بزرگترین انجمن کشتی کج ایران   ایران یو افــ سی
محل تبلیغات شما wwepars

User Tag List

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: - حرفهای جالب و خواندنی برنده تاف ایناف, لیندا مکمن دست بردار نیست و ...

1. Top | #1

کاربر سه ستاره  کاربر سه ستاره  کاربر سه ستارهکاربر سه ستاره کاربر سه ستاره

عنوان کاربر
    با سلیقه ترین کاربر 2011
    شماره عضویت
    7217
    تشکر شده 18,555 بار در 1,549 ارسال
    حالت من
    Khonsard
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    397 Thread(s)

پیش فرض - حرفهای جالب و خواندنی برنده تاف ایناف, لیندا مکمن دست بردار نیست و ...

ســلام

• اسطوره های WWE در فروشگاه

پائول بریر قرار است 22 جولای 2011 در فروشگاه Sports Heroes and Legends که در شهر استاتن آیلند، نیویورک واقع است از ساعت 7 تا 9 شب حضور پیدا کند.جیک د اسنیک رابرتز هم روز بعد یعنی 23 جولای از ساعت 2 الی 4 بعد از ظهر در این فروشگاه حضور پیدا میکند.

• لیندا مکمن دست بردار نیست !

نماینده ی مطبوعاتی و رسانه ای لیندا مکمن روز دوشنبه بیانیه ای را منتشر کرد و اعلام کرد لیندا مکمن خیلی قوی و به صورت جدی برای حضور در مجلس سنای ایالات متحده در سال 2012 پیش خواهد رفت.همچنین باید گفت که لیندا مکمن تصمیم رسمی و نهایی خود را ماه آینده خواهد گرفت.

• مصاحبه ی برنده ی تاف ایناف در مورد نیک نیم جالب خود !

برنده ی فصل اخیر تاف ایناف یعنی Andy Leavine اندی لوین طی مصاحبه ای به صورت زنده با میامی هرالد صحبتهایی را در مورد پیروزی خود و همچنین نیک نیم خود ( Silent Rage ، خشم خاموش ) در WWE کرد که با هم می خوانیم :

من از زمان دبیرستان Silent Rage بودم.زمانی که کلاس دهم بودم این لقبم اومد و با همون رشد کردم.من واقعا تو یه محله ی فقیر نشین بزرگ شدم.ما یه خونه ی کوچیک داشتیم و تو یه گاراژ بدون سقف کار میکردیم.افراد فقیر زیادی اطراف ما زندگی میکردن.

این خشم خاموش از همون تصویر و زمان برام اومده و مونده.همونطور که میدونید ممکنه شما چیزهایی رو دوست نداشته باشید و همین یه خشمی رو تو وجودتون بوجود میاره.شما فط میخواید موهای خودتون رو بکشید یا فریاد بزنید.

سرانجام شما فرصتی رو پیدا میکنید تا بدرخشید و این فرصتی برای بهتر شدن شما هست، فرصتی برای خارج شدن از وضعیت کنونی و خاصتون، پس این خشم شما خارج میشه !

تا بعد .!
    12 کاربر مقابل از Arsalan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ARiAN (06-08-2011), DIONYSUS (06-08-2011), Goldberg The Man (06-08-2011), Kamy R (06-08-2011), Keyvan (06-08-2011), Sgt.Wollek (06-08-2011), Shayan Y2J (06-08-2011), The Survivor (06-08-2011), amirnba (06-08-2011), farzam_12 (06-08-2011), ŠÄÉËĐ (06-08-2011), Ғ Д † Д Ł β (06-08-2011)
    امضای ایشان

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)