[align=center][/align]
[align=center][/align]
رندی ارتن این اواخر مصاحبه ای را با مجله معروف انگلستان یعنی Sun Sport انجام داده که در آن صحبت هایی از بازی رسلمینیا اش ، نبودن مانو در لگسی ، دارنده کمربند WWE بودن کرده که در زیر می بینید
درباره بازی با تریپل اچ در رسلمینیا :
تریپل اچ واقعاً حق بردن من را داشت ، بعد از آن همه کارهایی که من با او و خانواده اش کردم ، لگد زدن به سر پدر زنش و فرستادن وی به بیمارستان ، بوسیدن همسرش و ... او مستحق خشمگین بودن بود ، اما چیزی که بیش از حد ما را آزار میداد قانون DQ بازی بود که ما نمیتوانستیم همانند بازی مت و جف از وسایل استفاده کنیم تا باعث هیجان بیشتر در بازی شویم
درباره اینکه او در حال حاضر دارنده کمربند WWE است :
من هر سال با بالا رفتن سنم ، تجربیات بیشتری کسب میکنم و صلاحیت بیشتری را در خودم برای داشتن کمربند WWE میبینم ، من همیشه سعی داشتم در تاریخ ثبت شوم و تا به حال با جوان ترین دارنده کمربند سنگین وزن بودن ، در گروه Evolution بودن ، برنده رویال رامبل شدن و داشتن کمربند WWE اینها را بدست آورده ام ، اما به نظر خودم این داشتن کمربند است که من را Randy Orton می کند
درباره نبودن Manu در لگسی :
مانو مشکلات فراوانی را در بک استیج کمپانی داشت و به علت هیکل و استایلش به درد گروه لگسی نمی خورد ، او همیشه مثل با سابقه ها رفتار می کرد انگار نه انگار که تازه در تیم آمده بود و خیلی مغرور بود

[/align]
[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)