***آیا حرکت استانر واقعی است؟***
[align=center]:34:سلام به همه بچه های سایت:34:[/align]
[size=medium]
میخوام توی این پست یک کلیپ از فینیشر استون کلد رو بزارم که به یکی از داورها در حین مسابقه زد و قضاوتش میزارم به پای خودتون که این حرکت واقعی هست یا نه؟؟؟؟!!!!![/size]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هاست:4shared
حجم:527 KB :4:
منبع:amir.ha6 :4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باحال بود نه خودم میدونم:33:
تا پست بعدی
بای...
RE: ***آیا حرکت استانر واقعی است؟***
فینیشر استانر مشخصه که یک فینیشر نمادین هست.ولی در برخی از شرایط واقعا برخوردهایی هم داشته.
نمونش همون استانری که تو King Of The Ring 1996 استن کلد تو بازی فینال به جک رابرتز زد ، واقعاً فکر کنم درد زیادی به گلوی رابرتز وارد شد
اینایی که گفتین میدونم و این هم میدونم که در بعضی موقع ها واقعی :32: ولی این داوره هم جز افتادن روی زمین چاره ی دیگه ای نداشت و اگر نه هم استون کلد و هم خودش خیلی ضایع میشدن:4:
ضایع ترینش که من دیم به لیندا مک من بود تو راو 2005.
بابا تو چه گیری دادی اینکه خوبه برو رسلمنیای 23 رو ببین،،،ببین استانری که به Trump زد تابلوتر بود یا این:26:
زیاد هم فک نکنم نیازی به زدن تاپیک بود.
اگر حتي فينيشر به خوبي جفت و جور نشه طرف مقابل باز هم خودش رو به زمين ميزنه اين هميشه بوده
قشنگترین و زیباترین استانر :
http://i33.tinypic.com/vor5lg.jpg
http://i32.tinypic.com/64jp15.jpg
بدترین استانر رو به زن وینس زده ! خیلی تابلو بود ! :11:
خب اگه از همون استانری که به کرت انگل یا آندر میزده به زن وینس هم میزدش که الان شین و استفانی بی مادر بودن!
استانر هیچ دردی نداره
فقط یه بار به یه دوستتون بزنید ببینید اصلا درد داره یا نه!!! من خودم امتحان کردم هیچ دردی نداره
100% نمایشیه.صد درصد.اخه مگه امکان داره ادم با خوردن یه حرکت یه متر عمودی و افقی بالا بپره.تنها فینیشر هایی که کمی شبیه واقعی هستن اف 5.جک هامر.ار کی او(اون قدیمیاش.الانیا الکین)و لست راید که خدای فینیشر بود.البته تریپل جرمن سوپلکس رو هم نباید فراموش کرد.نمایشی ترین ها:اف یو.اس تی اف.تومبستون.یو کنت سی می.پیپلز الباو
درسته استانر نمايشي هست اما جذابيت خيلي بالايي داره
برعكس تومبستون و پديگيري كه فقط زانوي خودشون ميخوره روي رينگ نه سر طرف
قشنگترين حركات هم باتيستا بمب و كيد بمب و اسپير هست
مسخره ترينشون هم كلوز لاين فرام هل هست:11::11:
خدایی هیچ فینیشری مثل باتیستا بمب و لست راید درد نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط only batista
خدایی هیچ فینیشری مثل باتیستا بمب و لست راید درد نداره.
این فینیشرهایی که میگی واسه کشتی کج کارها رله هستش.یه کج کار انقدر تمرین داره که اون فنها رو بخوره هیچ چی نگه.
فینیشرهایی مثل استانر یا پدیگیری که با صورت و دهن مربوطن خطرناک محسوب میشن که اونها هم با حقه میزنن و هیچ دردی نداره.
در نتیجه کل wwe نمایشیه ولی استارهاش از آمادگی بدنی زیادی برخوردارن.
[align=center]تمامی فن ها نمایشی و با رضایت حریف اجرا میشه.استار ها مدت ها تمرین کردن که فن رو با کم ترین آسیب ممکن اجرا کنند.
ولی Sweet Chin Music با بقیه یه کم فرق داره و کم تر نمایشی اجرا میشه چون ضربه ی مستقیم هست وگرنه بقیه فن ها کاملا نمایشیه و استانر که سو*پر نمایشی[/align]
توی فنهایی مثل اسویت چین موزیک یا باتیستا بمب هست که تفاوت ما با یه حرفه ای معلوم میشه.
وگرنه استانر و پدیگیری رو با 2 بار آموزش دادن رو ما هم میشه اجرا کرد و چیزیمون نشه.
کشتی کج هر چه قدر هم که نمایشی باشه استارهای آماده و توانایی داره.
تاپیک انتقال یافت ! ( به بخش گفتگو همگانی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Satan
درسته استانر نمايشي هست اما جذابيت خيلي بالايي داره
برعكس تومبستون و پديگيري كه فقط زانوي خودشون ميخوره روي رينگ نه سر طرف
:11::11::11::11::11:
یعنی پدیگری نمایشیه ؟ :11::11::11::11:
حتما باید بخوری تا بفهمی ؟ :11:
نقل قول:
حتما باید بخوری تا بفهمی ؟
شما خوردي كافيه:11::11:
كل پديگري ها رو نگاه كني صورت طرف به رينگ برخورد هم نميكنه
فقط زانوهاي خود Triple H هست كه ميخوره روي رينگ
ببخشید شما چند تا مسابقه تریپل اچ نگاه کردی که میگی سرش به رینگ نمیخوره
پرو پدیگری که تو رویال رامبل 2000 روی پونس سر کاکتوس جک زد رو نگاه کن بعد بیا حرف بزن
همینطور بازی آندرتیکر در برابر آندرتیکر در سامراسلم 1997 :11:[hr]
تازه برام افتخاره از دست The Game , The King of Kings پدیگری بخورم :24:
در کل همه ی فن ها و فینیشر ها نمایشی و الکی هست و به هم میگن کی میخوان بزنن و یجوری هم میزنن که طرف هیچ چی احساس نمیکنه و خودش پین میشه پدیگری هم م ثل بقیه نمیایشی زده میشه ولی همونطور که قبلا گفتم سوئیت چین میوزیک با بقیه فرق داره چون ضربه مستقیم به صورته البته اون رو هم با هماهنگی و جوری میزنه که کم ترین آسیب رو برسونه
در کل همشون نمایشی هستن فرق نمیکنه چه فینیشری باشه