از کجامیدیدم؟:21::4:
منظور من عکس یا اخبار یا ویدئوش بود.
به نظرم جک فوق العاده استار خوبیه و دارن از الان پرورشش میدن که جای باتیستا و ... رو بگیره . البته احتمال حضورش در رسلمنیا خیلی زیاده و تقریبا 100 درصده . ولی نوع بازی معلوم نیست . به نظرم مثل سال پیش بشه که یه بتل رویال برا کمربند چاوو راه انداختن و کین برنده شد . احتمال زیاد قضیه همینجوریه
بابا خبر مرگ هم اینجوری نمی رسونند:10:.از الان میرم دعا میکنم آندر پیروز بشه:30::2:.خدا تصمیم WWE هم عوض میکنه.
اگر آندر تيكر دوام بياره و پين نشه كه احتمالش هم زياده
برنده ميشه
چرا اینا انقدر زود لو میدن برنامه هاشون رو؟:17:
خوب با این اخبارشون هیجان NWO رو کم کردن:17:
البته کمپانی توی رویال ثابت کرد که کاملا غیر قابل پیش بینیه:32:
البته خیلی چیز ها رو خود کسانی که به صورت حرفه ای دنبال می کنند متوجه میشوند
مثلا من و جمعی از دوستان دیگر دقیقا از یک ماه قبل از رویال رامبل حدس زده بودیم که رندی قهرمان میشود
چون واقعا تابلو بود
که آخرش هم همونجوری شد که گفتم
برنامه آندرتیکر در رسلمنیا امسال 100 درصد بر سر عنوان WWE نیست و تیکر در رسلمنیا هم فکر نکنم بتونه به بازی بر سر WWE برسه . به نظر میاد تیکر برای بازی SD v Raw که در رسلمنیا برگزار میشه باید آماده بشه
از اونجایی که زیاد نمیشه به این جور خبر ها اطمینان کرد،امیدوارم این خبر صحت نداشته باشه و اچ اچ اچ برنده ی الیمینیشن بشه!
اندرتیکر هم در رستلمنیا باهاش سر کمربند بازی کنه!